joj The Game mici taj avatar, tvoj citam post pola sata, nikad da ga dovrsim. Oci mi samo bacaju pogleda na taj avatarThe Game je napisao/la:Ja sam se na joji zaustavio ima evo vec mozda i pola godine, tamo negdje od Ramazana otprilike.
A sto se tice fiz. aktivnosti, kosarke mogu igrat kol'ko hoces, ovo ostalo mi nije interesantno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Chat
QUARESMA 18<<< je napisao/la:joj The Game mici taj avatar, tvoj citam post pola sata, nikad da ga dovrsim. Oci mi samo bacaju pogleda na taj avatarThe Game je napisao/la:Ja sam se na joji zaustavio ima evo vec mozda i pola godine, tamo negdje od Ramazana otprilike.
A sto se tice fiz. aktivnosti, kosarke mogu igrat kol'ko hoces, ovo ostalo mi nije interesantno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A kako je meni tek
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
dubrava je napisao/la:Pozdrav društvo (ili po zagrebački;bok, kak ste kaj)
sta se radi? vidim, tema je hranaeto, ja jedem 5 puta dnevno, manje vise, a ne mogu se udebljat da ga okrenes, ni mrdnut preko 70kg
![]()
..a sto se tice masnoće, toga imam na izvoz![]()
kad sam isao za vojsku sredivat i one testove rjesavat i lijecnicki i sve to, imao vise masnoce u krvi i nekog bilirubina u jetri nego citava vojarna skupa
![]()
pa me slali u vojnu bolnicu, pa mi tamo rekli da ne smjem jesti spek, kobase, suho meso, prsut i tako to...rekoh; doktore, ne mere to tako, ja sam vam bosanac, meni je mast urodena, a pogotovo spek
![]()
Hah, ja imam u sebi totalno malo masti. Nisu mogli vjerovati, kažu u vrhunskoj formi
Džabe mi kada sam sve odradio, trebao predati papire i ja upišem ponovo faks.
Sta ti treniras kruha ti?lejla je napisao/la:Mene svaki ligament boliGotivi me pomocni trener
Posebno kad se spaga radi
nema potpisa
Admir_Sa je napisao/la:Sta ti treniras kruha ti?lejla je napisao/la:Mene svaki ligament boliGotivi me pomocni trener
Posebno kad se spaga radi
Isto što i ja
Eto odgovorio sam, pošto ona sigurno nije u ovakvim kasnim satim online
Taekwondo
Inače kako čovjek postane ovisan o compu, počinje biti muhe sa ovom strijelicom od miša
Inače kako čovjek postane ovisan o compu, počinje biti muhe sa ovom strijelicom od miša
Ja konto neke ekipne sportove. Nikad ja nisam volio te borilacke sportove, karate, boks, tekwando i slicnoNeutral je napisao/la:Taekwondo![]()
nema potpisa
Što to, ja sam trenirao par godina fudbal, pa -3 godine Karatea, ali Taekwondo je daleko najbolji. Heh, da je samo prije u mom gradu bio.
Ti voliš skijanje, e vidiš ja to volim gledati, ali ovako da se skijam , rado ne, jesam jednom i suicidno je to nekako bilo. Nije prava staza bila, nego kraj puta, a dole cesta auta haha. Mogao sam da završim na putu.
Ti voliš skijanje, e vidiš ja to volim gledati, ali ovako da se skijam , rado ne, jesam jednom i suicidno je to nekako bilo. Nije prava staza bila, nego kraj puta, a dole cesta auta haha. Mogao sam da završim na putu.
Da nije bilo rata ja bi sigurno bio neki sportas, mozda cak skijas ili ski skakac. Moju generaciju je rat bash unistio, kad je poceo imali 7-8 godina (vrijeme kada trebas poceti neshto trenirati), a zavrsio se kad smo imali 11-12 godina, sto je vec kasno, a plus trebalo par godina nakon rata da sve dodje na svoje mjesto
nema potpisa
Kako to, pa dobro ako skijaš ili skakač, to je nešto posebno. Jer ja mislim sa 11-12 nije kasno, ali razumijem ja kakvi su uvjeti bili poslije rata. Šta ćeš brate, svi smo mi na neki način talenti bili i svi imamo to urođeno, samo je potreban rad, rad, rad i volja. Ja sam to uvijek imao , ali samo u sportu, još da to dobijem na neke druge stvari, akademik bio. Ako Bog da , doći će to na svoje nekad.
Nishta se ozbiljno nije moglo napraviti u tim godinama, plus trebalo jos minimalno 2-3 godine da se zivot dovede u normalu. Znaci vec 14-15 godina, srednja skola, halali. Trenirao sam i ja fudbal, kosarku, sah, al sve je to bilo tanko
Eto pogledaj malo ima li nasih sportista koji su rodjeni 1982-1985 igdje na mapi, pogotovo u indivudualnim sportovima
Eto pogledaj malo ima li nasih sportista koji su rodjeni 1982-1985 igdje na mapi, pogotovo u indivudualnim sportovima
nema potpisa
Razumijem ja to brate. Neko je morao platiti ceh za ovaj užas što nam se dogodio. Mnogi su ispaštali, ali srećom da smo sada još jači. Naš ponos je tu, a želja za dokazivanje uvijek prisutna.
Znam da to nije to, ali šta ćeš, ako Bog da nekada kada budeš imao sina ili kćerku, imati ćeš inšAllah novu priliku
Da preneseš na njih svoje znanje, te da oni budu majstori u sportu u kojem si ti htio biti među najboljima.
Znam da to nije to, ali šta ćeš, ako Bog da nekada kada budeš imao sina ili kćerku, imati ćeš inšAllah novu priliku
Da preneseš na njih svoje znanje, te da oni budu majstori u sportu u kojem si ti htio biti među najboljima.
A trudit cu se svim silama da ih sport sto vishe interesuje, jer sport je nehsto beskrajno dobro
Koliko je tebi godina?
Koliko je tebi godina?
nema potpisa
Admir_Sa je napisao/la:A trudit cu se svim silama da ih sport sto vishe interesuje, jer sport je nehsto beskrajno dobro
Koliko je tebi godina?
Manje od mjesec dana pa ako Bog da 21.
Reći ćeš premlad
Nadam se da hoćeš, te da će uspijeti inšAllah
Admir_Sa je napisao/la:Ja sam mislio da si mladji. Pa kako ti ide taj tekwando
Kako mlađi, zar tako djetinasto pišem kao neki 12-godišnjak
Pa brate, mogu da ti kažem da sam poprilično zadovoljan. Pojasi idu sporo, ali se zato inšAllah ide na takmičenja. Treba se truditi, a glavno je da se i kući radi, jer bez toga se jednostavno ne može. Naš klub je tek u nastajanju, a osvojili smo već dosta medalja. Imamo jakog sponzora, kvalitet se prepoznao, te se nadam da ću sa jedno ako Bog da 24-25 godine biti u reprezentaciji. Lejla to može i prije
Šteta što ovdje nema još momaka koji su zainteresovani za taj sport, nekada je samom teško trenirati. Prakse fali, a i prostor gdje sam nije toliko velik da bi imao nekih određenih sprava za treniranje. A još i fakultet. Mnogo obaveza, nekada i sam ne znam kako sve stignem, ali uz Božiju pomoć je sve lahko. Hvala Bogu na svemu. InšAllah biti jedan od boljih majstora ovog borilačkog sporta.
Super ti je to jer kasnije mozes postati trener i dodatno zaradjivati mimo osnovnog posla.
nema potpisa
Admir_Sa je napisao/la:Super ti je to jer kasnije mozes postati trener i dodatno zaradjivati mimo osnovnog posla.
Naravno, ali dalek i naporan je to put. Znam da će ako Bog da biti padova i uspona, nadam se više uspona, ali moja želja za dokazivanjem je uvijek velika bila, i to u svakom sportu. Mislim da je to dobar preduslov za nešto dalje.
Najbitnija je volja i vjera da ce se trud kad tad isplatitiNeutral je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Super ti je to jer kasnije mozes postati trener i dodatno zaradjivati mimo osnovnog posla.
Naravno, ali dalek i naporan je to put. Znam da će ako Bog da biti padova i uspona, nadam se više uspona, ali moja želja za dokazivanjem je uvijek velika bila, i to u svakom sportu. Mislim da je to dobar preduslov za nešto dalje.
nema potpisa