Haris Medunjanin

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

hurem
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la hurem » 29 jun 2019, 15:23

Vucevich je napisao/la:
hurem je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Lulić pobjegao :rol: :rol: :rol: :rol:
Davno prezvakana tema, Lulic je pobjegao kada nam je najpotrebniji bio...on se u najboljim godinama oprostio ali to coravi ljudi ne zele da vide.
Da, samo tek tako, nije mu se igralo više. Ne postoji drugi razlog :lol:
Pa da, trebali su i Dzeko i Pjanic da se oproste zbog tih nekih drugih razloga, bili bi bolji ljudi kao i Lulic...e jesu stvarno glupi.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 29 jun 2019, 15:35

Prosinecki je odgovoran i sto smo Ibrahimovica izgubili.
Bice odgovoran za sve, dok ne prestane biti kafanski selektor

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 29 jun 2019, 15:49

hurem je napisao/la: Pa da, trebali su i Dzeko i Pjanic da se oproste zbog tih nekih drugih razloga, bili bi bolji ljudi kao i Lulic...e jesu stvarno glupi.
:lol:
DrFilgud je napisao/la:Prosinecki je odgovoran i sto smo Ibrahimovica izgubili.

Moggi se vratio na forum

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jun 2019, 17:37

JavierBosnia je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Lulić pobjegao :rol: :rol: :rol: :rol:
Lulic je odustao od repke cim je vidio da nema mjesta za napredak, za transfer, da mu repka vise nista ne donosi u smislu karijere, ima kapitensku u Laciju i ende
ko i Braco "ja sam se prodo u Juve i neću više igrat za repku" Salihamidžić :D
apelovati i na drugog švicarca da uradi isto....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 01 jul 2019, 17:25

Vucevich je napisao/la:
hurem je napisao/la: Pa da, trebali su i Dzeko i Pjanic da se oproste zbog tih nekih drugih razloga, bili bi bolji ljudi kao i Lulic...e jesu stvarno glupi.
:lol:
DrFilgud je napisao/la:Prosinecki je odgovoran i sto smo Ibrahimovica izgubili.

Moggi se vratio na forum
Moggi se zove na forumu Varg

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 jul 2019, 17:58

Kenja i Medunjanin, kao sto je kenjao i Lulic.
Dok su tu bili, nisu im takve stvari smetale. Sto tad nisu u javnosti izasli i rekli, a ne sad.

Otkako postoji reprezentacija, ne samo nasa, nego i bivsa Jugoslavija, derneka je bilo i bice. I to se na nasem podneblju nikad iskorjeniti nece.

Onaj selektor koji pokusa da se tome suprostavi, bice kaznjen od igraca na terenu, i tu mu je Allahimannet.

Nije da ja dernecenje podrzavam, ali to se kod nas ne moze izbjeci. Slovence ne spominjite, oni su i u Jugi bili zapad za sve.

Medunjanine kad kenjas idi do kraja, daj imena igraca tih mladih koji se prave zvijezde i tih starih koji su glavno kolo vodili. Mada se oni znaju, ali to drugaciju dimenziju dobija kada ti kazes. Ili sve ili se pokrij usima.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 01 jul 2019, 18:57

emir79 je napisao/la:Kenja i Medunjanin, kao sto je kenjao i Lulic.
Dok su tu bili, nisu im takve stvari smetale. Sto tad nisu u javnosti izasli i rekli, a ne sad.

Otkako postoji reprezentacija, ne samo nasa, nego i bivsa Jugoslavija, derneka je bilo i bice. I to se na nasem podneblju nikad iskorjeniti nece.

Onaj selektor koji pokusa da se tome suprostavi, bice kaznjen od igraca na terenu, i tu mu je Allahimannet.

Nije da ja dernecenje podrzavam, ali to se kod nas ne moze izbjeci. Slovence ne spominjite, oni su i u Jugi bili zapad za sve.

Medunjanine kad kenjas idi do kraja, daj imena igraca tih mladih koji se prave zvijezde i tih starih koji su glavno kolo vodili. Mada se oni znaju, ali to drugaciju dimenziju dobija kada ti kazes. Ili sve ili se pokrij usima.
Tako je, samo sto neki igraju finale SP, a neki odmaraju.
Bilic je odstranio kapitena Srnu radi dernecenja, kod nas se odstranjuju oni koji se protive dernecenju.
Selektor i kapiten i ce dobiti zlatnu šišu od NFSBiH, za uspjesne kvalifikaceije :lol:

Ma ne treba nista mijenjati, lijepo nam je ovako. Svaku promjenu treba sankcionisati.
Kao sto kazes, mi smo kafanska reprezentacija, to volimo i tako ce ostati.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 01 jul 2019, 20:42

Prosinecki je tu samo u prolazu. Ako uspije odvesti BiH na EP i tamo nesto uspije onda ce sigurno dobiti bolji posao. Ne znamo lika i nemamo pojma sta je njegov cilj. Ako ovdje ne uspije onda ce voditi ove nizerazredne repke i klubove do kraja zivota. Lik para ima, uzima i ovjde nesto. Ali ako misli da ima bolju karijeru onda mora da uspije sa BiH.

Sto se tice ovi nasih igraca ako im je stalo do BiH oni moraju biti tu uz repku. Kolasinac iako je imao povredu, on se je morao pojavit u BiH. Makar na dan dva. Kad mogu navijaci da odvoje od svoje plate da dodju da gledaju utakmicu mogu i Lulic, Kolasinac i ostali. Cuj imaju obaveza pa imaju i obicni ljudi. Ako smatraju BiH njihovom drzavom i misle da nesto promjene sto se tice saveza i ostali gluposti to samo mogu oni, niko drugi.
Tipicno ono kukanje nevalja nista i svako gleda da neko drugi nesto uradi. Ovi iz saveza sigurno nece, lopovi, bolje ne znaju a sigurno nece sami sici sa svojih pozicija.

Normalno da svako od igraca ima svoj privatni zivot, i ja npr razumijem da ljudi nece da se nerviraju, zive svoj zivot. E to onda znaci da im repka nije toliko bitna.. sto bi onda bila Prosineckom, lik je tu da uzme pare

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 02 jul 2019, 19:08

soko je napisao/la:Prosinecki je tu samo u prolazu.
To i jest problem, svi su oni u prolazu samo mi ostajemo sa jos jednim propalim kvalifikacijama ... :kafa:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 jul 2019, 19:30

DaVinci je napisao/la:
soko je napisao/la:Prosinecki je tu samo u prolazu.
To i jest problem, svi su oni u prolazu samo mi ostajemo sa jos jednim propalim kvalifikacijama ... :kafa:
Lulic i Ibisevic npr nisu trebali zavrsiti sa repkom. Nije ni njima toliko stalo da se nesto promjeni. Pogotovo Kolasincu.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 jul 2019, 09:06

DrFilgud je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Kenja i Medunjanin, kao sto je kenjao i Lulic.

Tako je, samo sto neki igraju finale SP, a neki odmaraju.
Bilic je odstranio kapitena Srnu radi dernecenja, kod nas se odstranjuju oni koji se protive dernecenju.
Selektor i kapiten i ce dobiti zlatnu šišu od NFSBiH, za uspjesne kvalifikaceije :lol:

Ma ne treba nista mijenjati, lijepo nam je ovako. Svaku promjenu treba sankcionisati.
Kao sto kazes, mi smo kafanska reprezentacija, to volimo i tako ce ostati.
Bravo, ovo si odlicno napisao, ali ce opet biti i rvati su bili zapad za nas. Jesu al u k....
Nas problem je sto su ljudi koji su odrasli na zapadu tipa Medunjanin, Begovic, Vedo, Salihovic, Kolasinac, nesto prije toga Hasan majorizirani od ovih partijanera.
Pa Barbarez i ostali nisu Hasana mirisali sto nije cugao sa njima, sto je isao da spava na vrijeme, sto je bio profesionalac.
Dok su u savezu Pilav i ostala klapica bit ce nam ovako kako i jeste sada. Da savez das Hasanu, Vedi, Salihovicu ili Begovicu to bi vec bila druga prica.
A ovako guraju Spahica u komisije uefe dok je ovim profesionalcima pristup savezu zabranjen.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 04 jul 2019, 09:49

bhsport je napisao/la: Bravo, ovo si odlicno napisao, ali ce opet biti i rvati su bili zapad za nas. Jesu al u k....
Nas problem je sto su ljudi koji su odrasli na zapadu tipa Medunjanin, Begovic, Vedo, Salihovic, Kolasinac, nesto prije toga Hasan majorizirani od ovih partijanera.
Pa Barbarez i ostali nisu Hasana mirisali sto nije cugao sa njima, sto je isao da spava na vrijeme, sto je bio profesionalac.
Dok su u savezu Pilav i ostala klapica bit ce nam ovako kako i jeste sada. Da savez das Hasanu, Vedi, Salihovicu ili Begovicu to bi vec bila druga prica.
A ovako guraju Spahica u komisije uefe dok je ovim profesionalcima pristup savezu zabranjen.
Na jednoj strani imas kriminalni, nesposobni savez, menadzere i medijski servis u vidu novinara (cast izuzecima), forumskih botova itd.
Podrska tim stetocinama na terenu su trecerazredni selektori, Dijamanti, Spahici... i nesvjesna masa kojom je lako manipulisati.
Na drugoj strani su jedan broj navijaca, igraca i poneki novinar, koji smatraju da se prema reprezentaciji treba odnositi odgovorno i profesionalno.
Neravnopravan odnos snaga, ko pobjedjuje vidi se po rezultatima reprezentacije. Nazalost, mi jos nemamo svijest da nesto promijenimo.
Budi siguran da ce, kada popusimo i ove kvalifikacije, biti krivi svi osim stetocina nabrojanih u prvom redu.
Podice se hajka i na Prosineckog, i Dzeku ako treba, samo ne diraj prave krivce.

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 20 nov 2019, 03:57

Odlican intervju Medunjanina. Donekle je razjasnio stvari koje su odavno javna tajna medju obicnim narodom. Posebno mi se svidjelo ono sto je rekao za Begovica, bez obzira sto su bili najbolji prijatelji u reprezentaciji. Osim toga, rekao je jos nekoliko zanimljivih stvari o kojima se inace i ne prica tako cesto.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 20 nov 2019, 04:44

Ghuraba je napisao/la:
20 nov 2019, 03:57
Odlican intervju Medunjanina. Donekle je razjasnio stvari koje su odavno javna tajna medju obicnim narodom. Posebno mi se svidjelo ono sto je rekao za Begovica, bez obzira sto su bili najbolji prijatelji u reprezentaciji. Osim toga, rekao je jos nekoliko zanimljivih stvari o kojima se inace i ne prica tako cesto.

Svaka cast za intervju, ovo svako treba da pogleda!

"Nije dzaba Lulic rekao ono sto je rekao, profesionalac je i uvijek je radio sve da odemo na prvenstvo, a onda dodjes i vidis te stvari, normalno da ti tesko padaju. Nije to samo jednom, to se desava izvjestan period, nije to slucaj jednom se desilo, to se desava izvjesno vrijeme"

"Ja sam uvijek tu za reprezentaciju, ne moram igrati, rekao sam to Prosineckom, mogu pomagati mladim momcima, bilo sta. Pricao sam s njim rekao mi je neces igrati protiv Bugarske, ali igras sigurno protiv Senegala i onda nisam ni tu igrao. Imao sam ja u karijeri dosta trenera koji te i lazu, pricaju jedno, rade drugo, nisam ja malo dijete. Kada sam vidio da me ne zeli vise tu, oprostio sam se od reprezentacije"

"Neki igraci imaju tu slobodu da biraju kada ce da dodju, kada nece. Pa kada smo isli na Kirin Kup u Japan, nije niko htio da ide, nisu bili za da idu. Ja, Begovic, Ibisevic, Lulic, mi kao grupa smo bili tu za reprezentaciju i htjeli smo da bude bolje, radili smo sve da bude bolje, a ne da se tu sprdamo. Vedo isto kao i Lulic nije mogao vjerovati to sto se desava u reprezentaciji"
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 20 nov 2019, 05:52

Ghuraba je napisao/la:

Al kako ukopa Begovica. :rol:
A smijesno da on prica o ozbiljnosti i lazima. Uvijek imao nekoliko kg viska i trcao manje i od Misimovica. Uz to nas ignorisao dok je bila mogucnost da igra za Holandiju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 20 nov 2019, 09:19

Kaze Medunjanin - Lulic vadio neke table, objasnjavao kako treba igrati.... :clap:
Drugi su izgleda vadili vodku i red bull, tu je nastao karambol.

Dakle grupa su bili Medunjanin, Lulic, Ibisevic i Begovic i bili su remetilacki faktor u teferic reprezentaciji.

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 20 nov 2019, 10:20

Justin je napisao/la:
20 nov 2019, 05:52
Ghuraba je napisao/la:

Al kako ukopa Begovica. :rol:
A smijesno da on prica o ozbiljnosti i lazima. Uvijek imao nekoliko kg viska i trcao manje i od Misimovica. Uz to nas ignorisao dok je bila mogucnost da igra za Holandiju.
A ti? Di ti igras? U Vistafonu dje si 3 marke donji.
Aljegri, out!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 20 nov 2019, 10:30

DrFilgud je napisao/la:
20 nov 2019, 09:19
Kaze Medunjanin - Lulic vadio neke table, objasnjavao kako treba igrati.... :clap:

Dakle grupa su bili Medunjanin, Lulic, Ibisevic i Begovic i bili su remetilacki faktor u teferic reprezentaciji.
Klupko se odmotava , sve sto sam pisao od prvog dana ispostavilo se tacnim. Zamisli ovi momci dolazili nabrijani, razbijali sebi glavu kako da igraju, kako da njihova ekipa napreduju, kako da naprave uspjehe sa repkom, a u pozadini Rock'n roll, kupleraj, opijanje, kolaci, hurmasice, cigare . :rol: :rol:
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 20 nov 2019, 10:56

Svima je jasno da je Robijev cilj da otjera ono sto valja, kako bi progurao Sehice, Sarice, Kovacevice, Civice...

Pored toga cilj mu je i da se ne dovode novi igraci tipa Dilaver, Hadzikadunic kako bi propaliteti imali mjesta.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 20 nov 2019, 11:00

bhfanatic14 je napisao/la:
20 nov 2019, 10:30
DrFilgud je napisao/la:
20 nov 2019, 09:19

Klupko se odmotava , sve sto sam pisao od prvog dana ispostavilo se tacnim. Zamisli ovi momci dolazili nabrijani, razbijali sebi glavu kako da igraju, kako da njihova ekipa napreduju, kako da naprave uspjehe sa repkom, a u pozadini Rock'n roll, kupleraj, opijanje, kolaci, hurmasice, cigare . :rol: :rol:
Ss.ba novinarske pickice ni rijec protiv igraca i saveza nesmiju. Nego samo tekstovi „mogul zmOjevi dvije tekme u pet dana dobro odigrati“. :rol:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.