Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 06 jan 2012, 00:33

Han!$;Lfc je napisao/la:
Carlo je napisao/la:LFC Transfer Speculations
SkyBet have suspended betting on Darren Bent to Liverpool.
Evo upravo i ja to čitam, eh sad, jel' ovo dobro ili loše? :P
Dobro ako želiš Benta u Liverpoolu. Meni bi bilo drago da dođe :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jan 2012, 00:37

Realno, ako se radi o cifri 10-15 miliona, bujrum.
Više ne. Bolje uložiti u Cavanija. :mrgreen:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 06 jan 2012, 00:44

Rekao sam i ranije, Bent nije igrač za nas. Neka ga u Aston Villi, neka tamo pogađa zicere i 100% šanse. Nama treba igrač sposoban da učestvuje u gradnji igre, a ne da čeka loptu na tanjiru. Uz to, cijena neće sigurno biti ispod dvadesetak miliona, Villa ga je dovela prije nepunih godinu dana za nešto preko 20 miliona eura, i neće ga sigurno prodati po nižoj cijeni. Nadam se da će se Kenny i Comolli okrenuti drugim igračima, prvenstveno Cavaniju i igračima njegovog kalibra.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 06 jan 2012, 00:47

Sad pročitah negdje da je odšteta između 27 i 30 miliona. Zvuči smiješno, ali s obzirom na Carrollovu cijenu uopće nije. ;)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 06 jan 2012, 00:58

Johnyx95 je napisao/la:Sad pročitah negdje da je odšteta između 27 i 30 miliona. Zvuči smiješno, ali s obzirom na Carrollovu cijenu uopće nije. ;)
Ovo je užasno ako je tačno.Sve preko 15 miliona za Benta je loš posao jer se njemu bliži 28 godina i po meni je samo neka razvijenija verzija Carrolla sa boljim njuhom za gol.Kretnja je ista, (ne)korisnost igrača van kaznenog je ista tako da eventualni dolazak Benta ne bi bio po meni neki progres.Činjenica je da sada ima vrlo mal broj napadača koji su dostupni da tržištu ali opet ne bi da dovodimo svašta. 8-)

Sviđalo mi se kada smo se povezivali sa Oscar Cardozom ali ti dani su prošli i ta priča je zaključena prolaskom Benfice u osminu finala. Igrač koji bi po mom mišljenju mogao biti realna opcija (doduše nismo povezivani sa njim) je napadač Dortmunda Lucas Barrios koji je trenutno kod njih na klupi,mogao bi doći za male pare i mislim da ne bi razočarao.Ako neko prati Dortmund neka napiše dal igra i jel se oporavio od one povrede što je vukao pola sezone.
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 jan 2012, 00:59

Johnyx95 je napisao/la:Sad pročitah negdje da je odšteta između 27 i 30 miliona. Zvuči smiješno, ali s obzirom na Carrollovu cijenu uopće nije. ;)
sigurno nije tolika. max. 24 miliona koliko se spominjalo. čuj 30 miliona :roll:

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 06 jan 2012, 01:01

Carlo je napisao/la: sigurno nije tolika. max. 24 miliona koliko se spominjalo. čuj 30 miliona :roll:
Vjerovatno dezinformacija, al znam da sam naletio na tu cifru (27 milja).
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 jan 2012, 01:03

bensmithTimes Ben Smith
#LFC fans shouldn't be too carried away with these Darren Bent rumours.

Demantovano sve, sutra opet u krug :lol: :lol: :lol:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 06 jan 2012, 01:22

" onclick="window.open(this.href);return false;

Raj za oci ,koji je to majstor bio :)
ZZ

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jan 2012, 01:36

moj uzor-S.G je napisao/la:

Nikad' više ovakvog napadača.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 jan 2012, 01:46

slika

Sretan rođendan Andyju. Ako Bog da da mu ova godina bude uspješna od svih prethodnih. YNWA Big Andy!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 06 jan 2012, 01:48

Bent za preko 20 miliona? Pa Liverpool tačno oholo preplaćuje igrače, pa taj lik čak nije ni Carrollov nivo, bolje Andyu pružit povjerenje. Stvarno neću razumjet ovaj transfer ako se desi, pa iste igrače poput njih možeš naći i za 10 miliona, recimo ja mislim da ta dvojica nisu ništa bolji od našeg Ibiševića samo što su fizički moćniji ali nakon par mjeseci i Vedo bi bio mašina. Kako mi ti Englezi idu na živce sa veličanjem svojih igrača. :roll:

O kojem se de Jongu tačno radi, kojeg Liverpool planira uzeti? Nigela ili onok iz Ajaxa, Twentea, odakle je već ne znam?

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 06 jan 2012, 01:50

Bosco je napisao/la:Bent za preko 20 miliona? Pa Liverpool tačno oholo preplaćuje igrače, pa taj lik čak nije ni Carrollov nivo, bolje Andyu pružit povjerenje. Stvarno neću razumjet ovaj transfer ako se desi, pa iste igrače poput njih možeš naći i za 10 miliona, recimo ja mislim da ta dvojica nisu ništa bolji od našeg Ibiševića samo što su fizički moćniji ali nakon par mjeseci i Vedo bi bio mašina. Kako mi ti Englezi idu na živce sa veličanjem svojih igrača. :roll:

O kojem se de Jongu tačno radi, kojeg Liverpool planira uzeti? Nigela ili onok iz Ajaxa, Twentea, odakle je već ne znam?
Luuk de Jong iz Twentea.A inace potpis za svaku rijec u postu ;)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jan 2012, 01:50

Luuk de Jong iz Twentea.

@

Sretan rođendan Andynatoru! 8-)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 06 jan 2012, 02:03

A taj de Jong, nisam ga nikad gledao iskreno, čuo sam za njega tako što sam čitao da se Arsenal kao nekad zanimao za njega. Ako se ne varam igra polušpicu ili je napadač. Liverpool izgleda ne kuburi sa finansijama pa me stvarno čudi što se tako prosječnim igračima okreću. Recimo bez muke bi mogli uzeti Dembu Ba za 15-ak miliona koji je u odnosu na Benta zvijer. Realno ja mislim da Liverpoolu ne treba puno, trebaju im samo 4 igrača svjetske klase da opet budu konkurentni do zadnjeg kola u Engleskoj.

Treba jedan zadnji vezni koji je manga, nešto što je bio Xabi, ne samo lik koji će presijecat napade nego koji će imati strašan pas i organizirati akcije, nakon njega treba vam jedan centralni veznjak jer je postalo očigledno da jadni Stevie G više ne može sve sam. Ulazi se u godine kada su povrede sve cesce, kada se više ne može trčat ko muha bez glave itd. Zatim desno krilo da više ne gledamo Kuyta, Maxija i ostale kako se tamo pate (Gotze bi bio idealan, al' mislim da i Eden tu može dobro odigrat. Naravno on i Downing bi šetali sa krila na krilo) i jedan napadač koji je manga. Lai ne napadač koji samo čeka i trpa nego i napadač koji je kreativan ali koji i trpa. (nešto poput RvP)

Uh al' se ispisah, al' nisam odavno pa ne zamjerite. Jbg drag mi je Liverpool, stari mi je fanatik za njima :mrgreen: pa je vjerovatno jedan dio toga i na mene preš'o. a i Liverpool pripada vrhu, a ne nekakvi Sitiji i Tottenhami.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 06 jan 2012, 02:03

Sjest i plakat. Šta je njegova pohlepa i njemu i nama uradila.

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 06 jan 2012, 02:24

the scouser je napisao/la:

Eto sad..Pohlepa ? Ako ti tako mislis..

Ovo je majstor svoga zanata,barem u ono vrijeme..I niko ne moze osporiti cinjenicu koliko je toga dao za klub,koliko je samo ginuo i pokusavao..Ali u jednom trenutku,zivot nam donese nesto novo i covjek je zelio osvajati trofeje sto sa Liverpoolom nije mogao,al eto na srecu , ne moze ni sada :lol: :lol:

Sto se trenutne situacije oko napadaca tice,moje misljenje je da se ne dovodi nekakav "lijevi" napadac..Kakav Bent i slicni njemu,bolje sacuvat pare i kasnije ih ulozit u nekakvo kvalitetno pojacanje ( Cavani,Higuain ) a sada malo vise forsirat Andynatora..jbg,i njega ce kad-tad krenut :)
ZZ

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 06 jan 2012, 02:28

Vidim interesujemo se i za Victora Mosesa iz Wigana... :roll: Ima li igrača da nije doveden u vezu sa LFC u zadnja 2 mjeseca? :D
YNWA

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 06 jan 2012, 02:32

the scouser je napisao/la:

Eto sad..Pohlepa ? Ako ti tako mislis..

Ovo je majstor svoga zanata,barem u ono vrijeme..I niko ne moze osporiti cinjenicu koliko je toga dao za klub,koliko je samo ginuo i pokusavao..Ali u jednom trenutku,zivot nam donese nesto novo i covjek je zelio osvajati trofeje sto sa Liverpoolom nije mogao,al eto na srecu , ne moze ni sada :lol: :lol:

Sto se trenutne situacije oko napadaca tice,moje misljenje je da se ne dovodi nekakav "lijevi" napadac..Kakav Bent i slicni njemu,bolje sacuvat pare i kasnije ih ulozit u nekakvo kvalitetno pojacanje ( Cavani,Higuain ) a sada malo vise forsirat Andynatora..jbg,i njega ce kad-tad krenut :)
Kako nije pohlepa prijatelju ? Pohlepa u vidu želje za trojefima ili parama, to je sad trivijalno, bitno je da nije otišao iz ljubavi prema Chelseau, ili jer ga je neko tjerao iz 'poola.
K'o što kažeš, samo da nije lijevi napadač, neka ovaj put KK i Comolli odigraju kvalitetno da ne moramo da ganjamo opet igrače sljedećeg januara.

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 06 jan 2012, 11:20

Te priče da imamo 100-120mil na trošenje su neosnovane sigurno. Bilo bi čudo ako bi potrošili išta više od 50mil. Kenny kao Škot je velika cicija tako da nećemo vidjeti igrače kao Cavania ili Hazarda u Liverpoolu sigurno. On više voli neprovjerene igrače koji možda nekad budu derali sve pred sobom. Tako nešto je pokušao sa Carolom za velike pare i na kraju je ispalo kao veliki flop, čast izuzecima kao Suarezu koji je sigurno uduplao tržišnu vrijednost. Ispade što smo manje dali za igrača, to je on jači. Enrique i Adam zajedno oko 15mil, a Downing i Hendo 45mil.

Za Carrola neznam, istina može on proraditi i početi trest mreže, ali dok se mi načekamo da on prodje godina :lol: :lol:
Nad nama nebo ima da gori!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.