NeOTNYS_YNWA je napisao/la:Da nije Alan Jackson - Good Time?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Chat
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
HZ_ilidzaa je napisao/la:Oj meni 18ti rodjus na 2 dan Bajrama pada, nista od ciscenja organizma
...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Emire slavit cemo ga zajedno
@kobe24 , nisam se ni ja cistio 15 , 16 rodjuse , samo sam se za 18ti namjeravao , ali izgleda nista od toga , sve su sanse da cu proslavu pomjerit za onu tamo subotu , al opet to nije to...
@kobe24 , nisam se ni ja cistio 15 , 16 rodjuse , samo sam se za 18ti namjeravao , ali izgleda nista od toga , sve su sanse da cu proslavu pomjerit za onu tamo subotu , al opet to nije to...
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Moze,ja ga ionako u Sarajevu slavim 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Vidim Bosnu u kojoj nema kriminala i korupcije. Vidim Bosnu u kojoj svi ljudi normalno žive od svoje plate. Vidim Bosnu iz koje mladi ne odlaze, a neki se čak i vraćaju. Vidim Isusa, a sa Elvisom sam danas razgovarao u samoposluzi.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
super , jos povedi dvije zenicanke ja cu nabavit ovdje sarajke i taj rad...Emir ZENICA je napisao/la:Moze,ja ga ionako u Sarajevu slavim
- Emir ZENICA
- Kontakt:
E sad vec pretjerujesHZ_ilidzaa je napisao/la: super , jos povedi dvije zenicanke ja cu nabavit ovdje sarajke i taj rad...
Volim te Celik ! ! !
Kao i ti sa svojim izostancima. Sljedeći put te šaljem u ćošak da dujiš dok se ne upiškiš u gaće.Emir ZENICA je napisao/la: E sad vec pretjerujes
Nego, ti kao eminentni član ss.ba lige, trebao si urgirati kod Tileta da nam donese pobjedu za zehlenim stolom.
Jbte, lik imao trodupli nick.
Vom Jäger zum Gejagten
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ma povedi ja tebi uvalim sarajke ti meni zenicanke , cuo sam da su bolje na madracu od sarajkiEmir ZENICA je napisao/la:E sad vec pretjerujesHZ_ilidzaa je napisao/la: super , jos povedi dvije zenicanke ja cu nabavit ovdje sarajke i taj rad...Ti povedi sarajke,nemam ja sta povesti
![]()
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Joj u petak krenuo odigrati i izadjem, kontam ujutro cu.Medjutim ujutro se zadam,zaboravim i jbg.Sramota 2 na 1 i izgubimo.Vidi se da ne mozete bez menegeronimo je napisao/la: Kao i ti sa svojim izostancima. Sljedeći put te šaljem u ćošak da dujiš dok se ne upiškiš u gaće.![]()
![]()
Nego, ti kao eminentni član ss.ba lige, trebao si urgirati kod Tileta da nam donese pobjedu za zehlenim stolom.
Jbte, lik imao trodupli nick.
A jarane mi uvijek ispastamo,nece vise moci ovako.Trodupli nickovi se koriste,sramota
@ HZ ilidza
Jarane moj ajd prvo ti sarajke da ih vidimo,pa cu onda ja tebi sljedece godine zenicanke
Volim te Celik ! ! !
Pa nisam ja ni rekao da je u pitanju 15., ili 16. I kad sam punio onoliko godina koliko ti sada imas, nisam cistio organizam tim sranjima.HZ_ilidzaa je napisao/la:Emire slavit cemo ga zajedno![]()
![]()
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Samo alkoholHZ_ilidzaa je napisao/la:Oj meni 18ti rodjus na 2 dan Bajrama pada, nista od ciscenja organizma
...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
[youtube][/youtube] ovi sa kosova pravo miroljubiv narod 
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Mukla tišina večeras! 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Uzimam kesu, uzimam papir, kako zabacujem kesu vidim Mevlida kako puca po ambasadi, a znaš kako puca ba? Rafal! Pogledah ba, pogodi ga snajper, pade dolje, a znaš kako je pao ba, isto ko u bazen, hop to jakna, podvrnute tole, ispade mu puška. Govorim onom šošonu, ubili ba Mevlida, a on ba bježi tamo. Ufatim ga za ruku odvedem... Raspad sistema. Poželio drugi svijet, ha ja.
emire, jes' to ziv, Bog ti dao zdravlja i pameti

Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Jesam brate,a sve mi je to dao ...Samo ne koristim,sluzi za ukras
Si ti ziv ? 
Volim te Celik ! ! !
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
[youtube][/youtube]
Oj ne znam kako ali naidjoh na ovaj klip na netu.
Kakva komedija jbt.

Oj ne znam kako ali naidjoh na ovaj klip na netu.
Kakva komedija jbt.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
pronasao sam naftu,napokon 
Trenutno korisnika/ca: trunks1946 i 4 gosta.