FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Najvise raduje to sto je Sane strasno podigao formu
- BlueBosnian
- Kontakt:
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
-
- Kontakt:
Nadajmo se da neće biti povreda pa protiv Leipziga bi trebala biti ovakva odbrana: Hernandez-Alaba-Sule-Pavard.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
Daj Sülea na DMF..covjek pobaca igrace Stuttgarta
Kakvog radnika je Flick napravio od Sanea, disciplina 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Postoji više razloga zašto nam je odgovarao crveni karton.
Prvo, Stuttgart se u početku veoma dobro postavio. Taktika je bila kao i kod većine timova da Bayern drži loptu, a da oni kontrama napadaju krhku odbranu Bayerna.
Eh sad Davies dobije crveni imaš Alabu da ga povučeš na lijevog beka, u sredini ostane Goretzka koji je najbolji box-to-box igrač i sad se stvari mijenjaju u toliko što Stuttgart mora da drži loptu dok se Bayern brani i u toj situaciji Stuttgart je nemoćan. Nemaju kvalitet da Bayernovoj odbrani na taj način prave probleme. Višak od 1 igrača ti ništa ne znači kad izgubiš loptu i kad najbolji kontranapad svijeta napada. Zato nisu uspjeli ni gol da nam postignu s igračem više, iako nam je recimo Arminija sa 11 igrača zabila tri i većinom nam svi zabiju barem gol.
Prvo, Stuttgart se u početku veoma dobro postavio. Taktika je bila kao i kod većine timova da Bayern drži loptu, a da oni kontrama napadaju krhku odbranu Bayerna.
Eh sad Davies dobije crveni imaš Alabu da ga povučeš na lijevog beka, u sredini ostane Goretzka koji je najbolji box-to-box igrač i sad se stvari mijenjaju u toliko što Stuttgart mora da drži loptu dok se Bayern brani i u toj situaciji Stuttgart je nemoćan. Nemaju kvalitet da Bayernovoj odbrani na taj način prave probleme. Višak od 1 igrača ti ništa ne znači kad izgubiš loptu i kad najbolji kontranapad svijeta napada. Zato nisu uspjeli ni gol da nam postignu s igračem više, iako nam je recimo Arminija sa 11 igrača zabila tri i većinom nam svi zabiju barem gol.
Odbrana bolje izgleda kad protivnici nemaju kontru svakih 7 minuta i kad nam štoperi ne stoje 60m od našeg gola, čak i sa 10 igrača.
Nego, Lewandowski već prebacio brojku od 40 golova u sezoni. To je 6 uzastopnih sezona 40+ golova. Do prije dvije godine brojke su mu bile većinom gol ili dva preko 40. Prošle sezone 55, a i ove godine će vjerovatno preko 50 ili čak 60 golova do kraja imati. I tu se sad postavlja pitanje, otkud da je Lewa tek 2019. godine proigrao World Class sezone. Ja mislim da je odgovor u tome što su se Ribery i Robben oprostili 2019. godine. Puno su mu lopti trošili, a njihovim odlaskom ekipa u napadu isključivo igra za Lewandowskog.
Nego, Lewandowski već prebacio brojku od 40 golova u sezoni. To je 6 uzastopnih sezona 40+ golova. Do prije dvije godine brojke su mu bile većinom gol ili dva preko 40. Prošle sezone 55, a i ove godine će vjerovatno preko 50 ili čak 60 golova do kraja imati. I tu se sad postavlja pitanje, otkud da je Lewa tek 2019. godine proigrao World Class sezone. Ja mislim da je odgovor u tome što su se Ribery i Robben oprostili 2019. godine. Puno su mu lopti trošili, a njihovim odlaskom ekipa u napadu isključivo igra za Lewandowskog.
Pa na ovo sve što si napisao da dodam (mislim na sve napisano, samo sam dio citirao), da su se kod nas odmah 2 reda od po 4 igrača defanzivnije postavila i onda smo mi faktički jedno vrijeme dali Stuttgartu loptu i slomili ih onda našim brzim akcijama. Zbog ove situacije Flick malo povukao ekipu nazad, a da smo poveli prije crvenog i dalje bi se igralo dosta ofanzivno pa bi oni možda i zabili bar jedan taj gol. Kada se hoće (kada to Flick želi) može se i stabilno pozada odigrati i ove sezone. Nije ovo jedini primjer, a zaista je bilo utakmica gdje smo golove primali pri kraju, kada već imamo visoko vodstvo, to je baš tada popuštanje koncentracije. Ni Lazio u Rimu nije nam ništa skoro pred golom napravio dok nismo uvjerljivije poveli.
A fenomenalno izdanje dana i kakva je ono samo akcija i gol kod 2:0 u koprodukciji Muller, Sane i Gnabry.
Iznenađuje me da za sad Müller tamo kod glasanja ne dobiva bodove, a učestvovao je skoro kod svih golova. Trio Lewa, Sane i Müller su mi bili najbolji danas. Sane je sada definitivno u pravoj formi.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Od Sanea napokon dobijamo prave partije a mogu reci i u pravo vrijeme.
Lewa je definitivno nezaustavljiv i sa ovim tempom ce sigurno oboriti taj rekord.
Poprilicno sam uvjeren da je njemu i zlatna kopacka u glavi koja mu je prosle sezone izmakla za par golova.
Lewa je definitivno nezaustavljiv i sa ovim tempom ce sigurno oboriti taj rekord.
Poprilicno sam uvjeren da je njemu i zlatna kopacka u glavi koja mu je prosle sezone izmakla za par golova.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zahvalite smaraciva iz vasih redova, sto cu sad svakodnevno spamati na ovoj temi. Kad oni mogu spamati ostale teme, sad ce i vasa tema biti zatrpana glupostima.
Bayern klub sa seljackim navijacima, koji na utakmice dolaze okiceni kao Bozicna jelka!
Bayern klub sa seljackim navijacima, koji na utakmice dolaze okiceni kao Bozicna jelka!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hansijev honeymoon period završen
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Zamisli kad ti je papak iz Jablanice bitna funkcija u klubu 

Holifild, trebaš sparing partnera? Ovdje neće moći, nokaut zagarantovan.
Vom Jäger zum Gejagten
Neki likovi preozbiljno shvaćaju forum. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kako to da su navijaci Bayerna manjina u Minhenu?
Fakat je istina da Njemacke seljacine i one seljacine iz okoline Salzburga, najvise za Bayern navijaju?
Plus ovi nasi baustelci.
Fakat je istina da Njemacke seljacine i one seljacine iz okoline Salzburga, najvise za Bayern navijaju?
Plus ovi nasi baustelci.
Ne znam šta se tamo zbiva, ne zalazim često. Imate i svog moderatora, vidite sa njim gdje je problem.
Vom Jäger zum Gejagten
Ostavit ću ovih par postova kao pokušaj neki, ali dalje neće moći. 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.