Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

kappa
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la kappa » 03 apr 2016, 01:20

Dino Selimović i uprava
i sine
ako se desi
a desiće se
da nestane svjetla i ispred i iza tebe
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
ne moraš ni svijetlit' jeebem ti majku
naću put
u mraku sam
eto

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 apr 2016, 01:21

zizu1991 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Misliš na onu poruku kad sam pitao koliko će ozbiljno Velež shvatiti tu utakmicu? Šta je tu loše!?
Hajd odjavi se majket'.
Zašto bih se odjavio? Postavljam sasvim normalno pitanje. Frka pred utakmicu, samo o njoj se piše i ja pitam mostarca šta se stvarno dešava, koliko ozbiljno Velež ulazi u taj meč... baš mi nije jasno zašto to predstavljaš kao nešto loše.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2016, 01:22

Muerte je napisao/la:Koji su to prodali i kome su Mostar prodali ?
SDA kako bi Mostar bio hr grad u BiH. Hajd boli me briga ima tu sminke neke ali je tako kako je i vidi se na svim stvarima..podaci ne lazu i to odgovara Sarajevsko Skutorskoj koaliciji sve..

Poslali ste Velez u Vrapcice i tu je bio pocetak i kraj.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 03 apr 2016, 01:25

A Lendrica sto zabija.. pa sta je radio zadnjih par godina , nije valjda da samo u nasoj ligi moze trpat

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 03 apr 2016, 01:26

tuzlak1987 je napisao/la:
SDA kako bi Mostar bio hr grad u BiH. Hajd boli me briga ima tu sminke neke ali je tako kako je i vidi se na svim stvarima..podaci ne lazu i to odgovara Sarajevsko Skutorskoj koaliciji sve..

Kad vidis Azmira baci mu se pod kamion

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2016, 01:27

Muerte je napisao/la:

Bacit cu se pod Korvetu samo da naplatim.

Poz za Dinu aka privatni fakultet.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 apr 2016, 01:27

Virtu4l je napisao/la:Zašto bih se odjavio? Postavljam sasvim normalno pitanje. Frka pred utakmicu, samo o njoj se piše i ja pitam mostarca šta se stvarno dešava, koliko ozbiljno Velež ulazi u taj meč... baš mi nije jasno zašto to predstavljaš kao nešto loše.
Frka koju ste vi iskreirali u svojim glavama i napumpali medijskim pritiskom pred tu utakmicu. Velež treba pustiti Želju da pobjedi, ta neće igrat' za one ustaše što su im stadion uzeli...

Uvijek ste svima po svojoj mjeri krojili odjela. Kada se Velež počeo pitat' u svojoj avliji, nakon utakmice smo proglašeni državnim neprijateljima, trebali su vas pobiti, isti ste k'o i oni.

Tako su i Tuzlaci četnici.

Sarajlije moj brate.

Nema nego igrat' kako vi svirate. Čudna bagra.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 03 apr 2016, 01:30

Bacit cu se pod Korvetu samo da naplatim.

Poz za Dinu aka privatni fakultet.
Ma radi sta hoces

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 03 apr 2016, 01:30

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

kappa
Kontakt:

Post Postao/la kappa » 03 apr 2016, 01:32

zizu1991 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Zašto bih se odjavio? Postavljam sasvim normalno pitanje. Frka pred utakmicu, samo o njoj se piše i ja pitam mostarca šta se stvarno dešava, koliko ozbiljno Velež ulazi u taj meč... baš mi nije jasno zašto to predstavljaš kao nešto loše.
Frka koju ste vi iskreirali u svojim glavama i napumpali medijskim pritiskom pred tu utakmicu. Velež treba pustiti Želju da pobjedi, ta neće igrat' za one ustaše što su im stadion uzeli...

Uvijek ste svima po svojoj mjeri krojili odjela. Kada se Velež počeo pitat' u svojoj avliji, nakon utakmice smo proglašeni državnim neprijateljima, trebali su vas pobiti, isti ste k'o i oni.

Tako su i Tuzlaci četnici.

Sarajlije moj brate.

Nema nego igrat' kako vi svirate. Čudna bagra.
šta se vi pitate guzi vas ko zadnju kuravu ko stigne nije uzo bodove iz vrapčića ko nije tražio :rol: Dabogda vam ova uprava još 20 godina bila, a vi kukajte na SDA, Sarajevo, sviranje i odjela i dalje. Svoju nesposobnost pravdaju teorijama zavjere.
i sine
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2016, 01:34

Evo vidi ovo je Sarajlijama teorija zavjere hahaha

Kakvi likovi. Uhakaju nekog u svakom smisli pa kasnije prcaju.
Pobjediti ce vas Velez u pola Sarajeva kad tad. Doci ce i vrijeme kada cete vi biti na rubu egzistencije.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 apr 2016, 01:35

Opet spinuješ i ne odgovaraš na moje pitanje. Plus generalizuješ.

Odnosi između Manijaka i RA su zahladnili 2008. godine kada su RA ničim izazvani na poluvremenu kamenovali Manijake, a nakon toga su nas specijalci demolirali, tu je bio kraj 'prijateljskih' odnosa.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 apr 2016, 01:35

zizu1991 je napisao/la: Frka koju ste vi iskreirali u svojim glavama i napumpali medijskim pritiskom pred tu utakmicu. Velež treba pustiti Želju da pobjedi, ta neće igrat' za one ustaše što su im stadion uzeli...
Sto se toga tice, bas mi je drago da to nisam slusao ili citao od navijaca Slobode zadnjih nekoliko dana pred utakmicu a i danas. Ima sigurno pojedinacnih slucajeva, ali nije sigurno ni blizu kao u onoj mjeri.
Strasnu ljubav prema klubu imate, treba to forsirati
A ne spominjanje '87, yebo to :mrgreen:
Nad tobom sunce najljepše sja

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 03 apr 2016, 01:38

tuzlak1987 je napisao/la:Evo vidi ovo je Sarajlijama teorija zavjere hahaha

Pobjediti ce vas Velez u pola Sarajeva kad tad. Doci ce i vrijeme kada cete vi biti na rubu egzistencije.
slika

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 apr 2016, 01:39

kappa je napisao/la:šta se vi pitate guzi vas ko zadnju kuravu ko stigne nije uzo bodove iz vrapčića ko nije tražio :rol: Dabogda vam ova uprava još 20 godina bila, a vi kukajte na SDA, Sarajevo, sviranje i odjela i dalje. Svoju nesposobnost pravdaju teorijama zavjere.
Eto vi tražili pa niste dobili.. ili jeste. Ovisi na šta mislimo, a očito ne mislimo na istu stvar.

@Virtualni ništa ne spinujem ističem činjenice. Loše u tome je tvoje torovanje Veleža u vaš tor. Da je Velež htio bit' balijski ne bi petokraka stajala na grbu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2016, 01:40

Muerte je napisao/la:

slika
Zivi u svom svijetu i uzivaj u blagodatima koje babo priredjuje. Vidi se sa Bosne vidio nisi..

Popisam se na sve koji se smiju Velezu. Mene su iznervirali ali samo jer nas nisu pustili danas ali i to je sportski.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 03 apr 2016, 01:42, ukupno mijenjano 1 put.

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 03 apr 2016, 01:41

Muerte je napisao/la:

Dobro ti je Muerte rekao. Prica ti je nigdje veze. Ovo sto se desava sa Velezom su iskljucivi krivci Pastrmka i ostale Pastrmke po Mostaru. Njihova sva prica se svodi na to : Da je kod nas ovako bilo bi onako.
Mi kad smo imali ekipu Zrinjskog nije bilo i slicne gluposti.
Ljudi zive u nekakvom svom svijetu mastanja i nekakve povijesti ( koja nije ni u pola sjajna koliko je oni ovdje predstavljaju ), i to je jedini razlog zbog cega ne da ne napreduju nego nazaduju konstantno. Za razliku od njih komsije im konstantno rade i pokusavaju nesto vise da ostvare i razlika se vidi.
Da me ne shvatis pogresno i meni je drazi Velez nego Zrinjka ali realno od kako se igra PL Velez nista ama bas nista nije napravio i ni na koji nacin ne moze unaprijediti kvalitet kako fudbala tako i samo PL u cijelosti ma koliko to bolno zvucalo to je istina.

Jednom su ispali i nisu se opametili i sad ce im se biti jos duplo teze vratiti ali njihova briga.

kappa
Kontakt:

Post Postao/la kappa » 03 apr 2016, 01:41

zizu1991 je napisao/la:
kappa je napisao/la:šta se vi pitate guzi vas ko zadnju kuravu ko stigne nije uzo bodove iz vrapčića ko nije tražio :rol: Dabogda vam ova uprava još 20 godina bila, a vi kukajte na SDA, Sarajevo, sviranje i odjela i dalje. Svoju nesposobnost pravdaju teorijama zavjere.
Eto vi tražili pa niste dobili.. ili jeste. Ovisi na šta mislimo, a očito ne mislimo na istu stvar.

@Virtualni ništa ne spinujem ističem činjenice. Loše u tome je tvoje torovanje Veleža u vaš tor. Da je Velež htio bit' balijski ne bi petokraka stajala na grbu.
Vidi se ko daje a ko prima :mrgreen: Vazelin i podmaži, naviko si već.
Velež umro ko i juga moj zinedine.

Evo objasni čovjek iznad mene sve lijepo, ali vjerovatno on laže, jer je tuzlak, a ti imaš pravo. Uništeni ste iz sarajeva jer imate petokraku :crazy:
i sine
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 03 apr 2016, 01:42

Muerte je napisao/la:

slika
Zivi u svom svijetu i uzivaj u blagodatima koje babo priredjuje. Vidi se sa Bosne vidio nisi..
Necu sada iz inata.

Kako je krenulo i Grci ce nas optuziti za bankrot

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 apr 2016, 01:46

fukara1919 je napisao/la: Ljudi zive u nekakvom svom svijetu mastanja i nekakve povijesti ( koja nije ni u pola sjajna koliko je oni ovdje predstavljaju ), i to je jedini razlog zbog cega ne da ne napreduju nego nazaduju konstantno. Za razliku od njih komsije im konstantno rade i pokusavaju nesto vise da ostvare i razlika se vidi.
Pa nisu navijaci ti koji su nabili dug, koji su nesposobni da rade kako treba, nadju sponzora itd. Razumijem sta hoces da kazes, ali to nema nikakve veze s tim da nemaju nikakav vid podrske, sto politike, sto sponzora koje bi uprava dobila, nit imaju sposobne ljude u upravi. Pa da otvore racun da se makar napravi umjetna trava djeci da ne treniraju po blatu strasne bi se pare skupile od navijaca sirom svijeta, ali dzaba kad su ljudi nesposobni.
Nad tobom sunce najljepše sja

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []