BadrHari je napisao/la:Nije mu to prvi put.

On i @Rio gifove lijepe kad mene nema..
hm, opasan lik taj sarma.
mislim da bismo ga trebali tuziti gemi, il kak se vec zove ona oyebina koja pazi na a. prava.
raja, iako je krosonja pruzio briljantnu partiju kakva se rijetko vidja barem kad su u pitanju vezni igraci, ipak sam misljenja da je nojer trebao biti proglasen igracem utakmice.
kada je arsenal bio u zamahu, kada se lomila utakmica, nojer je bio tu, imao par vrhunskih parada + odbranjeni jedanaesterac.
da je ozil zabio, ko zna u kojem bi smijeru otisla utakmica.
dalje, mislim da je nepravedno to sto tiaga kitite titulom flop of d mec.
iako je bio u sjeni briljantnog krosa, treba reci da je imao par genijalnih dodavanja kakva sam vidio kod zidana i xavija i nikad vis, sve dok se nije pojavio tiago.
sto se tice poredjenja jupkovog i peponjinog baye, mislim da je peponjin jos bolji. igraci su zreliji + ovaj stil koji pokusava da implementira u ekipu = fudbal kakvog svijet nije vidio.
obratiti paznju na postavljanje nasih igraca kada je arsenal ostao sa igracem manje... nenadyebivo.
nikad nisam vidio da neko onako pkriva teren.
vengerovi hudnici su planirali da naprave neku kontru, al´ ne mozes doci do lopte.
ps.
druze peponja,
zayebi ovo sto ti ovi nasi moralisti govore.
ko da su na temi arsenala pegamberi a ovi nasi reisovi pa moras doooooobro da pazis da prve ne uvrijedis a druge ne osramotis.
libo te taki, nisi uradio nista sto je za bana.

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."