Ograničeni ko tegla pekmeza.
Čuj dovoditi u pitanje trenerske kvalitete Moua.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ma može samo nek razlika u prosutim bodovima bude 4 ili manja i sve okInterista di cuore je napisao/la:tony-mortale je napisao/la:bando banditska imali ste sreće na izvlačenju danas, najlakši mogući protivnik, a čak i u polufinalu ste izbjegli prva dva favorita, nije moglo bolje, hajmo sad prospite koji bod u italiji u narednih 4-5 kola
vrlo je moguce da cemo negdje kiksat...al ocekujem isto i od vas
EEee ,kad bi ovako biloInterista di cuore je napisao/la:Manco nikad slabiji nije bio,ok prvi su na tabeli,al ekipa bzvze.Chelsea nista posebno ove sezone,jos su neuigrani od dolaska Torresa...Real u zadnje vrijeme sve bolji i bolji (Mou na klupi) a Barca je Barca,tako da eto zbog cega mislim da su svi klasa ispod Reala i Barce...
No,LP je daleko od nas.sad nas u nedjelju ceka Lecce gdje i nece bit tako lako zbog umora...
[youtube][/youtube]
tony-mortale je napisao/la:bando banditska imali ste sreće na izvlačenju danas, najlakši mogući protivnik, a čak i u polufinalu ste izbjegli prva dva favorita, nije moglo bolje, hajmo sad prospite koji bod u italiji u narednih 4-5 kola
vrlo je moguce da cemo negdje kiksat...al ocekujem isto i od vas
Koliko me sjećanje služi, Serie A su prenosili OBN i Pink kod nas a na Mreži Plus su bile utakmice kupa.silenT. je napisao/la:ja mislim da je Pink prenosio Seriu A tek 2005/06 sezonu, ako se nevaram dok je 2003/2004 i 2004/05 bilo na Mreži+ ili ti ga RTM... ova utakmica Juve-Inter 1-3 2003/04 je 100% bila na Mreži+..
fkt je bilo extra i onaj mocni komentator
MaGiCa je napisao/la:fkt je bilo extra i onaj mocni komentator
Nesa Stefanovic - navijac Milana.
Interista di cuore je napisao/la:![]()
![]()
![]()
nema to veze,i ti si Milanista al si dobar ko co'jk
P.S. Santon skoro sigurno dobiva poziv od Prandellia za repku
Jbga, nekad je trava bila zelenija.volimliverpool je napisao/la:Prisjećate se starih vremena,a ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.