maxmore je napisao/la:Rinuka je napisao/la:hoce li siroki i sloboda izdavati priopcenja o kradji u ovom kolu, ili je sad liga i sudjenje korektno
Ima li Punca?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ljudi navukoše aut, ode prvenstvo u p.ičku materinu
Vjerujem da siroki ima spremno sljedece obavjestenje o tome kako liga nije regularno, samo cekaju da im se ne dosudi jedan korner
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Rinuka je napisao/la:maxmore je napisao/la:Rinuka je napisao/la:hoce li siroki i sloboda izdavati priopcenja o kradji u ovom kolu, ili je sad liga i sudjenje korektno
Ima li Punca?Punac je negdje na sigurom..Nego hoce li biti priopcenje ili je sad liga i sudjenje odjednom regularna
Ne mogu tvrditi ni da jeste penal, ni da nije. Ništa se nije moglo vidjeti na streamu. Pitarska moralnos je ko i punac, nidje je, pa mi čudno da se pitari kače na penal..
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Čovjek pade 5 minuta poslije kontakta
Ima li Jelica zlocinca? Je li jos na zvanicnoj?maxmore je napisao/la:Rinuka je napisao/la:hoce li siroki i sloboda izdavati priopcenja o kradji u ovom kolu, ili je sad liga i sudjenje korektno
Ima li Punca?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja ovdje pisem u svoje licno ime, a ne u ime Pitara ili FKS..Penal i jes i nije, ali znamo svi da je taj penal slucajno sviran protiv vas, da bi vas klub izdao sluzbeno priopcenje o tome kako su svi protiv vas..Zato sam ovo napisaomaxmore je napisao/la:
Ne mogu tvrditi ni da jeste penal, ni da nije. Ništa se nije moglo vidjeti na streamu. Pitarska moralnos je ko i punac, nidje je, pa mi čudno da se pitari kače na penal..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Je li penal ili nije? Ako je penal, penal je... ako nije penal onda nije!Rinuka je napisao/la:Ja ovdje pisem u svoje licno ime, a ne u ime Pitara ili FKS..Penal i jes i nije, ali znamo svi da je taj penal slucajno sviran protiv vas, da bi vas klub izdao sluzbeno priopcenje o tome kako su svi protiv vas..Zato sam ovo napisaomaxmore je napisao/la:
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
- tuzlak1987
- Kontakt:
Za nas se uopste ne moze svirati penal koji jeste i nije, sto nas u ove price ubacujete
Mi penal mozemo dobiti jedino ako nam protivnicki igrac bas ocito skrsi nekog..
Mi penal mozemo dobiti jedino ako nam protivnicki igrac bas ocito skrsi nekog..
Da je sviran protiv vas nebi bio, a protiv Mladosti jeste..maxmore je napisao/la:Je li penal ili nije? Ako je penal, penal je... ako nije penal onda nije!Rinuka je napisao/la:Ja ovdje pisem u svoje licno ime, a ne u ime Pitara ili FKS..Penal i jes i nije, ali znamo svi da je taj penal slucajno sviran protiv vas, da bi vas klub izdao sluzbeno priopcenje o tome kako su svi protiv vas..Zato sam ovo napisaomaxmore je napisao/la:
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Vidim i ovdje se potezala priča o paroli Manijaka. Kao što rekoh jučer, mi dizemo parole protiv ratnih zločinaca kojima je namjera bila da nas "očiste", dok "neki drugi" dizu parole podrške ratnim zločincima uz obavezno skandiranje njegovog imena. Gdje je problem?
Ovi koje buni rečenica koja je pod navodnicima, samo ću reći - Izet Nanić.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Znaci hvatate se za aut. Ne vjerujemRinuka je napisao/la: Npr aut prije gola..
Jesi li ti vidio??
Nije bio faul,nije bio ni kontakt.Krstanović zaslužio drugi žuti karton,odnosno crveni za simuliranje.Poklon penal od sudca Šehovića Mladost ispada http://****/siroki-brijeg-u-kaknju ... -mladosti/
Oj penala
Jeb.o ligu bez priopcenja za javnost bar jednom sedmicno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jeb.o ligu bez priopcenja za javnost bar jednom sedmicno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja ne vidim nista lose u tome da jedna grupa ili udruzenje javno iznese stav i misljenje, osim ako nije velicanje fasizma ili ako se tim cinom ugrozavaju ljudska prava i slobode . Nije mi ni problem sto se desilo na sportskoj priredbi...jednostavno izgleda mi demokratski. ...Medjutim moj licni stav da ljude koji su pokusali unistiti dusu ove drzave treba potpuno ignorisati i ne davat im toliki znacaj da se njihovo ime spomene medju velikom masom ljudii..ali to je moj stav.PipiDugaCarapa je napisao/la:Vidim i ovdje se potezala priča o paroli Manijaka. Kao što rekoh jučer, mi dizemo parole protiv ratnih zločinaca kojima je namjera bila da nas "očiste", dok "neki drugi" dizu parole podrške ratnim zločincima uz obavezno skandiranje njegovog imena. Gdje je problem?
Bem li im majku svima u savezu poskapali dabogdanellic07 je napisao/la:Nije bio faul,nije bio ni kontakt.Krstanović zaslužio drugi žuti karton,odnosno crveni za simuliranje.Poklon penal od sudca Šehovića Mladost ispada http://****/siroki-brijeg-u-kaknju-bolji-od-mladosti/
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevski lobi je pomogao Sirokom Brijegu danas ocito!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mjesto sa jednim od najboljih pogleda na stadion u čitavoj ligi.irfo je napisao/la:Jao komentatorske pozicije u istocnom sarajevu
Gledam 3x i ne znam kako mozete reci da jeste ili nije penal kada se nista ne vidi.nellic07 je napisao/la:Nije bio faul,nije bio ni kontakt.Krstanović zaslužio drugi žuti karton,odnosno crveni za simuliranje.Poklon penal od sudca Šehovića Mladost ispada http://****/siroki-brijeg-u-kaknju-bolji-od-mladosti/
Baš se i ja pitam, ovaj igrač Mladosti zaklanja pregledMuerte je napisao/la:Gledam 3x i ne znam kako mozete reci da jeste ili nije penal kada se nista ne vidi.nellic07 je napisao/la:Nije bio faul,nije bio ni kontakt.Krstanović zaslužio drugi žuti karton,odnosno crveni za simuliranje.Poklon penal od sudca Šehovića Mladost ispada http://****/siroki-brijeg-u-kaknju-bolji-od-mladosti/
Vidi se da je Krstanović prošao i da Rizvanović pruža nogu, je li ga zakačio ili ne ne vidi se ali je sudac u odličnoj poziciji i sigurno je vidio
ako je bio penal sve ok, ako nije onda kaznit suca, naravno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.