A taj de Jong, nisam ga nikad gledao iskreno, čuo sam za njega tako što sam čitao da se Arsenal kao nekad zanimao za njega. Ako se ne varam igra polušpicu ili je napadač. Liverpool izgleda ne kuburi sa finansijama pa me stvarno čudi što se tako prosječnim igračima okreću. Recimo bez muke bi mogli uzeti Dembu Ba za 15-ak miliona koji je u odnosu na Benta zvijer. Realno ja mislim da Liverpoolu ne treba puno, trebaju im samo 4 igrača svjetske klase da opet budu konkurentni do zadnjeg kola u Engleskoj.
Treba jedan zadnji vezni koji je manga, nešto što je bio Xabi, ne samo lik koji će presijecat napade nego koji će imati strašan pas i organizirati akcije, nakon njega treba vam jedan centralni veznjak jer je postalo očigledno da jadni Stevie G više ne može sve sam. Ulazi se u godine kada su povrede sve cesce, kada se više ne može trčat ko muha bez glave itd. Zatim desno krilo da više ne gledamo Kuyta, Maxija i ostale kako se tamo pate (Gotze bi bio idealan, al' mislim da i Eden tu može dobro odigrat. Naravno on i Downing bi šetali sa krila na krilo) i jedan napadač koji je manga. Lai ne napadač koji samo čeka i trpa nego i napadač koji je kreativan ali koji i trpa. (nešto poput RvP)
Uh al' se ispisah, al' nisam odavno pa ne zamjerite. Jbg drag mi je Liverpool, stari mi je fanatik za njima

pa je vjerovatno jedan dio toga i na mene preš'o. a i Liverpool pripada vrhu, a ne nekakvi Sitiji i Tottenhami.