FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
lik navija za velez...gubis se, 4 titule u tri godine tako ti je to mala mojasamosarajvo je napisao/la:a dug zelje nevjerovatnih 4,8 miliona, ...u zadnjih 5 godina Sarajevo platilo pola miliona poreza, Zeljo 32 hiljade...tako ti je to mala mojaAlemC85 je napisao/la:čitam jučer u avazu, da je ukupan dug FK SARAJEVO nevjerovatnih 5 miliona KM i da iz uprave mole da se pod hitno pronađu jaki sponzori i donatori za pokrivanje tih dugova.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
hz033 je napisao/la:Izvini odrasli nisam te prepoznao
Tvoje godine i inteligenciju je vrlo lahko prepoznati...
Žuč je čudan organ, pogotovo kad puknecod2 je napisao/la:hz033 je napisao/la:Izvini odrasli nisam te prepoznao
Tvoje godine i inteligenciju je vrlo lahko prepoznati...

U novi boj ...
-
- Kontakt:
Uopste me ne zanima za koga navija.Nervira me sto se samo o Sarajevu prica.Jer pazi, dug Sarajeva je cak 5 miliona, i on je to jucer procitao.Sto nije reagovao kad je izaslo u avazu kolko je ko platio u zadnjih 5 godina pa na vasoj temi sarao..ili sto nije napisao "Wow, jucer sam u avazu procitao da je Sarajevo bh klub sa najvecim koeficijentom, svaka cast"nick je napisao/la:lik navija za velez...gubis se, 4 titule u tri godine tako ti je to mala mojasamosarajvo je napisao/la:a dug zelje nevjerovatnih 4,8 miliona, ...u zadnjih 5 godina Sarajevo platilo pola miliona poreza, Zeljo 32 hiljade...tako ti je to mala mojaAlemC85 je napisao/la:čitam jučer u avazu, da je ukupan dug FK SARAJEVO nevjerovatnih 5 miliona KM i da iz uprave mole da se pod hitno pronađu jaki sponzori i donatori za pokrivanje tih dugova.
Sto je najtuznije, nasa uprava moli da se pod hitno nadju sponzori i donatori za pokrivanje dugova..ko moli a ko trazi? Haj sto je napisao sta je procitao u avazu, ali sto nasi sad ko mole nekog nesto po tom pitanju a svi ostali klubovi ne mole (ne molimo ni mi nikog sto je najtuznije za ovu pricu) vec ostali znaju kako da vrate dugove i jos budu 3 miliona u plusu.
Vala bas sto ste navalili oko zvijezde nama ce doci koga jovic bude htio dovesti, tako vi uzivajte i ne zelim da kvarim lijepe odnose sa vama i gradom., koji jedva cekam da obidjem.BeSha1992 je napisao/la:Momci ajd prosetajte... seoski klub i komsince prosetajte...BlueTiger je napisao/la:E moj prijatelju, nisi ti ocigledno svatio jos da su pitari uvijek bili najaci u jednoj stvari, a to je propaganda. Nema im tu ravnoga!Bosanski zmaj je napisao/la:Halilović i dalje igrač Zvijezde
Uprava NK Zvijezda-Gradačac je danas uspješno ugovorila nastavak saradnje sa Emirom Halilovićem. U medijima se posljednjih mjeseci spekulisalo o mogućim novim premijerligaškim destinacijama ovog dvadesedvogodišnjeg veznjaka, međutim Halilović će dres gradačačke Zvijezde nositi i u sezoni 2012/2013.
TOLIKO O HALILU I FK SARAJEVU! LIJEPI SNOVI! POZDRAV IZ GRADACCA!![]()

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ono sjecas se kroz maglu, pa pokusavas ispasti pametan.. Zeljo nije duzan tolike pare o kojima pricas... To je Sarajevo duzno i to je vas predsjednik potvrdio, jer niste vracali raznim Zumrama, Nedicima, itd.samosarajvo je napisao/la:a dug zelje nevjerovatnih 4,8 miliona, ...u zadnjih 5 godina Sarajevo platilo pola miliona poreza, Zeljo 32 hiljade...tako ti je to mala mojaAlemC85 je napisao/la:čitam jučer u avazu, da je ukupan dug FK SARAJEVO nevjerovatnih 5 miliona KM i da iz uprave mole da se pod hitno pronađu jaki sponzori i donatori za pokrivanje tih dugova.
Drzavi ste duzni 100.000 manje od nas, a to je manje od 2.000.000.. I reci ti meni sada koja uprava je ispala pametna, nasa sto je vracala ljudima dugove, ili vasa sto nije ljudima a vratila je eto vise drzavi.. A sada se otpisuju kamate, pa eto opet te pitam, ko je pametniji, mi sto smo 1 dobili licencu, ili vi sto ste kukali i ganjali i placali igracima, i opet ste u go*nima za sljedecu sezonu, jer valja ljudima vratiti pare inace nema licence...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- theprodigy
- Kontakt:
jel stvarno mislis da vi ne dugujete nekim igracima? samo sto se o tome ne prica..Baja_Zvjerka je napisao/la:Ono sjecas se kroz maglu, pa pokusavas ispasti pametan.. Zeljo nije duzan tolike pare o kojima pricas... To je Sarajevo duzno i to je vas predsjednik potvrdio, jer niste vracali raznim Zumrama, Nedicima, itd.samosarajvo je napisao/la:a dug zelje nevjerovatnih 4,8 miliona, ...u zadnjih 5 godina Sarajevo platilo pola miliona poreza, Zeljo 32 hiljade...tako ti je to mala mojaAlemC85 je napisao/la:čitam jučer u avazu, da je ukupan dug FK SARAJEVO nevjerovatnih 5 miliona KM i da iz uprave mole da se pod hitno pronađu jaki sponzori i donatori za pokrivanje tih dugova.
Drzavi ste duzni 100.000 manje od nas, a to je manje od 2.000.000.. I reci ti meni sada koja uprava je ispala pametna, nasa sto je vracala ljudima dugove, ili vasa sto nije ljudima a vratila je eto vise drzavi.. A sada se otpisuju kamate, pa eto opet te pitam, ko je pametniji, mi sto smo 1 dobili licencu, ili vi sto ste kukali i ganjali i placali igracima, i opet ste u go*nima za sljedecu sezonu, jer valja ljudima vratiti pare inace nema licence...
Ako uzmemo da je jedino mjerodavno izdavanje licence,onda nismo dužni ni pfeninga igračima.
Raspitaj se malo bolje o Željinim dugovima ali izači če sve na vidjelo jednog dana.Nije mi drago (da ne smarate)što ima ijedan ili bilo koji tim dug, nepošteno brate savezi su paraziti klasični a dažbine su haman kao da smo ne znam ti ko recimo Belgija. A šta bi trebalo da se kaže za Real ili ove što stotinama miliona Eura duguju ma ne vrijedi nego nek komšiji crkne krava to smo mi
Sarajevo ljubavi moja!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Naravno da i mi dugujemo, ali taj dug, zajedno sa ovim dugom prema drzavi, nije ni blizu sarajevskih 5 milioncica... Boli mene briga kome je koliki dug, ali ovaj siri lazi da je Zelji veci dug nego Sarajevu, i da su oni vratili drzavi vise nego mi, a ne kaze da je Zeljo se puno vise bazirao na licne a ne na drzavne dugove, jer ce se ovim drugim otpisati kamate, i onda to treba vratiti...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ne duguje real igracima hahahahaha, nego imaju kredit u banci koji ljudi vracaju nisu to isti dugovi.Nekad je bolje nista ne napisat nego napisat ovako nesto.I ja sam cuo za Zeljine dugove samo CIA neda trenutno da se prica o tome i oni to drze u tajnosti, ono bas masonska posla i svjetska zvjera samo da se ne cuje o tome ali ispivace i to jednog dana.sekac je napisao/la:Raspitaj se malo bolje o Željinim dugovima ali izači če sve na vidjelo jednog dana.Nije mi drago (da ne smarate)što ima ijedan ili bilo koji tim dug, nepošteno brate savezi su paraziti klasični a dažbine su haman kao da smo ne znam ti ko recimo Belgija. A šta bi trebalo da se kaže za Real ili ove što stotinama miliona Eura duguju ma ne vrijedi nego nek komšiji crkne krava to smo mi
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Jarane nisi smiješan malo se bolje raspitaj naravno da Real duguje bankama a šta misliš da mi ne bi digli kredite da nam ima ko dati ali ne da niko ni vama ni nama ni nikom pomoć ni od koga nemaju timovi . A opet se raspitaj za Željine dugove drugar **** ironiju nije cia nego ne dao Bog nikom pa ni vama ni nama ni nikom to, a ti nisi nimalo smiješan ako si za konkretnije šta ima PP ne smarajmo temu .pile87 je napisao/la:Ne duguje real igracima hahahahaha, nego imaju kredit u banci koji ljudi vracaju nisu to isti dugovi.Nekad je bolje nista ne napisat nego napisat ovako nesto.I ja sam cuo za Zeljine dugove samo CIA neda trenutno da se prica o tome i oni to drze u tajnosti, ono bas masonska posla i svjetska zvjera samo da se ne cuje o tome ali ispivace i to jednog dana.sekac je napisao/la:Raspitaj se malo bolje o Željinim dugovima ali izači če sve na vidjelo jednog dana.Nije mi drago (da ne smarate)što ima ijedan ili bilo koji tim dug, nepošteno brate savezi su paraziti klasični a dažbine su haman kao da smo ne znam ti ko recimo Belgija. A šta bi trebalo da se kaže za Real ili ove što stotinama miliona Eura duguju ma ne vrijedi nego nek komšiji crkne krava to smo mi
Sarajevo ljubavi moja!
Prijatelju ne širi on laži nego avaz je to napisao nekih 20-30 000 je veči dug Željin prema državi a ne ukupan dug možda je samo pogrešno tumačenje u pitanju dakako da je Željin dug manji naravno isplačivali su se igrači i tu nema zbora ali ima onih repova od ranije brate koji nisu isplačeni ali i to če se riješiti nadam se.Vratilo je Sarajevo više duga prema državi ali je prema igračima više dužno a Željo je po tom pisanju vratio više samo u prošloj godini i to dobro više od nas hajde da lupim mi oko 35 000 a željo oko 125 000 eto to je pisalo otprilike u Avazu a samo vidoviti znaju realno stanje u svim timovima pa tako i u našim pozzz!Baja_Zvjerka je napisao/la:Naravno da i mi dugujemo, ali taj dug, zajedno sa ovim dugom prema drzavi, nije ni blizu sarajevskih 5 milioncica... Boli mene briga kome je koliki dug, ali ovaj siri lazi da je Zelji veci dug nego Sarajevu, i da su oni vratili drzavi vise nego mi, a ne kaze da je Zeljo se puno vise bazirao na licne a ne na drzavne dugove, jer ce se ovim drugim otpisati kamate, i onda to treba vratiti...
Sarajevo ljubavi moja!
Ne mogu vjerovat o cemu se vi raspravljate ko ima veci dug
I jos traze kao neka opravdanja, ovaj pitar bolje zna dugovanja Zelje od uprave istog, a slicno je i obrnuto s ovim padobrancima.
Ne zamarajte se tim vec molite boga da vam oni prodavaci magle dovedu kakvo pojacanje a ne ko do sad svake godine, a mi treba da se molimo da ne rasprodamo ovo sto imamo.
Isto ste djeca od 10-12 god. kad se raspravljaju ciji je tata jaci

I jos traze kao neka opravdanja, ovaj pitar bolje zna dugovanja Zelje od uprave istog, a slicno je i obrnuto s ovim padobrancima.
Ne zamarajte se tim vec molite boga da vam oni prodavaci magle dovedu kakvo pojacanje a ne ko do sad svake godine, a mi treba da se molimo da ne rasprodamo ovo sto imamo.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Haha slažem se sa tobom. Samo nije , čiji je tata jači, nego čiji je tata više para prokockao pa se vadi iz govanapropuh je napisao/la:Ne mogu vjerovat o cemu se vi raspravljate ko ima veci dug![]()

U novi boj ...
- SarajlijaTM
hz033 je napisao/la:Haha slažem se sa tobom. Samo nije , čiji je tata jači, nego čiji je tata više para prokockao pa se vadi iz govanapropuh je napisao/la:Ne mogu vjerovat o cemu se vi raspravljate ko ima veci dug![]()

Cuj ciji je tata jaci e stvarno...SarajlijaTM je napisao/la:hz033 je napisao/la:Haha slažem se sa tobom. Samo nije , čiji je tata jači, nego čiji je tata više para prokockao pa se vadi iz govanapropuh je napisao/la:Ne mogu vjerovat o cemu se vi raspravljate ko ima veci dug![]()
Isto ste djeca od 10-12 god. kad se raspravljaju ciji je tata jaci![]()
![]()

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Handžići otišli, i neka su, niko nikad nije ni saznao pravi razlog zašto su uopšte bili konkurenti za prvi tim, odnosno, zašto su uopće i dobili šansu nositi dres našeg kluba. Igrači ispod prosjeka, u svakom slučaju, ali to za nas nije ništa novo. Raduje me da dosta ovih ''igrača'' dobija nogu, čisti se klub od propalica. Next please.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne slazem se s tobom.High je napisao/la:Handžići otišli, i neka su, niko nikad nije ni saznao pravi razlog zašto su uopšte bili konkurenti za prvi tim, odnosno, zašto su uopće i dobili šansu nositi dres našeg kluba. Igrači ispod prosjeka, u svakom slučaju, ali to za nas nije ništa novo. Raduje me da dosta ovih ''igrača'' dobija nogu, čisti se klub od propalica. Next please.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Bordo10, iliyaa8, jurisicduska, Kockoglavi, nedimmmm1337, PeppermintSA, Rule_hz i 80 gostiju.