FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nikad_izvini
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nikad_izvini » 22 okt 2010, 12:16

Najbolje bi bilo da pitarima damo kompletan Sjever i frtalj pite :mrgreen:

Jel imate još neku muzičku. Nije problem :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 22 okt 2010, 12:17

Pa poderi sa istoka kad si navijač.[/quote]
Hvala ti što priznaš deranje.Ne znam čemu strah ako nas dođe 4000 a vas bude 8000 npr :D Pa eto i na Koševu kada je sve ravnopravno opet vam je derancija,samo slikate i snimate,malo se potučete između sebe i to je vaš derbi.Ljudi ovo je skrnavljenje,ako sada krene ovim smijerom to će ići u nedogled.Zdenka nije uslovna za broj navijača koji se tu nakrca,pa provocira se neka tragedija ,to nije vrijedno :idea:

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 22 okt 2010, 12:18

muamer10 je napisao/la:@ekii

, eto istok je bio "pun" ove godine jos 2x pored ove utakmice. Ovo pod navodnim znacima oun, jer su nas odvojili od navijaca borca, pa prema sjeveru ima prostora za 300-400 navijaca. A sad ako dodjete taj ce prostor biti prema jugu prazan. Razumijes?
Ma yok. Fotošop. :mrgreen:

edit: Šega mi je kad god napišem "pa poderi sa istoka kad si navijač", odgovore sa "hvala pa priznaješ." Ne priznajem ja ništa jer se nema šta priznati. Kad se toliko **** navijanjem, napunite istok i poderite.

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 22 okt 2010, 12:20

Batistuta je napisao/la:Pa poderi sa istoka kad si navijač.
Hvala ti što priznaš deranje.Ne znam čemu strah ako nas dođe 4000 a vas bude 8000 npr :D Pa eto i na Koševu kada je sve ravnopravno opet vam je derancija,samo slikate i snimate,malo se potučete između sebe i to je vaš derbi.Ljudi ovo je skrnavljenje,ako sada krene ovim smijerom to će ići u nedogled.Zdenka nije uslovna za broj navijača koji se tu nakrca,pa provocira se neka tragedija ,to nije vrijedno :idea:[/quote]

Ajmo se od sad igrati argumentima. Ne tako davno:

@
elSaik
ma pitarska posla
Zadnja izmjena: muamer10, dana/u 22 okt 2010, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 22 okt 2010, 12:21

Ipak, bezdušni smo, nismo računali da im sad treba više prostora.Gdje će im orkestar stati, valja tolike instrumente smjestiti.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 22 okt 2010, 12:23

Ma niije zbog krova elsaik,**** te krov.
Fazon je stto u zdenku stane 1500 ljudi i na istok 1500 a nasih bi trebalo doci bar 5000 na tekmu,Gdje ce one 2000 ? Hem sto nema kartata a prostor je vec odavno popunjen sa ove 3000

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 okt 2010, 12:25

samosarajvo je napisao/la:Ma niije zbog krova elsaik,**** te krov.
Fazon je stto u zdenku stane 1500 ljudi i na istok 1500 a nasih bi trebalo doci bar 5000 na tekmu,Gdje ce one 2000 ? Hem sto nema kartata a prostor je vec odavno popunjen sa ove 3000
kakvi ba 5000 :shock: :?: sta to lupas bezveze.
Nikad vas nije doslo vise od 4000 za sve ove godine poslije rata.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 22 okt 2010, 12:26

Pa mozda je ovako bolje lezim kuci za cenera kupim koje pivce meze srumficima manje love jos kad poderemo levate bice zajebancija mozda i vece nago sa majicama Kup je nas! ;)
Zadnja izmjena: ekii, dana/u 22 okt 2010, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 22 okt 2010, 12:26

Nema kod nas bez kupljene karte na stadion kao kod vas prijatelju. Nece vas biti 5 hiljada nego 3 hiljade. Nema ulaznica 2 KM, i jedna karta 4 navijaca. To zaboravite ;) Te 2 hiljade neka ostane kuci.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 22 okt 2010, 12:28

ekii je napisao/la:Pa mozda je ovako bolje lezim kuci za cenera kupim koje pivce meze srumficima manje love jos kad poderemo levate bice zajebancija mozda i vece nago sa majicama Kup je nas! ;)
Može, ja ću ti kupiti pite i potpuna uživancija :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 22 okt 2010, 12:28

Vas 5000 nije dolazilo kad je najveć špica bila a ne sad. ;) A to 2000 nek kupe normalnu kartu i smjeste se. Neće im niko ništa.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 22 okt 2010, 12:28

Ja ne znam jeste li vi debili ili sta???? Ljudi, ne trazimo nista vise nego sto smo dobili prosli put, ne trazimo nikakve posebne uslove, ne trazimo nikakve vec do sada nevidjene uslove, trazimo samo ono sto smo imali do sada!!!! Ako i dalje neko ne konta onda nemam sta drugo reci osim lijepi strah!!!!!!
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 22 okt 2010, 12:29

Mandrak je napisao/la:
kakvi ba 5000 :shock: :?: sta to lupas bezveze.
Nikad vas nije doslo vise od 4000 za sve ove godine poslije rata.
Pa nije ali ove godine bi,maximalan broj nasih se ocekuje.

A neko rece da nam dajete isto samo na drugoj tribini. Kolko se ja sjecam prosle godine smo IMALI ISTI DIO ISTOKA(do lokomotive) plus SLOVO O I ZDENKU SJEVERA a ove godine samo Zdenku znaci niste nam dali isto vec ste nas zakinuli i to dobro,epa nece moci ove noci :)

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 22 okt 2010, 12:29

Ajde BOJKOT SCENO (i jedni i drugi),idite na neki vas ULTRA-TIFO-Pitchka materina forum,i ostavite nas da napisemo ili procitamo bar nesto o fudbalu,igracima i utakmici!!!

Koliko god to nevjerovatno zvucalo,ima nas koje i ta nevazna sitnica ,kao sto je sama utakmica,zanima.
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 22 okt 2010, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 22 okt 2010, 12:31

Gigant je napisao/la:Ja ne znam jeste li vi debili ili sta???? Ljudi, ne trazimo nista vise nego sto smo dobili prosli put, ne trazimo nikakve posebne uslove, ne trazimo nikakve vec do sada nevidjene uslove, trazimo samo ono sto smo imali do sada!!!! Ako i dalje neko ne konta onda nemam sta drugo reci osim lijepi strah!!!!!!
Prošli put je prošli put.Sad nam je ćeif ovako.Nemate vi šta da tražite,dobićete ono što vam mi damo.U skladu sa pravilima.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 okt 2010, 12:34

bas ces dobiti isto nakon baklji i topovskih udara...

E iskreno zujo me je iznenadio, mislio sam da ce popustit, ali svaka mu cast...nek ih je odyebao...
prekopirat cu pjesmicu od krvotoka sto je postavio...
Tužno je biti navijač Sarajeva,
što sjedi kući i kraj tv-a zijeva,
i gleda Želju u mraku sobe svoje,
kako se bori za plavo bijele boje.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 22 okt 2010, 12:34

Prosto nevjerovatan mentalni sklop navijača Sarajeva, oni kao nešto zahtjevaju na NAŠEM stadionu, valjda uticaj predratnog psihologa.. Ja ne znam šta im se dogodilo, al' je to prije par godina bila većinom normalna raja, a sad?? "Neko je ostavio otključana vrata prover'te molim?!" :mrgreen:

Ajmo malo pokušati o utakmici, nisam upratio sve najbolje pa ako može neko da kaže jel svi konkurišu za derbi izuzev Jadranka i Bajre? Vasilić?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 22 okt 2010, 12:38

Znači ovako, provjerena informacija. Ništa se neće mijenjati. Pitari su dobili šta su dobili. Na sastanku u Utorak sa MUP-om se NISU POJAVILI. Znači, svi su bili osim pitara.
Dalje, na onom dijelu bez stolica, je kapaciet 950 mjesta. 950 mjesta sa STOLICAMA. Bez stolica, kapacitet se POVEĆAVA. 1500 je više manje OK. Možda 100-ak mjesta previše ;)
Kraj priče.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 22 okt 2010, 12:40

navijac sam zelje i realno losi su uslovi za horde kad gostuju na grbavici medjutim to je jasno vec nekoliko godina a mi nismo krivi za to jednostavno stadion gradimo polako jer nemamo finansijskih sredstava al mozemo reci i da ima i njihove krivice vjerovatno bi dobili i veci dio sjevera al kako ces dati dio svoje kuce kad ti u goste dolaze papci koji ce ti iz cista mira srusiti kucu , kad se sjetim kad je raja davala iz svog djepa da se stave stolice i kad su se skupljale pare za to i kad smo im dali za derby jedan dio sa stolicama a oni poceli ih lomiti i bacati na navijace na sjeveru gdje dodje vecinom stariji sa djecom onda se covjek zapita pa koji **** smo im ista dali , nama grbavicu niko ne obnavlja za razliku vama , vi pocnete sami svoj stadion rusiti i znas da date pare za obnovu pogledao sam klip zuje i u pravu je covjek a kaze ono sto svi i vi znate da 0 km dajete za odrzavanje koseva i njegovo renoviranje a to radi opstina ,svi navijaci zelje bi bili najsretniji kad bi imali stadion izgradjen i kad bi i vama mogli dati komotniji prostor al jednostavno nemamo para da je izgradimo al se nadamo da ce doci i taj dan , uporedjivati bojkot nas u lukavici i sad vas je bas neozbiljno , mi u lukavicu nismo isli jer su nam dali ograniceno karata za tribinu koja moze obezbjediti vise navijaca dok mi smo vama dali onoliko koliko max. mozemo dati 3000 karata je vise od 5% koliko se treba dati .....

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 22 okt 2010, 12:41

Ajmo malo pokušati o utakmici
Prijatelju,vidis da nema od toga nista! Te ce stvari doci na red tek kad se ova zelja iz mog potpisa ostvari.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 11 gostiju.