FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BolanBolan
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- molotovljev
Eh...(pogled na sat)
Sa nestrpljenjem ocekujem pocetak danasnje skupstine..
NAPRIJED BORDO BIJELI
Sa nestrpljenjem ocekujem pocetak danasnje skupstine..
NAPRIJED BORDO BIJELI
F.K.SARAJEVO
Ovu negativnu struju koja još uvijek pokušava da puše treba podhitno odstraniti. Čuj oni se našli pametni oni nešto sazivaju, dobro i Gracić nije potpisao sa njima.
U novi boj ...
Imali kvoruma na skupstini.Nadam se novoj eri fc sarajeva.
- theprodigy
- Kontakt:
koliko ja znam danasnji statut nece proci, prica se o tome vec ima 10tak dana
Vidjećemo. Nije nemoguće.theprodigy je napisao/la:koliko ja znam danasnji statut nece proci, prica se o tome vec ima 10tak dana
Rizvanović isproziva sad neke "legende" koje su prijetile igračima u svlačionici na tekmi protiv GOŠK-a. Biće svašta.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
BlueBoy1921
- Kontakt:
Kod vas vazda veseloVanBasten je napisao/la:Vidjećemo. Nije nemoguće.theprodigy je napisao/la:koliko ja znam danasnji statut nece proci, prica se o tome vec ima 10tak dana
Rizvanović isproziva sad neke "legende" koje su prijetile igračima u svlačionici na tekmi protiv GOŠK-a. Biće svašta.
Sve je dobro dok se ti interesuješ za nas!!!!
To be continued...!
Nastavak za 14 dana
Nastavak za 14 dana
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
samosarajvo
- Kontakt:
Evo post sa infa od malo upucenijeg liga...Nista strasno se nije desilo, sve je pod kontrolom. Uz tih par prerada na prijedlogu statuta, vecina ljudi ce ga podrzat :nazdravi
Boje se Irfana, ali ima i za to lijek.
Da dodam jos da ce igraci dobiti vrhunske pripreme i da ce doci dosta kvalitetnih pojacanja.
Evropa je najbitnija jer klub nece moci opstati ako ne odigramo minimalno 4 evropske tekme, a 6 bi bilo idealno.
U slucaju i da se statut uopste ne usvoji ima par opcija sto se tice UO, i to boljih opcija.
Sabura braco.
-
travnicanin
- Kontakt:
znaš li imena pojačanja? ja imam info da ih mnogo dolazi ali uglavnom ta imena su već na forumu spomenutasamosarajvo je napisao/la:Evo post sa infa od malo upucenijeg liga...Nista strasno se nije desilo, sve je pod kontrolom. Uz tih par prerada na prijedlogu statuta, vecina ljudi ce ga podrzat :nazdravi
Da dodam jos da ce igraci dobiti vrhunske pripreme i da ce doci dosta kvalitetnih pojacanja.
Evropa je najbitnija jer klub nece moci opstati ako ne odigramo minimalno 4 evropske tekme, a 6 bi bilo idealno.
U slucaju i da se statut uopste ne usvoji ima par opcija sto se tice UO, i to boljih opcija.
Sabura braco.
Samo lakapo
Na koji fazon će doći pojačanja a ne zna se hoćel klub opstatisamosarajvo je napisao/la:Evo post sa infa od malo upucenijeg liga...Nista strasno se nije desilo, sve je pod kontrolom. Uz tih par prerada na prijedlogu statuta, vecina ljudi ce ga podrzat :nazdravi
Sabura braco.
Samo lakapo
Kakav sabur ovo je katastrofa
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
- molotovljev
Nakon prvog poluvremena...Mi,navijaci,nemamo nekog posebnog razloga za nezadovoljstvo,osim sto ostaje
dovoljno vremena za razne spekulacije.
Iskreno se nadam da cemo,nakon sto se spusti zavjesa,konacno odahnuti i onako rastereceni (djelimicno),
krupnim koracima krenuti ka izgradnji modernog,evropskog Sarajeva,sa ciljem da nadoknadimo sve ono
sto smo propustili prethodnih godina.
horde krecu na daleki put
dovoljno vremena za razne spekulacije.
Iskreno se nadam da cemo,nakon sto se spusti zavjesa,konacno odahnuti i onako rastereceni (djelimicno),
krupnim koracima krenuti ka izgradnji modernog,evropskog Sarajeva,sa ciljem da nadoknadimo sve ono
sto smo propustili prethodnih godina.
horde krecu na daleki put
F.K.SARAJEVO
Klub opstaje, pojačanja uskoro, info najnoviji sad dobio Said Husejnović dvije godine u Sarajevu
Sarajevo ljubavi moja!
Na Kosevo stize 5 pojacanja:desni bek,krilo,pley,napadac i golman,sa svi 5 igraca je dogovoreno! Ali imena ne zele otkriti dok ne podpisu ugovore!Kako smo saznali NEZVANICNO da je Kojasevic u ti 5 igraca koji trebaju doci na Kosevo!
Sta ima Mahdavikija 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da pogodim, izuzev Kojaševića, ostala pojačanja su odbačeni igrači iz nekih drugorazrednih nižerangiranih Evropskih klubova ili potecijali iz Butmira, Famosa, Vrbanjuše. Pa će ta "extra" pojašanja meni i ostalima hebavati živce godinu dana i onda opet i ovo na novo. "I tako redom dan za danom" što bi rekao Štulić.
U novi boj ...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Husejinovic potpisao novi, poboljsani ugovor, jer ce ostati, uci u formu i pomoci Sarajevu, ali ukoliko bude ponuda na zimu klub nece praviti probleme pri odlasku Saida, a ionako je do tada imao ugovor jer je i dosao na polusezoni...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Burberry46
- Kontakt:
Hvala Bogu i upravi. Husejinović još dvije godine u bordo dresu : 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★