Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Svi pisu Aguero ovo ili ono al eto opet nije dao 10 golova nego jedan I opet su izgubili !Dzeko zasluzuje bolje od ovog !
Stvarno nije u redu, što šanse koje mu se pružaju Edin ne koristi. Eto danas,ako vam je vjerovati, ni trunke zalaganja. Ma sad mi i drago što nisam gledao, samo bi se nasekirao zbog njegova nezalaganja
Kad bude igrao I davao golove nece vas biti nidje misevi a sad pametujete kao da nesto znate o fudbalu !
Rekao vam je co'ek svegrgr je napisao/la:Pa stvar je u tome i da dobije Pele otkaz dzeko opet nece igrat dok se ne dokaze , taman ih vodio vaha... Niko nece trpit igraca koji se seta po terenu to je poenta sve price. Negredo nije bolji igrac nego jednostavno ima vise volje i zelje da igra nego dzeko koji seta po terenu. Ne kontam kakve veze ima pelegrini sa tim sto on hoda po terenu ?
Ma boli Edu racku.Ja sutra od 7-16 h zadnju kap znoja prodajem za ono sto on zaradi po sata.Ma fucka mi se vise za njega, on je hapy tako kaze i mi treba da budemo hapy.On na Mali dive ode sa manekenkom sto mu uopste ne zavidim niti zamjeram sve zahvaljujuci Cityju,naravno da ce biti hapy,ko nebi.Covjek je ovako izabro,nikad povrijedjen hvala Bogu,pare dolaze rwdovno jos koju godinu a onda pri kraju karijere u Emirate ili Kinu po zavrsni kes i jos koje milionce.A ti sedra se se sikiraj sto dijahmant ne igra,ma bjazi bolan nikad vise.Do Brazila ganjamo Zeca i guzibichru tamo je bar standardan.
Dzeko je kriv za ovaj poraz I za sve poraze !Mene bi bilo sarmota da sam covjek kao pojedini na ovom forumu !! Nije vam mjesto ovdje ima te bluemoon !!
davno sam ja vidio da si ti anamoon...idi medju svoje..nego da te podsjetim mi idemo u Brazil a ti ??pisac je napisao/la:Kakav posao je Redzepagic uradio i kako je izlevatio ove Arape.
Za cetri ipo godine usluga Edina Dzeke, sto za transfer, sto za platu, sto poreza, dat ce cca 75-80 miliona eura. Koji levati
Od anamo onih je meni otac poginuo, dok ti vjerovatno iz dijaspore pises.
Jadan ti i tebi slicni dok vam je Edin mjerilo patriotizma.
P.S. Bio sam i ja u Grckoj, Slovackoj i Latviji, a vjerovatno cu i u Brazil.
Jadan ti i tebi slicni dok vam je Edin mjerilo patriotizma.
P.S. Bio sam i ja u Grckoj, Slovackoj i Latviji, a vjerovatno cu i u Brazil.
Hajmo ovako, realno sagledati stvari:
1. Pellegrini bi morao rastjerati pola ekipe i dovesti drugačiji tip igrača koji će pitati loptama Džeku
2. Većina utakmica, Džeko ne omiriše lopte od silnog latino klana u timu koji neće da ga vide i kad maše rukama
3. Nema šanse da će Silva, Aguero, Yaya, Nasri i ostali plaćenici kojim je zadatak poturati lopte Džeki to činiti iz samo jednog razloga: jedan bosančeros da se kiti slavom i bude finansijski ispred njih jer zabija redovno
4. Edinu je mjesto u kaznenom prostoru i da bi zabio 2 komada po utakmici, trebaš ga doslovice loptama pitati
5. To se nikad neće desiti iz gore navedenih razloga, i radije će Pellegrini žrtvovati Džeku, nego mjenjati svima njima filozofiju igranja ili pokušavati ispravljati krive Drine
Logično je da nema volje za igrom, jer ne igra na svojoj poziciji...jer nema kontinuiteta igara (pada mu forma), jer po 20-30min zna vrebati na vrhu šesnaesterca a da ne dirne lopte i da više puta mahne rukama signalizirajući da je sam - nego što mahne nogama da potrči...Igrač koji nema ni jednog dodira lopte za jedno poluvrijeme, trener treba da se zapita jel do njega ili do onih koji mu trebaju tu loptu uruciti???
1. Pellegrini bi morao rastjerati pola ekipe i dovesti drugačiji tip igrača koji će pitati loptama Džeku
2. Većina utakmica, Džeko ne omiriše lopte od silnog latino klana u timu koji neće da ga vide i kad maše rukama
3. Nema šanse da će Silva, Aguero, Yaya, Nasri i ostali plaćenici kojim je zadatak poturati lopte Džeki to činiti iz samo jednog razloga: jedan bosančeros da se kiti slavom i bude finansijski ispred njih jer zabija redovno
4. Edinu je mjesto u kaznenom prostoru i da bi zabio 2 komada po utakmici, trebaš ga doslovice loptama pitati
5. To se nikad neće desiti iz gore navedenih razloga, i radije će Pellegrini žrtvovati Džeku, nego mjenjati svima njima filozofiju igranja ili pokušavati ispravljati krive Drine
Logično je da nema volje za igrom, jer ne igra na svojoj poziciji...jer nema kontinuiteta igara (pada mu forma), jer po 20-30min zna vrebati na vrhu šesnaesterca a da ne dirne lopte i da više puta mahne rukama signalizirajući da je sam - nego što mahne nogama da potrči...Igrač koji nema ni jednog dodira lopte za jedno poluvrijeme, trener treba da se zapita jel do njega ili do onih koji mu trebaju tu loptu uruciti???
E sigurno je to, zavjera (vol. 27623763) !hz1987 je napisao/la: 3. Nema šanse da će Silva, Aguero, Yaya, Nasri i ostali plaćenici kojim je zadatak poturati lopte Džeki to činiti iz samo jednog razloga: jedan bosančeros da se kiti slavom i bude finansijski ispred njih jer zabija redovno
Ko te pita imaš li volje? Profesionalizam je to, fudbal na najvišem nivou, ne uklapaš se? nemaš 'volje'? Doviđenja i prijatno - transfer lista ili propadanje na klupi/tribinama.hz1987 je napisao/la:Logično je da nema volje za igrom,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
wienultras
- Kontakt:
svaka cast,najrealniji post dosada,inace dzekina velika zelja je milan,najvjerovatnije se na zimu prikljucuje baloteliju,jer kako stvari stoje milan nece okusiti ni europsku ligu,dzeko je za njih idealna opcija,jer ga mogu dobiti dosta jeftino nego ljetos,a kontakti vec postoje,vidicemo na zimu stace biti,alion definitivno mora ici iz sitija inacenek se halali sa karijerom cijena mu je pala 10 miliona,a o igri da nepricamohz1987 je napisao/la:Hajmo ovako, realno sagledati stvari:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
sad je naj vaznije da shity gubi utakmice dok EDIN NE IGRA...KAD BUDE NAPUSTIO KLUB ONDA ETO IM TAMO..najvanije je da izdrzi do januara i onda nadam se
Arsenal :ugeek: 
A sta mislis da nema toga?Virtu4l je napisao/la:E sigurno je to, zavjera (vol. 27623763) !hz1987 je napisao/la: 3. Nema šanse da će Silva, Aguero, Yaya, Nasri i ostali plaćenici kojim je zadatak poturati lopte Džeki to činiti iz samo jednog razloga: jedan bosančeros da se kiti slavom i bude finansijski ispred njih jer zabija redovno
Ko te pita imaš li volje? Profesionalizam je to, fudbal na najvišem nivou, ne uklapaš se? nemaš 'volje'? Doviđenja i prijatno - transfer lista ili propadanje na klupi/tribinama.hz1987 je napisao/la:Logično je da nema volje za igrom,
Inace bi Misimovic prije dodao Negerdu umjesto Dzeki? Aha al na mudima.
Misimovic je pravio potez vise u Wolfsburgu, da bi loptu uputio Dzeki ,a ne Grafiteu, 100 puta vidjeno, nista drugacije ne fercera ni kod Spanaca/Argentinaca, svako ce normalan traziti svoga. Pitao bih te ja da City dovede Pjanica, koga bi on trazio na terenu
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- skyisthelimit
- inacefindecko
- Kontakt:
ode on 100 posto iz citija, nikad baš u ovakvoj situaciji nije bio.. više nije ni u rotaciji, nego samo odmara negreda i aguera ili ni to ne radi..
NIKAD NISAM UVJERENIJI BIO DA IDE!
NIKAD NISAM UVJERENIJI BIO DA IDE!
- Goalgetter
- Kontakt:
Trazio je i Miske samo Dzeku u Wolfsburgu, Grafite je dobivao loptu tek kad nije postojao nijedan drugi put do Dzeke. Ko ce kome, nego svoj svome. 
Teorije urote i tako to
Kakvi likovi mila majko,dokle je ovo sve otislo ccc...
Mislim da urote ima i u Realu onda bgm, da se primjetiti da Coentrao kad prodje po boku ako nije u mogucnosti da uposli Ronalda radije vrati loptu Pepeu u odbranu dole-razlog je urota protiv Benzeme i donedavno Higuaina
Vidjeli bi vi kad bi Nasri dosao tu da bi Benzema imao vise golova od Ronalda 
Mislim da urote ima i u Realu onda bgm, da se primjetiti da Coentrao kad prodje po boku ako nije u mogucnosti da uposli Ronalda radije vrati loptu Pepeu u odbranu dole-razlog je urota protiv Benzeme i donedavno Higuaina
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jos malo love uzet i pozdrav,mada mislim da je dovoljno uzeo 
Ne znam jesam li ikada pisao nešto o njegovom statusu, pa da prozborim.
Od onih sam koji misle da će otići ili bar da to treba da uradi.
Jednostavno, misija u City-u je završena, čak i da postane član udarne jedanaestorke neću promijeniti mišljenje.
U godinama je kada treba promjenu, po mogućnosti čak i promjenu lige, Italija, povratak u Bundesku, na to tipujem kao jedini pravi potez.
Španija manje, možda Real Madrid u ludim snovima, ali kada može Benzema....
Ostanak u EPL-u, teško, možda bi mu legao L'pool, neki osjećaj čisto.
Sve u svemu, promjena pod moranjem i kvalitetna refleksija o budućem angažmanu.
Od onih sam koji misle da će otići ili bar da to treba da uradi.
Jednostavno, misija u City-u je završena, čak i da postane član udarne jedanaestorke neću promijeniti mišljenje.
U godinama je kada treba promjenu, po mogućnosti čak i promjenu lige, Italija, povratak u Bundesku, na to tipujem kao jedini pravi potez.
Španija manje, možda Real Madrid u ludim snovima, ali kada može Benzema....
Ostanak u EPL-u, teško, možda bi mu legao L'pool, neki osjećaj čisto.
Sve u svemu, promjena pod moranjem i kvalitetna refleksija o budućem angažmanu.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 27 okt 2013, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma lova je uzeta..vazno je ostat u engleskoj...mislim da Arsenal dobija svjetskog napadaca u borbi za novu titulu

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, Google Adsense [Bot], MiranGlasnic i 59 gostiju.