FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

senci-071
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la senci-071 » 05 jun 2012, 13:38

Dolazi na prozivku
Sesar: Odlazim samo ako i ja i klub budemo zadovoljni ponudom

Iza Sesara je sjajna sezona. Ovaj veznjak oduševio je svojim igrama, kako stručni štab, tako i navijače bordo momčadi, a u posljednjih nekoliko dana mediji ga povezuju sa brojnim klubovima, no u razgovoru za SportSport.ba potvrdio je da 10. juna dolazi na prozivku.

"Nisam u Sarajevu, odmaram se u Širokom Brijegu i doista se ne želim previše zamarati eventualnim transferom. Djevojka me nazove, kaže mi da se piše da odlazim, a ja ništa ne znam. I ona se malo naljuti, misli da joj ne želim reći istinu, ali doista za sada nema ništa konkretno", za SportSport.ba je istakao Sesar.

"Bilo je nekih neformalnih razgovora, mom menadžeru su se obraćali mnogi klubovi, ali te ponude me nisu zadovoljile. Dolazim na prozivku, i to je sada jedino tačno. Mogu otići, ali samo ako dođe ponuda, koja će zadovoljiti i mene, ali i klub. Sarajevu mnogo dugujem i ne želim otići na neki ružan način. Dakle, napustit ću Koševu ako dođe ponuda koja će zadovoljiti i mene i klub. Ako se to ne desi ostajem i neću biti niti malo razočaran", zaključio je

Koja legenda :o

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 05 jun 2012, 13:48

senci-071 je napisao/la:Dolazi na prozivku
Sesar: Odlazim samo ako i ja i klub budemo zadovoljni ponudom

Iza Sesara je sjajna sezona. Ovaj veznjak oduševio je svojim igrama, kako stručni štab, tako i navijače bordo momčadi, a u posljednjih nekoliko dana mediji ga povezuju sa brojnim klubovima, no u razgovoru za SportSport.ba potvrdio je da 10. juna dolazi na prozivku.

"Nisam u Sarajevu, odmaram se u Širokom Brijegu i doista se ne želim previše zamarati eventualnim transferom. Djevojka me nazove, kaže mi da se piše da odlazim, a ja ništa ne znam. I ona se malo naljuti, misli da joj ne želim reći istinu, ali doista za sada nema ništa konkretno", za SportSport.ba je istakao Sesar.

"Bilo je nekih neformalnih razgovora, mom menadžeru su se obraćali mnogi klubovi, ali te ponude me nisu zadovoljile. Dolazim na prozivku, i to je sada jedino tačno. Mogu otići, ali samo ako dođe ponuda, koja će zadovoljiti i mene, ali i klub. Sarajevu mnogo dugujem i ne želim otići na neki ružan način. Dakle, napustit ću Koševu ako dođe ponuda koja će zadovoljiti i mene i klub. Ako se to ne desi ostajem i neću biti niti malo razočaran", zaključio je

Koja legenda :o

Nikada ne vjeruje ni jednom igracu.Uprava zajebe svi odu..Koliko ih je ovako govorilo pa otislo.Momak se zaljubio zeli da je tu i ja mislim da je to trenutno jedini razlog a ne neka vjernost klubu a vjeruj mi da dodje nesto prvi bi se noge uhvatio necemo se lagati.Cestitam ja na njemu na izjavi ali bilo je i jaci :D
To je jedan od najbolji igraca Sarajeva trenutno.Volio bi da ostane bicemo jaci :D
Lijep gest!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 05 jun 2012, 14:03

High je napisao/la:[youtube][/youtube]
ahahahahahahahahh, apsoludni ofsajd, koji glupan od komentatora

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 05 jun 2012, 15:14

Pred potpisom Adin Ferhatovic ? Nekadasnji igrac Sarajeva

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 05 jun 2012, 15:21

vecaveca je napisao/la:Pred potpisom Adin Ferhatovic ? Nekadasnji igrac Sarajeva
Povratak izgubljenih asova, šta reći :roll:

On nije imao minute igre , kako on može biti pojačanje
U novi boj ...

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 05 jun 2012, 16:00

Kakav god da je Jović imao učinak, mislim da čovjeka treba pustiti da radi svoj posao. ako napravi 3-4 greške (čitaj loša rezultata, ne treba mu skidati glavu). Svaki trener treba dobiti priliku da vodi klub BAR JEDNU SEZONU, prije nego se počne pričati o njegovoj ne/uspješnosti. U protivnom svaki rezultat je više plod sreće/nesreće i spleta okolnosti nego realnog znanja i kvaliteta.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 jun 2012, 17:08

"Uz malo sreće, nadam se trećem pretkolu."- U razgovoru sa Draganom Jovićem.

Šef stručnog štaba FK Sarajevo, Dragan Jović, otkrio nam je svoja razmišljanja o klubu, Europi, pojačanjima...

Da li ste se navikli na život u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, te kakvi su Vaši utisci o FK Sarajevo nakon jedne polusezone provedene na mjestu šefa stručnog štaba Bordo tima?

- Vrlo brzo sam se adaptirao na život u Sarajevu. Istina, ljudi iz kluba su mnogo doprinijeli tome da moj period prilagodbe kratko traje. Što se Sarajeva tiče, mogu slobodno reći da je to najveći klub u kojem sam radio. Mislim da FK Sarajevo ima ogroman potencijal koji treba maksimalno iskoristiti.

U ovoj premijerligaškoj sezoni, Sarajevo je zauzelo četvrto mjesto na tabeli, koje je dovoljno za kvalifikacije u Europsku ligu. Kada počinju pripreme za Europu, odnosno Premijer ligu 2012/13? Kakav je plan priprema?

- 10. juna je prozivka i prvi zvaničan trening. Do 17. juna bismo trebali boraviti u Sarajevu, kada krećemo za Sloveniju, gdje ćemo biti do 27. Za vrijeme našeg boravka u Sloveniji, planirano je odigravanje 3 utakmice. Za 30. juni zakazan je prijateljski susret sa HNK Split na Koševu, a 5. jula igra se prvo pretkolo kvalifikacija.

Koje protivnike priželjkujete u prvom, odnosno drugom pretkolu?

- Za prvo pretkolo, ukoliko bude mediteranska grupa, volio bih da odmjerimo snage sa predstavnikom San Marina ili Slovenije. O susretima drugog pretkola je još uvijek rano da pričamo. O tome ću razmišljati po završetku prvog.

Igrački kadar pretrpio je znatne promjene u zimskom prelaznom roku. Da li su novi igrači FK Sarajevo (Tatomirović, Husić, Diatta, Matko, Krpić, Husejinović) uspjeli da opravdaju Vaša očekivanja?

- Uglavnom sam zadovoljan partijama koje su pružile novajlije. Ipak, Husejinović se pokazao kao naše najveće pojačanje. Svi igrači su bili strijelci za FK Sarajevo, osim Diatte koji nije imao zapaženu minutažu u proljetnom dijelu prvenstva.

Često ste spominjali da je veliki problem trenutnog igračkog kadra to što nije izbalansiran. Na kojim pozicijama možemo očekivati neke promjene u narednom periodu?

- Vrlo je vjerovatno da će do promjena doći na desnom beku, lijevom ofanzivnom veznom, te u veznom redu na poziciji defanzivnog i ofanzivnog igrača. S obzirom na to da je Pantić napustio klub, moramo pojačati konkurenciju na golu. Tatomirović će pojačati konkurenciju na štoperskim pozicijama jer smatramo da može kvalitetno odgovoriti na štoperu.

Po Vašem mišljenju, da li su neki juniori blizu prelaska u I tim? Ako da, možete li nam reći o kojim igračima je riječ?

- Nekoliko juniora je zasigurno skrenulo pažnju na sebe. Dobar rad u omladinskom pogonu i reorganizacija je urodila plodom. Prije svega, izdvojio bih Raćića, koji je lijevi i desni bek, i Bešića koji igra na poziciji krilnog napadača.

Uz promjenu u igračkom kadru, koji su po Vama dometi FK Sarajevo u kvalifikacijama za Europsku ligu?

- Uz malo sreće u žrijebu, nadam se trećem pretkolu kvalifikacija. Naša je obaveza da navijačima FK Sarajevo napokon donesemo titulu. Dobrim utakmicama u Europi želimo napraviti dobru uvertiru, te konkurentima iz Premijer lige pokazati stvarni kvalitet FK Sarajevo.

http://fcsarajevo.ba/info.php?n=512" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 06 jun 2012, 09:22

hz033 je napisao/la:Astra=Aldin=moritelji

Daj ba popustite nas da raspravljamo o svom klubu, ne mogu da svatim zašto smo vam toliko interesantni, pa shvatite da samrate svojim komentarima tipa, ovaki ste onaki ste :?
Vala bas stvarno nas @astra opra na ruke, mislim nemam ja licno nista protiv tebe, ali pusti ti nas da pisemo o nasem voljenom klubu... ;) :P
Dilema na Koševu: Zadržati ili prodati Husejinovića :?
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 jun 2012, 12:19

Biće ovo vruće ljeto....
http://fcsarajevo.ba/info.php?n=507" onclick="window.open(this.href);return false;
;) ;) ;) ;)

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 06 jun 2012, 12:20

hilmo je napisao/la:Biće ovo vruće ljeto....
http://fcsarajevo.ba/info.php?n=507" onclick="window.open(this.href);return false;
;) ;) ;) ;)
Bas tako.. ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 06 jun 2012, 13:13

Eno oni tamo pisu da je said pred odlaskom , pa ko je neki dan govorio da je produzio :?: e zajeba ga i on odigrace evropu ma on nas samo iskoristi i naguzi izgleda.
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 06 jun 2012, 14:14

mikimaus je napisao/la:Eno oni tamo pisu da je said pred odlaskom , pa ko je neki dan govorio da je produzio :?: e zajeba ga i on odigrace evropu ma on nas samo iskoristi i naguzi izgleda.
Gdje je napisano da je produzio? Bar zvanicno mislim.To sta se prica je druga stvar.On ima do zime ugovor i ako ga ne odlucimo prodati odigrace do zime sigurno

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 06 jun 2012, 14:42

hz033 je napisao/la:
vecaveca je napisao/la:Pred potpisom Adin Ferhatovic ? Nekadasnji igrac Sarajeva
Povratak izgubljenih asova, šta reći :roll:

On nije imao minute igre , kako on može biti pojačanje
Jel to onaj sto je u visockoj Bosni bio?

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 06 jun 2012, 19:09

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 06 jun 2012, 21:30

hilmo je napisao/la:Biće ovo vruće ljeto....
;) ;) ;) ;)
narocito sa onim snijegom iza :)))))))

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 06 jun 2012, 22:24

Ahha, a inače novinari avaza odu malo u Frankfurt na kaficu i sretaju tu i tamo igrače pa rade intervjue sa njima :lol:
Ljubomorne duše mogu samo da ga ..... ;)
U novi boj ...

High

Post Postao/la High » 07 jun 2012, 06:09

Tražiti igrače koji nam trebaju na drugim pozicijama, a to za Saida u januaru razmotriti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 07 jun 2012, 11:45

Baja_Zvjerka je napisao/la:slika
Bio sam siguran da ce otici kad tad, ma idi saide gdje hoces..., ali najace mi je kad je rekao da zeli da ostane u dobrim odnosima sa FKS! :lol: :D

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 07 jun 2012, 12:40

Iskreno,ja nevjerujem u ovaj novinski clanak...toliko kontradiktornosti.Zasto u Frankfurtu? Zasto ne u Sarajevu?
Recimo pise:Said trenutno boravi u Njemackoj kako bi zavrsio nekoliko privatnih stvari u Bremenu..
Onda dalje:Husejinovica smo sreli u Frankfurtu i pitali znaci li ovo povratak na njemacke terene..
Dakle,u uvodnom dijelu teksta novinar je konstatovao da su u pitanju privatne stvari.
Sto dalje implicira da je pitanje o povratku u Njemacku besmisleno ili pak izmisljeno.
Ili recimo:Sarajevo nece da me pusti..zvuci grubo,zar ne?
I na kraju:Naravno,volio bih da se sa Sarajevom rastanem u korektnim odnosima..

Mogu i ja slobodno da napisem,recimo dok sam turisticki boravio u Kini,slucajno sam sreo Muslimovica,
popili smo kafu na kineskom zidu (strasan pogled) i tako,malo caskali..dosao sam do zakljucka da zeli
promjeniti sredinu,predlozio sam mu da dodje na Kosevo,a on je ostao bez teksta i potvrdno odgovorio glavom.
F.K.SARAJEVO

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 07 jun 2012, 13:00

molotovljev je napisao/la:Iskreno,ja nevjerujem u ovaj novinski clanak...toliko kontradiktornosti.Zasto u Frankfurtu? Zasto ne u Sarajevu?
Recimo pise:Said trenutno boravi u Njemackoj kako bi zavrsio nekoliko privatnih stvari u Bremenu..
Onda dalje:Husejinovica smo sreli u Frankfurtu i pitali znaci li ovo povratak na njemacke terene..
Dakle,u uvodnom dijelu teksta novinar je konstatovao da su u pitanju privatne stvari.
Sto dalje implicira da je pitanje o povratku u Njemacku besmisleno ili pak izmisljeno.
Ili recimo:Sarajevo nece da me pusti..zvuci grubo,zar ne?
I na kraju:Naravno,volio bih da se sa Sarajevom rastanem u korektnim odnosima..

Mogu i ja slobodno da napisem,recimo dok sam turisticki boravio u Kini,slucajno sam sreo Muslimovica,
popili smo kafu na kineskom zidu (strasan pogled) i tako,malo caskali..dosao sam do zakljucka da zeli
promjeniti sredinu,predlozio sam mu da dodje na Kosevo,a on je ostao bez teksta i potvrdno odgovorio glavom.
Nije novinarima lahko,ima ih svakakvih.Kako god Said nam je valjao i hvala mu na tome.Ja vjerujem da ga uprava 100 % planira prodati nakon europskih utakmica ili mu ponuditi novi ugovor.Jedva cekam nedjelju i da vidimo koja su pojacanja,nadam se samo da nije Samir Nuhanovic...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], amypitar, Beli98, Benjolos, crnehorde, Dave, Konzerva, mnon46, PeppermintSA, Rule_hz, Seipronto, Varijantas8 i 99 gostiju.