bas to svi fudbalski radnici u drzavi pricaju o raznoraznim losim travnjacima a nijedan od ti klubova nista neradi stim mada je vrlo jeftino odrzavat jedan dostojan travnjak! negovorim sad da bi svi trebali ulozit po 1,5 mil ko zenica da imaju travnjak kao najbolji evropski klubovi ali jedan ravan fin zelen travnjak svaki klub sebi moze priustit jer troskovi nisu nimalo veliki! normalno od tog nista nece bit dok savez nekaze da je to jedan od uslova za PL kao i sa stolicama sto je bilo, vecina ih nikako nije imala dok iz saveza nije dosao zakon da treba imat minimalno 3000 da bi mogao igrat PL! tako bi trebali uradit i sa travnjakom, evo mene kao velezovca je bilo stid protiv celika u drugom kolu ove polusezone kakav je travnjak bio a svi znamo da bas hercegovina i mostar imaju najbolje podneblje za odrzavanje dobre prirodne trave racunajuci da skoro tokom citave godine imas suncane dane! ovde se nikad nece desit nista po tom pitanju dok savez jasno neizjasn da se mora jer znamo kako to u nas ide, sto bi ja trosio pare da to odrzavam kad svi ostali klubovi nista nerade na tom pitanju!!? znaci treba ih natjerat da svi moraju!terabajt je napisao/la:Malo se paznje poklanja travnjacima i nestrucni ljudi ih odrzavaju nema drugog objasnjenja.mikki21 je napisao/la:realno u nas je takva drzava i podneblje da bi svaki klub trebao imat travu kao ovu ili onu u mramoru ili cak i bolju i to bez nekog vele ulaganja! samo imat valjak i sprinklere da ljeti mozes postrcat! poslje svake tekme ili treninga utabas ono malo trave sto se digne radi klizeci startova itd itd, predjes valjkom, za koji dan pokosis i uvijek bi drama dobar travnjak imao! kukamo na travnjake a toliko je jednostavno i toliko jeftino da svaki klub barem u PL ima ravan fin travnjak umjesto ledina koje smo navikli gledat!terabajt je napisao/la:teren fenomenalan.
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Mogao sam napraviti neki 3d model za ovaj stadion u gradacu... 

Delko normalno da nemozete napunit stadion od 10 000 kad u banjaluci banjalucana nema ni 20 posto...
dobro, to stojigruezi je napisao/la:Delko normalno da nemozete napunit stadion od 10 000 kad u banjaluci banjalucana nema ni 20 posto...

da ne bude totalan off topic, rekonstrkucija borika u jeku

prije ova izlupana i pohabana stakla

TRENUTNO STANJE

Jos da prekrece to sve i SUPER

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Napravi sta pa da vidimo kako izgledaETSman je napisao/la:Mogao sam napraviti neki 3d model za ovaj stadion u gradacu...

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Evo jedan fin stadion za BH nizeligase. Ovaj put stadion iz BiH, da ne bude da samo sanjarimo o nekim inozemnim

FK Krupa na Vrbasu, 3.Liga RS

FK Krupa na Vrbasu, 3.Liga RS
- badblueboylivno
- Kontakt:
To umjetna trava?
ovjde svi klubovi iz ove regije idu na pripremne utakmice....i tako ovaj klub uzima pare jer iznajmljuju teren.... 

true storyronaldo99 je napisao/la:ovjde svi klubovi iz ove regije idu na pripremne utakmice....i tako ovaj klub uzima pare jer iznajmljuju teren....

za ovog gore - umjetna

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Ovo sam malo besveze napravio stadion za Zrinjskog
Kapacitet oko 5000 hiljada 

Mozda nesto za Zrinjskog
Jel nema nikakav 3d ''thread'' ? 

Mozda nesto za Zrinjskog

hajde ti nama napravi sta za gradacac.ETSman je napisao/la:Ovo sam malo besveze napravio stadion za ZrinjskogKapacitet oko 5000 hiljada
Mozda nesto za ZrinjskogJel nema nikakav 3d ''thread'' ?
Offtopic:
U čemu pravite ovo, mislim da sam ranije čitao da neko pravi u Google SketchUpu, je li šta komplikovano?
U čemu pravite ovo, mislim da sam ranije čitao da neko pravi u Google SketchUpu, je li šta komplikovano?
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
- alan ford 26
- Kontakt:
Kakav stadion, idealan model za Grbavicu, uz veci kapacitet naravno
http://montrealimpact.io-media.com/
http://montrealimpact.io-media.com/
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Zel je napisao/la:Offtopic:
Nije toliko. Ja sam pravio stadion u GS skoro 4 godina

Dobro, pokusacu napraviti za Gradacu

Haj', pa se javi za 4 godine.ETSman je napisao/la:Zel je napisao/la:Offtopic:
Nije toliko. Ja sam pravio stadion u GS skoro 4 godina![]()

evo jos koja slika zvijezdine teretane

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
voltron30 je napisao/la:Haj', pa se javi za 4 godine.ETSman je napisao/la:Zel je napisao/la:Offtopic:
Nije toliko. Ja sam pravio stadion u GS skoro 4 godina![]()
Haha, :ugeek:

- Rekordmeister
- Kontakt:
http://www.novosti.rs/upload/images/201 ... -cacak.jpg
Ubilo se za 90% posto klubova u nasoj zemlji.Tako jednostavno a perfektno za malo para!
Ubilo se za 90% posto klubova u nasoj zemlji.Tako jednostavno a perfektno za malo para!
pa i nije bas tako jednostavnoRekordmeister je napisao/la:http://www.novosti.rs/upload/images/201 ... -cacak.jpg

tipa ljudski vrt - taj fazon

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.