Safet Sušić - Pape

ficobahtic
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la ficobahtic » 12 sep 2014, 02:27

Manuel je napisao/la:http://bhsupersport.com/konacno-ovo-je- ... tu-susicu/

Opet obrisite post sve vam yebem.
Ne brisu ti post zbog teksta vec vjerovatno zbog portala ciji link postavljas..??
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 12 sep 2014, 02:29

ficobahtic je napisao/la:
Manuel je napisao/la:http://bhsupersport.com/konacno-ovo-je- ... tu-susicu/

Opet obrisite post sve vam yebem.
Ne brisu ti post zbog teksta vec vjerovatno zbog portala ciji link postavljas..??
Ma znam da je zbog portala.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 12 sep 2014, 02:29

Susic je kriminalac, kreten, neznalica, diletant. Treba mu isplatiti tih milion maraka, nek ide u neki amizdaspor i nek povede svoje vedete Avdagu spetljanog i Tinu Sven Goran Eriksson Susica

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 12 sep 2014, 02:32

Neka ga jos malo, taman smo se poceli dobro zabavljati... :mrgreen: :rol:

Edit: Ubjedjen sam da ce sljedecu utakmicu protiv Welsa doci u "suskavcu" jer je skontao da mu odijelo nista dobrog nije donijelo.. :mrgreen:

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 12 sep 2014, 02:50

Imam osjecaj da Susic nesto u svojoj glavi izmislio da Vrsajevic i Susic igraju jer igraju standardno u Hajduku dok Salihovic i Mujdza nisu standardni u Bundesligi na pocetku ove godine. Odkad on izjavljuje da nece igrati oni sto nisu sandardni, izgleda da je u najgore vrijeme na svoj nacin po tom reagovao. A sto su ovi 3-4 klase iznad Tinceka i Avdije to mu nije bas bitno. :roll:

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 12 sep 2014, 03:04

"Pape" se pogubio ko abdest, ne zna on jadnik vise ni sta je govorio, ni koji su mu principi, jednostavno se izgubio u moru lazi i deplasiranih izjava... :facepalm:

Zamisli da od najboljeg igraca svih vremena spadnes na to da te djeca na ulici prozivaju kako nemas pojma o fudbalu.. :rol: :urnebes:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 12 sep 2014, 03:49

Nisam neki kriticar tako da dok neko bas ne zasluzi, drzim jezik za zubima. Do utakmice protiv Nigerije nisam nista govorio protiv Safeta. Na toj utakmici sam skontao da covjek fakat ima ozbiljnih psihickih problema ako je i na jednu jedinu sekundu pomislio da bi sa onakvom formacijom pobjediti. Kad sam vidio sastav koji pocinje protiv Kipra, prvo mi je srce u pete sislo i malte ne mi je zlo bilo. Onda sam fakat vidio koliko je sati. Safetu je do ove repke stalo isto ko i do lanjskog snijega. Covjeka boli neka stvar za BiH i za igrace repke. Njemu je samo do licnog interesa. Samo da je Avdiju i bratica gdje uvaliti pa makar cijena za to bila i propale kvalifikacije. Ovaj covjek kojega mi nazalost sad za sad oslovljavamo sa selektor a realno imena koja mu pristaju su hajvan, tele i idiot, nit ima obraza nit srama nit dvije ciste u glavi. Neka je Senad bas rekao ono sto je rekao. Moze biti i da je izjavu dao u dogovoru, to ce vrijeme pokazati. I Mire i Edin su ga indirektno okrivili za spektakl koji nam je priredio i za hebanje citave jedne nacije u zdrav mozak i bravo im za to. :clap: :clap: :clap: Vjerujem u Edina i nase momke i siguran sam da ce ovo tele otjerati taman tamo gdje mu je mjesto. :pray: :pray: :pray:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 12 sep 2014, 03:53

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Imam osjecaj da Susic nesto u svojoj glavi izmislio da Vrsajevic i Susic igraju jer igraju standardno u Hajduku dok Salihovic i Mujdza nisu standardni u Bundesligi na pocetku ove godine. Odkad on izjavljuje da nece igrati oni sto nisu sandardni, izgleda da je u najgore vrijeme na svoj nacin po tom reagovao. A sto su ovi 3-4 klase iznad Tinceka i Avdije to mu nije bas bitno. :roll:
samo ne znam kako Besic starta uopste ispred A. Hadzica
msm jedan je standardan u svom klubu, drugi jedva da dobija minute :eh:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 12 sep 2014, 04:14

miki_92 je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Imam osjecaj da Susic nesto u svojoj glavi izmislio da Vrsajevic i Susic igraju jer igraju standardno u Hajduku dok Salihovic i Mujdza nisu standardni u Bundesligi na pocetku ove godine. Odkad on izjavljuje da nece igrati oni sto nisu sandardni, izgleda da je u najgore vrijeme na svoj nacin po tom reagovao. A sto su ovi 3-4 klase iznad Tinceka i Avdije to mu nije bas bitno. :roll:
samo ne znam kako Besic starta uopste ispred A. Hadzica
msm jedan je standardan u svom klubu, drugi jedva da dobija minute :eh:
Ne smije da ga ostavi na klupi. Vele da je Besicev stari opasan pravo pa Safeta strah :hmmmm: :hmmmm:

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 12 sep 2014, 06:02

Dan kada ovaj diletant napusti klupu naše repke u državi će biti obilježen kao praznik
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 12 sep 2014, 06:57

Najsmjesnije je što on kaže da igraju samo standardni... Pa ako idemo tom linijom,Salihović,Mujdža,Hajrović,Medunjanin,dvojica igraju standarndo,pa opet nisu u prvih 11,a s druge strane imamo Bešića koji nije odigrao praktično ni 10 minuta u Evertonu u domaćem prvenstvu,i kao takav onda nije trebao ni on biti u prvih 11,a što je najsmješnije od svega lik je bio najbolji na terenu :D Za razliku od Avdije i Tine koji imaju 8-9 tekmi već i opet 0 bodova :D

SAMO STRUČNJAK IZ ZAVIDOVIĆA NE MOŽE SKONTAT DA MUJDŽA,SALIHOVIĆ,HAJROVIĆ,MEDUNJANIN ili BEŠIĆ ne moraju nikako igrat,nego samo trenirat,i opet ce biti daleko bolji od Germansko/Hajdučke klape...
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 12 sep 2014, 07:20

sanlituncay je napisao/la:Najsmjesnije je što on kaže da igraju samo standardni... Pa ako idemo tom linijom,Salihović,Mujdža,Hajrović,Medunjanin,dvojica igraju standarndo,pa opet nisu u prvih 11,a s druge strane imamo Bešića koji nije odigrao praktično ni 10 minuta u Evertonu u domaćem prvenstvu,i kao takav onda nije trebao ni on biti u prvih 11,a što je najsmješnije od svega lik je bio najbolji na terenu :D Za razliku od Avdije i Tine koji imaju 8-9 tekmi već i opet 0 bodova :D

SAMO STRUČNJAK IZ ZAVIDOVIĆA NE MOŽE SKONTAT DA MUJDŽA,SALIHOVIĆ,HAJROVIĆ,MEDUNJANIN ili BEŠIĆ ne moraju nikako igrat,nego samo trenirat,i opet ce biti daleko bolji od Germansko/Hajdučke klape...
Ne treba mu ni zamjeriti. Njemu glava sluzi samo za frizuru a kapacitet mozga jednostavno nije dovoljno veliki da shvati. Ja se samo uzdam u igrace da ce ga "smaknuti" jer ako bude odlucivao on ili Nogometni Savez na celu sa Ivicom Osimom bojim se da ga se necemo lako rijesiti. Da se mi razumijemo ja zaista postujem Ivicu Osima i sve sto je uradio za BiH i covjek je zaista legenda ziva ali njemu Safet izgleda dode ko sveta krava. :kafa: :kafa: Svima na zemaljskoj kugli zna uputiti kritike a Safeta samo pohvaliti zna. :wtf: :wtf:

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 12 sep 2014, 07:31

Bento nije više selektor Portugala Selektor nogometne reprezentacije Portugala Paulo Bento napustio je selektorsku funkciju nakon poraza od Albanije u uvodnoj utakmici kvalifikacija za evropsko prvenstvo 2016. godine. Foto: AFP
POVEZANOSlučaj Madeleine McCann: Britanska policija otputovala u PortugalPortugal: Vagon iskočio sa šina, povrijeđene četiri osobeCristiano Ronaldo: Nisam gledao žrijeb za SP, spavao samPortugalke najbogatije žene na svijetuŠvedski Pepsi napravio voodoo lutku Ronalda, portugalski navijači uzvratili na Facebooku
Bento je vodio Portugal od 2010. godine.

Bento je, po navodima svjetskih agencija, sporazumno raskinuo ugovor sa Savezom, a na ruku mu nije išao ni rezultat sa Svjetskog prvenstva u Brazilu gdje je Portugal eliminiran nakon prvog kruga.

E Safete ovo je čovjek sa obrazom, pokaži da ga i ti imaš barem koliko zrno riže. Sada prestati više analizirati njegove pogreške, nego pokušati izvršiti što veči pritisak, kako medija tako i javnosti da da ostavku.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 12 sep 2014, 08:33

Ma dajte mili moji :D Pa zar vi stvarno mislite da neko od tih propalih đaka hajdučke škole ima kalibar da igra za reprezentaciju! Dozvolite mi da kažem,Hajduk ima limitirane igrače,ja sam najmanji problem u svemu tome!

A vi kad odete na Poljud,k'o da ste otišli u Gulag! Njihova je misija da vam isperu mozak kao onim robotima u filmovima i da vas stave na temelj da ubijate bosanskog čovjeka i bosansko društvo! Mislite vi što god, ali vi znate da je to istina što ja govorim.
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 sep 2014, 08:37

Goalgetter je napisao/la: :facepalm: #2
Ima igrača koji su nezadovoljni, ali neki možda treba da budu sretni što uopšte dobijaju poziv u reprezentaciju. Pojedincima je sretna okolnost što mi objektivno imamo vrlo slabu konkurenciju, jer da nije tako, još nakon utakmice sa Nigerijom na Mundijalu bar pola naše ekipe trebalo se oprostiti. Da mogu, da imam alternativu, i sada bih se oprostio sa barem pet-šest fudbalera",
pet-sest fudbalera:
Spaha, Miske, Lulic, ..... Avdija ?
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 12 sep 2014, 09:06, ukupno mijenjano 1 put.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 12 sep 2014, 08:37

Ako se de facto pocne primjenjivat ovaj 'skorasnji' kodeks sajo je bivsi. Pa on u startu ne ispunjava vise od pola stavki koje se odnosena trenera :shifty:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 12 sep 2014, 08:52

slika

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 sep 2014, 09:08

Janez je napisao/la: "Savjetovao bih sve svoje reprezentativce, ne samo Džeku, da potpišu za Galatasaray, Fenerbahče ili Bešiktaš ako im se ukaže prilika", rekao je Sušić i dodao:
"Prelazak u jedan od tih klubova svakako ne bi bila pogreška. Tri turska velika nisu ništa drugačiji klubovi od Manchester Cityja, Intera ili drugih europskih klubova."
:facepalm: :facepalm:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 12 sep 2014, 09:11

Nimalo dobro štivo uz jutarnju kafu. :damn:

Stvarno selektoru treba neki Ligata. On je iskren čovjek, ali nekad neke stvari nisu za javnost, ma koliko smatrao da je istina uvijek najbolji odgovor. Uz to, pola ovih stvari su totalno nepotrebne, i one se rješavaju 1 na 1 sa igračem.

Samo ga bodovi u narednom dvomeču mogu spasiti. Nadam se da se vraća normalnim formacijama i iskusnim igračima. I ja bih izjavila ono što je Lula izjavio, pa taman bila u improvizovanom studiju sa njim i Konjićem.
Sredina terena je vrlo bitna, treba iskustvo, uz to, trebaju igrači koji ne djeluju ko muhe bez glave.

A, ne mogu se oteti dojmu da je ovaj kodeks napisan nakon što su se neke nepoželjne stvari desile. Da li u Brazilu ili ranije, ne znam, ali se jasno vidi da se aludiralo na neke stvari.

Ako se ne pokupe bodovi, široki ti puti... :salut:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 12 sep 2014, 09:31

BaDa12 je napisao/la:Nimalo dobro štivo uz jutarnju kafu. :damn:

Stvarno selektoru treba neki Ligata. On je iskren čovjek, ali nekad neke stvari nisu za javnost, ma koliko smatrao da je istina uvijek najbolji odgovor. . :salut:
Po cemu ti zakljuci da je on iskren covijek ??? Veci lazov i ljigavac nije doso na mijesto selektora.
Nebi nabrajo sve njegove lazi jer ih ima previse...Samo zadnja utakmica... reko je nama treba defanzivac i zato poziva Timceka.Pitanje tebi je li Timckem defanzivac i je li igro tu poziciju???
Ako budes iskren navescu ti jos 9 njegovi najveci lazi!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.