nema sumnje da će se chiefsi vratiti u playoff i tamo biti ozbiljni kontenderi, ali više je nego očito da mahomes pada. to je već dvije godine očigledno, a čak se to i onu sezonu prije kada su uzeli titulu dalo naslutiti
vidjećemo, vjerovatno će se tek za dvije godine moći definitivno reći u kojem smjeru to ide. ja kod njega definitivno ne vidim taj fanatizmus tipa bradyja, cr7, novaka i njima sličnih ali možda se varam
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Imate li vi neku fantasy nfl ligu i imate li nagrade na kraju,koliko je kotizacija?Pitam za dogodine posto sam novi ovdjejestamaji je napisao/la: ↑15 dec 2025, 22:11nema sumnje da će se chiefsi vratiti u playoff i tamo biti ozbiljni kontenderi, ali više je nego očito da mahomes pada. to je već dvije godine očigledno, a čak se to i onu sezonu prije kada su uzeli titulu dalo naslutiti
vidjećemo, vjerovatno će se tek za dvije godine moći definitivno reći u kojem smjeru to ide. ja kod njega definitivno ne vidim taj fanatizmus tipa bradyja, cr7, novaka i njima sličnih ali možda se varam
FC Barcelona
Arsenal FC
NBA:OKC & BKN
New England Patriots & Green Bay Packers
Arsenal FC
imaju dvije lige, prvu igra nekolicina nas već 12-13 godina, druga postoji nešto kraće. kotizacija je časna pionirska da će se ozbiljno igrati a nagrada je da te edo upiše u neku svoju tabelu i napiše da si pobijedio na sreću i da je ustvari on bio najbolji
Ok,hvalajestamaji je napisao/la: ↑15 dec 2025, 23:10imaju dvije lige, prvu igra nekolicina nas već 12-13 godina, druga postoji nešto kraće. kotizacija je časna pionirska da će se ozbiljno igrati a nagrada je da te edo upiše u neku svoju tabelu i napiše da si pobijedio na sreću i da je ustvari on bio najbolji
FC Barcelona
Arsenal FC
Arsenal FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.