Hordasi jel to imate neke iformacije ili onakoNeToBoLa je napisao/la:Špica !Emir ZENICA je napisao/la:Bochum - Dresden 2 2,50
Na ovo sve stavljam !![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Hordasi jel to imate neke iformacije ili onakoNeToBoLa je napisao/la:Špica !Emir ZENICA je napisao/la:Bochum - Dresden 2 2,50
Na ovo sve stavljam !![]()
Jel mi moze neko objasniti kakva je situacija ako teniserka otkaze mec prije pocetka zbog povrijede, u ovom slucaju Radwanska?Giallorossi je napisao/la:Errani - Cabeza 1
Pennetta - Duque Marino 1
Radwanska - Hsieh 1
Wawrinka - Chardy 1
Kvota: 2.00()
Uplata: 10 eura
Dobitak: 20 eura
Nesto beze,valjda pogodim
kvota 1ja mislimGiallorossi je napisao/la:Jel mi moze neko objasniti kakva je situacija ako teniserka otkaze mec prije pocetka zbog povrijede, u ovom slucaju Radwanska?Giallorossi je napisao/la:Errani - Cabeza 1
Radwanska - Hsieh 1
Wawrinka - Chardy 1
kvota 1Giallorossi je napisao/la:Jel mi moze neko objasniti kakva je situacija ako teniserka otkaze mec prije pocetka zbog povrijede, u ovom slucaju Radwanska?Giallorossi je napisao/la:Errani - Cabeza 1
Radwanska - Hsieh 1
Wawrinka - Chardy 1
Ja sam igro over gejmova, ocekujem 3 setatevezito je napisao/la:Moze li Murray ispostovat handicap 3,5
nisam pogodio tacan rezultat al eto u pobjedu sam bio skoro pa siguranCitizen-X je napisao/la:sutra djokovic marej - 1:2 rez - kv 5.75/ 2 - 3.00 kv
gudlakiram
Citizen-X je napisao/la:nisam pogodio tacan rezultat al eto u pobjedu sam bio skoro pa siguranCitizen-X je napisao/la:sutra djokovic marej - 1:2 rez - kv 5.75/ 2 - 3.00 kv
gudlakiram![]()
ko je ispratio dabogda potrosio u zdravlju i veselju
NG1 je napisao/la:Ilves - Jyvaskyla 2 1,70
Domaci su prikovani za dno, dok su gosti u gornjem dijelu tabele.
U zadnjih 15 medjusobnih dvoboja Jyvaskyla je pobjedila 14 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.