Fukara1987tz je napisao/la:KrojcicaHills je napisao/la:ma kakva kosarka.....odem gledam lafo derbi sloboda - bosna i tako mi puca k ko ce dobiti utakmicu....... ako je meni tako koji sam isao u mejdan od rodjenja ne moze vala biti bolje nekome ko je juce poceo pratiti......
Spomenuo sam historiju i to da osvojimo ligu prvaka

Sad razmisli malo da li bi ti pucao k da dođe Galatasaray, TSV Bayer, Berlin .... Ovo gdje je trenutno OKK Sloboda jest bezveze, isto kao da FK Sloboda ispadne u drugu federalnu
Ja sam išao na košarku nakon dugo vremena što sam izbivao iz Mejdana i od mene sve što dolazi iz Tuzle i što se zove Sloboda ili Jedinstvo ima podršku.
Svidjelo se nekima ili ne OKK ima/imat će i isti grb kao FK, ljudi koji su u današnjoj skupštini FK su također i u Mejdanu. Skoro sva stara ekipa je tu Suljo,Kareli,Ćiro,Muhamed,Šećo,Teša....Nije ni meni drago zbog Berbića ali kad je u pitanju košarka nismo imali sreća sa Azmirom.
On što treba uraditi jeste sudski goniti osobe koje su nabile dug i jednom i drugom kolektivu, međutim sumnjam da će se po tom pitanju išta uraditi pogotovo kad je u pitanju Dita.
Ko voli košarku i Slobodu nek dođe, Mejdan je sasvim solidno bio popunjen ovu sezonu.
Nego što se tiče Ćire i Azmira i ove situacije, nas neko izgleda trola