FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
plava_pruga
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ma ja larrry sreca vasa, Hvala (tobejarabi) zijadu sto vam je otvorio oci i rekao vam da neidete na derbi, hvala njemu sto ce vas odrati za gledanje. Hvala njemu sto vam je podigao karte, sto vas je digo iz pepela kako se vama slika stvara, a svi znamo kako je fk sarajevo haralo ligom ovih godina i kako ste isli u evropu skoro svaki put. Samo mi nije jasno sta vam je on to pomogao? Sta vam je donio? LED TV? Pa bolan, to je mogla i stara uprava, dici vam cijene na 6 KM i onda raditi sta oce sa tim dodatnim parama. Al oni nisu bili ovoliki uhljupi ko ovaj. Jednu sezonu, niste izasli u Evropu, odmah lomite stadion. Pa nije to lijepo bilo. Koliko sam vam onda puta majki spomenuo nisi ni sam svjestan kad sam cuo da nemogu na derbi. Derbi koji je znacio mnogo za titulu. I kazem ti samo da je uprava MORALA da bira između nas i vas. Normalno izabrala je nas, jer bi nasi navijaci ostali ispred stadiona i nebi mogli uci, da su vama dali slovo O. Ocekivala se rekordna posjeta, i sada se ocekuje, ali samo za te 3-4 hiljade manje, ali nemozemo svi stati. Ja samo zelim tebi da ukazem na to da nije sve onako kako ti se cini. Nezelimo mi da vama cinimo nepravdu, vec nemozemo protiv sebe.
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Na zato sto ste lomili nego sto ih niste platili jos ( bljekicu pljati stoljice ).Larry David je napisao/la:Tako je posteno, ali govoriti da je to zbog toga sto smo predprosli derbi lomili stolice, e na to se mora odgovoriti.
KO JE DOSAO U OVAJ GRAD OSIM , ZUJO , BUKI, DZELO, DINO ILI BLJEKIC ILI POPARA, KO JE DOSAO?KARL HAJNC je napisao/la:,,DIJETE" koje preko 25 godina prati gradske derbije,za razliku od tebe i tebi sličnih koji su silom prilika ,,šljegli" u moj grad i uništavaju svetinju grada Sarajeva koja se nekad zvala,,GRADSKI DERBI"fromel je napisao/la:Ovdje se vec uveliko zakuhalo prije derbija, Manijaci nenasjedajte na provokacije ove dječurlije, mangupi preko tastature, počevši od KARL HAJNCA pa nadalje. To se da primjetiti po komentarima.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- samir_tm87
- Kontakt:
E, Amra zasto sama
sjedis tu na basamacima
e, Amra, nemoj plakat'
nije vakat, ni dzenaza Titina
Evo, brisem Bracin broj
Amra, bicu samo tvoj
bicu samo, samo tvoj
Tvoje suze bole vise
neg' degenek protiv Celika
jer sutra je pravi dan
sutra je, Amra, je.biga
sutra je derbi u Dolini cupova
sjedis tu na basamacima
e, Amra, nemoj plakat'
Evo, brisem Bracin broj
Amra, bicu samo tvoj
bicu samo, samo tvoj
Tvoje suze bole vise
jer sutra je pravi dan
sutra je, Amra, je.biga
- Larry David
- Kontakt:
Vidim da ne baratas osnovnim informacijama i jos uvijek mislis da su stolice lomljene jer se nije izaslo u Evropu.plava_pruga je napisao/la:ma ja larrry sreca vasa, Hvala (tobejarabi) zijadu sto vam je otvorio oci i rekao vam da neidete na derbi, hvala njemu sto ce vas odrati za gledanje. Hvala njemu sto vam je podigao karte, sto vas je digo iz pepela kako se vama slika stvara, a svi znamo kako je fk sarajevo haralo ligom ovih godina i kako ste isli u evropu skoro svaki put. Samo mi nije jasno sta vam je on to pomogao? Sta vam je donio? LED TV? Pa bolan, to je mogla i stara uprava, dici vam cijene na 6 KM i onda raditi sta oce sa tim dodatnim parama. Al oni nisu bili ovoliki uhljupi ko ovaj. Jednu sezonu, niste izasli u Evropu, odmah lomite stadion. Pa nije to lijepo bilo. Koliko sam vam onda puta majki spomenuo nisi ni sam svjestan kad sam cuo da nemogu na derbi. Derbi koji je znacio mnogo za titulu. I kazem ti samo da je uprava MORALA da bira između nas i vas. Normalno izabrala je nas, jer bi nasi navijaci ostali ispred stadiona i nebi mogli uci, da su vama dali slovo O. Ocekivala se rekordna posjeta, i sada se ocekuje, ali samo za te 3-4 hiljade manje, ali nemozemo svi stati. Ja samo zelim tebi da ukazem na to da nije sve onako kako ti se cini. Nezelimo mi da vama cinimo nepravdu, vec nemozemo protiv sebe.
Dotle sam i procitao tvoj post i onda shvatim da nisi vrijedan da sa tobom uopste raspravljamn jer blago receno pojma nemas.
Poz.
- samir_tm87
- Kontakt:
i uprkos tome sta si shvatio ( to mi je cudno , jer nezz kako ti mozes nest oshvatit , tvoj hard disk to ne podrzava ) ugl to si shvatio i opet mu odg da mu neces odg , talenatLarry David je napisao/la:Vidim da ne baratas osnovnim informacijama i jos uvijek mislis da su stolice lomljene jer se nije izaslo u Evropu.plava_pruga je napisao/la:ma ja larrry sreca vasa, Hvala (tobejarabi) zijadu sto vam je otvorio oci i rekao vam da neidete na derbi, hvala njemu sto ce vas odrati za gledanje. Hvala njemu sto vam je podigao karte, sto vas je digo iz pepela kako se vama slika stvara, a svi znamo kako je fk sarajevo haralo ligom ovih godina i kako ste isli u evropu skoro svaki put. Samo mi nije jasno sta vam je on to pomogao? Sta vam je donio? LED TV? Pa bolan, to je mogla i stara uprava, dici vam cijene na 6 KM i onda raditi sta oce sa tim dodatnim parama. Al oni nisu bili ovoliki uhljupi ko ovaj. Jednu sezonu, niste izasli u Evropu, odmah lomite stadion. Pa nije to lijepo bilo. Koliko sam vam onda puta majki spomenuo nisi ni sam svjestan kad sam cuo da nemogu na derbi. Derbi koji je znacio mnogo za titulu. I kazem ti samo da je uprava MORALA da bira između nas i vas. Normalno izabrala je nas, jer bi nasi navijaci ostali ispred stadiona i nebi mogli uci, da su vama dali slovo O. Ocekivala se rekordna posjeta, i sada se ocekuje, ali samo za te 3-4 hiljade manje, ali nemozemo svi stati. Ja samo zelim tebi da ukazem na to da nije sve onako kako ti se cini. Nezelimo mi da vama cinimo nepravdu, vec nemozemo protiv sebe.
Dotle sam i procitao tvoj post i onda shvatim da nisi vrijedan da sa tobom uopste raspravljamn jer blago receno pojma nemas.
Poz.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma koliko god ih ja ne volio,bezveze je sto nece biti,da je bilo volje nasao bi se kompromis 100% ovako su se samo misici natezali sa svih strana i sjebali su jos jedan derbi (ne skroz al' jesu).
Onaj dio gdje su bili lani trebali su opet dobiti ili nesto manje,al' skinut' stolice i ne bi bilo price uopste,ovako se samo preseravaju i jedni i drugi.
Onaj dio gdje su bili lani trebali su opet dobiti ili nesto manje,al' skinut' stolice i ne bi bilo price uopste,ovako se samo preseravaju i jedni i drugi.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- samir_tm87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Sto ih crnogorac puce po usima, a levata mila majko.
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Lik nije iz CG nit ima bilo kakve veze sa CG informisi se malo,a sto se tice ko je odakle i ko je dosao,krenite samo od vaseg idola kojem pjesme pjevate,pravo sarajevsko prezime! Mi smo ovo sve pokrenuli a predsjednik kao pravi gospodin stao na nasu stranu,ovo smo cekali godinama da imamo ovakvog covjeka u upravi kojem su preci navijaci od nekih nebitnih likova kojima derbi sluze da uzmu pare,a da smo upravu pokazuje i to koliko samo Blekica prozivate,imate kompleks zvani Blekic zato cemo da vas oderemo 0-2 pa pjevajte do zore!Strauss je napisao/la:Sto ih crnogorac puce po usima, a levata mila majko.
Koje li ironije... prije 7 dana oni bojkovatali lukavicu iz potpuno istih razloga, a sad kad se isto desilo nama, onda se to opravdava, bravo, baš ste u ultra fazonu, samo naprijed.Dokažite da ste najjača navijačka skupina na svom stadionu... ali kad nema gostujućih navijača.
-
plava_pruga
- Kontakt:
skontaj malo, ko se kome prvi smijo? a ko se sada zadnji smije? Pa vidi malo sta je ironija u tome, vi ili mi? Nama se smijete a onda sami isto radite, mi vas samo podjebavamo jer ste to uradili.Ton1 je napisao/la:Koje li ironije... prije 7 dana oni bojkovatali lukavicu iz potpuno istih razloga, a sad kad se isto desilo nama, onda se to opravdava, bravo, baš ste u ultra fazonu, samo naprijed.Dokažite da ste najjača navijačka skupina na svom stadionu... ali kad nema gostujućih navijača.
A ovaj iznad tebe rece da vam je dosao predsjednik koji voli navijace. Da li se ti decko salis? Pa on jedva ceka da vas opali po džepu. PA ČUJ 3KM za ulaz, da plati to gledanje netreba mu vise od pola marke po navijacu, pa vi skontajte koliko je on dobar. Nebi me čudilo da je on zahtjevao da vam se smanji prostor, kako bi vas odero. Al eto opet ima budala koje pricaju da je super i uzdizu ga. Super je to kad si zaluđen, vidik ti je drama sužen.
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Burazeru ovaj prvi dio ti ne kontam, ko je kome šta uradio :S
A što se tiće Blekića, to već nije tvoja stvar ni briga, i nema potrebe da pričaš o stvarima u koja si polovično upućen
A što se tiće Blekića, to već nije tvoja stvar ni briga, i nema potrebe da pričaš o stvarima u koja si polovično upućen
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Ko kome trazi 3 marke,on veze sa prodajom tih karata nema pusti se te vase suplje politike,on ce biti sa nama na sjeveru kakve on veze ima sa kartama jesi li normalan ti,i znas li ko je uopste dogovarao cijene karti i zasto? Ti si previse suzen a to cete vidjeti uskoro pricacemo na kraju cijele sezone pa ces vidjeti sta se sve kod vas promjenilo,a sta kod vas! Koliko njega zanima te 3 km nisi ni svjestan na tvoju zalost njemu ni ne trbaju,cak se i ponudio da se o nasem trosku uklone te stolice sa sjevera al jok uglavnom uzivacete u sljedecm derbiju to je sigurno!plava_pruga je napisao/la:skontaj malo, ko se kome prvi smijo? a ko se sada zadnji smije? Pa vidi malo sta je ironija u tome, vi ili mi? Nama se smijete a onda sami isto radite, mi vas samo podjebavamo jer ste to uradili.Ton1 je napisao/la:Koje li ironije... prije 7 dana oni bojkovatali lukavicu iz potpuno istih razloga, a sad kad se isto desilo nama, onda se to opravdava, bravo, baš ste u ultra fazonu, samo naprijed.Dokažite da ste najjača navijačka skupina na svom stadionu... ali kad nema gostujućih navijača.
A ovaj iznad tebe rece da vam je dosao predsjednik koji voli navijace. Da li se ti decko salis? Pa on jedva ceka da vas opali po džepu. PA ČUJ 3KM za ulaz, da plati to gledanje netreba mu vise od pola marke po navijacu, pa vi skontajte koliko je on dobar. Nebi me čudilo da je on zahtjevao da vam se smanji prostor, kako bi vas odero. Al eto opet ima budala koje pricaju da je super i uzdizu ga. Super je to kad si zaluđen, vidik ti je drama sužen.
jos se natezete
eto vas svi ste kolektivno ultrasi unistili ste ono malo sto je valjalo u gradu eh hajde sad furajte ta pjevanja po naredbi i masite zastavama 10 minuta jeli su vam tako rekli vasi idoli sa ograda,ultrafurasi unistavajte sve sto mozete niste sposobni za nesto drugo,fino to sve onda obrazlozite na internetu nek vas pohvale iz beograda,dresdena zagreba itd i bit ce te ono plaho najbolji...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
samir_tm87 je napisao/la:E, Amra zasto sama
sjedis tu na basamacima
e, Amra, nemoj plakat'
Evo, brisem Bracin broj
Amra, bicu samo tvoj
bicu samo, samo tvoj
Tvoje suze bole vise
jer sutra je pravi dan
sutra je, Amra, je.biga
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ton1 je napisao/la:Koje li ironije... prije 7 dana oni bojkovatali lukavicu iz potpuno istih razloga, a sad kad se isto desilo nama, onda se to opravdava, bravo, baš ste u ultra fazonu, samo naprijed.Dokažite da ste najjača navijačka skupina na svom stadionu... ali kad nema gostujućih navijača.
priča prva
U stočnom Sarajevu, kapacitet tribine za gostujuće navijače je cirka 2000. Oni odredili da može doći 700 ljudi. Ostali neće moći. Znači, pričamo o ODVOJENOJ tribini od domaćih navijača. Također na rečeno da nećemo moći ništa od rekvizita da unesemo(bubanj, zastave). Povrh svega cijena karte za domaće navijače je bila 5 a za nas 10.
priča druga
Hram fudbala ima kapacitet od cirka 15.000 gledalaca. Dvije "normalne" tribine i jednu koja se "aktivira" za jače utakmice. Uvijek je tako bilo. Pitari su dobili 3000 ulaznica. 20% od kapaciteta Grbavice. 10% može na tribinu gdje IMA domaćih navijača. Taj dio je imao 950-960 stolica. Kada su stolice "nestale"
Isto. Ne bih rekao. Doduše, zbog ovakvih stvari vam nadimak "njanje" savršeno odgovara. Stalno nešto kukate, njanjačete
Zbog kako vi mudro kažete "nekorektnosti" uprave Želje i svemoćnog momka koji vodi Jug
To što vi radite je školski primjer nenormalnog ponašanja. Da ne upotrijebim nekuk težu riječ.
Njanje
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
fol kaazu sarajevo ce vratit nama s tim da ce dat samo 5% nama od 36 hiljada. mogu mislit kako ce njima biti na derbiju na grbavici kad mi njima damo 5% od 7000 realno sto je jednako 350 mjesta.
- katzenbrummen
- Kontakt:
Brate, da sam predsjednik drzhave, stavio bi te za prvog pomochnika! Svaka chast! POTPISUJEM SVE I DO JEDNU RIJECH! :]nikad_izvini je napisao/la:Ton1 je napisao/la:Koje li ironije... prije 7 dana oni bojkovatali lukavicu iz potpuno istih razloga, a sad kad se isto desilo nama, onda se to opravdava, bravo, baš ste u ultra fazonu, samo naprijed.Dokažite da ste najjača navijačka skupina na svom stadionu... ali kad nema gostujućih navijača.Čovječe, jel ti znaš šta pričaš, očito ne znaš.
priča prva
U stočnom Sarajevu, kapacitet tribine za gostujuće navijače je cirka 2000. Oni odredili da može doći 700 ljudi. Ostali neće moći. Znači, pričamo o ODVOJENOJ tribini od domaćih navijača. Također na rečeno da nećemo moći ništa od rekvizita da unesemo(bubanj, zastave). Povrh svega cijena karte za domaće navijače je bila 5 a za nas 10.
priča druga
Hram fudbala ima kapacitet od cirka 15.000 gledalaca. Dvije "normalne" tribine i jednu koja se "aktivira" za jače utakmice. Uvijek je tako bilo. Pitari su dobili 3000 ulaznica. 20% od kapaciteta Grbavice. 10% može na tribinu gdje IMA domaćih navijača. Taj dio je imao 950-960 stolica. Kada su stolice "nestale"logično je da se kapacitet povećao. Više ljudi može da stane. Kažu 1500, po meni između 1300 i 1400, hladno. Vi ko da nikad niste bili na utakmice prije postavljanja stolica. Možda i niste. Drugih 10% može na Istok koji može da primi i više od tih 1500 al eto, do lokomotive, zbog sigurnosti. Cijene karata su ISTE za domaćine i goste. Što se tiče rekvizita, vjerujem da ste se mogli dogovoriti da ste se POJAVILI NA SASTANKU u Utorak. Ali niste.
Isto. Ne bih rekao. Doduše, zbog ovakvih stvari vam nadimak "njanje" savršeno odgovara. Stalno nešto kukate, njanjačetetražite teorije zavjere. Prošle sezone je bio Brković, sad je momak koji vodi Jug
Naredne godine će biti Tifa ili neko četvrti
![]()
Zbog kako vi mudro kažete "nekorektnosti" uprave Želje i svemoćnog momka koji vodi Jugvi tražite osvetu tipa ograničavanja broja karata na Koševu. Bez obzira što Jug nećete nikad popuniti. Bez obzira što ono pola Zapada također nećete nikada popuniti. Bez obzira što ste dobili 20% kapaciteta Grbavice. Malo vam. Jedan derbi ste već sjebali na Koševu, nije vam se nešto sviđalo. Loše igralo Sarajevo pa malo lomili. Normala. Sad vam se ne sviđa jer nemate krova nad glavom, đeš dijeliti čuvene navijače, to se nikad nije radilo
Sad bi vi postavljali neke zahtjeve koji ako ne budu uslišeni, osveta. Isto razmažena mamina i tatina djeca. Što i jeste, realno. Tako se ponašate. Vi ste u pravu, kad nije po vašem lomite, plačete i kukate a onda to sve pravdate urotama, zavjerama i svemoćnim protivnicima koji vam opet ne mogu ništa jer ste "divovi"
![]()
To što vi radite je školski primjer nenormalnog ponašanja. Da ne upotrijebim nekuk težu riječ.
Njanje
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
Potpisujem i nikad_izvini, sve je rekao kako trebanikad_izvini je napisao/la:Ton1 je napisao/la:Koje li ironije... prije 7 dana oni bojkovatali lukavicu iz potpuno istih razloga, a sad kad se isto desilo nama, onda se to opravdava, bravo, baš ste u ultra fazonu, samo naprijed.Dokažite da ste najjača navijačka skupina na svom stadionu... ali kad nema gostujućih navijača.Čovječe, jel ti znaš šta pričaš, očito ne znaš.
priča prva
priča druga
Hram fudbala ima kapacitet od cirka 15.000 gledalaca. Dvije "normalne" tribine i jednu koja se "aktivira" za jače utakmice. Uvijek je tako bilo. Pitari su dobili 3000 ulaznica. 20% od kapaciteta Grbavice. 10% može na tribinu gdje IMA domaćih navijača. Taj dio je imao 950-960 stolica. Kada su stolice "nestale"logično je da se kapacitet povećao. Više ljudi može da stane. Kažu 1500, po meni između 1300 i 1400, hladno. Vi ko da nikad niste bili na utakmice prije postavljanja stolica. Možda i niste. Drugih 10% može na Istok koji može da primi i više od tih 1500 al eto, do lokomotive, zbog sigurnosti. Cijene karata su ISTE za domaćine i goste. Što se tiče rekvizita, vjerujem da ste se mogli dogovoriti da ste se POJAVILI NA SASTANKU u Utorak. Ali niste.
Isto. Ne bih rekao. Doduše, zbog ovakvih stvari vam nadimak "njanje" savršeno odgovara. Stalno nešto kukate, njanjačetetražite teorije zavjere. Prošle sezone je bio Brković, sad je momak koji vodi Jug
Naredne godine će biti Tifa ili neko četvrti
![]()
Zbog kako vi mudro kažete "nekorektnosti" uprave Želje i svemoćnog momka koji vodi Jugvi tražite osvetu tipa ograničavanja broja karata na Koševu. Bez obzira što Jug nećete nikad popuniti. Bez obzira što ono pola Zapada također nećete nikada popuniti. Bez obzira što ste dobili 20% kapaciteta Grbavice. Malo vam. Jedan derbi ste već sjebali na Koševu, nije vam se nešto sviđalo. Loše igralo Sarajevo pa malo lomili. Normala. Sad vam se ne sviđa jer nemate krova nad glavom, đeš dijeliti čuvene navijače, to se nikad nije radilo
Sad bi vi postavljali neke zahtjeve koji ako ne budu uslišeni, osveta. Isto razmažena mamina i tatina djeca. Što i jeste, realno. Tako se ponašate. Vi ste u pravu, kad nije po vašem lomite, plačete i kukate a onda to sve pravdate urotama, zavjerama i svemoćnim protivnicima koji vam opet ne mogu ništa jer ste "divovi"
![]()
Njanje
I ajmo sad o nečem drugom