AllGunsBlazing je napisao/la: Kako dobar trans:

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

Sta je ovdje vrh?gio10 je napisao/la:Znam da je zabranjeno postavljati slike grupa sa ovih prostora, ali ova parola je stvarno extra
oni su prijatelji,ne tako davno Bayern je spasio ovaj cirkus klub od bankrota.Vjerovatno je to razlog prijateljstva.DonPippo9 je napisao/la:Evo sad sam malo bacio pogled na tekmu Bayern-HSV i vidio sam na ogradi ispod kopa Bayernovih navijača standard St.Paulija sa Cheom na slici. Neka me neko ispravi ako griješim, a ako ne, o čemu se radi. Da li je to neko prijateljstvo (s obzirom da i na Bayernovim tekmama vidim rastafarijanske simbole, vjerovatno su i oni ljevičari) ili je pao St. Paulijevim ultrasima
HAHAHAHAHAHAHHAAH (y)Gorki je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la: Kako dobar trans:![]()
Pa vidi, uboli su sa parolom u srž. Policija nastavlja svoje frustracije liječiti nad navijačima dok kriminalcima ne smiju ni šamar da opale kako treba. Da se razumijemo nisu ni navijači cvijećke, ali nekad policija stvarno pretjera, evo ti frisak primjer: Navijač Sarajeva, kojeg ja poznajem, je uletio na teren u utakmici sa Borcem i bez ikakvog pokusaja odupiranja od policije je dobio batine i to podobre, a to je stvarno protuzakonito, jos je kamera uhvatila taj detalj, a vjerujem da niko od one 3ice nije odgovarao za svoje postupke... Ali naravno bitno je da su momka odveli u stanicu i prebili ga.Sarajlijc@ je napisao/la:Sta je ovdje vrh?gio10 je napisao/la:Znam da je zabranjeno postavljati slike grupa sa ovih prostora, ali ova parola je stvarno extra

Koliko ja znam,oni su vec duze vremena ljuti na upravu kluba zbog visokih cijena karata pa su tako prvo transparante okretali naopako,mozda je ovo sad neki novi nacin borbe..terabajt je napisao/la:Zasto navijaci juventusa ne navijaju i nema transparenata vec drugu domacu utakmicu. Jel neki protest u pitanju ili sta drugo. AKo neko zna vise o ovome bio bi zahvalan da napise koju recenicu.
Sad samo postavljena neka parola na kojoj nesto pise. Hvala drug na objasnjenju.Slatinash_7 je napisao/la:Koliko ja znam,oni su vec duze vremena ljuti na upravu kluba zbog visokih cijena karata pa su tako prvo transparante okretali naopako,mozda je ovo sad neki novi nacin borbe..terabajt je napisao/la:Zasto navijaci juventusa ne navijaju i nema transparenata vec drugu domacu utakmicu. Jel neki protest u pitanju ili sta drugo. AKo neko zna vise o ovome bio bi zahvalan da napise koju recenicu.
Ja mislim da su "banovani" na dvije utakmice, i da je tribina gdje su ultrasi popunjena djecom, bar je bila proslu utakmicu.terabajt je napisao/la:Zasto navijaci juventusa ne navijaju i nema transparenata vec drugu domacu utakmicu. Jel neki protest u pitanju ili sta drugo. AKo neko zna vise o ovome bio bi zahvalan da napise koju recenicu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.