Sveti je napisao/la:Upravo jos jednom zavrsio the last of us. Majko moja koja igra
Priznaj da si plivao u suzama na samom pocetku.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sveti je napisao/la:Upravo jos jednom zavrsio the last of us. Majko moja koja igra
i to istoDonnie Darko je napisao/la:Nije to ništa kako je meni bilo na kraju prve sezone Walking Dead.![]()
Sveti je napisao/la:i to istoDonnie Darko je napisao/la:Nije to ništa kako je meni bilo na kraju prve sezone Walking Dead.![]()
Ja 6 likova max lvl al me **** drop rate itema xDschweinsteiger je napisao/la:Navukao se na Dragon Ball Xenoverse...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jest' mocna igra
zainteresiro si me, pa sam Malo skokno do youtube da vidim. Placal se ovo?schweinsteiger je napisao/la:Navukao se na Dragon Ball Xenoverse...
Ne plaća,pirate verzija ima offline mode.Napraviš svog lika i dereš.Sveti je napisao/la:zainteresiro si me, pa sam Malo skokno do youtube da vidim. Placal se ovo?schweinsteiger je napisao/la:Navukao se na Dragon Ball Xenoverse...
Na PS2 je bio Budoka 1,2,3 i Tenkaichi 1,2,3. Na PS je bio nešto Battle 22 i Final Bout koliko se sjećam.JoseMourinho je napisao/la:Kad smo već kod DB-a znam da sam igrao davno na ps1 ili 2 igru ono čisto sa rajom sultana obična ima li za PC sta slično da se sjetim starih dana?
Skines sebi preko tpb i deri,najobicniji crack,a kod mene kofiguracije nije Bog zna nesto,a ide bez problema (dual core 2.0 GHz,3 GB RAM,512 nvidia 9500 gt),nista specijalno kao sto vidisSamir1989 je napisao/la:Ne plaća,pirate verzija ima offline mode.Napraviš svog lika i dereš.Sveti je napisao/la:zainteresiro si me, pa sam Malo skokno do youtube da vidim. Placal se ovo?schweinsteiger je napisao/la:Navukao se na Dragon Ball Xenoverse...
http://**.biathlonmania.com/registration__EmIr__ je napisao/la:Ljudovi , ima li ko kakvu browser igru za preporucit ?
Trenutno korisnika/ca: samoposmatram i 10 gostiju.