Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Jel to pričaju da je ofsajd onaj prvi gol???
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Brate vrati na stranicu 2557 i sve ce ti biti jasno.legenda reala je napisao/la:Jel to pričaju da je ofsajd onaj prvi gol???
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Naravno da je ofsajd.
Samo slijep čovjek može tvrditi suprotno.

Mislim, iz aviona se vidi.
Još mi onaj kaže da nisam pravu liniju povukao, nije paralelna ovo ono...gle je jarane, k'o svijeća.

Još mi onaj kaže da nisam pravu liniju povukao, nije paralelna ovo ono...gle je jarane, k'o svijeća.
- legenda reala
- Kontakt:
Hej znaš kako prikažu na Sky Germany i Canal+ ovo, ma zaustave pa okrenu sa svih strana da i ćorav može vidjeti da nije ofsajd, i ja sam mislio na utakmici da jeste, ali završi se ljudi fino pružiše linije ma ni govora o ofsajduemir18 je napisao/la:Brate vrati na stranicu 2557 i sve ce ti biti jasno.legenda reala je napisao/la:Jel to pričaju da je ofsajd onaj prvi gol???![]()
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
[youtube][/youtube]mandraX je napisao/la:Naravno da je ofsajd.
na cemu si ti druze jesi pogledo ovo.ti pametan mi budale to hoces rec?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Kolega @mandrax mi je konačno otvorio oči.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Drago mi je.LBJ MVP je napisao/la:Kolega @mandrax mi je konačno otvorio oči.
Vakat ti je i bio.
Jbt, tek u ovakvim situacijama čovjek vidi sa kim se sve raspravlja na ovom forumu.
Mene bi bilo stid citirat' ovaj moj post gore, da sam na njihovom mjestu.
Bolje i zakasniti nego nikad ne doći.mandraX je napisao/la:Drago mi je.LBJ MVP je napisao/la:Kolega @mandrax mi je konačno otvorio oči.
Vakat ti je i bio.
Jbt, tek u ovakvim situacijama čovjek vidi sa kim se sve raspravlja na ovom forumu.
Mene bi bilo stid citirat' ovaj moj post gore, da sam na njihovom mjestu.![]()
Pokazuješ zavidan potencijal u paintu,stranka te prati
- legenda reala
- Kontakt:
Šta očekujete u polufinalu??
Po meni ko god dođe protiv Reala je favorit(osim PSG-a), ali eto kad bih biro uzeo bi pobjednika duela Barca-PSG
Po meni ko god dođe protiv Reala je favorit(osim PSG-a), ali eto kad bih biro uzeo bi pobjednika duela Barca-PSG
Ma Mou sprema nesto,ovo je samo da zamaze oci ovim drugima,bitno je da smo prosli falio je tu Xabi da poveze,bice to dosta bolje u polufinalu,a od ovih sto prodju daj nam BVB-a da im vratimo kad im je Malag-a mogla uvaljat 2 gola,a i nisu im nesto napadaci efikasni sto je najznacajnije,jer odbrana nam je katastrofa 
Previše je Švaba ostalo da bi se mi mogli nadati Decimi.
Dobro hajde ba, hebo vas više rasprave djecije
vazda neka dreka i kreka ovdje... ovo se riješilo još u prvom mecu
Nego, šta je ovo sa Ikerom
kakva je prava prica u pozadini
Spreman je i trenira, ali izgleda (po Jozi) da je Lopez odjednom postao bolji golman od kapitena prvaka Svijeta....how yes no.
I šta sad to znaci
jel i za to Marca kriva, što ima ocigledno klanova unutar tima i dvostrukih aršina.
Jest madridista do kosti, ali Ikera cijenim kao sportmena i nije zaslužio ova javna ponižavanja od portugalskog previdioca.
Nego, šta je ovo sa Ikerom
Spreman je i trenira, ali izgleda (po Jozi) da je Lopez odjednom postao bolji golman od kapitena prvaka Svijeta....how yes no.
I šta sad to znaci
Jest madridista do kosti, ali Ikera cijenim kao sportmena i nije zaslužio ova javna ponižavanja od portugalskog previdioca.
- anonymousHD
- Kontakt:
Casillas intenzivno trenira sedmicu dana, kako molim te može biti u prvoj postavi?! Marcelo trenira nekih mesec i nešto, još uvek nije onaj stari, još uvek nije spreman za utakmica punog intenziteta. Ista je situacija i sa Casillasom. Džaba što se trenira, ne možeš tek tako izbaciti golmana koji brani u životnoj formi. Nema nikakve priče iza, samo zdrav i pametan razum.
U polufinalu samo ne na Švabe, teško da ih možemo proć. Barca bi bila sjajan protivnik, naravno ako se plasiraju (
).
U polufinalu samo ne na Švabe, teško da ih možemo proć. Barca bi bila sjajan protivnik, naravno ako se plasiraju (
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A tek na Federalnojlegenda reala je napisao/la: Hej znaš kako prikažu na Sky Germany i Canal+ ovo
A Mandrax završio kurs za paint pa se sad po forumu razbacuje svojim zavidnim vještinama
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- legenda reala
- Kontakt:
A tek na RTRS-u, šta je s našim televizijama zašto i oni ne mogu uraditi ovo(zar je tako teško), da ponište sumnju ovima ograničenima na FTV i BHT(da povuču liniju)rio_Ferdy88 je napisao/la:A tek na Federalnojlegenda reala je napisao/la: Hej znaš kako prikažu na Sky Germany i Canal+ ovo
A Mandrax završio kurs za paint pa se sad po forumu razbacuje svojim zavidnim vještinama![]()
Šta ćemo za Al Jaziru kupili Engleze kad treba da ih ugase
- PatrickBateman
- Kontakt:
Manchester preko sudija,Galatasaray preko sudija. Jadni oni koje izvucete u polufinalu.
- JohnLennon
- Kontakt:
Valjda Barca, da vratimo za onu lakrdiju od prije dvije godine.PatrickBateman je napisao/la:Manchester preko sudija,Galatasaray preko sudija. Jadni oni koje izvucete u polufinalu.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- Cautinho
- Kontakt:
Zasto ne igrate u obrani Ramos____Varane____Pepe______Marcelo(Coentrao)
Ovako je prije bilo,samo nije bilo Varanea.Mislim da Ramos moze vise ponuditi na beku od Arbeloe i to jednostavno je njegova pozicija,a srednji dio je siguran,dok god je Varane tu i Iker(Lopez) na golu.
Ono nije zaleđe Ronalda.
Ovako je prije bilo,samo nije bilo Varanea.Mislim da Ramos moze vise ponuditi na beku od Arbeloe i to jednostavno je njegova pozicija,a srednji dio je siguran,dok god je Varane tu i Iker(Lopez) na golu.
Ono nije zaleđe Ronalda.
Keep walking.
- tyler durden
- Kontakt:
PatrickBateman je napisao/la:Manchester preko sudija,Galatasaray preko sudija. Jadni oni koje izvucete u polufinalu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.