RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjenisa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenisa » 23 jun 2015, 23:26

ja licno nisam upoznat kakav ugovor ima ,ali ti kazem da nam je tu informaciju dao neko kome apsolutno vjerujemo.Kako tumacis cinjenicu da je Skahic sinoc u vrijeme objavljivanja informacije setao u Mostaru.Njegov drug @Benjo iz Srebrenika lozi vasu raju kako sjede skupa negdje kod vas ili u Srebreniku i izmislja neke teorije.Moje licno misljenje je da se radi o veoma lose izreziranoj prici pa da se nesto ufati na foru.Nas vecina bi Skahica odma halalila nek ide gdje zeli ali ako Velez ima pravo na obestecenje onda treba to pravo i da iskoristi u protivnom suspenzija
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 23 jun 2015, 23:43

Prema Comet sistemu Škahić ima ugovor do 20.6.2016. godine. ;)

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 23 jun 2015, 23:47

Pappy je napisao/la:Prema Comet sistemu Škahić ima ugovor do 20.6.2016. godine. ;)
pappy ti si nas :D :D haha
#musvdg

otorinolaringologija
Kontakt:

Post Postao/la otorinolaringologija » 23 jun 2015, 23:51

Pappy je napisao/la:Prema Comet sistemu Škahić ima ugovor do 20.6.2016. godine. ;)
Ma niđe veze igrac druze ali klubska pravila se moraju postovati. Velez ce sigurno sada na njegovo mjesto dovesti kvalitetnijeg igraca 17 puta. Zeleno svjetlo je od veceras upaljeno

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 23 jun 2015, 23:53

1922VFC1981 je napisao/la:
pappy ti si nas :D :D haha
Ja sam u interesu BiH fudbala. :mrgreen: Sad me nešto kopkalo kad se toliko priča povela, i reko da provjerim. :D
Zadnja izmjena: Pappy, dana/u 23 jun 2015, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 jun 2015, 23:54

comet ne laze :D , osim ponekad :P

znaci bice tu zavrzlama
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

otorinolaringologija
Kontakt:

Post Postao/la otorinolaringologija » 24 jun 2015, 00:01

ultrasstyle_tz je napisao/la:

znaci bice tu zavrzlama
Nece ako nije potpisao

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 24 jun 2015, 00:02

znaci bice tu zavrzlama
Meni je ovo najzanimljivije. Obratite pažnju na datum početka ugovora. :D

slika

I da, formalno igrači još uvijek ne mogu potpisati sa klubom. Znači Sloboda ga još nije mogla dovesti, i sa te strane pravnih prepreka nema. Tek sa zvaničnim početkom prelaznog roka se igrači potpisuju, ali ako se unaprijed sve to dogovori, i onda se kaže potpisao prije deset dana, a zapravo se samo dogovorio, ništa potpisao nije. :D

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 24 jun 2015, 00:03

Jel vam se obaj dzubur vratio u klub vidim nigdje se ne spominje ??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 jun 2015, 00:04

esprit24 je napisao/la:Jel vam se obaj dzubur vratio u klub vidim nigdje se ne spominje ??
jest vratio se u klub.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 jun 2015, 00:09

Pappy je napisao/la:

znaci bice tu zavrzlama
Meni je ovo najzanimljivije. Obratite pažnju na datum početka ugovora. :D
znas na sta mi ovo lici, ko sto rece neko, mozda je prosle godine potpisao 2 amaterska ugovora gdje jedan vazi do kraja ove sezone, a drugi od dana kad prestaje vaziti prvi..i onda je mozda samo neki iz latice izvadio i predao taj drugi ugovor u savez jucer kad je "zavrsio" sve sa Slobodom.... Kako god, ako ga je comet prihvatio onda je validan ugovor- potkrade se greska tu i tamo, ali sumnjam da je ovdje u pitanju to...vidjet cemo jbg
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 24 jun 2015, 00:12

Jes ga @otorina nasnjuh'o hahaha ,djes njemu seljacku prosipati :lol: :lol:

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 24 jun 2015, 00:14

I jeli se desilo sta spektakularno na toj famoznoj skupstini,iskreno ocekivao sam zvucnija imena ,no dobro nadat je se da je ovo prekretnica ka boljem,bitno da vlada pozitivna atmosfera :thumbup: :clap:

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 24 jun 2015, 00:16

konjicanin01 je napisao/la:I jeli se desilo sta spektakularno na toj famoznoj skupstini,iskreno ocekivao sam zvucnija imena ,no dobro nadat je se da je ovo prekretnica ka boljem,bitno da vlada pozitivna atmosfera :thumbup: :clap:
Koga si ti ocekivao moj druze,nekog tajkuna iz turske da niko nije cuo za njega al svi culi za njegove pare a ? :D
#musvdg

otorinolaringologija
Kontakt:

Post Postao/la otorinolaringologija » 24 jun 2015, 00:21

rodjenisa je napisao/la:Jes ga @otorina nasnjuh'o hahaha ,djes njemu seljacku prosipati :lol: :lol:
Brato :thumbup: ma moje informacije kao sto sam rekao su iz prve ruke i izvagane na digitalnoj vagi. Sam si svjedok da sam ti prije 10 dana na pp pisao koji ce ljudi uci u klub sto se veceras i pokazalo. Dva igraca iz Želje ali necu ništa dok ne bude 100%

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 24 jun 2015, 00:24

1922VFC1981 je napisao/la:
konjicanin01 je napisao/la:I jeli se desilo sta spektakularno na toj famoznoj skupstini,iskreno ocekivao sam zvucnija imena ,no dobro nadat je se da je ovo prekretnica ka boljem,bitno da vlada pozitivna atmosfera :thumbup: :clap:
Koga si ti ocekivao moj druze,nekog tajkuna iz turske da niko nije cuo za njega al svi culi za njegove pare a ? :D
Haha,ne bas ,ali nekog ko bi mogao namamiti takvog tajkuna,ovo mi je nekako sve vodu vari vodu hladi,al et vidicemo daj boze da bude sve najbolje :D

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 24 jun 2015, 00:28

otorinolaringologija je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Jes ga @otorina nasnjuh'o hahaha ,djes njemu seljacku prosipati :lol: :lol:
Brato :thumbup: ma moje informacije kao sto sam rekao su iz prve ruke i izvagane na digitalnoj vagi. Sam si svjedok da sam ti prije 10 dana na pp pisao koji ce ljudi uci u klub sto se veceras i pokazalo. Dva igraca iz Želje ali necu ništa dok ne bude 100%
100% to mogu potvrditi ,cak sam veceras prvo pomislio da se malo salis sa nasom TZ rajom ali mi je vrlo brzo postalo jasno da pises ozbiljno o ozbiljnim stvarima.Svi smo pomalo iznenadjeni ,bili smo fokusirani na vecerasnju skupstinu .
Da ovom nasem @Konjicanu porucim ,druze desilo se veceras bas kako si rekao nesta spektularno.O ovim ljudima se stidno prepricavalo u kuloarima i oni su ti koje smo svi prizeljkivali.vecerasnjom skupstinom kolo se pokrenulo i njega se nace lahko zaustaviti.Mnogo,mnogo potencijala i dobrih planova ima u toj grupi ljudi

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 jun 2015, 00:32

rodjenisa je napisao/la:
otorinolaringologija je napisao/la:
100% to mogu potvrditi ,cak sam veceras prvo pomislio da se malo salis sa nasom TZ rajom ali mi je vrlo brzo postalo jasno da pises ozbiljno o ozbiljnim stvarima.Svi smo pomalo iznenadjeni ,bili smo fokusirani na vecerasnju skupstinu .
Da ovom nasem @Konjicanu porucim ,druze desilo se veceras bas kako si rekao nesta spektularno.O ovim ljudima se stidno prepricavalo u kuloarima i oni su ti koje smo svi prizeljkivali.vecerasnjom skupstinom kolo se pokrenulo i njega se nace lahko zaustaviti.Mnogo,mnogo potencijala i dobrih planova ima u toj grupi ljudi
Velež je već jednim korak bliže privatizaciji, a ako želite objašnjenje nije problem. ;)

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 24 jun 2015, 00:38

Prvi zadatak koji je dobila nova uprava je priprema novog statuta kluba koji ce kako kazu omoguciti dalji razvoj Veleza.Sta je to ako nije priprema za mogucnost nesmetanog investiranja i ulaganja u klub privatnog kapitala.
Mozaik se polahko sklapa ...sabura ljudi nadam se najboljem abd

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 jun 2015, 00:39

rodjenisa je napisao/la:Prvi zadatak koji je dobila nova uprava je priprema novog statuta kluba koji ce kako kazu omoguciti dalji razvoj Veleza.Sta je to ako nije priprema za mogucnost nesmetanog investiranja i ulaganja u klub privatnog kapitala.
Mozaik se polahko sklapa ...sabura ljudi nadam se najboljem abd
I tu upadaju stranci. prosto k'o pasulj.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []