Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 27 okt 2013, 19:00

Da nije Dzeko igrao i da je Negredo odigrao makar deset minuta razvalili bi Chelski,ovako nita.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 27 okt 2013, 19:00

Sad će ba januar ljudi a izgleda da se i Edin i Pele pripremaju za njega. To je valjda više jasno, ne može Edin biti toliko loš kao protiv Cska i očito je da želi transfer a izgleda da je to Pele prihvatio.

Sent from my HTC One using Tapatalk
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 27 okt 2013, 19:00

Adinjo je napisao/la:Greda usao zadnjih pet minuta, covjek grize zemlju, trci, leti, trazi sebi prostora...i onda se neko pita, sto on ulazi, zasto ne Edina.
Vidimo da si mu i nadimak smislio toliko ti je prirastao srcu. Opasan komentar za nekoga ko je prikazan 3 puta za tih 5 min. Kad je usao,izgubio loptu i na kraju tekme :lol:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 27 okt 2013, 19:01

Denizmare je napisao/la:
JTS je napisao/la:definitivno mogu vidjeti kako Man City dovodi Begovića, Hart je još od kraja prošle sezone loš ..
Ne dao Bog da se to desi,bilo gdje osim u city...
ma dobro, onako kažem .. loš je Hart, pa eto :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 okt 2013, 19:01

MT3 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Ne moze ovaj Aguero meda bez Negreda po nekim strucnjacima ovdje. :lol:

Edin se vise i ne zagrijava, uskoro ce na tribinama zavrsit sa Rodwellom,Boyatom i Joveticem.
Treba provjerit jel online na twitteru.
Zato milione uzima ;)
:o :o :lol: :lol: :lol: Faraon jadan ti i tvoje razmisljanje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Svi su krivi osim Edina............. vjerovatno imate 15 /16 godina i vama je Edin Bog i on uvijek treba da igra i on je uvijek u pravu bla bla bla bla
Ironija burazeru :?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 27 okt 2013, 19:01

vjestacki klub tone ka dnu gdje mu je i mjesto..... :lol: :lol:

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 27 okt 2013, 19:04

Cartman je napisao/la:Uh sto je los ovaj Aguero.

Mislim da jedino na ovom forumu ima pacijenata sto mrtvi ozbiljni tvrde da je on nikakav igrac.
Hahaha, pa brate ja vec odavne ne reagujem na takve ljude. Moje je dobro, a tudje ne valja.

Aguero jeste sebican, ali brate, lik je igracina samo takva, a da nije toliko sebican bio bi Top-5 napadaca svijeta, ovako je "samo" medju 10 najboljih.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 27 okt 2013, 19:05

Mislim da jedino na ovom forumu ima pacijenata sto mrtvi ozbiljni tvrde da je on nikakav igrac.
Cojk je ekstra igrac, ali dzabe... :D .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 27 okt 2013, 19:05

stvar je vrlo jednostavna :
ili milioni ili da igras ( a ceka te svjetsko)

samo mi nije jasno sta ja to ne mogu sa 5 mil. a neko moze sa 15 mil.
jbte para valjda si usteko nesto
kad moze baloteli pristat na manju platu
moze valjda i ovaj nas hudnik.
Semper Fidelis

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 okt 2013, 19:09

mrjasmin je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Greda usao zadnjih pet minuta, covjek grize zemlju, trci, leti, trazi sebi prostora...i onda se neko pita, sto on ulazi, zasto ne Edina.
Molim te nemoj pricati gluposti. Covjek svaki duel izgubio.....
Dje's Mister ili Ministar, nisam te prepoz'o.....ko prica od duelima, pricam kako se covjek bori za toliko malo vremena, a zamisli Edina kako bi se ponasao. Eto usao je protiv CSKA i to dobio 20 minuta, pa si valjda i sam vidio kako se pokazao.

Izgubio mozda duel danas, ali covjek zapne uvjek, jednom ce upaliti i dobiti duel i eto gola...jednom rijecju...BORBENOST decko, to se trazi, od stare slave se ne zivi.

Da ti docaram,taj isti Negredo je bio 5 ili 6 napadac u Real Madridu dok je Pellegrini bio trener, a vidi ga gdje je sad kod istog trenera.

Eh, sad ti reci da to nije do zalaganja i borbenosti. Pricaj sta hoces, i vjeruj u sta hoces, covjek je miljama ispred Edina trenutno, a o Agueru ne treba trositi rijeci.

Sta se desava sa Edinom u to ne ulazim, jal' trazi transfer, jal' se zasitio ove igre. Nadam se da je ovo prvo.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 27 okt 2013, 19:09

nek odmara do Brazila

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 27 okt 2013, 19:10

Edin ide u Januaru 100%

Sent from my HTC One using Tapatalk
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 27 okt 2013, 19:10

Tracy3McGrady je napisao/la:

Hahaha, pa brate ja vec odavne ne reagujem na takve ljude. Moje je dobro, a tudje ne valja.

Aguero jeste sebican, ali brate, lik je igracina samo takva, a da nije toliko sebican bio bi Top-5 napadaca svijeta, ovako je "samo" medju 10 najboljih.
nije on ni medju 100.ja ga nisam vidio osim onog gola iz cistog opsajda..kepec me podsjeca na onog Alfa iz one americke serije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 okt 2013, 19:10

Definitivno bi za repku bilo bolje da ode u slabiju ekipu gdje ce bit standardan. Spominjao je se Inter na primjer. A i Wolfsburg ima para, to bi mozda i najbolje bilo iako je to vjerovatno previse mal klub za njega sada. Da je barem presao u Napoli kojeg su pojedini forumasi ovdje opisalo kao da je NK Travnik.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 27 okt 2013, 19:12

Adinjo je napisao/la:
mrjasmin je napisao/la:
Molim te nemoj pricati gluposti. Covjek svaki duel izgubio.....
Dje's Mister ili Ministar, nisam te prepoz'o.....ko prica od duelima, pricam kako se covjek bori za toliko malo vremena, a zamisli Edina kako bi se ponasao. Eto usao je protiv CSKA i to dobio 20 minuta, pa si valjda i sam vidio kako se pokazao.

Izgubio mozda duel danas, ali covjek zapne uvjek, jednom ce upaliti i dobiti duel i eto gola...jednom rijecju...BORBENOST decko, to se trazi, od stare slave se ne zivi.

Da ti docaram,taj isti Negredo je bio 5 ili 6 napadac u Real Madridu dok je Pellegrini bio trener, a vidi ga gdje je sad kod istog trenera.

Eh, sad ti reci da to nije do zalaganja i borbenosti. Pricaj sta hoces, i vjeruj u sta hoces, covjek je miljama ispred Edina trenutno, a o Agueru ne treba trositi rijeci.

Sta se desava sa Edinom u to ne ulazim, jal' trazi transfer, jal' se zasitio ove igre. Nadam se da je ovo prvo.
Da je trenutno ispred Edina, jeste. A sto se tice Aguera, on je uvijek bio bolji od Edina, nema govora o tome. Samo sam zelio kazati da si malo pretjerao kad si na osnovu 5 minuta igra donio zakljucak kako se negredo bori.

A sto se tice naseg Dzeke, pa njegovo zalaganje je katastrofalno.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 27 okt 2013, 19:13

Ne kontam cemu toliko inzistiranje da ide. U januaru nece ici 100%.
Ima jos godinu ipo ugovora, odlicnog ugovora, kojeg ce odraditi koliko god bude mogao.
Niti ima intresanata za njega, niti on u ovom trenutku moze otici u klub koji bi zadovoljio njegove apetite.
Da ide u Fulham ili u QPR? Nece 100%, nije lud, bar za sad.

A to za SP, on ce do tad odigrati i vise nego dovoljan broj utakmica.
Vec sam jednom poemenu, pa i Suker je 1998. bio prikovan za klupu Reala, pa je bio najbolji strijelac prvenstva.
U ostalom, zar neko zaista misli da ce se on odreci svog ugovora na ustrb SP-a?
Pa tamo mu je mjesto zagarantovano kako god bude igrao.
On je igrac City-a i tako ce ostati do ljeta. Moze se samo truditi da bude bolji i to je to.
On je svoje ciljeve zivotne ostvario i skidam mu kapu za to. Sve vise od toga sto ucini samo je premija.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 27 okt 2013, 19:14

Dzeko se ovdje ionako ne takmici s Aguerom.Aguero ima ulogu SS-a pa mu je pozicija zato i garantovana.Edin kada dobije sansu umjesto Negreda,mora odigrati na nivou i to je to.Koliko god mi gotivili Dzeku,cinjenica je da je on na pocetku sezonu,sve do oktobra mjeseca bio prvi napadac i igrao je od pocetka.Nije davao golove,dok je Negredo u par navrata usao i uvalio gol i zato Dzekson sada sjedi na klupi.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 okt 2013, 19:14

Pošto voli više sebi, nego naciji ( što je logično ) ko je kome prešniji osim sebe samoga, ostati će tu gdje jeste. Ja ne vidim nekog drugog načina.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 okt 2013, 19:15

Dobar igrač, ali njegova sebičnost će ga uništiti. Nije takva klasa da uz svoju sebičnost vuče cijelu ekipu (kao što radi Ronaldo u Realu ili recimo Robben u Bayernu).
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 okt 2013, 19:16

bivsi je napisao/la:

nije on ni medju 100.ja ga nisam vidio osim onog gola iz cistog opsajda..kepec me podsjeca na onog Alfa iz one americke serije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I kako normalno pricat sa ovakvim strucnjacima?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.