FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RedDevilS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RedDevilS » 25 maj 2012, 18:25

Svaka cast sto smo dobili, ali vidjecemo kako ce se momci pokazati na Evropskoj sceni! ;)
A jel to Vucina napusutio kormilo :? :roll:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 25 maj 2012, 18:25

ultrasstyle_tz je napisao/la:bolje pratit i po tim selima , mada kad covjek pogleda 80% tih mijesta su veci od Gabele, Sirokog Brijega, Lukavice, Vrapcica pa eto i Srebrenika zajedno. Nevalja na taj nacin omalovazavati ikoga.

a sto se tice kamenica u Tuzli, i nama su auta lupali na Grbavici , al bar ne bacamo bombe na djecija igralista, ne koristimo nozeve, ne tucemo igraca naseg tima zato sto nam neda dres na proslavi, ne uzimamo salove od mladjih navijaca sa trbine na istoj toj proslavi. mentalita ultra, udri igraca i dijete na tribini :D ako nas treba izbacit iz lige zbog kamenja vas zbog ovog treba ugasit. a ako cemo realno, ispade da vas nigdje ne udaraju dzaba. previse je to cudno, jedino zeljo incidente ima, ostali normalno igraju (sporadicni incidenti se dese i u ligama petice). izgleda ljudi sirom BiH jednako osjetljivi na prepostene sina i babu.

nego spamamo temu ljudima bezveze, diskusije u Slobodi mozemo slobodno nastaviti na za to predvidjenoj temi.
samo jedno mi nije jasno. zasto se uvijek kad se pozove na neregularnost zeljini nadju uvrijedjeni i osjete prozvanim. ja u svom prvom postu ni jednom nisam prozvao zelju nego neregularnosti u ligi. malo je to slucajno da se vi odmah osjetite prozvanim cim se pomene neregularnost u savezu. Ko god nista ne krije i ne boji se istine i istrage, ne reaguje tako :D

a za probleme je lako: zabrani gostovanja toj grupi sto stalno izaziva probleme po stadionima, sto bombe baca, skrnavi sveta mjesta nekih gradova itd itd i nece biti problema. Ne sjecam se da smo mi ili Ultrasi, Robijasi , pa cak mislim i Horde imali ikakvih problema ( osim standardnih navijackih okrsaja) u toj Banjaluci, ili Lesevi negdje drugo...zabrani rad te grupe, kad se ne znaju ponasati i izazivaju probleme gdje god odu, a ostale pusti. kao sto rekoh navedeni 100% nisu imali problema , za horde nisam siguran 100% al mislim da nisu ni oni.
Da li je neko rekao da su to sela ??? Tamo samo nema zabrana, i kazem ti, sada idi tamo... Niko nije bacio bombu na djecije igraliste, nego iz voza radi Anera... Ne znam zasto spominjes nasu tribinu, jel' te neko nesto pitao, ili se prica o tribini ??? Nadji mi koji je igrac istucen, sto se nasao neki pijani mangup pa eto da malcu uzme dres kakve to veze ima Allaha ti dragog ??? Pa covjece bilo je 10.000 ljudi na stadionu, da ga ebes mora nesto biti...
Ti se nacitao prvakove teme pa mislis da si pokupio svu pamet svijeta ?

Sta jedino Zeljo incidente ima ??? Pa ko to jos ide na gostovanja u ovoj nasoj ligi, i ima muda, osim Zelje i Sarajeva :?: :?: :?: Da te napomenem, lesinari su uletili i bacali kamenje na kulturne navijace Zelje da bi dokazali svoja muda, i svoj neki ultras stil. Sta manijaci imaju s tim ?? Zna se na kome se pokazuje sila, na najvecim i najboljim, a to je Zeljo. Sta je sa Sirokim i Sarajevom i Vedranom ? Torcida je uletila na stadion i razjebala sve, Zeljo i manijaci kulturno vratio bacanjem u Miljacku. Sta je sa ganjanjem navijaca Zrinjskog igraca Veleza.. Sta je sa ganjanjem pitara na Kosevu po stadionu, i razbijanju i lupanju zastitara..
Nemoj Bgti da jedes **** :!: Zabrana je potpuno opravdana, i onih dana bilo je samo pitanje da padne mrtva glava.. Bil' volio da je to bila tvoja na gostovanju Slobode u Banja Luci na koju bi kao vatrena fukara otisao :?: :?: :?:

Idemo dalje... Ko god spominje regularnost lige, misli na Zelju, jer je Zeljo prvak, najjaci, ima "svog" covjeka u savezu Osima, mada je savez puno vise od jednog covjeka.. ALI SVI vi mislite na Zelju kada pricate o regularnosti, i svi mislite na tekmu sa Leotarom iz zadnjeg kola. Nek' se sprovede istraga, ali budi siguran da bi upravo Zeljo du najmanje popusio, a tvoja Sloboda ne bi otisla u 1. Federalnu, nego u Kantonalnu, grupa Sjever (kako to vec ide).

Otrijezni se malo u toj Federalnoj, dodji sebi, pa se normalan vrati u Premier ligu.. Toliko
FORZA ZELJO

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 25 maj 2012, 18:39

Vučina Šćepanović potvrdio je u razgovoru za naš portal da neće nastaviti saradnju sa Sarajevom, što je ****.ba danas najavio.

Šćepanović je došao na Koševo u julu 2010. godine iz Slavije, a ugovor sa bordo klubom mu je istekao, te isti neće niti produžen.

"Istina je, odlazim iz Sarajeva. Potražit ću neki drugi klub. Ne znam gdje ću nastaviti karijeru, jer još uvijek nema ništa konkretno", rekao je Šćepanović za ****.ba.

Srbijanski veznjak ističe da mu je veoma žao što sa Sarajevom u protekle dvije sezone nije napravio nikakav značajan rezultat.

"Bilo je i lijepih i ružnih trenutaka, ali sve u svemu bilo je dobro. Ostaje veliki žal što u ove dvije godine nismo ostvarili nikakav značajan rezultat", dodao je Šćepanović.

Šćepanović je ove sezone odigrao 27 utakmica i postigao dva gola. Pored iskusnog veznjaka, Koševo će vjerovatno napustiti i Đorđe Pantić, koji je samo jednom stajao na golu boro kluba u zvaničkon utakmici. :(
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 maj 2012, 18:42

Super super sve bolja od bolje vijesti,upravi stvarno sve cestitke valjalo se izboriti sa svim ovim problemima...sad se samo nadam da ce u roku ispostovati ove reprograme i da sa hajrom zavrse sa ovim kojim se duguje lova,i da jednom za sva vremena rijesimo taj problem

Takodjer pozitivna vijest odlazak trojca(Matko,Pantic,Vucina)...tri starija istrosena igraca,Pantic neznam ni koji je klinac dolazio al haj,mogo se na klupi drzati i jeftiniji golman,u svakom slucaju dobro se ovo sve zavrsi,jos jednom bravo za upravu..imaju moje strasno postovanje...sad sto prije rijesiti pitanje igrackog kadra,zahvaliti se kome treba,i dovesti napokon nadam se ciljana pojacanja

P.S. Nijaze pobjedi nasih 1% u odnosu na tvojih 99% ;)

[youtube][/youtube] evo i pjevac rece svoje,sretno bez obzira sto mi nikad nisi bio logicno rijesenje za rezervu :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 25 maj 2012, 18:55

U malo dana dosta lijepih vijesti :) Dobili licencu i raskinuli sa Matkom,Vucinom i Panticem... Sad sa preostalih 20 raskinuti ugovore/prodati ih, ostaviti Zrnanovica,Sesara i Huseinovica i dovesti provjerene igrace i imati ekstra ekipu za narednu sezonu, a u Europi sta se uspije, uspije se :D

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 maj 2012, 18:56

Nista bitno pomena ove sezone nemam da napisem osim evo sto smo dobili licencu, i druga stvar je Said. Momak ima ugovor do zime sto znaci jos par mjeseci odnosno do kraja prvog dijela sampionata 2012/2013, nadam se da nasa "sposobna" uprava zna da procijeni stvar a to je ili mu odmah sada ponuditi da produzi ugovor barem jos na 1god ili ga sada prodati i uzeti neke pare jer ce nam na zimu otici dzaba kao po ko zna koji put neki igrac sto nam je utisao za klikere. Sad dobro nek skontaju sta da rade jer nam je dosta vise improvizacija, po meni bilo bi logicno da mu produze ugovor na jos 1 godinu, i onda ako vec hoce da ga prodaju neka ga prodaju na zimu a vec tada ce biti u formi, skocice mu cijena nakon Evropskih utakmica i to je pun pogodak uzeli bi dobru cifru.....upravo pamet u glavu.

Sto se tice pojacanja mozda je malo rano al mozda i nije po meni ove igrace bih trebalo dovesti, prvo jako su mladi a drugo mogli bi se dovesti:
1. Bekic (Zrinjski)
2.Halilovic (Zvijezda)
3. Lakicevic (Velez)
4.Pandza (Zvijezda; nase dijete i po meni bolji bi bio od Obuce trenutno)
5. Puric (Celik)
5. sta bi bilo kad bi se babi snilo moram da napisem kad bi vratili Dzakmica i Berberovica bila bi ludnica :)
Ako jos neko ima neke prijedloge za pojacanja neka napise al mislim da igrace 1,2,3,4 pa i 5je relano moguce dovesti.

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 25 maj 2012, 19:01

ado-hz je napisao/la:Nista bitno pomena ove sezone nemam da napisem osim evo sto smo dobili licencu, i druga stvar je Said. Momak ima ugovor do zime sto znaci jos par mjeseci odnosno do kraja prvog dijela sampionata 2012/2013, nadam se da nasa "sposobna" uprava zna da procijeni stvar a to je ili mu odmah sada ponuditi da produzi ugovor barem jos na 1god ili ga sada prodati i uzeti neke pare jer ce nam na zimu otici dzaba kao po ko zna koji put neki igrac sto nam je utisao za klikere. Sad dobro nek skontaju sta da rade jer nam je dosta vise improvizacija, po meni bilo bi logicno da mu produze ugovor na jos 1 godinu, i onda ako vec hoce da ga prodaju neka ga prodaju na zimu a vec tada ce biti u formi, skocice mu cijena nakon Evropskih utakmica i to je pun pogodak uzeli bi dobru cifru.....upravo pamet u glavu.

Sto se tice pojacanja mozda je malo rano al mozda i nije po meni ove igrace bih trebalo dovesti, prvo jako su mladi a drugo mogli bi se dovesti:
1. Bekic (Zrinjski)
2.Halilovic (Zvijezda)
3. Lakicevic (Velez)
5. Puric (Celik)
5. sta bi bilo kad bi se babi snilo moram da napisem kad bi vratili Dzakmica i Berberovica bila bi ludnica :)
Ako jos neko ima neke prijedloge za pojacanja neka napise al mislim da igrace 1,2,3,4 pa i 5je relano moguce dovesti.
Ovo bi sve bilo ekstra a pogotovo Dzakmic i Berberovic, pa cak i Nadarevic... Ali sto se povrataka tice najrealniji je Kojasevic jer i on sam kaze da bi se volio vratiti... Zamisli onda vezni red STRAAASAAN

Kojasevic---Sesar-----xxxxxxx-----Huseinovic

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 25 maj 2012, 19:02

ado-hz je napisao/la:Nista bitno pomena ove sezone nemam da napisem osim evo sto smo dobili licencu, i druga stvar je Said. Momak ima ugovor do zime sto znaci jos par mjeseci odnosno do kraja prvog dijela sampionata 2012/2013, nadam se da nasa "sposobna" uprava zna da procijeni stvar a to je ili mu odmah sada ponuditi da produzi ugovor barem jos na 1god ili ga sada prodati i uzeti neke pare jer ce nam na zimu otici dzaba kao po ko zna koji put neki igrac sto nam je utisao za klikere. Sad dobro nek skontaju sta da rade jer nam je dosta vise improvizacija, po meni bilo bi logicno da mu produze ugovor na jos 1 godinu, i onda ako vec hoce da ga prodaju neka ga prodaju na zimu a vec tada ce biti u formi, skocice mu cijena nakon Evropskih utakmica i to je pun pogodak uzeli bi dobru cifru.....upravo pamet u glavu.

1. Bekic (Zrinjski)
2.Halilovic (Zvijezda)
3. Lakicevic (Velez)
5. Puric (Celik)
purić je izjavio da hoće u ekipu koja se bori za trofeje tako da je mala šansa da dođe u sarajevo

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 maj 2012, 19:03

-SiviSoko- je napisao/la:

1. Bekic (Zrinjski)
2.Halilovic (Zvijezda)
3. Lakicevic (Velez)
5. Puric (Celik)
Ovo bi sve bilo ekstra a pogotovo Dzakmic i Berberovic, pa cak i Nadarevic... Ali sto se povrataka tice najrealniji je Kojasevic jer i on sam kaze da bi se volio vratiti... Zamisli onda vezni red STRAAASAAN

cuo sam da je moguce da nam odu sejtan i sesar jer se nesto mora i para zaraditi, al opet zamisli ovo

Kojasevic - Dzakmic - Husejinovic - Halilovic poceli smo opet da mastamo :D

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 25 maj 2012, 19:06

ado-hz je napisao/la:
-SiviSoko- je napisao/la:

1. Bekic (Zrinjski)
2.Halilovic (Zvijezda)
3. Lakicevic (Velez)
5. Puric (Celik)

cuo sam da je moguce da nam odu sejtan i sesar jer se nesto mora i para zaraditi, al opet zamisli ovo

Kojasevic - Dzakmic - Husejinovic - Halilovic poceli smo opet da mastamo :D
Ma Suljica obavezno prodati jer nije nekakav igrac, a sa Sesarom produziti ugovor jos pa onda nek igra sljedece godine pomogne klubu u borbi za titulu/europu i jos mu se digne cijena i onda ga prodati i dovesti adekvatnu zamjenu

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 25 maj 2012, 19:09

imate samo jedan problem,za šta dovesti pojačanja kad imate 15 ljudi sa reprogramom duga koje morate isplatiti ove godine

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 25 maj 2012, 19:11

Opet ista prica oko pojacanja,navodno pojacanja.Kada bih vam rekao koja su to pojacanja po mjeri,
proglasili bi me ludim ili mozda krajnje neozbiljnim.
Jos uvijek ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da nismo doveli Z.Muslimovica.Toliko sad za sad.
F.K.SARAJEVO

Oprahnoge
Kontakt:

Post Postao/la Oprahnoge » 25 maj 2012, 19:15

A gdje dug poreznoj što moramo i vi i mi platiti do kraja godine :roll:
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------

alibi

Post Postao/la alibi » 25 maj 2012, 19:20

Nisam ni "sumnjao" u dobivanje licence,al haj ga znaj.E sad cemo da vidimo(a vec vidimo) odlaze pojedini igraci i bit ce ih jos.Iskreno volio bih dadu(pandju) na kosevu ponovo viditi,kao i piksija.Zadrzati ili bar se potruditi zadrzati sesara,saida,zrnanovica,tatomirovica pa i suljica.Hm mada sumnjam da ce svi ostati ali otom potom.Rijesiti se comora i handjica ko boga vas molim.Pa ne trebas biti neki fudbalski expert da vidis da od njih samo nazadujes.Uglavnom vrijeme koje je pred nama ce dati odgovore na mnoga pitanja.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.HZ.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 25 maj 2012, 19:39

Evo nama evrope 8-)
Pusite ga dusmani!

Naprijed Bordo Bijeli!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 25 maj 2012, 19:42

Burberry46 je napisao/la:Evo nama evrope 8-)
Pusite ga dusmani!

Naprijed Bordo Bijeli!
I ja se nadam uz boziju pomoc da idemo da pokazemo BIH u najboljem izdanju. ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 maj 2012, 19:44

Gdje su sad oni što su tvrdili da nećemo dobit ?! Hajmo izađite iz mišije rupe dušmani.

Hvala Bogu pa imamo upravu koja zna šta hoče i znaju da rade svoj posao.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 25 maj 2012, 19:46

GunnerS je napisao/la:Gdje su sad oni što su tvrdili da nećemo dobit ?! Hajmo izađite iz mišije rupe dušmani.

dobre uprave to riješe iz prvog pokušaja ,ne idu na popravni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 25 maj 2012, 19:59

Ne treba Gracica psovati,njemu treba pomoc,covjek je bolestan. :oops:

scootyTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM87 » 25 maj 2012, 20:01

GunnerS je napisao/la:Gdje su sad oni što su tvrdili da nećemo dobit ?! Hajmo izađite iz mišije rupe dušmani.

Upravu ? Ja neznam kakav je vas direktor covjek, pa nije rekao u javnosti "Hvala ti Ivica Osime na velikoj pomoci" .
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Serha i 30 gostiju.