Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BosnaSTL
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la BosnaSTL » 27 okt 2013, 19:17

Edinnnn Dzekooooooo!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 okt 2013, 19:17

Kakav tref.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 27 okt 2013, 19:18

Joj Ovdje rasprave :lol:

Ako je njemu svejedno sto sjedi na klupi, zasto bi se ja nervirao time i krivio druge :?: :roll:

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 27 okt 2013, 19:20

Dzekson prezivio Zabara prezivjet ce i ovog Patka .. dvije titule + Brazil :roll: :lol: :lol: :lol:

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 27 okt 2013, 19:21

Neka, neka...Samo neka sjedi na klupi i odmara malo...svakako mu lova lijeze na racun, tako da se on pretjerano ne sekira :)
Ja samo cekam 18.11. protiv Argentine gdje ce Dzeko tako lijepo i zacepiti svima usta. Kad se poigra sa gaucosima nekoliko puta, poslije tog meca, mnogi ce uzeti Pellegrinija na zub od navijaca do medija po pitanju Dzeke u Cityu!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 27 okt 2013, 19:23

Šta je bilo, nisam gledao utakmicu, opet Edin najgori na terenu ??? opet se nije zalagao.....????

pa dokle više Edine da prošuštatš šanse koje ti se daju......cccc

hh123
Kontakt:

Post Postao/la hh123 » 27 okt 2013, 19:25

Ovaj Negredo zabija golove pravo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 okt 2013, 19:28

Dzeko vakat ti je da ides. Vodi se primjerom Huntelaara najbolje ti je tako,reanimiraj svoju karijeru,izaberi neki slabiji klub od ovog u kojem ces biti lider i standardan.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 okt 2013, 19:30

Edin mora trazit novi klub. Ne mislim da je on igrac koji se zadovoljava samo novcem. Definitvno, Pellegrini ne racuna na njega, on je svoje u City zavrsio.

Ima i do Dzeke ali i do Pellgrinija. Ne vjerujem da je Dzeko toliko slab da ne moze dobit nekih 30-35 min po mecu. Kad dodje transfer period tu su uvijek rijeci hvale od strane trenera a kad prodje od toga nema nista.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 27 okt 2013, 19:35

ma samo nek je redovna plata, **** igranje. nego nek nadje kakve deke, kape i rukavice bit ce hladna zima

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 27 okt 2013, 19:41

Cartman je napisao/la:
bivsi je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la: Hahaha, pa brate ja vec odavne ne reagujem na takve ljude. Moje je dobro, a tudje ne valja.

Aguero jeste sebican, ali brate, lik je igracina samo takva, a da nije toliko sebican bio bi Top-5 napadaca svijeta, ovako je "samo" medju 10 najboljih.
nije on ni medju 100.ja ga nisam vidio osim onog gola iz cistog opsajda..kepec me podsjeca na onog Alfa iz one americke serije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I kako normalno pricat sa ovakvim strucnjacima?
Zasto uopste pricati?
Skontat ce kad ga ljudi ignorisu ;)
Anfernee "Penny" Hardaway #1

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 27 okt 2013, 19:47

Od utakmice protiv Bayerna Edin je zakucan za klupu a Negredo I je igrao dobro 20 minuta I odmah su pojedinci poceli kenjat kako je on bolji od Edina!!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 27 okt 2013, 19:53

BosnaSTL je napisao/la:Od utakmice protiv Bayerna Edin je zakucan za klupu a Negredo I je igrao dobro 20 minuta I odmah su pojedinci poceli kenjat kako je on bolji od Edina!!
ama šta je vama bolan više, čovjek se više trudi od Edina koji se na terenu ponaša kao primadona .. naravno da to cijeni trener, to se vidjelo kad je Edin odigrao odlično protiv Newcastlea i nije zabio gol, a počeo naredni meč .. kao prvo, Negredo zabija i asistira, a kao drugo, Negredo radi sve što Edin ne radi .. nije kriv ni Pellegrini, ni masoni, a ni horoskop, kriv je sam Edin Džeko što sjedi na klupi tačka

svi mi znamo da Edin zna zabijati i da je bolji strijelac od Negreda, ali i Negredo je jako dobar strijelac, ko ne vjeruje, eno mu statistika, neka pogleda

kada Edin pokaže malo damara i kada počne igrat' kao protiv Newcastlea, opet će počinjati tekme, a do tad će da grije klupu zasluženo .. nemate nikakve argumente protiv Negreda, a ni u Edinovu korsist, kao ni protiv Pellegrinija, to vam je de facto .. borite se sa vjetrenjačama
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 27 okt 2013, 19:57

JTS je napisao/la:
BosnaSTL je napisao/la:Od utakmice protiv Bayerna Edin je zakucan za klupu a Negredo I je igrao dobro 20 minuta I odmah su pojedinci poceli kenjat kako je on bolji od Edina!!
ama šta je vama bolan više, čovjek se više trudi od Edina koji se na terenu ponaša kao primadona .. naravno da to cijeni trener, to se vidjelo kad je Edin odigrao odlično protiv Newcastlea i nije zabio gol, a počeo naredni meč .. kao prvo, Negredo zabija i asistira, a kao drugo, Negredo radi sve što Edin ne radi .. nije kriv ni Pellegrini, ni masoni, a ni horoskop, kriv je sam Edin Džeko što sjedi na klupi tačka

svi mi znamo da Edin zna zabijati i da je bolji strijelac od Negreda, ali i Negredo je jako dobar strijelac, ko ne vjeruje, eno mu statistika, neka pogleda

kada Edin pokaže malo damara i kada počne igrat' kao protiv Newcastlea, opet će počinjati tekme, a do tad će da grije klupu zasluženo .. nemate nikakve argumente protiv Negreda, a ni u Edinovu korsist, kao ni protiv Pellegrinija, to vam je de facto .. borite se sa vjetrenjačama
mislim da ce Pele lagano obit otkaz jos jedan poraz eventalno 2 i to je to...a mi idemo u brazil

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 27 okt 2013, 20:01

Pa stvar je u tome i da dobije Pele otkaz dzeko opet nece igrat dok se ne dokaze , taman ih vodio vaha... Niko nece trpit igraca koji se seta po terenu to je poenta sve price. Negredo nije bolji igrac nego jednostavno ima vise volje i zelje da igra nego dzeko koji seta po terenu. Ne kontam kakve veze ima pelegrini sa tim sto on hoda po terenu ?

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 27 okt 2013, 20:06

bivsi je napisao/la:
JTS je napisao/la:

mislim da ce Pele lagano obit otkaz jos jedan poraz eventalno 2 i to je to...a mi idemo u brazil
ne nadajte se, ostaje on do kraja sezone, a i poslije toga ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 okt 2013, 20:14

Da ja nesto kazem objektivno,analiticki i nadasve ispravno. Pelegriniju treba yebat mater :lol: :lol:

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 27 okt 2013, 20:17

Edin ima fin poso, sjedejuci zaradjuje milione.. libo ga neka stvar..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 27 okt 2013, 20:27

Ma boli Edu racku.Ja sutra od 7-16 h zadnju kap znoja prodajem za ono sto on zaradi po sata.Ma fucka mi se vise za njega, on je hapy tako kaze i mi treba da budemo hapy.On na Mali dive ode sa manekenkom sto mu uopste ne zavidim niti zamjeram sve zahvaljujuci Cityju,naravno da ce biti hapy,ko nebi.Covjek je ovako izabro,nikad povrijedjen hvala Bogu,pare dolaze rwdovno jos koju godinu a onda pri kraju karijere u Emirate ili Kinu po zavrsni kes i jos koje milionce.A ti sedra se se sikiraj sto dijahmant ne igra,ma bjazi bolan nikad vise.Do Brazila ganjamo Zeca i guzibichru tamo je bar standardan.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 27 okt 2013, 20:27

Kakav posao je Redzepagic uradio i kako je izlevatio ove Arape.
Za cetri ipo godine usluga Edina Dzeke, sto za transfer, sto za platu, sto poreza, dat ce cca 75-80 miliona eura. Koji levati :)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, jasmin10, Proximic i 53 gosta.