Kako momak ima lude provale aaaaa bravo majstore najjaci si na forumusolinas je napisao/la:DVA tijela 6 nogu dvije glave isto misle.
Hercegovac jase na magarcu

Kako momak ima lude provale aaaaa bravo majstore najjaci si na forumusolinas je napisao/la:DVA tijela 6 nogu dvije glave isto misle.
Tifoz je napisao/la:Kako momak ima lude provale aaaaa bravo majstore najjaci si na forumusolinas je napisao/la:DVA tijela 6 nogu dvije glave isto misle.
nije jos naucno dokazano ali svojim humorom si neke izlijecio od raka
![]()
![]()
Šta ti bolan smeta magarac?solinas je napisao/la:DVA tijela 6 nogu dvije glave isto misle.
Upravu si.necemo vrijedjat magarce.AlemC85 je napisao/la:Šta ti bolan smeta magarac?solinas je napisao/la:DVA tijela 6 nogu dvije glave isto misle.
Pa to je plemenita životinja koje ima i u Bosni i u Hercegovini, koja je kroz vijekove pomagala ljudima u bavljenju teškim poljoprivrednim poslovima. Ako misliš da si nekoga s ovim uvrijedio, nisi, nego si ispao papak prve klase, jer ne znaš šta je prava šala. Nemoj više...
Nego Hercegovce?solinas je napisao/la:Upravu si.necemo vrijedjat magarce.AlemC85 je napisao/la:Šta ti bolan smeta magarac?solinas je napisao/la:DVA tijela 6 nogu dvije glave isto misle.
Pa to je plemenita životinja koje ima i u Bosni i u Hercegovini, koja je kroz vijekove pomagala ljudima u bavljenju teškim poljoprivrednim poslovima. Ako misliš da si nekoga s ovim uvrijedio, nisi, nego si ispao papak prve klase, jer ne znaš šta je prava šala. Nemoj više...
A sada nastupa Veliki Štrumf,prvi klaun foruma,ajmo raja aplauzVirtu4l je napisao/la:Patentiraj taj humor, obogati se
E seljoberu nemoj me samo ti učiti o muzici. Ja imam svoje muzičke žanrove koje preferiram ti svoje i ja ih poštujem. A ako te baš zanima sta slušam javi se na PP da ne trujemo temu bezze. Imamo drugih stvari i kojima možemo pricati, poput onog brnjasa iz Srebrenika Skahica. Sta bi, nešto ste mi se usutili?Heller je napisao/la:Ne slusam, slusam Jazz, Death Metal, Thrash Metal, neke Progresive furke, Blues, malo Hard Cora, bonus Bad CopyTifoz je napisao/la:Heller kakav si brato sa Beastie Boys-imaja i ti mozemo o muzici ovaj tvoj mrmot nikako, ne zna ni procitat ono sto si napiso do sad
Škahić je još kod nas žalostan ne bio, a tu će vjerovatno i ostat'!Crvena1981Armija je napisao/la:Imamo drugih stvari i kojima možemo pricati, poput onog brnjasa iz Srebrenika Skahica. Sta bi, nešto ste mi se usutili?
Ne bih baš tako siguran bio jer po posljednjim info neće moći igrati za nas, jer mu ne damo, a ni za vas pošto ima važeći ugovor sa namaNKMramor je napisao/la:Škahić je još kod nas žalostan ne bio, a tu će vjerovatno i ostat'!Crvena1981Armija je napisao/la:Imamo drugih stvari i kojima možemo pricati, poput onog brnjasa iz Srebrenika Skahica. Sta bi, nešto ste mi se usutili?
Ima Babo pare za odštetu ako nam Husarin pulen bude potreban, ne brini ti.Crvena1981Armija je napisao/la:Ne bih baš tako siguran bio jer po posljednjim info neće moći igrati za nas, jer mu ne damo, a ni za vas pošto ima važeći ugovor sa namaNKMramor je napisao/la:Škahić je još kod nas žalostan ne bio, a tu će vjerovatno i ostat'!Crvena1981Armija je napisao/la:Imamo drugih stvari i kojima možemo pricati, poput onog brnjasa iz Srebrenika Skahica. Sta bi, nešto ste mi se usutili?
Sloboda ide na to, sad hoćemo li mi pristati pitanje je.NKMramor je napisao/la: Ima Babo pare za odštetu ako nam Husarin pulen bude potreban, ne brini ti.
Zamisli sad kad mi ovakav otpad u nasoj ligi smo bolji od vas u svim parametrima, zamisli koja ste vi kesa od ekipe.dzelllo je napisao/la:Najgore kad se tzv. Fukare busaju u prsa da su nesto bili u Jugoslaviji a bili obicni Partizanov pogon tj. ovi im zabijali kako su stigli. Sad su jos veci otpad u nasoj ligi
[youtube][/youtube]Tifoz je napisao/la:Ma poseri ti grad koji ima vise cca 20-30 milja stanovnika a jedina atrakcija kopanje čumura i soli. Bola nekad ste bar deterdzent imali. Sad sa njim ne mozes oprat ni fleku od gulaša![]()
![]()
Nocni zivot u MostaruTifoz je napisao/la:Ma ovdje ti se vise fura umek liebing mills kanziany varela ranieri i iznad 135bpm ali sta ti znas seljoberu jedan. Cuj slusa kud idijoteHeller je napisao/la:Nisam se upalio, nego si ti evridž slušatelj Cece pa ti propala fora i osramotio si seCrvena1981Armija je napisao/la: Šta se ložiš molim te, frajer se upali za sekundu![]()
![]()
Smiri malo![]()
Kazu da su svi ovi u korporaciji sa Carl Coxom i Umekom, Techno Folk 21. stoljeca.Muzika uživo: Ko Su Ovi
GDJE: Ljetna Bašta Oscar
Pop i Rock muzika
PETAK, 17.07.2015.
Koncert: Aco Pejović
SUBOTA, 18.07.2015.
Koncert: Milica Todorović
PETAK, 31.07.2015.
Allegro band
SUBOTA, 1.08.2015.
Tropico Band
SUBOTA, 22.08.2015.
Koncert: Šaban Šaulić