Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- masteRofPoker
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Savjet za ove sto zele da se klade online. Napravite sebi racun u banci i kaldite se onda preko mobitela preko stranice bet365. Super fercera, dosta je jednostavno a ima i dosta streamova za gledati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
QUARESMA 18<<< je napisao/la:ako imas garu svakako odnesi, osim ako ti je ona trakica ispod ili pored baterije pokvasena, tj mislim ili poplavi ili pocrveni u slucaju da dodje u kontakt s vodom, onda halali garubodi123 je napisao/la:ne znam dal je iko imo problem ovakav, imam Galaxy S5 i neki dan mi slucajno uslo vode u oklop onaj gdje bude baterija i ostali djelcici. Nakon toga sve na mobitelu radi(zvuk,home button, power button i sl.) samo mi display prekida, tj stalno mi crna slika se prebacuje, pa neke boje sarene, prekida non stop, ne mogu da vidim nista preko njega, da li da odnesem ga u shop na popravku, da li se to moze popraviti, ili moram novi display mjenjati, ili cak da se skroz telefon sjebao?
pocrvenila je trakica, **** je hahah, evo danas sam ga upalio, i jedno po sat vremena radi screen, te onda se pojavi crnilo, i jedno pola sata pokusajem da ga upalim pa nece, i onda opet kroz pola sata sat radi dobro skroz, sad dal je moguce da ce vremenom biti sve bolje, sto nestaje vlaga mislim to bolje, il da nosim negdje na popravku i iskesiram lovu?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BurningLegion
- Kontakt:
HTC One KitKat Update Android 4.4.3 Rollout Extends
In the recent wave of software upgrades by Verizon and Samsung, HTC is issuing its Android 4.4.3 KitKat update to their HTC One M7 device to all European regions in different phases. This means you simply have to be patient and wait for your phone to prompt you to update. If you are getting restless though, you can always check if the update is already available in Settings -> About -> Check for Software Updates. Keep in mind, however, that the update is 556.12MB, so it can eat up a very big chunk of your monthly data usage plan if you’re not careful. Always download updates over a Wi-Fi connection only, and keep a close eye on your free space.
Europe Receives HTC One M7 Android 4.4.3 KitKat Update
This update is likely the last one to be released for the HTC One M7 as the tech magnate wants to skip the next versions and go straight to the Android L, which is set for release in September. This isn’t anything bad though, because every change after 4.4 is included in this release, including all the bug fixes and random features that Google has added to their Android OS.
There’s no word on an eventual US release of this update. While Slovakia and Romania have already reported being prompted with this update, HTC hasn’t made any statements regarding whether they will push this update to America or not. Regardless, they will definitely get the Android L update soon, so it’s probably not a big deal until then.
Android 4.4.3 KitKat brings with it many useful features, however, such as camera improvements, a new gallery app, a gorgeous new user interface, HTC sync, power history and Sense 6.0. Other features worth mentioning are HTC BoomSound, Extreme Power Saving Mode, Quick Settings, and many bug fixes that improve battery life and system stability.
We’d love to hear what you think about this update. If you’ve already received it, please also include your country so other users can get a sense of orientation on this update tracking.
Za sve vlasnike HTC One, dobre vijesti. Upravo ostavio da se downloada, can't wait.
In the recent wave of software upgrades by Verizon and Samsung, HTC is issuing its Android 4.4.3 KitKat update to their HTC One M7 device to all European regions in different phases. This means you simply have to be patient and wait for your phone to prompt you to update. If you are getting restless though, you can always check if the update is already available in Settings -> About -> Check for Software Updates. Keep in mind, however, that the update is 556.12MB, so it can eat up a very big chunk of your monthly data usage plan if you’re not careful. Always download updates over a Wi-Fi connection only, and keep a close eye on your free space.
Europe Receives HTC One M7 Android 4.4.3 KitKat Update
This update is likely the last one to be released for the HTC One M7 as the tech magnate wants to skip the next versions and go straight to the Android L, which is set for release in September. This isn’t anything bad though, because every change after 4.4 is included in this release, including all the bug fixes and random features that Google has added to their Android OS.
There’s no word on an eventual US release of this update. While Slovakia and Romania have already reported being prompted with this update, HTC hasn’t made any statements regarding whether they will push this update to America or not. Regardless, they will definitely get the Android L update soon, so it’s probably not a big deal until then.
Android 4.4.3 KitKat brings with it many useful features, however, such as camera improvements, a new gallery app, a gorgeous new user interface, HTC sync, power history and Sense 6.0. Other features worth mentioning are HTC BoomSound, Extreme Power Saving Mode, Quick Settings, and many bug fixes that improve battery life and system stability.
We’d love to hear what you think about this update. If you’ve already received it, please also include your country so other users can get a sense of orientation on this update tracking.
Za sve vlasnike HTC One, dobre vijesti. Upravo ostavio da se downloada, can't wait.

Vozdra raja, moze preporuka
S4 mini ili LG g2 mini ?
Prvi 460 KM a drugi 430 KM, novi. Sta preporucujete ?
Ovo sam gledao preko neke radnje na Ciglanama, jer moze preko kartice, kredit i to. Treba mi na taj fazon nesto.

S4 mini ili LG g2 mini ?

Prvi 460 KM a drugi 430 KM, novi. Sta preporucujete ?

Ovo sam gledao preko neke radnje na Ciglanama, jer moze preko kartice, kredit i to. Treba mi na taj fazon nesto.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
- BurningLegion
- Kontakt:
Radije bi uzeo S3 nego S4 mini.
Ja ne bih, S4 mini ima nesto vise RAM-a (iz licnog iskustva je RAM mozda i najbitnija stavka sto se fluidnosti mobitela tice), a S3 je svakako vec po karakteristikama (a i po Samsungovoj podrsci) zastario uredjaj... nije S4 mini puno bolji, da se razumijemo, i on ima dvojezgreni procesor koliko znam (na mobitelu sam, a zurim, pa mi se ne da provjeravati), ali bih ga uzeo prije S3...
Ako ti imaju Nexus 4, to ti je najbolja opcija za te pare...
Ako ti imaju Nexus 4, to ti je najbolja opcija za te pare...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
S3 Lte verziju sa 2 gb rama 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Hitno!! Kako da gledam live stream preko mob??
- BurningLegion
- Kontakt:
Za sve lumia heads, I present to you, the Lumia killer :
https://www.yahoo.com/tech/the-htc-one- ... 00779.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Klasa iznad.
https://www.yahoo.com/tech/the-htc-one- ... 00779.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Klasa iznad.

- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Naspi u jednu vecu zdjelu rize i stavi telefon u rizu (sto dublje - to bolje). Ostavi jedan dan nek' odstoji unutra i vidjet ces da ce super izvuci vlagu.bodi123 je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:ako imas garu svakako odnesi, osim ako ti je ona trakica ispod ili pored baterije pokvasena, tj mislim ili poplavi ili pocrveni u slucaju da dodje u kontakt s vodom, onda halali garubodi123 je napisao/la:ne znam dal je iko imo problem ovakav, imam Galaxy S5 i neki dan mi slucajno uslo vode u oklop onaj gdje bude baterija i ostali djelcici. Nakon toga sve na mobitelu radi(zvuk,home button, power button i sl.) samo mi display prekida, tj stalno mi crna slika se prebacuje, pa neke boje sarene, prekida non stop, ne mogu da vidim nista preko njega, da li da odnesem ga u shop na popravku, da li se to moze popraviti, ili moram novi display mjenjati, ili cak da se skroz telefon sjebao?
pocrvenila je trakica, **** je hahah, evo danas sam ga upalio, i jedno po sat vremena radi screen, te onda se pojavi crnilo, i jedno pola sata pokusajem da ga upalim pa nece, i onda opet kroz pola sata sat radi dobro skroz, sad dal je moguce da ce vremenom biti sve bolje, sto nestaje vlaga mislim to bolje, il da nosim negdje na popravku i iskesiram lovu?
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- Vlarayan110
- Kontakt:
Dobro, svidja mi seBurningLegion je napisao/la:Za sve lumia heads, I present to you, the Lumia killer :
Klasa iznad.
HTC je vazda znao da iznenadi sa wp8 na svojim telefonima.
Al prati, neke stvari za wp8, aplikacije, system featuers, i sta li vec su Lumia ekskluzive. Tipa glance screen...
Ja bi radije uzo Lumiu i dobio full wp8 experience, nego iso na HTC....
Mi smo divovi
Hejt za android
Hejt za android
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Lumia killer nikad nece biti
pogledaj samo kako ruzno telefon izgleda sa on screen tipkama
ali bice odlican izbor za one koji ganjaju wp os, samo eto yebu malo stvar te tipke i kamera
sve je na strani lumie, veoma je mala razlika izmedju SP 800 i SP801, pogotovo na WP OS
Lumia ima privilegiju kod Microsofta, ali neke stvari su vec dostupne ostalim proizvodjacima tipa Here+, Glance i sl
kako god, bilo bi dobro jos da samsung se ubaci sa svojim high end telefonom pa neka show pocne
L930, HTC M8, i neki Samsungov telefon, odlicno, perfekt za nas kupce
samo da ne bude kao i sa androidom, da samsung i htc ne izbace 100 telefona godisnje, e onda ne bi valjalo
samo ovi preserawaju blago receno o aplikacijama, ako kazu da je malo aplikacija, neka bar navedu koje su to MUST HAVE aplikacije bez kojih se ne moze, a ne ovako bubati, ili kao sto je jedna sa cneta izdvojila manu nedostajanje aplikacije za Instagram, a postoje alternative koje su jos bolje uradjene od ofisl aplikacija, kao sto je 6tag, ili recimo mytube za youtube
uglavnom, danasnji telefoni su dozivjeli ogroman napredak u odnosu na zadnjih par godina, i svi imaju procesore koji mogu zadovoljiti stabilan i brz rad na telefonu, ono sto se ceka je baterija, dugo vremena se prica kako su naucnici skontali kako unaprijediti bateriju, medjutim sve stoji na tome, rekla-kazala
pogledaj samo kako ruzno telefon izgleda sa on screen tipkama
ali bice odlican izbor za one koji ganjaju wp os, samo eto yebu malo stvar te tipke i kamera
sve je na strani lumie, veoma je mala razlika izmedju SP 800 i SP801, pogotovo na WP OS
Lumia ima privilegiju kod Microsofta, ali neke stvari su vec dostupne ostalim proizvodjacima tipa Here+, Glance i sl
kako god, bilo bi dobro jos da samsung se ubaci sa svojim high end telefonom pa neka show pocne
L930, HTC M8, i neki Samsungov telefon, odlicno, perfekt za nas kupce
samo da ne bude kao i sa androidom, da samsung i htc ne izbace 100 telefona godisnje, e onda ne bi valjalo
samo ovi preserawaju blago receno o aplikacijama, ako kazu da je malo aplikacija, neka bar navedu koje su to MUST HAVE aplikacije bez kojih se ne moze, a ne ovako bubati, ili kao sto je jedna sa cneta izdvojila manu nedostajanje aplikacije za Instagram, a postoje alternative koje su jos bolje uradjene od ofisl aplikacija, kao sto je 6tag, ili recimo mytube za youtube
uglavnom, danasnji telefoni su dozivjeli ogroman napredak u odnosu na zadnjih par godina, i svi imaju procesore koji mogu zadovoljiti stabilan i brz rad na telefonu, ono sto se ceka je baterija, dugo vremena se prica kako su naucnici skontali kako unaprijediti bateriju, medjutim sve stoji na tome, rekla-kazala
- BurningLegion
- Kontakt:
Meni je ovaj One na WP jedini mob koji bi razmatrao na tom OS-u, tako da.
No, ionako bi uzeo One M8 na Androidu ili G3 i to je to. Ali, ovo gore iznad je naprosto ekstra bilo kome tko zeli WP jer je jednostavno toliko dobro gradjen, jedina zamjerka mu moze biti kamera.

No, ionako bi uzeo One M8 na Androidu ili G3 i to je to. Ali, ovo gore iznad je naprosto ekstra bilo kome tko zeli WP jer je jednostavno toliko dobro gradjen, jedina zamjerka mu moze biti kamera.
Preporuka S3 NEO s3 i9301i , izašao sad' u junu , ima više rama nego obični S3 i9300 oficijalni 4.4.2romeo je napisao/la:Vozdra raja, moze preporuka![]()
S4 mini ili LG g2 mini ?![]()
Prvi 460 KM a drugi 430 KM, novi. Sta preporucujete ?![]()
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
razlika nikakva, S4 mini isto rama 1.5 gb, i dostupan update za kitkat a ne znam je li se samsung oglasio sta povodom android L
zna li iko ima li gdje kupiti Huawei Ascend G526 ? Ako ne nadjem kontao sam huawei g610 pa da vas pitam ima li neki priblizno slicnim karakteristikama ali i cijena da je tu negdje
http://www.gsmarena.com/huawei_g610s-5699.php
http://www.gsmarena.com/huawei_g610s-5699.php
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Koliko je ovaj 526 para?
oko 230-250JoseMourinho je napisao/la:Koliko je ovaj 526 para?
FC United Of Manchester !
- JoseMourinho
- Kontakt:
Za te pare možda s3 mini? Neznam možes kakav na piku nac fin mobitel za te pare, sad koliko su novi bgm neznam ima ovi sto bolje znaju cijene trenutne pa nek ti sta preporuče 

prestigio 7500 nov oko 500 km
vrijedil on tih novaca i mozel se sta vise (novo) za taj novac naci?
vrijedil on tih novaca i mozel se sta vise (novo) za taj novac naci?