Vjerovatno je mislio na ovaj startRealMoudrid je napisao/la:Zašto je trebao dobiti crveni Boga ti?
Xabi Alonso proglašen igračem utakmice.

http://www.metatube.com/en/videos/17427 ... al-Madrid/
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Vjerovatno je mislio na ovaj startRealMoudrid je napisao/la:Zašto je trebao dobiti crveni Boga ti?
Xabi Alonso proglašen igračem utakmice.
Aha, kaže Unitedovci su nesposobni šutirati u stranu pa uvijek u njega.marconato je napisao/la:Kazu da se Lopez nakon utakmice zalio na povredu sake...
To je više bilo zbog onog boksovanja kada je zahvatio Nemanju u vugla, nego li zbog tih udaracaRealMoudrid je napisao/la:Aha, kaže Unitedovci su nesposobni šutirati u stranu pa uvijek u njega.marconato je napisao/la:Kazu da se Lopez nakon utakmice zalio na povredu sake...
Volio bih shvatiti šta je ovdje smiješno do suza! Meni se od ovoga plače. Zar je bilo šta vrijedno ovako teških riječi?staragarda je napisao/la:uvijek se nasmijem do suza tvojim komentarima....Sir Matt je napisao/la:Pojeo sam lavor špageta ... mrzim nogomet . I j*bem ti boga.![]()
...ne sam Safete
To je normalno, samo nemoj prosipat neku pamet kad najmanje trebas, ako imas sta vezanu za utakmicu reci - reci onda,a ne pametovat ovde zasto neko psuje. To mi je zasmetalo.mk516 je napisao/la:Valjda nije normalno biti religiozan po tvom viđenju.
Nikoga nisam upućivao i neću upućivati, a tebi bi bilo pametnije da gledaš svoja posla.
Treba imati u vidu da je Chelsea jedna ozbiljna ekipa za razliku od kastiljanskih prevaranata, stoga bismo morali biti oprezni.FCUM je napisao/la:imam osjecaj da cemo ubiti celzi hladno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.