Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Moram priznat da ni u najludjim snovima nisam ocekivao da ce poslije onakvih partija biti kadar da ovo uradi , vidilo se da mu fali samopouzdanja i to puno. Al pored samopouzdanja u odbrani u par navrata je bio totalno izgubljen. Avery je krivac jer mu nije dovoljno vjerovao, ili ako jeste reko bi mu sigurno da veceras ima sansu a ako je ovaj propusti zna se sta slijedi. PJ je imao direktiniji pristup i bio je strpljiviji i evo isplatilo mu se , OD POCETKA OD NJEGOVE PRVE UTAKMICE reko sam ako ne bude imo sut iznad 40 % da nema nista i cim je poceo pogadjat polako je ulazio u rotaciju. Minutama koje je skupljo na parketu dobio je daleko vise samopouzdanja u odbrani prije je vise iso glavom kroz zid da pokaze da ga nije strah , sad ima strpljenja ima i blokade i ukradene a pored toga skok igru je popravio za 40 % od kako je u NBA. Ja sam prezadovoljan ovim eto ko da sam ja ovo sve uspio i uradio tolko mi je drago, veceras protiv atlante bit ce zanimljiva tekma ali mislim da brooklyn moze uzet atlantu iako su nezgodni jako.Ali PJ radi odlicno imaju dobru klupu i sinoc ih je Mirza spasio u drugoj a blatche je imo dobar niz pred kraj da zadrze prednost. Ocekujem ga makar 10 ak min veceras u igri i to ovisi dosta od toga kakav ce bit HUMP i Evans sinoc njih 2 kombinovano nisu uradili sto je Mirza. Al cisto sumnjam da ce evans uvezat bas 2 lose utakmice dok hump veze vec 20 tu XD
[youtube][/youtube]
2:24
LenBias je napisao/la:napisao je da NIJE igrac koji samo suta trice a ti navodis kerra koji je samo to radio starilumani je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Evidentan je Mirzin napredak u svim segmentima igre! Ja sam sinoc se iskreno prepao da se Mirza nece izgubiti u drugom poluvremenu nakon onih pogodjenih trojki, jer su poceli ga udvajat i cuvati a Mirza jos nije se suocio sa time u NBA i mislio sam da ce se izgubiti i nestat u utakmici ali on je to fenomenalno uradio. Odlicno odgovorio na odbranu Raptorsa sa odlicnim odlukama (asistencije na slobodnog igraca, povratni pas ako nije dovoljno mu otvoren sut) i time je sigurno kupio mjesto u rotaciji i pitane je vremena samo kad ce Humpries biti trejdovan jer je sad visak a i skup igrac za ovaj roster. Isto tako mene je iznenadilo kod Mirze sto svaki protivnicki sut on zeli blokirati sto prije u njegovoj igri nije bio slucaj, pravi defanzivni mentalitet je u sebi izgradio i to ce nam u reprezentaciji strasno pomoci. Njegova kretnja po parketu je sad uveliko bolja, saigraci mu vjeruju i nema razloga da se vise brinemo hoce li Mirza uspjeti u NBA. Prosao je najgoru fazu, pokazao da moze i ono najbitnije pokazao da nije samo suter za 3 poena, i iskljucivo radi toga ce imati odlicnu minutazu ubuduce.
Tacno,svaki tim treba jednog takvog igracaNekada su takvi resavali tekme,Horry,Steve Ker ili kako pise itd,itd....Za mene je ipak Avery pogrijesio,jer je govorio a nista nije cinio
Ali novi trener nova sreca.
OK.do mene,do mene.
armin je napisao/la:[youtube][/youtube]

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
znači i večeras vesela družina u kasne sate 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Čestitke Mirzi na sinoćnjoj predstavi, samo naprijed majstore
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Negdje sam vidio opet ga je deron nahvalio XD Bitna stvar zaista kad te glavni igrac gotivi al nije ni deron klasicni superstar da ne da nikom lopte ali vidi se da ga trazi dosta u drugom dijelu manje isli su vise na blatchea i na JJ-a. Jedva cekam veceras
sada će nama apetiti porasti, pa ćemo uvijek očekivati Mirzu na parketu 15+ minuta
što se tiče večerašnje tekme, ne očekujem baš nešto minuta za Mirzu .. čisto taktički .. sinoć je igrao 22 minuta, a imaju zgusnut raspored, dosta tekmi u malo dana, pa će neki drugi igrači dobiti više minuta, ili će 'pak možda svi ravnomjerno podjeliti minutažu?.. ako dobije 10-ak minuta večeras, biti će topp !!! šta je sa Wallacea ? vraća li se u sastav večeras ?
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
moze li neko pomoci kako gledat tekmu na androidu (konkretno imam tablet)adisice je napisao/la:znači i večeras vesela družina u kasne sate
hvala unaprijed
Semper Fidelis
Ako imaš adobe flash player možeš komotno kao i na kompu gledat.Kad krene tekma bit će linkovafixator je napisao/la:moze li neko pomoci kako gledat tekmu na androidu (konkretno imam tablet)adisice je napisao/la:znači i večeras vesela družina u kasne sate
hvala unaprijed
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
-
KorisnickoIme
- Kontakt:
pozz raja, novi sam, ustvari vec duze vrijeme pratim forum ali nisam imao racun
mirza radi odlican posao, veceras opet valja ostati budan ali ne ustajem sutra rano, najvise mi je drago kad vidim kako se klupa raduje kad mirza pogodi, a i Jay-Z je ustao i aplaudirao kod 3. trice
mirza radi odlican posao, veceras opet valja ostati budan ali ne ustajem sutra rano, najvise mi je drago kad vidim kako se klupa raduje kad mirza pogodi, a i Jay-Z je ustao i aplaudirao kod 3. trice
"Mirza je ostao miran od početka sezone. Bio je u jednom trenutku u teškoj poziciji, jer nije mnogo igrao. Ipak, sada je počeo dobivati šansu, a istu koristi na najbolji mogući način", rekao je Williams, te dodao:grgr je napisao/la:Negdje sam vidio opet ga je deron nahvalio XD Bitna stvar zaista kad te glavni igrac gotivi al nije ni deron klasicni superstar da ne da nikom lopte ali vidi se da ga trazi dosta u drugom dijelu manje isli su vise na blatchea i na JJ-a. Jedva cekam veceras
"Jeste li vidjeli šta je Mirza sinoć uradio? Pokazao je koliko vrijedi i što može uraditi za ekipu. Siguran sam da će on biti veliki dio ovoga tima."
To je taj dio kad ga hvali
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
svaka cast, dobio je na samopouzdanju, igra sve bolje, samo neka ide naprijed, jedva cekam veceras 
BUDI PONOSAN
Al' spika ovaj engleski skoro kao i ja
Svaka čast Mirza pa i iduću tekmu da te ovdje čekamo i hvalimo svaki tvoj korak
Svaka čast Mirza pa i iduću tekmu da te ovdje čekamo i hvalimo svaki tvoj korak
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Al ovaj Brooklyn ,barem po mom nekom misljenju,igra nekakvu neatraktivnu i previse sebicnu kosarku. Ne pratim ostale utakmice,ali imam utisak da kod ostalih ekipa nije takav slucaj..
ZZ
prati druge utakmicemoj uzor-S.G je napisao/la:Al ovaj Brooklyn ,barem po mom nekom misljenju,igra nekakvu neatraktivnu i previse sebicnu kosarku. Ne pratim ostale utakmice,ali imam utisak da kod ostalih ekipa nije takav slucaj..
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Sinoc ako ti nije bila atraktivna utakmica onda jbg i ne igraju uopce sebicno ponekad solira brooks isto vazi i za blatchea u 90 % slucajeva kad uzme loptu ide na kos. Ali da su sebicni i nisu , mirza se malo pritajio sto se tice sutanja u drugom dijelu ilazio je na otvoren sut i samo 1 jednom uspio i profulo. Onda je krenulo JJ-a a i blatchea tako da je vise lopti islo na njih dodaj tu brooks koji mu je 2 put komotno mogo dodat i eto to je to.moj uzor-S.G je napisao/la:Al ovaj Brooklyn ,barem po mom nekom misljenju,igra nekakvu neatraktivnu i previse sebicnu kosarku. Ne pratim ostale utakmice,ali imam utisak da kod ostalih ekipa nije takav slucaj..
Samo nemojte se kasnije razocarati mnogo...PJ je rekao da mu je tesko podjeliti minute na Hump-a,Evansa i Mirzu...tako da ce nekad igrati preko 20 min.,a nekad manje od 10 ili gotovo nikako...
ma nemamo se mi sta razocarat. u biti on tek polako pokazuje svoj potencijal. nije ni blizu svojih mogucnosti. znaci po nekoj logici ce vjerovatno jos napredovat, ako dobije prostora.xinxee je napisao/la:Samo nemojte se kasnije razocarati mnogo...PJ je rekao da mu je tesko podjeliti minute na Hump-a,Evansa i Mirzu...tako da ce nekad igrati preko 20 min.,a nekad manje od 10 ili gotovo nikako...
naravno da ce biti uspona i padova i neigranja itd. bitno je da redovno dobiva minute i da dobro igra. ostalo je svejedno..
Tele gostuje na Wfan Radiju
http://betaplayer.radio.com/player/spor ... 66-wfan-ny" onclick="window.open(this.href);return false;
http://betaplayer.radio.com/player/spor ... 66-wfan-ny" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik i 6 gostiju.