Sve si potvrdio sto sam napisao...remA1 je napisao/la:Ne dao Bog da se nekad izgalamio na sakupljača loptica k'o ĐokovićaSuvišna rasprava, boli njega neka stvar za našim mišljenjem... a iskreno i mene zaboli briga zbog njegovog ponašanja, sve dok reda pobjede i svaki novi turnir nam pokaziva sve više i više šta zna
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- RafaGarros9
- Kontakt:
Re: BiH tenis
-
oldtown1990
- Kontakt:
Ova Dea je propala u pravom smislu te rijeci!
Ma nikad nije ništa ni uradila da bi mogla propasti. A nije ni za bog zna kakvog talenta nikad važila...oldtown1990 je napisao/la:Ova Dea je propala u pravom smislu te rijeci!
Nego šta bi sa Katarinom Jokić, bila je sigurno u TOP 3 u Evropi u svom godištu, ali nakon što je prešla da igra za Srbiju ništa o njoj. Neka povreda ili ?
ZELJEZNICAR 1921!
Ma kakva Dea, glavno da je instagram na prvom mjestu..
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Raja , mame mi moje sinoc sam sanjao da je Mirza osvojio neki turnir ali nisam kristalno shvatio da li je u pitanju neki slabiji ili jaci turnir 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Zna li se raspored za sutra?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
14h Bašić - HaaseRaonffa je napisao/la:Zna li se raspored za sutra?
16h Džumhur - de Bakker
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Unofficialpage je napisao/la:14h Bašić - HaaseRaonffa je napisao/la:Zna li se raspored za sutra?
16h Džumhur - de Bakker
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Šta mislite jel bolje ovako ili da Dzumi igra protiv Bakkera u petak prvi, a protiv Haasea u nedjelju drugi mec ?
Mislim da tu nema biranja, imaju ploče. Uvijek igra najbolji reket gostiju prvi meč protiv drugog najboljeg domaćinataremuha je napisao/la:Šta mislite jel bolje ovako ili da Dzumi igra protiv Bakkera u petak prvi, a protiv Haasea u nedjelju drugi mec ?
Pa sta se onda danas zrijebalo ili sta se vec radiloremA1 je napisao/la:Mislim da tu nema biranja, imaju ploče. Uvijek igra najbolji reket gostiju prvi meč protiv drugog najboljeg domaćinataremuha je napisao/la:Šta mislite jel bolje ovako ili da Dzumi igra protiv Bakkera u petak prvi, a protiv Haasea u nedjelju drugi mec ?
Fakat, šta onda žrijebaju?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pro forme, uglavnom se znalo kad ko igra i s kim, čisto što moraju da žrijebaju. 
Sutra očekujem 1-1, Haase vjerovatno pobjeđuje Mirzu a Damir de Bakkera.
Sutra očekujem 1-1, Haase vjerovatno pobjeđuje Mirzu a Damir de Bakkera.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
2:0 za nas sutra! 
Pa žrijeba se odmah nakon prijave igrača jer da Damir ne igra sutra onda bi prvi meč sa Haaseom igrao Tomo, a drugi Mirza. Žrijeb je samo procedura, iako se već nakon prijave igrača zna ko s kim igra, odnosno drugi domaći sa prvim gostujućim, a onda prvi domaći sa drugim gostujućim.
- Jakobsen91
- Kontakt:
Zrijebalo se da se zna koji igraci otvaraju u petak. Jer je i Dzumi mogao prvi igrati u petak, kao sto naprimjer za Srbiju otvara Djokovic. A sve ostalo je uglavnom poznato, nedjeljom uvijek prvo igraju najbolji iz oba tima.
Ne znam što onda svi čekaju taj "službeni" žrijeb da kažu ko igra sa kimremA1 je napisao/la:Pa žrijeba se odmah nakon prijave igrača jer da Damir ne igra sutra onda bi prvi meč sa Haaseom igrao Tomo, a drugi Mirza. Žrijeb je samo procedura, iako se već nakon prijave igrača zna ko s kim igra, odnosno drugi domaći sa prvim gostujućim, a onda prvi domaći sa drugim gostujućim.
Nisam znao da se to zna već unaprijed odmah nakon prijave igrača...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uobičajeno:Raonffa je napisao/la:Ne znam što onda svi čekaju taj "službeni" žrijeb da kažu ko igra sa kimremA1 je napisao/la:Pa žrijeba se odmah nakon prijave igrača jer da Damir ne igra sutra onda bi prvi meč sa Haaseom igrao Tomo, a drugi Mirza. Žrijeb je samo procedura, iako se već nakon prijave igrača zna ko s kim igra, odnosno drugi domaći sa prvim gostujućim, a onda prvi domaći sa drugim gostujućim.
Nisam znao da se to zna već unaprijed odmah nakon prijave igrača...
1. meč najbolji protivnika vs drugi najbolji domaćina
2. meč najbolji domaćina vs drugi najbolji protivnika
ili na drugi način
Domaćin vs gost
1. meč 2 vs 1
2. meč 1 vs 2
3. meč dubl
4. meč 1 vs 1
5. meč 2 vs 2
S tim da prvi i drugi meč mogu biti obrnutim rasporedom.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Može Mirza uzeti Hasu!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Kakvu posjetu mozemo očekivati ? Momci su zasluzili podrsku a i karta je pristupacna.sretno momci

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.