AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 28 avg 2015, 14:47

A evo sad čitam da bi Soriano moga biti "last minute deal" :zviz:
Pa oni stvarno nisu normalni. Puna ekipa veznjaka a nigdje kreativca
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 avg 2015, 15:03

Mihajlovic: "Niang and Menez are injured, but we will have an alternative formation when they return: 4-3-3."
Sad si se sjetio i toga mamlazu, a pustio si faraona da ide :facepalm:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 28 avg 2015, 15:06

milanist je napisao/la:
Mihajlovic: "Niang and Menez are injured, but we will have an alternative formation when they return: 4-3-3."
Sad si se sjetio i toga mamlazu, a pustio si faraona da ide :facepalm:
Ma vidis da ni sam ne zna sta hoce. Ne vjerujem da ce docekati sljedece ljeto na klupi Milana. ;)
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/natsumi-17.html]Natsumi[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/anna-morison-123.html]Anna Morison[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/vladochka-83.html]Vladochka[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/mia-98.html]Mia[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/vanessa-96.html]Vanessa[/url] - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Live Dating Site [/url]

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 avg 2015, 15:39

Ja se nadam da nece, ida ce nas Carlo prauzeti dogodine :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 28 avg 2015, 15:43

Ma moze nas i Sacci preuzeti iduce godine, ako ne izbori ligu prvaka doviđenja :o:o

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 avg 2015, 16:48

milanist je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:
milanist je napisao/la:Sto imam osjecaj da i nisu bas novi :D al ajd nejse, dobro dosli i od mene :D i budite nam aktivni.
Ja novi nisam,za drugog kolegu ne znam.Ja sam ovdje vec tri godine sa ponekom pauzom,i vise-manje svi me znaju.
Pa vidim od neki dan si se reg. jedino da nisi neki stari :D pa popusio kakav ban hehe.. :D
Ban,a da i ne znam zasto.Inace francobaresi je.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 avg 2015, 16:59

A ti si druze hehehe.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 28 avg 2015, 17:23

Braco milanisti dosao vam Kucka a ovdje nema veselja doceka sala mala ;) ;) ;) ;) stvarno mi nije jasno sto ce vam on :?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 28 avg 2015, 18:19

Yucca je napisao/la:Braco milanisti dosao vam Kucka a ovdje nema veselja doceka sala mala ;) ;) ;) ;) stvarno mi nije jasno sto ce vam on :?
nije nama jasno ni šta će nam Bertolaci, Esien, Zakardo, Bonaventura, Honda, Matri, Poli i mnogi drugi, preživjeli smo njih preživjet cemo i Kucku!

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 28 avg 2015, 18:56

LegendKiller je napisao/la:
Yucca je napisao/la:Braco milanisti dosao vam Kucka a ovdje nema veselja doceka sala mala ;) ;) ;) ;) stvarno mi nije jasno sto ce vam on :?
nije nama jasno ni šta će nam Bertolaci, Esien, Zakardo, Bonaventura, Honda, Matri, Poli i mnogi drugi, preživjeli smo njih preživjet cemo i Kucku!
Kao sto su nekad davno znali kupiti ovake igrace, ali tad su oni bili u manjini, pa nije padalo tesko, sto nije stvar s danasnjim igracima slika

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 28 avg 2015, 19:16

Znas sta je Dhorasoo za ove druge koje si naveo, svemirski brod!
Ovaj lik je bio dobar tehnicar i znao nesto napraviti, igrao godinama po PSG-u, Bordeauxu i sl, pa cak i povremeno repr. Francuske. I to one beton Francuske; Thuram,Makelele,Vieira,Zizou,Henry....

---

Ceka se Moutinho, Xabi Alonso, igrac(i) tog profila :problem:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 28 avg 2015, 19:17

meskalin je napisao/la:
LegendKiller je napisao/la:
"Yucca" je napisao/la:Braco milanisti dosao vam Kucka a ovdje nema veselja doceka sala mala ;) ;) ;) ;) stvarno mi nije jasno sto ce vam on :?
Kao sto su nekad davno znali kupiti ovake igrace, ali tad su oni bili u manjini, pa nije padalo tesko, sto nije stvar s danasnjim igracima [img]http://fr.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/footballcentral/FootballCentral/314516_BIGPORTRAIT.jpg[/img]
Kako bode u oci ovaj grb italije, nekad smo i mi bili prvaci :)

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 28 avg 2015, 19:18

:urnebes:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 28 avg 2015, 19:22

Zenga je napisao/la:Znas sta je Dhorasoo za ove druge koje si naveo, svemirski brod!
Ovaj lik je bio dobar tehnicar i znao nesto napraviti, igrao godinama po PSG-u, Bordeauxu i sl, pa cak i povremeno repr. Francuske. I to one beton Francuske; Thuram,Makelele,Vieira,Zizou,Henry....

---

Toliko je bio dobar da je za AC Milan odigrao vrlodobrih 12 utakmica :bow: za Francusku od 99'-06' imao 18 tekmi odgiranih i jedan gol postignut :wave:

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 28 avg 2015, 19:40

meskalin je napisao/la:
Zenga je napisao/la:Znas sta je Dhorasoo za ove druge koje si naveo, svemirski brod!

---

Toliko je bio dobar da je za AC MIlan odigrao vrlodobrih 12 utakmica :bow: za Francusku imao 18 tekmi odgiranih i jedan gol postignut :wave:
Ne prosipaj se ociju ti, konkurenti mu bili Rui Costa, Seedorf, Pirlo. Kada vec googlas i izbacivas cifre o nastupima pogledaj kakvi su jos igraci bili na klupi u ista doba kod FRA. Od ovih gov.narosa sto igraju danas ni jedan jedini nebi ni prismrdio rosteru od 25 igraca, ni tadasnjeg Milana ni FRA. Pametnom dosta.

Dakle, po tvome, u superjakom Milanu imati 10+ nastupa je lose, i na nivou ovih panjeva sto igraju danas?
De nam onda proguglaj koliko nastupa ima Vieira u Milanu? ili koliko Henry u Juventusu? Ocigledno nisi najbolje upoznat sa ist. ovog kluba zadnjih 10ak god, pa je previse ocekivati da ces biti upoznat sa prethodnih 15-20god... :wave:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 28 avg 2015, 20:11

Zenga je napisao/la:
meskalin je napisao/la:

---

Toliko je bio dobar da je za AC MIlan odigrao vrlodobrih 12 utakmica :bow: za Francusku imao 18 tekmi odgiranih i jedan gol postignut :wave:
Ne prosipaj se ociju ti, konkurenti mu bili Rui Costa, Seedorf, Pirlo. Kada vec googlas i izbacivas cifre o nastupima pogledaj kakvi su jos igraci bili na klupi u ista doba kod FRA. Od ovih gov.narosa sto igraju danas ni jedan jedini nebi ni prismrdio rosteru od 25 igraca, ni tadasnjeg Milana ni FRA. Pametnom dosta.

Dakle, po tvome, u superjakom Milanu imati 10+ nastupa je lose, i na nivou ovih panjeva sto igraju danas?
De nam onda proguglaj koliko nastupa ima Vieira u Milanu? ili koliko Henry u Juventusu? Ocigledno nisi najbolje upoznat sa ist. ovog kluba zadnjih 10ak god, pa je previse ocekivati da ces biti upoznat sa prethodnih 15-20god... :wave:

Rođak nemoj se prosipati očiju ti, pa spominjes VIeru koji je u Arsenalu postao najbolji zadnjih vezni ili Henry_a o kojem ne treba govoriti nista, sa nekim šabanom koji je je dosao iz Lyona i nije aposlutno nista napravio niti u MIlanu niti u repki Francuske, lik je bio epizodista obicni....a mislim da bi Montolivo i De Jong iz ovoga Milana mogli biti na klupi tadasnjeg...a wiki sam potražio da znam koliko je nastupa imao, jer se sjećam kad su ga doveli, i kako je prošao u klubu !!

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 28 avg 2015, 22:03

Evo konacno docekasmo i Kucku :).. Pa cekamo ga kako je stigao u Genovu.. Bravo CELO
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 29 avg 2015, 00:24

Milan have contacted Genoa for Diego Perotti. (SKY)
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 29 avg 2015, 00:24

Evo ponudili su nam Javi Martineza iz Bayerna na posudbu, momak je ekstra igrac, ali je ozljedjen predugoo, a druga stvar fale nam ofanzivici tako da ne vjerujem da ce ga dovesti..

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 avg 2015, 01:41

E bas nam treba Martinez. Nebi bilo loše dovesti i Songa, a Soriano je svakako nas 31-og. Pun mi je q vise ovih kreativaca u ekipi 8-)
Il Club più titolato al mondo!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []