Cuj' "Volim te fakat"gavran je napisao/la:Malo je reci ruzna,ona je FUJ,alidino lj je napisao/la:Ova nasa Grbavica iako je ruzna samo je nasa i nicija drugo.
JA TEBE VOLIM
VOLIM TE FAKAT
TI SI MI LJUBAV JEDINA
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
PONOVO JE GARGAMEL DOBIO PO PICKI OD STRUMFOVA!
PUNO POZDRAVA

Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 22 okt 2010, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Elektrika je napisao/la:I najgori neprijatelj bi mi dao bolje uslove na tribini nego ovi sa kojim dijelim grad. Siguran sam da bi bolje uslove dobio u Beogradu recimo nego na mnogo ružnom stadionu.harry_90 je napisao/la:Koji si ti pacenik,zbog toga sto neces moci gledat mec uzivo,ovako se izrazavas cccc..ja ovo ni najgorem neprijatelju ne bi pozelio .Elektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
Dabogda svi vi koji ste privrženi plavoj boji dobili najgori zloćudni tumor pa pocrkali u najgorim mukama ko kerovi. Zapalili vas dabogda u kafileriji jer samo to i zaslužujete.
GAMAD!
Pa bi u Beogradu, ista vas je ruka stvorila! A usput vi ste braca s Delijama...
kako se stavlja ovaj potpis???
hihihihihihihihihičamac je napisao/la:Sad kad smo im ovo sredili hajmo im još prenos ukinuti i to je to
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Sreća pa se svačije dove ne primaju!Elektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
Dabogda svi vi koji ste privrženi plavoj boji dobili najgori zloćudni tumor pa pocrkali u najgorim mukama ko kerovi. Zapalili vas dabogda u kafileriji jer samo to i zaslužujete.
GAMAD!
A đe da znam?!
-
plava_pruga
- Kontakt:
Zasto je to smijesno? Bolje plači....BegAx je napisao/la:Cuj' "Volim te fakat"gavran je napisao/la:Malo je reci ruzna,ona je FUJ,alidino lj je napisao/la:Ova nasa Grbavica iako je ruzna samo je nasa i nicija drugo.
JA TEBE VOLIM
VOLIM TE FAKAT
TI SI MI LJUBAV JEDINA![]()
![]()
![]()
Kad pocne utakmica pokrij se jorganom i nemoj se otkrivat dok ne zavrsi!
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Nema potrebe da se vrijedjamo sada, i sa vase i sa nase strane, jer koliko god podrzavali ovaj potez, i vi bi voljeli da bude kao do sada, iako ima pojedinaca koji iz sebi poznatih razloga to ne zele......nego me samo interesuje, kako ce se ti isti odgovorni ljudi postaviti poslije derbija, kada izbiju belaji koji su neminovni, i kome ce na dusu ici sve sto ce poslije doci, a bice sigurno svega, nadam se samo da nece pasti mrtva glava......ali sve je njima na dusu!!!!
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Ko hoće da gleda utakmicu bujrum,kupi kartu povedi djecu i na sjever,nece se nikome nista ruzno desiti.Elektrika je napisao/la:Ne znam koliko su krivi ali samo znam da čitajući njihove postove oni podržavaju odluku svoje uprave, tako da su svi isti.harry_90 je napisao/la: Al jbg ne trebas se ovako izrazavat,nisu oni krivi sto neces moci na Grbavicu pratit mec
Svakako cemo dobiti ali bi veci merak bio da dodju i oni da ih mezimo.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
sta je bilo kad si se probudioElektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
GAMAD!
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Ali skontaj sta ce poslije derbija biti......dzelaludine,amare svaka vam cast, vama na dusu sve sto se bude desavalogavran je napisao/la:Ko hoće da gleda utakmicu bujrum,kupi kartu povedi djecu i na sjever,nece se nikome nista ruzno desiti.Elektrika je napisao/la:Ne znam koliko su krivi ali samo znam da čitajući njihove postove oni podržavaju odluku svoje uprave, tako da su svi isti.harry_90 je napisao/la: Al jbg ne trebas se ovako izrazavat,nisu oni krivi sto neces moci na Grbavicu pratit mec
Svakako cemo dobiti ali bi veci merak bio da dodju i oni da ih mezimo.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
@gigante zamisli se nad brojem koji predstavlja tvoj IQ, dobro se zamisli.
UKINIMO I TV PRIJENOS PA NEK IM "gospodin" PUSTI SEHERZADU NA LED-u
UKINIMO I TV PRIJENOS PA NEK IM "gospodin" PUSTI SEHERZADU NA LED-u
hahahahahahahaaAvanes je napisao/la:hihihihihihihihihičamac je napisao/la:Sad kad smo im ovo sredili hajmo im još prenos ukinuti i to je to
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- zlaya_tm87
- Kontakt:
@ Gigant
Kakve sad veze imaju belaji sa ovim haj mi molim te malo pojasni jer te ne pratim al' nikako.
Onaj ko je zacrt'o sebi u glavi da ide da se bije on ce to i uraditi. Ne vidim sta je sada drugacije nego inace pa da bude vise belaja i da pada mrtva glava kao sto kazes?
Kakve sad veze imaju belaji sa ovim haj mi molim te malo pojasni jer te ne pratim al' nikako.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
U prvom dijelu se slazem s tobom, svako iskren bi zelio da Grbavice bude prepuna i obojena i u vase i nase boje.Gigant je napisao/la:Nema potrebe da se vrijedjamo sada, i sa vase i sa nase strane, jer koliko god podrzavali ovaj potez, i vi bi voljeli da bude kao do sada, iako ima pojedinaca koji iz sebi poznatih razloga to ne zele......nego me samo interesuje, kako ce se ti isti odgovorni ljudi postaviti poslije derbija, kada izbiju belaji koji su neminovni, i kome ce na dusu ici sve sto ce poslije doci, a bice sigurno svega, nadam se samo da nece pasti mrtva glava......ali sve je njima na dusu!!!!
A za ovo drugo se ne mogu sloziti. Zasto su neminovni belaji. Zbog takvog razmisljanja i opste atmosfere da su belaji normalni nije ni cudno sto djecurlija upravo to i radi. A upravo zbog toga ce postati sasvim normalni derbiji bez gostujuce publike ili publike uopste.
Zalosno.
ma vidi njanja sto se raspojasale sad bi oni i citav sjever gamad smrdljiva fujfuj slijedeci derbi cete gledati s nebodera da vam bude komotnije.
51%--------49%
čamac je napisao/la:Sad kad smo im ovo sredili hajmo im još prenos ukinuti i to je to
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Evo i ja kontam,o kakvim to on belajima piše.zlaya_tm87 je napisao/la:@ Gigant
Kakve sad veze imaju belaji sa ovim haj mi molim te malo pojasni jer te ne pratim al' nikako.Onaj ko je zacrt'o sebi u glavi da ide da se bije on ce to i uraditi. Ne vidim sta je sada drugacije nego inace pa da bude vise belaja i da pada mrtva glava kao sto kazes?
ali nema para,sve se rastalilo....
Ljudi otvoreno prijete mrtvim glavama i jos onda kao Amaru na dusu, vi ste andjeli jelde. Amar je kriv jelde
Imaju jer se vec duze vremena planira belaj na sjeveru koji se trebao desiti na derbiju od strane HZ.zlaya_tm87 je napisao/la:@ Gigant
Kakve sad veze imaju belaji sa ovim haj mi molim te malo pojasni jer te ne pratim al' nikako.Onaj ko je zacrt'o sebi u glavi da ide da se bije on ce to i uraditi. Ne vidim sta je sada drugacije nego inace pa da bude vise belaja i da pada mrtva glava kao sto kazes?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
E pitari to je vas problem sto necete doci na tekmu, koji razlozi su ustvari ne znate ni vi sami, ali furate da vam se treba povladjivat.Ako je dosad moglo ovako zasto nebi ni sad moglo, previse ste se digli , kao neka nebeska skupina to samo Blekicu mozete prosipati , a pola vas je samo za koride. Prema tome vasa je stvar stonec ete doci na tekmu ali vise ne peglatje ovaj kriv onaj kriv, sami ste krivi i ko vas j..! Poslije svih desavanja koja ste napravili ili bili ucesnic jos vam trebamo skinuti gace, staviti kartu 2 marke i dati cijeli sjever! Kad budete imali svoj stadion uvodite neke standarde i nekakvu toleranciju a dotad razgulitis! 
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 12 gostiju.