GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la badblueboylivno » 19 sep 2012, 00:57

gollum je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Evo, svi oni koji nisu BBB govore što misle o klubu. Ni 6 tisuća na utakmici Lige prvaka, ni 6 tisuća. Ali dobro, igra se Liga prvaka i sedam je se puta prvak zaredom. 8-)
A zašto nisu tako govorili kad su ulaznice bile po kunu i kad su se dijelili dresovi? Ono, mi bojkotujemo, ali kad već daju dresove, ajmo sad, pa ćemo opet bojkotovati? Ili, idemo samo na Real pa nastavljamo...

Klub koji ima prosjek gledalaca oko 1000, ili tu negdje, igra dvije godine zaredom grupnu fazu LŠ. To je ogroman uspjeh, ogroman. A svi će okriviti Mamića ako se ne ponovi ovaj uspjeh iduće godine. Jer mi (ex-yu navijači) pokazujemo malu odanost, a želimo velik uspjeh.
Moja odanost tom klubu je nevjerojatna... veliki broj stvari sam Dinama radi propustio. Sreća pa nisam oženjen jer bi me žena radi toga šutnula u guzicu.
Inače, sve naslove bih vratio, sve ovo bih vratio i bez beda bih gledao Dinamo u trećoj zagrebačkoj ligi. Čak mi u ovom trenutku titula Dinama u Hrvatskoj znači manje od prošlogodišnjeg snijega.

Nisu lani, navukli su se na to, sad nema dresova i karte su poskupile nekoliko desetaka tisuća %, nema ni publike. Ovo godine su i cijene od po kunu doživjele popriličan fijasko, a ovo danas je vrhunac, vrh. Tko ne vidi da se u klubu radi samo radi interesa par ljudi, taj nije normalan. Klub je dotaknu dno (u prilog tome ide NEVJEROJATNA DRSKOST S LAGANJEM O BROJU PRODANIH KARATA - link 1 i link 2), klinički je mrtav, večeras su mu zamalo, a možda i jesu, isključeni aparati, ali eto :cry:

Crvenim se. Crvenim

Usput, molim neupućene da ne čitaju bukvice onima upućenima.
Hayley <3

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 sep 2012, 01:19

Jedva čekam presicu :lol:

EDIT:
12000 paketa je prodano ljubavi, zar ne vidiš da ljudi toliko vole dinamo da kupuju pakete bez da idu na utakmicu?
:lol:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 19 sep 2012, 01:26

Vec je smrkalo izasa sa izjavom:
Ponosan sam na trenera Antu Čačića koji je izvrsno postavio igru, a ponosan sam i na sve naše igrače. Ova utakmica učvrstila me u uvjerenju da gradimo jednu od najvećih Dinamovih generacija u povijesti. Ostaje žal zbog zbog rezultata, ali svejedno ovo što smo vidjeli jučer ispunjava me velikim optimizmom. Čestitke i publici koja je perfektna.
Kriste Isuse :cry: :cry:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 sep 2012, 01:32

Maknuli su službenu fb stranicu,opća mobilazicija u GNK-u :lol: :lol:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 sep 2012, 01:35

SiamoNoi je napisao/la:Jedva čekam presicu :lol:

EDIT:
12000 paketa je prodano ljubavi, zar ne vidiš da ljudi toliko vole dinamo da kupuju pakete bez da idu na utakmicu?
Zinedine je bog! :D

Ako ovo opravdaju i mediji popuše, križam Dinamo i hrvatski nogomet iz svog života.
Hayley <3

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 19 sep 2012, 01:45

SiamoNoi je napisao/la:Maknuli su službenu fb stranicu,opća mobilazicija u GNK-u :lol: :lol:
Nisu maknuli, vec promijenili ime :mrgreen: Sad je konacno i na fejsu GNK
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 sep 2012, 01:48

Jack777Pott je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Maknuli su službenu fb stranicu,opća mobilazicija u GNK-u :lol: :lol:
Nisu maknuli, vec promijenili ime :mrgreen: Sad je konacno i na fejsu GNK
A komedija totalna :mrgreen: Jel još uvijek stoji "FUN club"? :lol:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 sep 2012, 01:59

Konačno su ti skupo plaćeni ljudi za internet shvatili da mogu promijeniti username na facebooku. 8-)
Hayley <3

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 19 sep 2012, 08:45

Ne pobjeđuje jednoumlje.Sramota za uefu, 5000 milja ljudi gleda "elitu".Nabijem.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 19 sep 2012, 08:49

hahahahahah i mi se fol čudimo što je sinoć na tekmi sarajeva bilo 6000 ljudi protiv gradine

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 19 sep 2012, 08:56

Što se tiče posjete,znam vrlo dobro situaciju u Dinamu tako da me ne čudi.
Ali ipak,LP,prva utakmica,dobar protivnik,lijepo vrijeme...no ipak sramotno,bez obzira na sve.
Jednostavno,ne mogu zamisliti sličan scenarij na Poljudu,nikad,ni u kojim uvjetima.
Bez obzira na cijenu ulaznica,na atmosferu u klubu,nemoguće.
Dinamo treba neki pozitivni šok,treba im nešto da ih prodrma jer ovo stvarno ne liči ni na šta.
Kada je bila priča o slaboj posjeti na Maksimiru u HNL-u,govorilo se o nekom zasićenju,sedam godina zaredom prvaci,ljudima više nije zanimljivo.
Ali LP,nevjerovatno.

Što se tiče samog rezultata,Dinamo se lagano pretvara u Partizan koji niže slične 'uspjehe' već godinama.
Definitivno se ne može nositi sa ekipama iz TOP 10 evropskih liga.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 19 sep 2012, 09:01

Tritolone je napisao/la:Vec je smrkalo izasa sa izjavom:
Ponosan sam na trenera Antu Čačića koji je izvrsno postavio igru, a ponosan sam i na sve naše igrače. Ova utakmica učvrstila me u uvjerenju da gradimo jednu od najvećih Dinamovih generacija u povijesti. Ostaje žal zbog zbog rezultata, ali svejedno ovo što smo vidjeli jučer ispunjava me velikim optimizmom. Čestitke i publici koja je perfektna.
Ne samo to bold,cijela izjava je smiješna.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 19 sep 2012, 09:25

tepsija je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:Vec je smrkalo izasa sa izjavom:
Ne samo to bold,cijela izjava je smiješna.
Komično ...stvarno komično.
Es' trubu čuo, samo se jedna truba čuje na stadionu, ludilo, to još nije doživjela liga prvaka, al' Dinamo je tu da ruši rekorde, ne.?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 19 sep 2012, 10:08

dean_ je napisao/la:
soba 39 je napisao/la:
Trezegol je napisao/la:Sramota je ovo, LS prvo kolo jos, Porto dovoljno atraktivan a ono ni 6 000 ljudi, sramota za jedan Zagreb da ne dodje pun stadion makar sve bili roditelji sa djecom...
I meni je ovo neshvatljivo al hajde,možda nismo "upućeni" :cry:
koliko god mi to bilo teško priznat, mislim da ligu prvaka više zaslužuju beograd,ljubljana ili sarajevo ,nego zagrebačka "gospoda" i nevjerojatno razmažena publika
Razmažena ?? Sa kojim rezultatima je zagrebačka publika razmažena ?
Da je Cibona u pitanju pa ok,ali Dinamo...
Zadnja izmjena: soba 39, dana/u 19 sep 2012, 10:12, ukupno mijenjano 1 put.
"Indija,Pakistan..."

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 19 sep 2012, 10:10

Tritolone je napisao/la:
Android je napisao/la:Cujem da je Dinamo srusio novi rekord po broju gledatelja na tribinama :lol:
slika

Ja neznam do kada ce padobranci kao sta je ovaj ovdje upadat i izbacivat svoje frustracije,komplekse ili sta je to vec.

Za njih ne vrijedi niti jedno objasnjenje
Ni meni nisu jasna ova "podbadanja" osim ako klub za koji ovaj padobranac navija nije Real,Barsa,M.Junajted...
"Indija,Pakistan..."

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 19 sep 2012, 10:21

Mamic Car :D

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 19 sep 2012, 10:32

Da li je ono jučer što smo vidjeli na tribinama Maksimira sramota?

DA JE!!!!

Što reči na onakvu posjetu Maksimiru u jednoj LIGI PRVAKA...Natjecanje koje je Zagreb oduvijek priželjkivao, a danas pesa na stadionu nema...Prvu stvar koju će ljudi sada raditi je tražiti krivca za to i naći će ga u obliku ZdraFka Mamića! Da on je kriv jel tako? Ili je možda ekonomska situacija kriva ili smo ipak mi razmaženi pa nam više Dinamo Kijev, Porto i PSG nisu dovoljno atraktivni protivnici?

Jedno je sigurno, Dinamo više nema navijače i u Hrvatskoj se opčenito izgubio interesa za odlsakom na utakmice. Interes za nogometom se nije izgubio jer rulja svršava kladionice i dok je je utakmica na TV-u, svi drkaju po IPHONEIMA i gledaju više u rezultate drugih tekmi nego što se gleda u ekran na kojem je utakmica. No ekipa je ipak tu i uz pivu gleda tekme...S vremenom ljudi su zaboravili na gušt odlaska na tekmu, s tim da su se hrvatski novinari opredjelili za opciju pljuvanja po uspjehu i na taj način odbili ljude sa stadiona te ih posjeli pred male ekrane...

S vremenom ljudi su zamrzili Mamića i sve vezano uz Dinamo i na taj način prestalo se ići na utakmice. Da bi Dinamo privukao navijače na stadion morao je djeliti besplatne ulaznice, kao što je to bilo u pretkolima,ne bi li ljudi došli na stadion i kao što sami znate stadion je bio pun. Ja sam isto takopostao jedan od onih koji više neplača kartu kako bi išao gledat tekmu. Dal se moram zbog toga sramiti? Nisam baš ziher jer nisam iznimka...U jednu ruku lijepo je vidjeti stadion pun, no s druge strane, kakav je to način da ljudi idu na stadion a da neplačaju ulaznice? PA DI TO IMA? Ako želim biti zloban, reči ću da je to Mamićeva krivica jer je ljude naviknuo da neplačaju karte i zato je Šuker, popizdio...No problem je jako velik kad se nešto jako dugo vremena neplača, a onda ti zalijepe neku cijenu od koje ti se zavrti u glavi. Sličan primjer imamo sa pokazima u Zagrebu. bandić je prvo napravio shemu da niko neplača POKAZ; što je bila notorna glupost, jer to su smjeli samo dobiti socijalni slučajevi. Sadakad je vrag odnio šalu, cijena je skočila na 120 KN! Kad ti nešto skoči sa 0KN na 120 KN, ti se uzjebeš na NTU potenciju i napraviti ćeš sve samo da taj pokaz nekupiš...

Sad se moramo zapitati kakve su bile cijene za pakete LP? Prvo da kažem, Mamić se zajebo kad je mislio da će uspjeti prodati istu shemu kao i prošle godine, jer onda je bila ipak malo drugačija atmosfera i dolazio je Real. Da se razumijemo, svi mi znamo da je kvalificiranje u LPogroman uspjeh, no tako mi svi znamo da Dinamo tamo nema što tražiti i da je samo jedan jedini bod jednak "osvajanju LP". Za poraze građani nisu spremni izdvajati noFce, kao što je to bilo prošle godine, jer prošle godine se izdvajalo za "glamour"! Imajuči to na umu, Dinamo je ipak ove sezone izašo u javnost sa malo manjim cijenama, čini mi se za 30% u prosjeku, za što sam i ja mislio da nije dovoljno i na kraju se tako ispostavilo. U ovoj situaciji Dinamo može razmišljati na dva načina:

1.) Staviti cijenu karte kolika je vrijednost onoga što prodaju

2.) Staviti cijenu koju građanin HOĆE I MOŽE platiti.

Dinamo se odlučio za ovu prvu opciju i tu se pogriješiloi sad ga ****. Znate i sami kakave su sada cijene stanova i svega drugoga. Sada ako neko odluči da nešto pokuša prodati po cijeni za koju on smatra da je OK, on tu stvar neće prodati, jer je takvo tržište. Ništa ti ne znači što ti znaš da tvoj stan "vrijedi" 80 000 eura, kada se zna da bi ga prodao moraš ga dati za 50 000 eura. Tako je Dinamo pogriješio i sa cijenama ulaznica, jer nije osjetio kako puk diše, a sa druge strane, što ih razumijem, nisu htjeli sebe prodati za džaba i ispod cijene.

Dinamo se trebao odlučiti za ovu drugu varijantu i ja sam ziher da bi po utakmici bilo od 15-25 tisuća gledatelja. Rasprodan stadion teško, jer kao što sam vam rekao ljudi nisu spremni plačati poraze, a glamoura u ovoj sezoni nema. (Pogledajte samo interes za repku na tekmi protiv makedonije). Da bi se stadion napunio, Dinamo je morao izaći van sa cijenama 50 sjever, 100 istok i zapad 150 - 100. To su cijene koje hrvatski puk plača, ako se igra nešto malo kvalitetnije. Samo još nisam ziher dal bi se više isplatilo prodavati tekmu po tekmu ili paket, jer nas muči platiti odma sve jer imamo osječaj kao da kupujemo JEDNU STVAR, a ne 3 za 1...Sa cijenom od 50 kn ja osobno bi išao na sjever. Ljudi koji idu na istok sigurno bi dali i 100kn jer su na to naviknuti, dok oni koji su na zapadu inače plačaju takve cijene. Imajte na umu da su to samo 3 tekme pa to onda ne bi bio takav veliki problem.

Da bi stavr bila još bolje, 40kn sjever, 80kn istok bi te dvije tribine popunio za sve tekme jer bi ta cijena PSIHIČKI sve privukla...

No, je li to premalo i da li ima smisla nešto tako "kvalitetno" kao LP prodavati po tako bezobrazno niskim cijenama? Ja se sam bojim da će ovaj fijasko odbiti ljude od stadiona još više i da će slijedeće sezone kad Dinamo uđe u LP biti još teže prodati karte pa makar cijene bile puno niže....

I što reči kada ljudi iz ZG-a idu u PULU gledati **** HOKEJ i na to bace toliko para za koliko su si mogli kupiti sve 3 karte i to za ISTOK...Ljudi koji sigurno više vole nogomet kao igru nego HOKEJ...To je najveći dokaz, kako se u HR krivo radi na marketingu nogometa i kako su novinari jedni od glavnih krivaca zašto je nogomet na tako niskoj grani...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 sep 2012, 10:40

Traže se isprike lagano:
Što je onda u pitanju? Možda je odgovor u hokeju na ledu. Prošle nedjelje u pulskoj Areni Medveščak je gledalo 7.000 ljudi, od čega je 4.000 doputovalo iz Zagreba. Ulaznice su bile vrlo skupe, od 200 do 600 kuna.

Jedno je demokracija, jedno je sloboda, ali kako da se čovjek brani od toga? Taj moj Zoran ima dvoje maloljetne djece sad je u Brazilu. Ja imam, ja imam troje djece, od toga dvoje maloljetne djece, kako da se branim? Pa zašto nikad ne pomislite da to neko vama napravi. I to od čega se trebam branit, od djela svoga se trebam branit.

Pa recite mi sad ovde, tražim, ne da molim, tražim od vas recite mi jednu stvar koju sam lagao. Recite mi jednu stvar, samo mi recite jednu stvar, lažeš to i to. Lagao si to i to.

Evo, jednu stvar. Ako ja kaem 40 hiljada ljudi, onda je bilo 40 hiljada ljudi. Kakvih 4 hiljade razumiješ me, kako je ona zločinačka organizacija UEFA napisala na svom svom svom sajtu.

To nema veze s mozgom. Mi smo prodali sve karte, rasprodano je, ljudi su stajali i sjedili po stepenicama, samo da gledaju utakmicu, da gledaju taj Porto. I onda čovjek snima, vaš kolega novinar, snima, i radi im rotaciju i zamjenu teza, i sad od 40 hiljada ispadne 4 hiljade.
Umirem :lol:

Evo nakon kaj sam prespavao mogu reć da sam je*eno ponosan na sve koji su na najvećoj klupskoj nogometnoj sceni na svijetu odlučili bojkotirat GNK smijuriju.

[youtube][/youtube]

EDIT:
I što reči kada ljudi iz ZG-a idu u PULU gledati **** HOKEJ i na to bace toliko para za koliko su si mogli kupiti sve 3 karte i to za ISTOK...Ljudi koji sigurno više vole nogomet kao igru nego HOKEJ...To je najveći dokaz, kako se u HR krivo radi na marketingu nogometa i kako su novinari jedni od glavnih krivaca zašto je nogomet na tako niskoj grani...
Jasno da više vole nogomet,ali hokej je savršeno došao u ovo vrijeme.Radije si kupim sezonsku Medveščaka nego da bi dao i kunu da idem gledat GNK.Kao i mnogi drugi.
[youtube][/youtube]
A novinari su krivci utoliko što uopće obraćaju pozornost na ovu budalu.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 19 sep 2012, 11:03, ukupno mijenjano 1 put.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 19 sep 2012, 11:02

Je, hokej je kriv za sve :lol: :lol:

Antone, nisi u pravu, promašio si bit.

1. Ove sezone, iako su karte bile po kunu, stadion nije bio pun ni u jednoj od tri utakmice. Bio sam i vidio. Prosjek između 15-20 tisuca.
2. bandićev pokaz nije bio besplatan. To su plaćali porezni obveznici. Nema ničega za džabe u ovoj našoj banana državi. Naravno, bio je to njegov jeftini trik da dobije glasače. I uspio je.
3. Koji to novinari pljuju po Mamiću? Znam jedino za Tomića i Dežulovića. Ostali, od Židaka, preko Lesičkog i sličnih mu se ulizuju koliko su dugi i široki. Pa pogledaj samo koliko često taj isti Mamić gostuje na HRT-u, lokalnim televizijama. Nisam vidio da ti novinari njega pljuju. Pa koliko samo on dobija medijskog prostora??! kakvi su to mediji na kraju krajeva koji govore da će biti između 15-20 tisuca, koga oni zavaravaju?! Zna se čije je to maslo i naručeni tekstovi
4. Nisuam siguran, moram potraziti, ali klubovi u ligi Prvaka ne mogu stavljati cijene ulaznica u neko bescijenje, npr. 40 kn ili 60kn i slicno. Takva je politika Uefe. Pa sve i da se stavi tolika cijena, ponovno ne bi došlo više od 15 tisuca.
5. Nisu problem ni karte, ni Dinamova igra, ni vrijeme, ni recesija, ni hokej :lol: :lol: . Zna s gdje leži problem i tko je problem.

p.s. ono sinoć nije sramota za navijače, ono je šamarčina samo takva mamiću
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 sep 2012, 11:07

Ja razumijem da je posjeta slaba s obzirom na cijene karti, za standarde obicnih građana na Balkanu to je skupo.

Zapad 400 KN = cc 105 KM
Istok 300 KN = cc 78 KM
Sjever/Jug 200 KN = cc 52 KM

Recimo kad bi Zeljeznicar ili Sarajevo igrali po ovim cjenama ista bi prica bila kao i sa DInamom poluprazan stadion. Daleko smo mi od Evrope i njenih standarda.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.