Kako sam ga nekag gotivio, cak se nadao da bi mogao nekad preuzeti Bayern, al' zadnji par godina covjek je potpuno pogubio konce. Bolje i da digne sidro iz Arsenala, da sacuva i ovo malo reputacije sto mu je ostalo, a i ljudima pruzi sansu da u buducnosti osvoje sta znacajno.proFCB je napisao/la:Arsene Wenger: "Nije crveni bio, nije ni penal bio. Robben je simulirao, u ovoj utakmici je islo sve protiv nas. Mi smo trebali voditi 3-0."
Kakav trener takvi i navijaci, cisto i posteno
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Nema veze, zato dodje jedan Jose Mourinho i kaze "Wenger je stručnjak, ali za neuspjeh"Saurman je napisao/la:Wenger se zadnji mjesec samo ofira sa ovim izjavama.Umjesto da čestita suparniku on traži opravdanje preko sudija.
Stern des Südens
prvo i prvo malo poštovanju prema profesoru.
Druga stvar, pošto ste navikli lagat a to vam prolazi čisto da damo tačnu izjavu
3:0 je kritika na promašene šanse svojih igrača, ne nekakvih grešaka sudija.
Druga stvar, pošto ste navikli lagat a to vam prolazi čisto da damo tačnu izjavu
on Szczesny's red card…
I think these rules are different in every country, basically, in Italy they send off for this kind of foul. I think our keeper went genuinely for the ball, he touched Robben, who made certainly more of it, and I told him. Unfortunately it changed the game completely and didn't just change the game but killed the game. The game was, until then, top quality, and in the second half it was boring for neutral people. It was one-way traffic. The referee made the decision that killed the game.
on Robben…
He has enough experience to know to make more of it. Overall I thought Bayern made a lot of every single contact, we are not used to that in England. There were fouls given today that usually are not given in the Premier League, but it's different rules and we have to accept it.
3:0 je kritika na promašene šanse svojih igrača, ne nekakvih grešaka sudija.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- anelbavarac
- Kontakt:
Senilni starac,ocito pogubio sve konce,ne zna vise sta prica.
Ipak je u godinama, treba ga razumi't.
I gay goonery,imaju slicno misljenje,toliko o tome.
Ipak je u godinama, treba ga razumi't.
I gay goonery,imaju slicno misljenje,toliko o tome.
Jose odmah u kost.proFCB je napisao/la:Nema veze, zato dodje jedan Jose Mourinho i kaze "Wenger je stručnjak, ali za neuspjeh"Saurman je napisao/la:Wenger se zadnji mjesec samo ofira sa ovim izjavama.Umjesto da čestita suparniku on traži opravdanje preko sudija.
Ne mrzim uopšte Wengera al' sa nekim izjavama u zadnje vrijeme se dosta pogubio nevezano za Bayern.
Valjda je i na njemu ogroman pritisak u ovoj sezoni jer posustaje u borbi za trofeje pa nekad brzopleto reaguje.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 20 feb 2014, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma shvatam to sve,ali ne mozes davat debilne izjave jbg. Al aj, nije nas problem pa da se brinemo o tome. Zivio on jos 100godina i njegov Arsenal (sa) trofejima 
Stern des Südens
Ja sam prije spominjao kako je Wenger dobar za razvoj mladih igrača, ali da on nije za najveće uspjehe, za najveće rezultate. Hvala velikom Bogu da ne dođe u Bayern, jedno vrijeme je ko malo bio i aktuelan. Kasnije je i Uli priznao da je dobro što ga nisu doveli (skontala naša uprava da je Wenger jedna od najvećih podvala današnjeg fudbala).
Da se razumijemo, čovjek ima trenerskog kvaliteta, ali najviše za stvari koje sam gore naglasio.
A pravi se sad još budala, ako poznaje pravila onda zna i zašto je njegov golman dobio crveni. Prekršaj nije ni morao biti grub. Ali Wenger u posljednje vrijeme, pa ima sigurno i 2-3 godine stalno traži alibije, najviše za vlastite neuspjehe...
Da se razumijemo, čovjek ima trenerskog kvaliteta, ali najviše za stvari koje sam gore naglasio.
A pravi se sad još budala, ako poznaje pravila onda zna i zašto je njegov golman dobio crveni. Prekršaj nije ni morao biti grub. Ali Wenger u posljednje vrijeme, pa ima sigurno i 2-3 godine stalno traži alibije, najviše za vlastite neuspjehe...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Posenilio ba covjek, nije mu zamjerit s kakvim igracima radi dobro je i ziveffe_sa je napisao/la:A pravi se sad još budala, ako poznaje pravila onda zna i zašto je njegov golman dobio crveni. Prekršaj nije ni morao biti grub. Ali Wenger u posljednje vrijeme, pa ima sigurno i 2-3 godine stalno traži alibije, najviše za vlastite neuspjehe...
Stern des Südens
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vi fakat il ne citate, il ne znate citati. Umisljate stvari, nije Wenger tipicni navijac Bayerna da provocira preko novina, nikad mu to nije bio stil. Al hajde ba uzivajte u lazima, ni prvi ni zadnji put.
Celik!3,2,2.
Bato, evo ja pao sa svemira, nisam ništa pročitao niti prelistao.AllGunsBlazing je napisao/la:Vi fakat il ne citate, il ne znate citati. Umisljate stvari, nije Wenger tipicni navijac Bayerna da provocira preko novina, nikad mu to nije bio stil. Al hajde ba uzivajte u lazima, ni prvi ni zadnji put.
Šta je vođa izjavio, a da je tako diskutabilno?
Vom Jäger zum Gejagten
I ti sad nisi dobro upratio mislim šta smo mi htjeli reći.AllGunsBlazing je napisao/la:Vi fakat il ne citate, il ne znate citati. Umisljate stvari, nije Wenger tipicni navijac Bayerna da provocira preko novina, nikad mu to nije bio stil. Al hajde ba uzivajte u lazima, ni prvi ni zadnji put.
Ali hajd sad pojasni taj svoj stav. Ozbiljno ti ovo kažem sad, bez zafrkancije.....Mislim ako si još voljan....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Evo imas gore post od @Pro-a i dole sta je Wenger izjavio(cisto da se zna arsenal.com samo prenosi njegove rijeci od slova do slova, dakle bez ikakvih dodavanja i oduzimanja), i onda opet nakon svega toga pojedinci i dalje furaju svoju pricu.
Celik!3,2,2.
“Our keeper went for the ball, he touched Robben, who made more of it. Robben has enough experience to know to make more of it."AllGunsBlazing je napisao/la:Vi fakat il ne citate, il ne znate citati. Umisljate stvari, nije Wenger tipicni navijac Bayerna da provocira preko novina, nikad mu to nije bio stil. Al hajde ba uzivajte u lazima, ni prvi ni zadnji put.
Znamo mi citati dobro nemoj nam ti soliti pamet. Ovo ako nije indirektno osporavanje penala ja ne znam sta je? Pitam se samo kako bi on reagirao da mu neko uklize sa celne strane na stajnu nogu. Pogibeljan start svog golmana on opravdava time sto ce Robbena optuziti da je odglumio.
I kaze dalje:
“Overall I thought Bayern made a lot of every single contact, we are not used to that in England. There were fouls given today that usually are not given in the Premier League, but it’s different rules and we have to accept it.”
I ovdje isto osporava prekrsaje nad Bayernom. U pravu su novinari sto su objavili da osporava penal i optuzuje Robbena bez razloga jer ovdje se jasno vidi namjera njegovih izjava
Samo želim naglasiti, ovdje nije čak ni relevantno da li je Robben glumio ili nije...Činjenica je da u onakvoj situaciji se svira penal, jer je bio faul (očigledno je bio). A pod 2. se daje crveni jer je bio zadnji igrač...Tako da....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Bilall je napisao/la:“Our keeper went for the ball, he touched Robben, who made more of it. Robben has enough experience to know to make more of it."AllGunsBlazing je napisao/la:Vi fakat il ne citate, il ne znate citati. Umisljate stvari, nije Wenger tipicni navijac Bayerna da provocira preko novina, nikad mu to nije bio stil. Al hajde ba uzivajte u lazima, ni prvi ni zadnji put.
Znamo mi citati dobro nemoj nam ti soliti pamet. Ovo ako nije indirektno osporavanje penala ja ne znam sta je? Pitam se samo kako bi on reagirao da mu neko uklize sa celne strane na stajnu nogu. Pogibeljan start svog golmana on opravdava time sto ce Robbena optuziti da je odglumio.
I kaze dalje:
“Overall I thought Bayern made a lot of every single contact, we are not used to that in England. There were fouls given today that usually are not given in the Premier League, but it’s different rules and we have to accept it.”
I ovdje isto osporava prekrsaje nad Bayernom. U pravu su novinari sto su objavili da osporava penal i optuzuje Robbena bez razloga jer ovdje se jasno vidi namjera njegovih izjava
Hajmo se igrat, pronađi razliku.proFCB je napisao/la:Arsene Wenger: "Nije crveni bio, nije ni penal bio. Robben je simulirao, u ovoj utakmici je islo sve protiv nas. Mi smo trebali voditi 3-0."
Kakav trener takvi i navijaci, cisto i posteno
@effe_sa golmanu se ne daje crveni zato što je zadnji igrač
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- anelbavarac
- Kontakt:
I ovi se bune nestoon Robben…
He has enough experience to know to make more of it. Overall I thought Bayern made a lot of every single contact, we are not used to that in England. There were fouls given today that usually are not given in the Premier League, but it's different rules and we have to accept it.
Pa kako ga nije stid svojih sijedih na glavi,ovo izjavit'.
Popišam se na njegovu objektivnost.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vidis da znas citati, ali ne razumije ustvari sta citas. Govori o namjeri Arsenalovog golmana, jer je ispalo kao da je on namjerno isao da mu slomi nogu, a ustvari covjek jednostavno nije mogao stati. I fino je napisao da je Bayern koristio svaki kontakt i da mnogi faulovi ne bi bili svirani u Engleskoj, i u cemu je problem?
A ti ako mislis da je Wojo onako opalio Robbena da se ovaj baca kao da ga je neko kamionom puko smijesan si. Penal je bio, ali reci da Robben nije malo dodao svoje glume je ipak smijesna stvar.
@Effe A vidi ove logike, u 95% penala od strane golmana, golman je zadnji igrac. A samo mali broj ustvari je crveni karton.
@Anel u cemu je problem? Svi znaju da je u Engleskoj ostrija igra, pa i po cjenu tezih faulova.
A ti ako mislis da je Wojo onako opalio Robbena da se ovaj baca kao da ga je neko kamionom puko smijesan si. Penal je bio, ali reci da Robben nije malo dodao svoje glume je ipak smijesna stvar.
@Effe A vidi ove logike, u 95% penala od strane golmana, golman je zadnji igrac. A samo mali broj ustvari je crveni karton.
@Anel u cemu je problem? Svi znaju da je u Engleskoj ostrija igra, pa i po cjenu tezih faulova.
Celik!3,2,2.
Uvijek se u onakvoj situaciji daje crveni golmanu. To je tako, iako se nekad čini nepravedno, jer ipak bi golmana trebalo možda tretirat drugačije.AllGunsBlazing je napisao/la:
Postoje kritike što se tog pravila tiče, pa čak i kada je u pitanju i zadnji igrač. I određeni stručnjaci smatraju da bi pravilo možda trebalo promijeniti i nekad biti blaži u tim situacijama (da se ocjenjuje npr po težini faula). Ali za sad je tako kako je i sudija je samo postupio po pravilima.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nas golma je isao na loptu , on je dotaknuo Robbena, koji je napravio vise od toga. Robben ima dovoljno iskustva da zna napraviti vise od toga. Sveukupno Bayernovi su to igraci cesto radili svaki kontakt, nismo navikli na to u Engleskoj. Sudjeni su prekrsaji kakvi se ne sude u Premiershipu.nedim93 je napisao/la:Hajmo se igrat, pronađi razliku.
@effe_sa golmanu se ne daje crveni zato što je zadnji igrač
Nemam se sta igrat. Bezobrazna izjava za onakav start. Jasno kao dan da na indirektan nacin osporava penal i karton. Tu su pravila jasno definisana. Njegov golman je brutalno i nesmotreno faulirao igraca koji je bio u izrazitoj gol sansi i to se sankcionise crvenim kartonom.
EDIT:
I ima na novinarskim portalima naslova gdje pise "wenger osporava penal i optuzuje Robbena". Da budemo jasni, i ja bih ga tako napisao nakon ovako besramne izjave. cak mislim da se nije ni rukovao sa Guardiolom nakon utakmice
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 21 feb 2014, 01:07, ukupno mijenjano 3 puta.
@nedim93
pa jebbo te led jesil ti normalan? Kaze Wenger Robben je izvukao nesto vise iz onog prekrsaja? Pa sta je trebao izvuci vise? Je li ocigledan FOUL, je li ocigledan PENAL, do sudije je hoce li mu ili nece dati crveni!!!
Je li gori foul Boateng-a ili ovog golmana???
Pa fakat niste normalni... pola evrope bruji o tome kako je crveni karton opravdan, a vi se nesto nasli zaliti sa Wengerom na celu... Zasto ne mozete prihvatiti poraz i relano stanje da ste slabija momcad te da biste ga popusilli i bez crvenog kartona...???
Pa Bog te vidio izgubili ste na domacem terenu 0:2, a dajete izjave tipa kako imate optimizma za uzvrat? Pa je li vi sebe cujete?
A bog te vidio i budalastine,ccc
pa jebbo te led jesil ti normalan? Kaze Wenger Robben je izvukao nesto vise iz onog prekrsaja? Pa sta je trebao izvuci vise? Je li ocigledan FOUL, je li ocigledan PENAL, do sudije je hoce li mu ili nece dati crveni!!!
Je li gori foul Boateng-a ili ovog golmana???
Pa fakat niste normalni... pola evrope bruji o tome kako je crveni karton opravdan, a vi se nesto nasli zaliti sa Wengerom na celu... Zasto ne mozete prihvatiti poraz i relano stanje da ste slabija momcad te da biste ga popusilli i bez crvenog kartona...???
Pa Bog te vidio izgubili ste na domacem terenu 0:2, a dajete izjave tipa kako imate optimizma za uzvrat? Pa je li vi sebe cujete?
A bog te vidio i budalastine,ccc
Stern des Südens
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.