Mi smo reprezentacija (savez) a i država pod okupacijom trenutno.
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- ArtVandelay
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
fanatik je nervozan 
Nema Predaje!
Spahic, Barba i Co ce biti do 2028 Minimalno.
Bit ce uzivancija vas citat jos dugo, dugo!
Nema Predaje!
Spahic, Barba i Co ce biti do 2028 Minimalno.
Bit ce uzivancija vas citat jos dugo, dugo!
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
To je to.StevieG8 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:53Ma de budimo realni sem mozda Bicakcica i jos par tih starohana boli ih q kolektivno. Znaju svi da su dosli u goste Njemackoj i da ce se izgubiti s visokim rezultatom. Nisu to vise one generacije koje su plakale za nacionalnim dresom. Dan prije su se sprdali i vozali na ringspilu, pola ih ne bi ni doslo da ne mora a da ne nabrajam ove koji su tu jer su ih druge reprezentacije otkacile. Svjesni su i oni kakav je ovo cirkus i cisto sumnjam da se iko tu nesto posebno nasikerao. Odradit sto treba i nazad u klubove.PasodelMar je napisao/la: ↑17 nov 2024, 11:40Treba sada uzeti u obzir i mentalno stanje igrača koji su dotučeni do kraja. Nismo mi stojali tek tako onako loše, niti smo mi onako loši tek tako, mi smo mentalno pregaženi. Ja sam siguran da od Omerovića nakon Madjarske i Njemačke nema više igrača za budućnost, Burnic je gotov, Bičakčićev govor tijela je bio da je ovo kraj, Vasilja nikada, ali baš nikada nisam vidio onako nesigurnog. Tahirovic stojao na sredini bez orijentacije, sa loptom nije trčao, nego hodao. Mi (igrači + navijači) smo psihički nakon ovoliko poraza u nizu uz ovu šokantno lošu igru i nikad teži debakl, dotakli samo dno.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
StevieG8 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:53Ma de budimo realni sem mozda Bicakcica i jos par tih starohana boli ih q kolektivno. Znaju svi da su dosli u goste Njemackoj i da ce se izgubiti s visokim rezultatom. Nisu to vise one generacije koje su plakale za nacionalnim dresom. Dan prije su se sprdali i vozali na ringspilu, pola ih ne bi ni doslo da ne mora a da ne nabrajam ove koji su tu jer su ih druge reprezentacije otkacile. Svjesni su i oni kakav je ovo cirkus i cisto sumnjam da se iko tu nesto posebno nasikerao. Odradit sto treba i nazad u klubove.PasodelMar je napisao/la: ↑17 nov 2024, 11:40Treba sada uzeti u obzir i mentalno stanje igrača koji su dotučeni do kraja. Nismo mi stojali tek tako onako loše, niti smo mi onako loši tek tako, mi smo mentalno pregaženi. Ja sam siguran da od Omerovića nakon Madjarske i Njemačke nema više igrača za budućnost, Burnic je gotov, Bičakčićev govor tijela je bio da je ovo kraj, Vasilja nikada, ali baš nikada nisam vidio onako nesigurnog. Tahirovic stojao na sredini bez orijentacije, sa loptom nije trčao, nego hodao. Mi (igrači + navijači) smo psihički nakon ovoliko poraza u nizu uz ovu šokantno lošu igru i nikad teži debakl, dotakli samo dno.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- napoleon72
- Kontakt:
Upravo to, Murinjo smije bit arogantan jer kako kaze, prvak sam evrope i povucite me za qrac, imam pravo na to. Al dodje nama selektor koji svima pametuje i drobi, na kraju se pokaze veca kita nego svi oni skupa. Savo Milosevic je za njega Bielsa.QUARTERBACK je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:48Nije istina da bi svaki ovako odgovorio, pa vidi se da ti uopste ne pratis pressice ostalih trenera na bilo kojem nivou klupskom ili reprezentativnom pa mlatis u prazno ko i Barbarez.. Pogledaj kakva se pitanja skakljiva znaju postavljat i drugima i kako ljudi smireno odgovore, pa nekad i politicki izbjegnu konkretan odgovor ali ipak ne iskazuju nikakvu dozu bezobrazluka i arogancije kao Sergej.. Mora da nauci da se ponasa u komunikaciji sa javnoscu pa to se ovdje napisalo 100 puta otkako je poceo da vodi repku.. Njegov nivo egoizma i arogancije u odgovorima moze se vidjeti jedino mozda kod Mourinha iz najboljih dana samo sto je Mourinho iza sebe imao sve osvojeno pa se moze kurciti kad hoce i kome hoce a nas Barba ima osvojen poneki poker turnir eventualno..JohnCleese je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:13Ali svaki selektor, pogotovo mislim i na one zvucnije strucnjake koje prizivate da bi isto ovako bi odgovorili kao Sergej ovom novinaru.QUARTERBACK je napisao/la: ↑17 nov 2024, 11:43meni je najsmijesnije da je za njega ovo provokativno pitanje bilo, tu se njegova ogranicenost u komunikaciji najbolje vidi..
al ovi sa ss.ba su jos ludji ubacili nase postove u clanak na portalu![]()
ja psujem sunce ljudi me hladno quoteali gahahahhaha
https://sportsport.ba/fudbal/sergej-bar ... ari/486385
Yebes danasnje novinare, yebes dansnji klix, avaz, stav, index, informer, kurir, fox, cnn.... to vam ljudi.
Za to zanimanje kao preduslov moras biti necovjek.
tu su 2-3 lika iz Mostara vjerovatno Velezovci koji ga brane slijepo, sto neko rece sinoc dabogda vam doso u Velez kad vam je tako dobar..
edit: i da, da ne bude da vodimo hajke protiv selektora, uopste to nije slucaj evo ja bih prvi volio da se okrene situacija i razvalimo kvalifikacije pocnemo dosta bolje igrati al na osnovu cega covjek da se nada????
ponavljam nismo toliko losi za 5 komada od holandije i 7 od njemacke..hvala lijepo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Vrišti nemoć iz tebe, odmah vrijeđaš a gledaj kako ja pokušavam normalno s tobomfanatik19 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:51Još uvijek ne odustaješ Barbarezov pušiqrac.killafrommanilla je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:41Da poštedimo selektora pitanja neprijatelja intelekta poput tebe, evo odgovor:fanatik19 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:14Evo i ja jedno pitanje za pressa obzirom da me je Kaiba preduhitrio sa onim koje sam i ja spominjao ovdje još dok se pričalo da će Savo ostati i dovesti ove otpade iz Hrvatske i Njemačke, međutim pokeraš je uradio ono što je i Miloševiću bilo u planu. Nejse, pitanje je sljedeće:
"Kako je moguće da maltene nijedan igrač izuzev Džeke i Kolašinca od onih koji su činili reprezentaciju u B Ligi nacija koja je izborila plasman u A nema mjesto u reprezentaciji koja gubi svaki meč sa igračima koji su dovedeni baš u vašem mandatu" ?
Izvoli, nadogradi ekipu samTo ti se gledaju Čiva, Saničanin, Miličević & co opet je li
Jedino koga je možda mogao iskoristiti jeste Amir i Dennis, koji će vjerujem biti pozvan za sljedeće okupljanje ali to ne bi popravilo rezultat ni najmanje. Ovo ostalo je sve propalo, Krunić ovaj igrao u Milanu sad igra u Zvezdi, Prcić bez kluba, Duljević neki dan potpisao za poljskog drugoligaša, Menalo ne igra uopšte, Gojak se vratio u Rijeku.. Pjanić, Šehić, Stevanović se oprostili. Ahmedhodzic znamo sta je.
Ti kako si formulisao pitanje, ja mislio imamo deset vanserijskih igrača koje je otpisao. A činjenica je da je možda bolje pitanje da li razmišlja da zove iz repr. penzije ove igrače kao Pjanić i Stevanović da daju malo ruke![]()
Mateo Sušić je Cafu za tvog Omerovića kojeg kako kažeš treba probati. Krunić, Dennis, Anel, Amir. Ma s kim ja pričam, sa likom koji je nazvao Prevljaka pokušajem od napadača a frajer zabio više golova od rasnog centarfora Demirovića. Ne znam kako nisi obrisao acc nakon svih ovih silnih blamaža. Nisam ja rekao da ih treba zovnut 10 nego sam pitao kako nema mjesta maltene ni za kog od njih. Taj Prevljak kojeg si nazvao pokušajem od napadača je zabio ključne golove u toj ligi nacija.
Ma, završavam definitivno sa ovim, a ti klošaru mali idi u Zele i zakuj se u pokerašovo međunožje jer za boljeg svakako nisi.

#16 Mateo Susic, tridesetrogodišnji bek iz ekipe koju si nedavno pljuvao kako je jedva prošla Zrinjskog. Možda je bolji od Omerovića ali šta s njim da radiš za dvije godine kad bude imao 35, i kad se vrati u Zrinjski npr

Znači, iz ciparske lige može Mateo Sušić s 33 godine, ali ne može Ivan Šunjić iz prvaka s 28 zbog toga jer ne znamo koliko će odraditi utakmica za reprezentaciju i on je došao tri godine prekasno

Prevljak nije prva opcija u klubu iz cvajte, nemoj zajebavati. Tu smo dobili Baždara nadam se i njega treba forsirati, a ne vraćati se na Prevljaka.
Yebo te Omerović, zar nije bolje da se zovne sada Karić i Jasic da se oprobaju, cuj Susic

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 17 nov 2024, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- invincible1921
- Kontakt:
StevieG8 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:53Ma de budimo realni sem mozda Bicakcica i jos par tih starohana boli ih q kolektivno. Znaju svi da su dosli u goste Njemackoj i da ce se izgubiti s visokim rezultatom. Nisu to vise one generacije koje su plakale za nacionalnim dresom. Dan prije su se sprdali i vozali na ringspilu, pola ih ne bi ni doslo da ne mora a da ne nabrajam ove koji su tu jer su ih druge reprezentacije otkacile. Svjesni su i oni kakav je ovo cirkus i cisto sumnjam da se iko tu nesto posebno nasikerao. Odradit sto treba i nazad u klubove.PasodelMar je napisao/la: ↑17 nov 2024, 11:40Treba sada uzeti u obzir i mentalno stanje igrača koji su dotučeni do kraja. Nismo mi stojali tek tako onako loše, niti smo mi onako loši tek tako, mi smo mentalno pregaženi. Ja sam siguran da od Omerovića nakon Madjarske i Njemačke nema više igrača za budućnost, Burnic je gotov, Bičakčićev govor tijela je bio da je ovo kraj, Vasilja nikada, ali baš nikada nisam vidio onako nesigurnog. Tahirovic stojao na sredini bez orijentacije, sa loptom nije trčao, nego hodao. Mi (igrači + navijači) smo psihički nakon ovoliko poraza u nizu uz ovu šokantno lošu igru i nikad teži debakl, dotakli samo dno.

=\_1921_/=
Eksperiment zvani "Pokeraš" je propao. Nikad u normalnim okolnostima ne može ovakvu poziciju preuzeti neko bez dana trenerskog iskustva, ali smo se ipak nadali da u kontekstu našeg fudbala, gdje ništa nije logično, ipak završi na dobro. Nakon sedam utakmica, ipak je i više nego očigledno da Barbarez nema pojma i da je zalutao u ovom poslu. Da li neko stvarno vjeruje da ćemo u martu odjednom proigrati?
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 17 nov 2024, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
I da umjesto Barbareza dodje novi selektor mi nećemo napredovati bas suprotno ovo je nasa realnost. Mi smo trenutno rang Estonije i Litve i tu svaka priča završava.
- JohnCleese
- Kontakt:
Definitivno ne pratimo iste pressice pogotovo ne one koje se mogu dovesti u kontekst ove nase situacije.QUARTERBACK je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:48Nije istina da bi svaki ovako odgovorio, pa vidi se da ti uopste ne pratis pressice ostalih trenera na bilo kojem nivou klupskom ili reprezentativnom pa mlatis u prazno ko i Barbarez.. Pogledaj kakva se pitanja skakljiva znaju postavljat i drugima i kako ljudi smireno odgovore, pa nekad i politicki izbjegnu konkretan odgovor ali ipak ne iskazuju nikakvu dozu bezobrazluka i arogancije kao Sergej.. Mora da nauci da se ponasa u komunikaciji sa javnoscu pa to se ovdje napisalo 100 puta otkako je poceo da vodi repku.. Njegov nivo egoizma i arogancije u odgovorima moze se vidjeti jedino mozda kod Mourinha iz najboljih dana samo sto je Mourinho iza sebe imao sve osvojeno pa se moze kurciti kad hoce i kome hoce a nas Barba ima osvojen poneki poker turnir eventualno..JohnCleese je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:13Ali svaki selektor, pogotovo mislim i na one zvucnije strucnjake koje prizivate da bi isto ovako bi odgovorili kao Sergej ovom novinaru.QUARTERBACK je napisao/la: ↑17 nov 2024, 11:43meni je najsmijesnije da je za njega ovo provokativno pitanje bilo, tu se njegova ogranicenost u komunikaciji najbolje vidi..
al ovi sa ss.ba su jos ludji ubacili nase postove u clanak na portalu![]()
ja psujem sunce ljudi me hladno quoteali gahahahhaha
https://sportsport.ba/fudbal/sergej-bar ... ari/486385
Yebes danasnje novinare, yebes dansnji klix, avaz, stav, index, informer, kurir, fox, cnn.... to vam ljudi.
tu su 2-3 lika iz Mostara vjerovatno Velezovci koji ga brane slijepo, sto neko rece sinoc dabogda vam doso u Velez kad vam je tako dobar..
edit: i da, da ne bude da vodimo hajke protiv selektora, uopste to nije slucaj evo ja bih prvi volio da se okrene situacija i razvalimo kvalifikacije pocnemo dosta bolje igrati al na osnovu cega covjek da se nada????
ponavljam nismo toliko losi za 5 komada od holandije i 7 od njemacke..hvala lijepo
Nismo mi navikli covjeka sa stavom. On je kod pogrbljenog bosnje odmah arogantan i bahat.
Covjek dobio ugovor na 4 godine i dogovor da spremi ekipu za plasman na euro 2028 i lesinar te pita razmislja li o ostavci nakon 7 mjeseci rada i nakon poraza u Njemackoj u ligi A nacija, gdje ni mi navijaci, ni kladionice nisu predvidjali nista osim poraza.
Najmirniji selektor danasnjice bi u najmanju ruku na ovo pitanje ignorisao lesinara kao vid nezadovoljstva jeftinom provokacijom.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Kako možete braniti čovjeka nakon najtezeg poraza u historijiJohnCleese je napisao/la: ↑17 nov 2024, 13:04Definitivno ne pratimo iste pressice pogotovo ne one koje se mogu dovesti u kontekst ove nase situacije.QUARTERBACK je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:48Nije istina da bi svaki ovako odgovorio, pa vidi se da ti uopste ne pratis pressice ostalih trenera na bilo kojem nivou klupskom ili reprezentativnom pa mlatis u prazno ko i Barbarez.. Pogledaj kakva se pitanja skakljiva znaju postavljat i drugima i kako ljudi smireno odgovore, pa nekad i politicki izbjegnu konkretan odgovor ali ipak ne iskazuju nikakvu dozu bezobrazluka i arogancije kao Sergej.. Mora da nauci da se ponasa u komunikaciji sa javnoscu pa to se ovdje napisalo 100 puta otkako je poceo da vodi repku.. Njegov nivo egoizma i arogancije u odgovorima moze se vidjeti jedino mozda kod Mourinha iz najboljih dana samo sto je Mourinho iza sebe imao sve osvojeno pa se moze kurciti kad hoce i kome hoce a nas Barba ima osvojen poneki poker turnir eventualno..JohnCleese je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:13
Ali svaki selektor, pogotovo mislim i na one zvucnije strucnjake koje prizivate da bi isto ovako bi odgovorili kao Sergej ovom novinaru.
Nismo mi navikli covjeka sa stavom. On je kod pogrbljenog bosnje odmah arogantan i bahat.
Covjek dobio ugovor na 4 godine i dogovor da spremi ekipu za plasman na euro 2028 i lesinar te pita razmislja li o ostavci nakon 7 mjeseci rada i nakon poraza u Njemackoj u ligi A nacija, gdje ni mi navijaci, ni kladionice nisu predvidjali nista osim poraza.
Najmirniji selektor danasnjice bi u najmanju ruku na ovo pitanje ignorisao lesinara kao vid nezadovoljstva jeftinom provokacijom.

Problem je sto se on qrci bez pokrica. Apsolutno nikakve rezultate nema, pa da se tako ponasa. Nauci da normalno prihvatas kritike ili u najgorem slucaju kazes ne bi da odgovorim na to pitanje, hvala. A ne on ko si ti, sta si ti, a rezultati mu slabiji nego kod Nedima Jusufbegovica.JohnCleese je napisao/la: ↑17 nov 2024, 13:04Definitivno ne pratimo iste pressice pogotovo ne one koje se mogu dovesti u kontekst ove nase situacije.QUARTERBACK je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:48Nije istina da bi svaki ovako odgovorio, pa vidi se da ti uopste ne pratis pressice ostalih trenera na bilo kojem nivou klupskom ili reprezentativnom pa mlatis u prazno ko i Barbarez.. Pogledaj kakva se pitanja skakljiva znaju postavljat i drugima i kako ljudi smireno odgovore, pa nekad i politicki izbjegnu konkretan odgovor ali ipak ne iskazuju nikakvu dozu bezobrazluka i arogancije kao Sergej.. Mora da nauci da se ponasa u komunikaciji sa javnoscu pa to se ovdje napisalo 100 puta otkako je poceo da vodi repku.. Njegov nivo egoizma i arogancije u odgovorima moze se vidjeti jedino mozda kod Mourinha iz najboljih dana samo sto je Mourinho iza sebe imao sve osvojeno pa se moze kurciti kad hoce i kome hoce a nas Barba ima osvojen poneki poker turnir eventualno..JohnCleese je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:13
Ali svaki selektor, pogotovo mislim i na one zvucnije strucnjake koje prizivate da bi isto ovako bi odgovorili kao Sergej ovom novinaru.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
killafrommanilla je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:41Da poštedimo selektora pitanja neprijatelja intelekta poput tebe, evo odgovor:fanatik19 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:14Evo i ja jedno pitanje za pressa obzirom da me je Kaiba preduhitrio sa onim koje sam i ja spominjao ovdje još dok se pričalo da će Savo ostati i dovesti ove otpade iz Hrvatske i Njemačke, međutim pokeraš je uradio ono što je i Miloševiću bilo u planu. Nejse, pitanje je sljedeće:
"Kako je moguće da maltene nijedan igrač izuzev Džeke i Kolašinca od onih koji su činili reprezentaciju u B Ligi nacija koja je izborila plasman u A nema mjesto u reprezentaciji koja gubi svaki meč sa igračima koji su dovedeni baš u vašem mandatu" ?
Izvoli, nadogradi ekipu samTo ti se gledaju Čiva, Saničanin, Miličević & co opet je li
Jedino koga je možda mogao iskoristiti jeste Amir i Dennis, koji će vjerujem biti pozvan za sljedeće okupljanje ali to ne bi popravilo rezultat ni najmanje. Ovo ostalo je sve propalo, Krunić ovaj igrao u Milanu sad igra u Zvezdi, Prcić bez kluba, Duljević neki dan potpisao za poljskog drugoligaša, Menalo ne igra uopšte, Gojak se vratio u Rijeku.. Pjanić, Šehić, Stevanović se oprostili. Ahmedhodzic znamo sta je.
Ti kako si formulisao pitanje, ja mislio imamo deset vanserijskih igrača koje je otpisao. A činjenica je da je možda bolje pitanje da li razmišlja da zove iz repr. penzije ove igrače kao Pjanić i Stevanović da daju malo ruke![]()
Zato imaju na raspolaganju Ahmehodzic i Hadzikadunic i njih su prekrizili zato sto su se bunili sto igraci poput Mujakica igraju
Imas Zolotica u protugalskoj ligi, imas Krunic jos u ligi prvaka, Imas Jasica s 21 kapiten u prvoj ligi Austrije, imas Karica koji nema neke minuta, ali ipak klub mu igra ligu
prvaka i lijevi bek sto mi nemamo
imas Memica u Ceskoj ligi, imas Hasica u Poljskoj
A ne **** igrace preko 26 godina iz srpske, kiparske, hrvatske, turske lige ili one koji su citav zivot njemacki, italijanski cvajtasi
**** te Bicakcic penzija sta to on moze nauciti igrace u obrani poput Kolasinca Ahmedhodzica
Prije da Pjanic , Krunic imaju sta nauciti ovu djecu u veznom
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 nov 2024, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Barbu neko voli, neko ne voli, ali činjenica je da čovjek ne zna raditi ovaj posao!
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- JohnCleese
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:57Upravo to, Murinjo smije bit arogantan jer kako kaze, prvak sam evrope i povucite me za qrac, imam pravo na to. Al dodje nama selektor koji svima pametuje i drobi, na kraju se pokaze veca kita nego svi oni skupa. Savo Milosevic je za njega Bielsa.QUARTERBACK je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:48Nije istina da bi svaki ovako odgovorio, pa vidi se da ti uopste ne pratis pressice ostalih trenera na bilo kojem nivou klupskom ili reprezentativnom pa mlatis u prazno ko i Barbarez.. Pogledaj kakva se pitanja skakljiva znaju postavljat i drugima i kako ljudi smireno odgovore, pa nekad i politicki izbjegnu konkretan odgovor ali ipak ne iskazuju nikakvu dozu bezobrazluka i arogancije kao Sergej.. Mora da nauci da se ponasa u komunikaciji sa javnoscu pa to se ovdje napisalo 100 puta otkako je poceo da vodi repku.. Njegov nivo egoizma i arogancije u odgovorima moze se vidjeti jedino mozda kod Mourinha iz najboljih dana samo sto je Mourinho iza sebe imao sve osvojeno pa se moze kurciti kad hoce i kome hoce a nas Barba ima osvojen poneki poker turnir eventualno..JohnCleese je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:13
Zamisli da su Dzeku omela ismijavanja u startu fudbalske karijere provokativnim pitanjima koja su insinuirala da batali loptu i okrene se knjizi.
Pobjednicki i liderski stav Dzeke je pobjedio i vidite gdje je on sad.
Tako ce biti i sa Barbarezom

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
druze frajer je odgovorio na normalno pitanje na koje se moze dati normalan odgovor sa TO TI OZBILJNO? nakon sto izgubis 7-0 pepa guardiolu bi pitali isto a ne nekog Barbareza
tebi je ovaj odgovor imanje stava? haj dobro da znamo s kim komuniciramo ovdje za ubuduce..cak ni ton kojim je postavljeno pitanje novinara nije bio provokativne prirode samo Sergej ne zna da komunicira mimo pokeraskog stola..
tebi je ovaj odgovor imanje stava? haj dobro da znamo s kim komuniciramo ovdje za ubuduce..cak ni ton kojim je postavljeno pitanje novinara nije bio provokativne prirode samo Sergej ne zna da komunicira mimo pokeraskog stola..
Blizu sam ja tebi, možda i puno bliže nego što zapravo misliš, čak i isti klub simpatišemo, ali za razliku od tebe nisam ničiji pušiqrac.killafrommanilla je napisao/la: ↑17 nov 2024, 13:00Vrišti nemoć iz tebe, odmah vrijeđaš a gledaj kako ja pokušavam normalno s tobomfanatik19 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:51Još uvijek ne odustaješ Barbarezov pušiqrac.killafrommanilla je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:41
Da poštedimo selektora pitanja neprijatelja intelekta poput tebe, evo odgovor:
Mateo Sušić je Cafu za tvog Omerovića kojeg kako kažeš treba probati. Krunić, Dennis, Anel, Amir. Ma s kim ja pričam, sa likom koji je nazvao Prevljaka pokušajem od napadača a frajer zabio više golova od rasnog centarfora Demirovića. Ne znam kako nisi obrisao acc nakon svih ovih silnih blamaža. Nisam ja rekao da ih treba zovnut 10 nego sam pitao kako nema mjesta maltene ni za kog od njih. Taj Prevljak kojeg si nazvao pokušajem od napadača je zabio ključne golove u toj ligi nacija.
Ma, završavam definitivno sa ovim, a ti klošaru mali idi u Zele i zakuj se u pokerašovo međunožje jer za boljeg svakako nisi.![]()
#16 Mateo Susic, tridesetrogodišnji bek iz ekipe koju si nedavno pljuvao kako je jedva prošla Zrinjskog. Možda je bolji od Omerovića ali šta s njim da radiš za dvije godine kad bude imao 35, i kad se vrati u Zrinjski npr![]()
Znači, iz ciparske lige može Mateo Sušić s 33 godine, ali ne može Ivan Šunjić iz prvaka s 28 zbog toga jer ne znamo koliko će odraditi utakmica za reprezentaciju i on je došao tri godine prekasno
Prevljak nije prva opcija u klubu iz cvajte, nemoj zajebavati. Tu smo dobili Baždara nadam se i njega treba forsirati, a ne vraćati se na Prevljaka.
Yebo te Omerović, zar nije bolje da se zovne sada Karić i Jasic da se oprobaju, cuj SusicJesil to u Stefe pogledao story pa koristiš terminologiju idi u Zele
![]()
Mateo Sušić je bio tu, pokazao da može bit dobar rotacijski igrač i neko je samo preko noći odlučio da ga se skloni bez ikakvog razloga. Mateo Sušić je dijete Zrinjskog koje se nakon titule sa Sherifom slikalo sa zastavom Bosne i Hercegovine za razliku od Ivana Šunjića i Nikole Katića koji su tu došli jer ne mogu igrati za Hrvatsku a da ponove dijelo Matea Sušića je ravno svjetskom čudu. Jel shvataš ti da tvoj pokeraš kojem pušiš onu stvar dovodi likove koji imaju iza sebe xy spornih izjava i koji su jasno davali do znanja da ih ne zanimamo a tjera momke koji su tu od prvog dana i koji su odlazili iz drugih reprezentacija dok su bili reprezentativci i projekti istih
Karić da se zovne i oproba

Tvoji apsurdi nemaju kraja, njegov status u Sturmu je ekvivalentan Tahirovićevom u Ajaxu i tebi normalno da imamo još jednog takvog i da ga probamo. Ma bravo, nemam riječi.
Jašića sam prizivao ovdje prije nego sam se krenuo raspravljat s tobom ali ti očigledno nisi čitao forum i pratio dešavanja ili glumiš indijanca. Momak nema dozvolu od kluba da nastupa reprezentaciju, ucjenjuju ga i Belmin je to pričao više puta.
Prevljak nije prva opcija kluba iz cvajte ali je kao takav zabio više golova na manje nastupa od Demirovića koji je naša udarna igla po tvojoj priči a Prevljak pokušaj od napadača
I da, da se dotaknem ovoga oko Zele i Stefe. EVo sad sam vidio taj story, ne znam šta je pogrešno Stefo napisao koji spada u grupu ljudi poput Husare i Džide. Zamisli, legenda reprezentacije i kapiten se dovela do toga da ga s razlogom proziva Stefo Bulić. Selektor reprezentacije sjedi u Zele svaki dan i od tog lika mi očekujemo da nas pokrene prema naprijed
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 17 nov 2024, 13:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Neka bude čovjek sa stavom pa izađe i kaže ljudi izvinite ovo je sramota preuzimam potpunu krivicu i kao selektor i kao čovjek koji voli ovu zemlju. Lako je biti arogantan i istresat se na novinare i pravit se da niko ne vidi i ne razumije taj plan i projekat koji on ima u glavi. Nije sramota izgubiti ali smo realno mogli primiti i 10 golova da su Nijemci bili manje smotaniJohnCleese je napisao/la: ↑17 nov 2024, 13:04Definitivno ne pratimo iste pressice pogotovo ne one koje se mogu dovesti u kontekst ove nase situacije.QUARTERBACK je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:48Nije istina da bi svaki ovako odgovorio, pa vidi se da ti uopste ne pratis pressice ostalih trenera na bilo kojem nivou klupskom ili reprezentativnom pa mlatis u prazno ko i Barbarez.. Pogledaj kakva se pitanja skakljiva znaju postavljat i drugima i kako ljudi smireno odgovore, pa nekad i politicki izbjegnu konkretan odgovor ali ipak ne iskazuju nikakvu dozu bezobrazluka i arogancije kao Sergej.. Mora da nauci da se ponasa u komunikaciji sa javnoscu pa to se ovdje napisalo 100 puta otkako je poceo da vodi repku.. Njegov nivo egoizma i arogancije u odgovorima moze se vidjeti jedino mozda kod Mourinha iz najboljih dana samo sto je Mourinho iza sebe imao sve osvojeno pa se moze kurciti kad hoce i kome hoce a nas Barba ima osvojen poneki poker turnir eventualno..JohnCleese je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:13
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ne bi rekao da brani Barbareza nego da kritikuje novinara. Ali fakat, lik od kako je dosao prica o dugorocnom cilju, 4-5 godina a ovaj ga pita ovo pitanje, čisto da dokaže da ovi iz SS.ba imaju muda. A to što pitanje nema rezona (kao ni odgovor Barbareza) dovoljno govori o svima nama.Hightower je napisao/la: ↑17 nov 2024, 13:07Kako možete braniti čovjeka nakon najtezeg poraza u historijiJohnCleese je napisao/la: ↑17 nov 2024, 13:04Definitivno ne pratimo iste pressice pogotovo ne one koje se mogu dovesti u kontekst ove nase situacije.QUARTERBACK je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:48
Nije istina da bi svaki ovako odgovorio, pa vidi se da ti uopste ne pratis pressice ostalih trenera na bilo kojem nivou klupskom ili reprezentativnom pa mlatis u prazno ko i Barbarez.. Pogledaj kakva se pitanja skakljiva znaju postavljat i drugima i kako ljudi smireno odgovore, pa nekad i politicki izbjegnu konkretan odgovor ali ipak ne iskazuju nikakvu dozu bezobrazluka i arogancije kao Sergej.. Mora da nauci da se ponasa u komunikaciji sa javnoscu pa to se ovdje napisalo 100 puta otkako je poceo da vodi repku.. Njegov nivo egoizma i arogancije u odgovorima moze se vidjeti jedino mozda kod Mourinha iz najboljih dana samo sto je Mourinho iza sebe imao sve osvojeno pa se moze kurciti kad hoce i kome hoce a nas Barba ima osvojen poneki poker turnir eventualno..
Najmirniji selektor danasnjice bi u najmanju ruku na ovo pitanje ignorisao lesinara kao vid nezadovoljstva jeftinom provokacijom.ne mogu shvatiti ovakve stvari
Ako ces praviti tim sa polovnjacima Bickacic, Hajradinovic, Sunjic, Mujakic, Djakovac, Saric, Burnic, Zlomislic, Hadzikic, Radeljicem nemamo sta ni ocekivati
Ovo su sve igraci od kojih nema nista
Ovo su sve igraci od kojih nema nista
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.