FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
E jeste navikali ovog martineza yebo vas on
Vidi se da mu fali utakmica
Nije ga trebo ubacivat od pocetka
Vidi se da mu fali utakmica
Nije ga trebo ubacivat od pocetka
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Nojer, goce i tiago dominiraju
Boa jede vnago
Boa jede vnago
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Sta je krezo, sto se smijes
Ne razumijem zašto Alaba uzima loptu kad je danas očajan i vidi se da nema nikako samopouzdanja ...
+1thulkazal je napisao/la:Ne razumijem zašto Alaba uzima loptu kad je danas očajan i vidi se da nema nikako samopouzdanja ...
DAJ MULLERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alaba je los veceras kao nikada. Al sam drzi lijevu stranu jer gotze i robben vise na desnoj konstantno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Vrijeme je da udje muler.
arsenal bolji u prvih 20-ak min., bayo ostalo vrijeme.
Boa mora vankaaaaa
arsenal bolji u prvih 20-ak min., bayo ostalo vrijeme.
Boa mora vankaaaaa
Eto da je igro Muller izvodio bi penal i dao bi gol. 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Svaki napad po desnoj strani. Skoro uvijek je tako kada nema Riberya.guber_90 je napisao/la:Alaba je los veceras kao nikada. Al sam drzi lijevu stranu jer gotze i robben vise na desnoj konstantno.
Inace Arsenal razigran u prvom dijelu. Bilo je i diskutabilnih odluka suca, al nebih sad o tome
- sudzuka123
- Kontakt:
bili smo bolji i sa istim brojem igrača, samo je pitanje kada će da padne gol.
penal čist isto kao i crveni, a alaba nije trebao preuzimati odgovornost, danas je najlošiji, usrao se pored čembrlejna.
idemo aBd po pobjedu u drugom poluvremenu.
penal čist isto kao i crveni, a alaba nije trebao preuzimati odgovornost, danas je najlošiji, usrao se pored čembrlejna.
idemo aBd po pobjedu u drugom poluvremenu.
Alaba ima ogroman minus kod mene,ne mogu vjerovati da je ovolika kukavica,usrao se u gace,svaku loptu vraca nazad

- anelbavarac
- Kontakt:
Skide Manu turčinu penal, a zabari ne vide ofsajd metar
Alaba ko kurrac, nikad losiji.
Boatenga izvadit, visi crveni.
Doce gol 100% imamo igraca vise, samo pritisnut govvna.
Alaba ko kurrac, nikad losiji.
Boatenga izvadit, visi crveni.
Doce gol 100% imamo igraca vise, samo pritisnut govvna.
Hej hej super Bayern...ajde obradujte me i veceras...
Ne pamtim kada sam gledao očajnijeg Bayern. Gdje su nestala muda? Ubacivaj generala Bastiana da opali par šamara ovim frajerčićima u kopačkama. Ovo nije igra, ovo je smor. Alaba najgori igrač na terenu i on uzeo da opali penal. Da ga je otresao prije utakmice možda bi ga zabio. Nema Ribery-a i Alaba postaje prosječan igrač, ispada kao neki polovnjak, nudi Arsenalu gol. Ljudi moji, za ovo treba imati živaca.
Boateng isto neki bik prije rodea. Baš me zanima šta se dešava u glavi tog insana. Imaš žuti karton i pravi tako idiotski faul kojeg bi se postidio i neki dječačić u vrtiću. On mora pod hitno van, upravo da ne dobije crveni karton.
Mandžo glumi neku facu, dobio je žuti, tako da očekujem da i on izađe van. Očigledno nije svjestan da se gleda tim, a ne pojedinac. Šta ima mahati sucu, nije ti ovo Hnl.
Kroos doktor fudbala. Kako volim kada me negira, bravo majstore, koja smirenost, dajte mu šta želi, ako Thiago može imati 8 miliona onda to može i Toni, makar ne traži igrača kao Thiago u publici nego mu doda loptu kako treba.
Gotze nevidljiv, od njega smo to navikli. Jednostavno se pojavi asistira ili zabije, tako da je dosta dobro odigrao prvo poluvrijeme.
Lahm gospodin. Svaka mu čast. Robben mora dati više na terenu.
Ubili su nas prvih 10-tak minuta. Očekivao sam presing, ali ne takav da se Alaba sklanja Ox-u. Sramotna utakmica od njega.
I sada drugo poluvrijeme. Imamo igrača više, ovo se mora iskoristiti. Volio bi vidjeti Pizarra jer je majstor za ovakve situacije. Moramo se čuvati kontre iz kojih može pasti gol, a i neki karton kojeg ne bi volio. Više sam ljut nego zadovoljan prikazanim. Ako želimo do kraja ovo moramo dobiti.
Boateng isto neki bik prije rodea. Baš me zanima šta se dešava u glavi tog insana. Imaš žuti karton i pravi tako idiotski faul kojeg bi se postidio i neki dječačić u vrtiću. On mora pod hitno van, upravo da ne dobije crveni karton.
Mandžo glumi neku facu, dobio je žuti, tako da očekujem da i on izađe van. Očigledno nije svjestan da se gleda tim, a ne pojedinac. Šta ima mahati sucu, nije ti ovo Hnl.
Kroos doktor fudbala. Kako volim kada me negira, bravo majstore, koja smirenost, dajte mu šta želi, ako Thiago može imati 8 miliona onda to može i Toni, makar ne traži igrača kao Thiago u publici nego mu doda loptu kako treba.
Gotze nevidljiv, od njega smo to navikli. Jednostavno se pojavi asistira ili zabije, tako da je dosta dobro odigrao prvo poluvrijeme.
Lahm gospodin. Svaka mu čast. Robben mora dati više na terenu.
Ubili su nas prvih 10-tak minuta. Očekivao sam presing, ali ne takav da se Alaba sklanja Ox-u. Sramotna utakmica od njega.
I sada drugo poluvrijeme. Imamo igrača više, ovo se mora iskoristiti. Volio bi vidjeti Pizarra jer je majstor za ovakve situacije. Moramo se čuvati kontre iz kojih može pasti gol, a i neki karton kojeg ne bi volio. Više sam ljut nego zadovoljan prikazanim. Ako želimo do kraja ovo moramo dobiti.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 feb 2014, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ebi ga, vjerovatno je sve dogovoreno ko će pucati (da ne bi dolazilo do smiješnih situacija tipa "ja uzmem loptu a trener zviždi i pokazuje na drugog igrača"thulkazal je napisao/la:Ne razumijem zašto Alaba uzima loptu kad je danas očajan i vidi se da nema nikako samopouzdanja ...
Istina, naš mali Alabica je u par navrata pravio greške i vidi se da nije njegovo veče. I kao takvom mu staviše loptu na kreč.
Utakmica jako napeta, sve je još moguće.
Vom Jäger zum Gejagten
- schweinsteiger
- Kontakt:
Pa ja nisam t od trenera,a znao sam da Alaba ne treba pucati penal,ocajno veceras igra.
Poklonio je Oxladeu onu loptu,ali Neuer
Boateng uradio ono sto je trebalo uraditi da sprijeci gol,nakon ociglednog offsidea.Steta za zuti.
Igra nije bila na najboljem nivou,ubacit Mullera i Schweinija da se ovo samelje do kraja.
Poklonio je Oxladeu onu loptu,ali Neuer
Boateng uradio ono sto je trebalo uraditi da sprijeci gol,nakon ociglednog offsidea.Steta za zuti.
Igra nije bila na najboljem nivou,ubacit Mullera i Schweinija da se ovo samelje do kraja.
#miasanmia
- sudzuka123
- Kontakt:
alaba sa riberijem i bez riberija je skroz drugačiji igrač, lijevog krila kao da nemamo.
- anelbavarac
- Kontakt:
Evo Rafke,umjesto Boatenga.
Sada smo jos ofanzivnij.
Idemo po taj gol.
Sada smo jos ofanzivnij.
Idemo po taj gol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.