La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: La Liga
Araujo je prije nego se zabio u Carvajala bio u offsideu. no penalty
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Lik misli da se nakon ubacaja sa strane ili iz kuta moze svirati ofsajd tako da me ništa ne čudi. Prosipanje na max
- Shategabri
- Kontakt:
Eto neko spomenu da je bio ofsajd prije te situacije sa Arujom. Gledao si ponovo utakmicu, možeš li to prokomentarisati?Rodju je napisao/la: ↑30 okt 2025, 11:28Njegov post nije balkanski, jer nije svoj drek prao tuđim drekom, a ti to jesi radio.Shategabri je napisao/la: ↑29 okt 2025, 08:10Što će reći da je dosta šuplje i da se uglavnom drobi uprazno
Vjerujem da je i ovaj tvoj komentar tipično balkanski![]()
No, za remplanje mu nisi odgovorio. Naravno, jer ti ne odgovara.
Remplanje iliti što bi naš narod davno rekao "rame o rame" igra nije kad neko nekog gurne sa leđa u leđa, a pritom niti ne gleda u loptu, niti mu je namjera ići prema lopti.
Igrač Barcelone je cijelo vrijeme pratio loptu i nije znao da mu ovaj dolazi u punom trku sa leđa. Kako je i Mquc rekao, to nije remplanje, to je faul. Za moje viđenje izuzetno bezobrazan i grub faul.
E sad jedni vide dovoljan intenzitet prekršaja za penal, drugi ne. I zato to nije "balkanluk", a tvoj tvrdnja kako je to remplanje je još jedan
"balkanluk", da ne koristim neku drugu ružniju riječ.
Meni je ono remplanje, pa i sam Arujo je smiješno izgledao kad je ustao, pa ono ko zbunjen, al haj pao sam, pa da tražim penal.
A vidi, ja ću reći za ovu pobjedu da je čista i uredna, ti ćeš naći 1001 razlog zašto nije.
Polaziš od stava da je tvoj klub čist ko suza, a ja navijam za narkokartel.
Tako ispade.
Koševo Zapad
Gubimo vrijeme, jer ti očito ne znaš šta je remplanje ili bezobrazno provociraš. Druge nema. Udarac igrača odbrane laktom u leđa igrača u napadu, a koji cijelo vrijeme pogledom prati loptu, je toliko vidljiv, da ga može registrirati svaki čovjek na prvo gledanje. Snimak nedvosmisleno potvrđuje da to nije igra rame o rame. Igrač odbrane u trenutku udarca laktom ima pogled prema publici iza gola, a prema lopti niti u jednom momentu.Shategabri je napisao/la: ↑30 okt 2025, 14:25Eto neko spomenu da je bio ofsajd prije te situacije sa Arujom. Gledao si ponovo utakmicu, možeš li to prokomentarisati?Rodju je napisao/la: ↑30 okt 2025, 11:28Njegov post nije balkanski, jer nije svoj drek prao tuđim drekom, a ti to jesi radio.Shategabri je napisao/la: ↑29 okt 2025, 08:10
Što će reći da je dosta šuplje i da se uglavnom drobi uprazno
Vjerujem da je i ovaj tvoj komentar tipično balkanski![]()
No, za remplanje mu nisi odgovorio. Naravno, jer ti ne odgovara.
Remplanje iliti što bi naš narod davno rekao "rame o rame" igra nije kad neko nekog gurne sa leđa u leđa, a pritom niti ne gleda u loptu, niti mu je namjera ići prema lopti.
Igrač Barcelone je cijelo vrijeme pratio loptu i nije znao da mu ovaj dolazi u punom trku sa leđa. Kako je i Mquc rekao, to nije remplanje, to je faul. Za moje viđenje izuzetno bezobrazan i grub faul.
E sad jedni vide dovoljan intenzitet prekršaja za penal, drugi ne. I zato to nije "balkanluk", a tvoj tvrdnja kako je to remplanje je još jedan
"balkanluk", da ne koristim neku drugu ružniju riječ.
Meni je ono remplanje, pa i sam Arujo je smiješno izgledao kad je ustao, pa ono ko zbunjen, al haj pao sam, pa da tražim penal.
A vidi, ja ću reći za ovu pobjedu da je čista i uredna, ti ćeš naći 1001 razlog zašto nije.
Polaziš od stava da je tvoj klub čist ko suza, a ja navijam za narkokartel.
Tako ispade.
No, ponavljam, nema smisla gubiti vrijeme, jer sve skupa mi liči na bezobrazluk, tako da ovim završavam.
Btw. Nemam ja problem, ako je to bio ofsajd, barem u ovo moderno doba VAR-a to nije ili je izuzetno mali problem. Trebao je sudija svirati evidentan faul, dakle penal, VAR neka pregleda, ako se ustanovi zaleđe, situacija je jasna. Lopta za molere. Tog nije bilo, ostaje prevara u zraku.
Sad tvrditi, kao olakotnu okolnost, svakako je bio nedozvoljen položaj, je priča za naivne i malu djecu. Niti sam naivan, niti malo dijete. Želi mi neko reći kako je sudac imao laser u oku, u istoj sekundi povukao crtu i ocijenio kako nema potrebe svirati čisti faul, jer je i tako ofsajd. Hahahahah, mani me tog.
Ja nigdje nisam rekao da su moleri nezasluženo pobijedili. Tvrdim i dalje da je Barcelona pokradena. Šta bi bilo da nije pokradena, to niko ne zna.
Zanimljivo.ITURRALDE GONZALES REKAO
Šokantne tvrdnje: "Skoro 90 posto sudija u Španiji navija za Real"
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Znaju ljudi šta valja!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Laze ko rodju
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sto su hijene navalile na kolegu @Rodju a opet mu pera ne mogu odbit. Kad ne znaju sta ce onda izmišljaju neke penale. Isto kao sto real onu sramotu 1 titula u 11 godina maskira nekakvim negreirom. Na hajr i na dobro.
Koliko bi kmecao @jeftha da je obrnuto
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yamal prekino s djevojkom. Znam da par madridjana zanima pa da prenesem
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Griez 
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- luckystrike
- Kontakt:
Jude 
Ko drzi rekord po broju izvedenih penala u jednoj sezoni i o kojem broju penala se radi ?
- Shategabri
- Kontakt:
Po podacima s kojim raspolazem, Barca u sezoni 15/16. 19 te sezone. Svi opravdani, naravno.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Da li misliš da ih Real prestiže ove sezone ?