P.S nedavno sam zapazio da jedan od stilova na forumu ne radi..hybridsilver cini mi se
za pocetak banujte klona Zamoru, kako se reaktiviro sa novim nickom nije napisao normalan post, svaki mu je ismijavanje familije Susic, ordinira od teme do teme i pise gluposti. Pretpostavljam da je to onaj Ivar prijasnji nick.admin je napisao/la:Također, ako neko ima prijedlog kako da se riješimo nekolicine forumaša koji su privatizovali sve teme o reprezentaciji i uništavaju ih internim pošalicama i prepucavanjima. Ne bih ih banovao trajno, svakako će se i vratiti... a ne znam da li bi jednostavna molba mogla upaliti![]()
Virtual? Harishp? Imate li vi kakav prijedlog?
Admin sajta to moze pa makar i manual u MySQL database.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ovaj forum bi bio pravi tek kad bih ja uspio promjeniti ovaj nickda ne pravim novi profil, zakasnio kad su se mjenjali nikovi
messilla je napisao/la:Imam ja jedan prijedlog, samo ne znam koliko je uopće izvodivo i da li će naići na odobravanje.![]()
Dakle, da svaki klub iz ino fudbala koji je dobio pdf dobije po jednog moderatora, navijača/simpatizera tog kluba. On bi bio zadužen samo za uređenje pdf-a svog kluba. Mislim da bi to mnogo olakšalo posao administraciji i na neki način podiglo kvalitet diskusije, jer ipak pričamo o ljudima koji stalno vise na tom pdf-u.
Ja mislim da su to svakako planirali kao sljedeci korak kad se ovi podforumi malo stabilizuju i kad raja navikne na promjene.messilla je napisao/la:Imam ja jedan prijedlog, samo ne znam koliko je uopće izvodivo i da li će naići na odobravanje.![]()
Dakle, da svaki klub iz ino fudbala koji je dobio pdf dobije po jednog moderatora, navijača/simpatizera tog kluba. On bi bio zadužen samo za uređenje pdf-a svog kluba. Mislim da bi to mnogo olakšalo posao administraciji i na neki način podiglo kvalitet diskusije, jer ipak pričamo o ljudima koji stalno vise na tom pdf-u.
nisu meni postovi bitni, meni je datum bitan, vise volim vidjeti da pise da sam ovde od 2009. i uvjek kad to vidim osjecam se kao ovaj na avataruadmin je napisao/la:Nije poenta moze li se tehnicki promijeniti nick. Sve se moze uraditi, pa i forum ispocetka napraviti. Poenta je da necu to raditi.
Kad bi mijenjanje nickova bilo pozeljno ta opcija bi bila na raspolaganju svakom korisniku i svako bi mogao sam promijeniti nick kad pozeli. Forum je baziran na nickovima, to je kao JMBG, nema mijenjanja... Sve što uradis na forumu, ostaje iza tebe. Ljudi nece da otvore novi nick iskljucivo da bi im ostao broj postova. E pa ako zelis zadrzati postove, zadrzi i utisak koji si tim postovima ostavio i svu reputaciju koju si njima zasluzio, i dobru i losu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.