Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: Serie A
To je to, sto reče veliki Arrigo ne znaju prljavo da pobjeđuju, e baš tako..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
muha milanez je napisao/la:To je to, sto reče veliki Arrigo ne znaju prljavo da pobjeđuju, e baš tako..
Zat igraju za raju kuknjava
Definisi najljepsi?KingJamesMVP je napisao/la:Najljepši *
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Pobjede su najvaznije.Yebes igru ako se ne moze uvezati par dobrih rezultata.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- IlCapitano
- Kontakt:
@jelle @sariel
Dosta vas je obojice, zadnja opomena.
Dosta vas je obojice, zadnja opomena.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Amsterdam1312
- Kontakt:
U kakvoj formi igra Dries Mertens. 
eee sudija kretenu klosarski
Tek sad ovo vidimAndrea Agnelli’s cousin Lapo Elkann was arrested in New York this past week-end after faking his own kidnapping, the Daily Beast reports.
Elkann, 39, is president, founder and majority shareholder of Italian Independent Group. He is a consultant for Ferrari and was responsible for brand promotion Fiat Group.
According to reports from the USA, Elkann arrived in New York last week and reportedly spent two days having cocaine and smoking marijuana with a transsexual that he had previously contacted. Having run out of cash after two days, Elkann reportedly contacted his family in Italy asking for a ransom of $ 10.000 claiming that he had been kidnapping by a woman who wanted to hurt him.
The Agnelli family contacted the NYPD that found out the truth shortly after. Elkann was summoned to court before being released. Members of the Agnelli family have release no comment to Italian press agency Ansa.
#Genoa send on 15 year old Pietro Pellegri, the youngest ever debutant in Serie A.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Tekma izmedju Fiorentine i Napolija je bila najbolja tekma u posljednje vrijeme sto sam gledao. Cista umjetnost. Volim Seriu A 
Igra donosi rezultat.Činjenica.Rezultat bez igre je ništa.Manuel je napisao/la:Pobjede su najvaznije.Yebes igru ako se ne moze uvezati par dobrih rezultata.
Pošto sam paralelno pratio dvije tekme nisam baš najbolje upratio dešavanja oko penala koji je sudija svirao za Fiorentinu pa se predomislio.
Vidio sam da pokazao na penal i da je Kalinić pokazao da nije bilo penala.
Eh sad, da li je promjenio odluku radi Kalinićevog priznanja ili mu je sudija kod gola rekao da nije bilo kontakta?
Šta je sa žutim kartonom koji je dobio Reina, jel se računa?
Vidio sam da pokazao na penal i da je Kalinić pokazao da nije bilo penala.
Eh sad, da li je promjenio odluku radi Kalinićevog priznanja ili mu je sudija kod gola rekao da nije bilo kontakta?
Šta je sa žutim kartonom koji je dobio Reina, jel se računa?
Il Club più titolato al mondo!
-
jasko_juve
- Kontakt:
Kalinic je izgubio korak i pao. Sudija je pokazao na gol aut a Reina je zustro reagovao da Kalinic dobije karton jer bi mu to bio drugi, odnosno crveni. Kalinic odma sa zemlje pokazuje da nije htio simulirati i da je fakticki korak izgubio. Sudija ni sekunde nije pokazao na penal nit je pomislio na to sigurno.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
jasko_juve
- Kontakt:
http://www.index. hr/sport/clanak/kalinic-nije-gospodin-koji-je-odbio-penal-nego-zicar-koji-se-spasavao-od-crvenog-za-glumu/939641.aspx
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Spavas li mirno inalja či ? (Chinaglia modri guzovi, inter ubio brasno u laziu)
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Mislio sam prije svega na Juve kada dosta puta ni iz kakve igre dobiju i zato su najaci a dok Roma,Inter i ostali moraju odigrati predobro da bi dobili.SiamoNoi je napisao/la:Igra donosi rezultat.Činjenica.Rezultat bez igre je ništa.Manuel je napisao/la:Pobjede su najvaznije.Yebes igru ako se ne moze uvezati par dobrih rezultata.
Rezultat je jedino mjerilo.Nema nista od ljepote i golijade.Najbolji primjer je Napoli.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Hvala, majke mi ja pomislio da je pokazao na penaljasko_juve je napisao/la:Kalinic je izgubio korak i pao. Sudija je pokazao na gol aut a Reina je zustro reagovao da Kalinic dobije karton jer bi mu to bio drugi, odnosno crveni. Kalinic odma sa zemlje pokazuje da nije htio simulirati i da je fakticki korak izgubio. Sudija ni sekunde nije pokazao na penal nit je pomislio na to sigurno.
Il Club più titolato al mondo!
zakon velikih brojeva, morao je i Inter jednom pobjeditBobadilla je napisao/la:Spavas li mirno inalja či ? (Chinaglia modri guzovi, inter ubio brasno u laziu)
Postojanje kontadiktornih zakona ide na ruku neznalicama koji, pozivajuci na onaj koji im odgovara, skrivaju svoju glupost. Hvala Bogu, ima i nas koji svijet gledamo crno-bijelo, a ne nebeskoplavo. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Prenosi li ijedna "domaća" tv ovaj superkup?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.