Ma daj ba sta su ozbiljni, dobili sve luzere, Denver ih pobjedio, promasili FG, i sudije iz niodaklevca izvukli neko pravilo sto se jednom u 20 godina zove, da ponove FG. Protiv Arizone cist PI nisu zvali na kraju, Brisket ih busio cijelu tekmu k'o Svicarski sir, ovaj Jones- Darnlod 2.0 evo i on ima 116 QBR u Seattlu a svako zna da je mrtvi polovnjak. Najgora ekipa sa ovim omjerom trenutno. Taylor je jak RB ali to nije dovoljno da se dobije ozbiljna ekipa. Imali su i Titans Henry-ija pa dokle su dogurali. Trenutno KC, Bills pa cak i Steelers bi uzeo da ih uzmu glat da playoff sutra pocinje...Amarinho je napisao/la: ↑20 okt 2025, 22:40
Procitao sam sad sta ste pisali. To ja ga zahebavam malo radi fantasy gdje se ufuram kao da sam GM, znaju oni.![]()
Ako ce mo ozbiljno, Coltsi izgledaju super i pre-ozbiljno sve do trenutka kad nemaju vodstvo ili kad je tekma koliko toliko u egalu gdje mogu kontrolisat sat odlicnim trcanjem u kombinacij sa OL koja jeste kakva jeste. Ako zelis da budes contender moras biti u stanju i preokrenut utakmicu tacnije tu dolaze skill pozicije na izrazaj gdje su Coltsi super tanki. WR core su neki bijelci iz supermarketa i onaj Mitchell sa pilecim mozgom, TE je odlican ali to nije pozicija koja ima neki sad aDot pa da te cupa. Warren je super al neka sad nije Gronk.
Igrom slucaja Coltsi su imali do sad samo tekme gdje im je match-script kao sto bi se reklo plain vanilla. Velika vecina ekipa ce biti dominantna u takvom scenariju naravno. Kad tad je doci tekma gdje ce trail i gdje nema trcanja, gdje Daniel Jones treba da vadi iz govana uz pomoc nidje veze Pitmana, Downsa i onog Pierca sto trci jednu jedinu rutu onaj go-route samo pici gore.
Evo zamisli scenario u playoffu gdje Indy i evo da uzmem nekog drugog "dark horse" contendera - Tampa - gube 14 razlike. Za Indy bi vec rekao da je gutavo dok Tampa to za 5min moze preokrenut, nije jedno-dimenzionalna ekipa, imaju top skill pozicije, QB koji ima veca muda od glave itd. Tako da, smirimo strasti sa Indijom, nidje veze ekipa, nije odbrana neka elitarna i bit prva ozbiljna ekipa ce ih rasuti.
Contenderi ostaju isti, KC i Bills u AFC + ako Flacco izgura playoff da se Burrow vrati na miru oni su offense juggernaut mogu bilo kome ubacit 40 a tamo NFC je zanimljivija tu imas 5-6 ekipa nista se ne zna.
No... real life Football na stranu, prodao bih sad ACL Drake Mayea za Championship pobjedu protiv Edin's Team. Bjezi ba dobro Mayeu svakako frajer milioner, daj da meni bude dobro![]()
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Ma ja odrase Lions ove fakere sa lafo 1 porazom 

Predajem se dizem bijelu zastavu.alemsa je napisao/la: ↑20 okt 2025, 23:39Ma daj ba sta su ozbiljni, dobili sve luzere, Denver ih pobjedio, promasili FG, i sudije iz niodaklevca izvukli neko pravilo sto se jednom u 20 godina zove, da ponove FG. Protiv Arizone cist PI nisu zvali na kraju, Brisket ih busio cijelu tekmu k'o Svicarski sir, ovaj Jones- Darnlod 2.0 evo i on ima 116 QBR u Seattlu a svako zna da je mrtvi polovnjak. Najgora ekipa sa ovim omjerom trenutno. Taylor je jak RB ali to nije dovoljno da se dobije ozbiljna ekipa. Imali su i Titans Henry-ija pa dokle su dogurali. Trenutno KC, Bills pa cak i Steelers bi uzeo da ih uzmu glat da playoff sutra pocinje...Amarinho je napisao/la: ↑20 okt 2025, 22:40
Procitao sam sad sta ste pisali. To ja ga zahebavam malo radi fantasy gdje se ufuram kao da sam GM, znaju oni.![]()
Ako ce mo ozbiljno, Coltsi izgledaju super i pre-ozbiljno sve do trenutka kad nemaju vodstvo ili kad je tekma koliko toliko u egalu gdje mogu kontrolisat sat odlicnim trcanjem u kombinacij sa OL koja jeste kakva jeste. Ako zelis da budes contender moras biti u stanju i preokrenut utakmicu tacnije tu dolaze skill pozicije na izrazaj gdje su Coltsi super tanki. WR core su neki bijelci iz supermarketa i onaj Mitchell sa pilecim mozgom, TE je odlican ali to nije pozicija koja ima neki sad aDot pa da te cupa. Warren je super al neka sad nije Gronk.
Igrom slucaja Coltsi su imali do sad samo tekme gdje im je match-script kao sto bi se reklo plain vanilla. Velika vecina ekipa ce biti dominantna u takvom scenariju naravno. Kad tad je doci tekma gdje ce trail i gdje nema trcanja, gdje Daniel Jones treba da vadi iz govana uz pomoc nidje veze Pitmana, Downsa i onog Pierca sto trci jednu jedinu rutu onaj go-route samo pici gore.
Evo zamisli scenario u playoffu gdje Indy i evo da uzmem nekog drugog "dark horse" contendera - Tampa - gube 14 razlike. Za Indy bi vec rekao da je gutavo dok Tampa to za 5min moze preokrenut, nije jedno-dimenzionalna ekipa, imaju top skill pozicije, QB koji ima veca muda od glave itd. Tako da, smirimo strasti sa Indijom, nidje veze ekipa, nije odbrana neka elitarna i bit prva ozbiljna ekipa ce ih rasuti.
Contenderi ostaju isti, KC i Bills u AFC + ako Flacco izgura playoff da se Burrow vrati na miru oni su offense juggernaut mogu bilo kome ubacit 40 a tamo NFC je zanimljivija tu imas 5-6 ekipa nista se ne zna.
No... real life Football na stranu, prodao bih sad ACL Drake Mayea za Championship pobjedu protiv Edin's Team. Bjezi ba dobro Mayeu svakako frajer milioner, daj da meni bude dobro![]()

Rekao sam da su ozbiljni ALI...
I vracam sve sto sam rekao za Houston pogotovu onu pichkicu Nico Collins. 10 Targeta majmune jedan odvratni 27 yardi mrsshhhhh pichko jedna.
Ma ne moze, ovo je najgori napad ikad, bolji je napad bio sa Yates-om i Ryan Fitzpatrick-om, ova OL je bukvalno najgora sto sam mozda u zivotu vidio. Nesto je Stroud ali 70% je OL, nema blocking uopste, lik mu u faci nakon 2 secunde. Svaki play lik na podu. Odbrana beton bila 4 takeaways i TD dali, od 27 poena Seattle-a napad je kriv za 24, jer je Seattle skoro svaki napad (osim 2) poceo sa 50 yardi, 2 sa 30, jedan sa 40 (na nasoj polovini)

Mozda nije ni lose uzevsi u obzir koliko su ovogosisnji seahawksi dobri u svim segmentima.
Ma kako nije lose burazeru imao si 4 turnovera odbrane, i TD ti dali. To dobijas u 90% slucajeva, da imas top 25 napad lige, znaci ispod prosjecan napad to dobija, a ovo je odron zivi.

Stroud je tu negdje sa Brissetom, davno sam to rekao

Čuvari ovaca iz Houstona novi poraz, Jagsi izgubili, znači diviziju osiguravamo za vikend protiv Tenesija, a onda uigravat za playoff nove akcije

Šta kaže onaj, vidjet ćemo slijede teške utakmice, a ono igramo s čobanima dva put do kraja sezone

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.