Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Pisah vec ranije na koji nacin ce covjek povecati svoju minutazu i upravo to se i desava...Poslozio je kockice koje je trebao posloziti i poceo je da radi ono zbog cega je i doveden,cak i vise...Svaka cast majstore!S druge strane, morate biti svjesni da ekipa ima 5 visokih igraca(sad nije bitno koji su oni) i da nece svaku noc igrati ovoliko i da ce mu minutaza varirati i uveliko zavisiti od njegove produkcije na parketu,sto je i sam P.J rekao;da mu je dao vise minuta,jer je igrao dobro.U prevodu,ako igras solidnu odbranu i pogadjas ono sto trebas pogoditi,bices tu,u suprotnom,neko 3. dobija priliku,na isti nacin kako je on dobio sinoc!Nema tu puno ljubavi,za sada,posao je posao,posebno kad moras bencirati igraca vrijednog 12mil po sezoni!
Neko je vec ranije napisao,ja cu samo ponoviti,da ova ekipa BKN ima nevjerovatnu dimenziju u napadu,kad je on na parketu sa igracima iz startne petorke!Mirza 'siri' parket,a i udvajanja su teza na Deronu,Brooku u Joeu,jer svi ostali mogu pogoditi sut,za razliku od toga kad su na parketu Evans i Hump.Ako ne odlucis da udvajas nabrojane,onda ih je jako tesko cuvati,jer su predobri u igri 1 na 1 plus se tu jos doda nepoznavanje Mirze u nekoj vecoj mjeri i dobijes totalno konfuznu odbranu protivnika.Vidicemo kako ce ga sut slusati veceras,iako zadnje 4 tekme trojke sutira 9/16! 
-
4stringsonly
- Kontakt:
Intervju poslije tekme...
http://web.yesnetwork.com/media/video.j ... d=25556499" onclick="window.open(this.href);return false;
http://web.yesnetwork.com/media/video.j ... d=25556499" onclick="window.open(this.href);return false;
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
Ko poznaje Mirzu i malo,zna da ce taj odabrati repku,narocito kad je sad vodja i nositelj ove ekipe.Citizen-X je napisao/la:ma na par mjesta sam vidio a cini mi se da je neko sa njim kao i pricao - mislim daj boze da su moje rijeci dezinformacija bio bih najsretnijilumani je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:samo daj boze da nastupi za repku - puno je drugacija i jaca NBA od evropske kosarke tako da bi tu uletio sa puno samopouzdanja i puno racunanja na njega al eto - izgleda da je upitan nastup za repku,....
samo da zaigra....
Gdje si procitao da je upitan nastupJa kako znam ugovor je potpisan sa odobrenjem da igra za svoju drzavu.
Sa njim smo "kandidati za medalju" a bez njeg "najgora ekipa na Eurobasketu".
Samo nek on nastavi ovako ima da ludilo napravimo u Sloveniji.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jeff Zillgitt @JeffZillgitt
Atlanta Hawks suspend F Josh Smith one game and fine him an undisclosed amount for “for conduct detrimental to the team,” per Hawks.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ukoliko je tekma veceras
???? 
U 1:30.gazda664 je napisao/la:Ukoliko je tekma veceras????
- skyisthelimit
Mirza će igrati za reprezentaciju na EP u Sloveniji, ne širite dezinformacije 
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Samo da mi je znati gdje se pojavila informacija da Mirza preskace Sloveniju?
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Citizen-X
- Kontakt:
ja sam bubno ali ocito moje informacije nisu tacne tako da mi je drago da sam demantovanneno#4 je napisao/la:Samo da mi je znati gdje se pojavila informacija da Mirza preskace Sloveniju?
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
ta informacija jednostavno nije imala sanse da bude tacna ali eto, bitno je da se prasina digla odmaCitizen-X je napisao/la:ja sam bubno ali ocito moje informacije nisu tacne tako da mi je drago da sam demantovanneno#4 je napisao/la:Samo da mi je znati gdje se pojavila informacija da Mirza preskace Sloveniju?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Citizen-X
- Kontakt:
nisam ni rek'o da je tacna - ja sam ovu informaciju procitao na vise mjesta i tice se osiguranja koje KS BIH nije u stanju da plati kada je u pitanju nastup za reprezentaciju u slucaju povrede - dok njemu tece plata i ugovor. ukoliko bi se povrijedio - nanijelo bi veliku finansijsku stetu za ekipu i menadzmentLenBias je napisao/la:ta informacija jednostavno nije imala sanse da bude tacna ali eto, bitno je da se prasina digla odmaCitizen-X je napisao/la:ja sam bubno ali ocito moje informacije nisu tacne tako da mi je drago da sam demantovanneno#4 je napisao/la:Samo da mi je znati gdje se pojavila informacija da Mirza preskace Sloveniju?
eto o cemu se radi
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Prestanite sirit dezinformacije to nije tacno , sjecam se dobro veliki intervju sa mirzom nezz koje novine i pitali su ga bas za to on je rekao da mu je glavni cilj sto bolja igra za repz i da ce potpisati za klub koji ce mu najmanje problema praviti oko toga a ujedno da ce mu i zagarantovat prostor za igru...
Bio je neki intervju s Mirzom na Pinku i na upit o reprezentaciji rekao je da njegov nastup nece biti upitan. Kaze da ovi iz Brooklyna nemaju nista protiv, dapace doci ce njima jos spremniji poslije EP.
naravno da je tako ali bitno je pisati bombasticne stvari, nema veze sto veze s vezom nemaju 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Citizen-X Nije puno pogrijesio jer to osiguranje ponekad ometa nastup zvijezda na Euru, al' ipak budimo realni Mirza nije kvalitet Novickog, Denga ili P. Gasola (iako je i on medju najvecim zvijezdama Evrope), pa da Ameri traze za njega osiguranje....... Iako pravno gledano to mogu uraditi, al' nece, jer njima je potrebno da Mirza igra sto vise......Pa da sto vise napreduje igrom....
A sto se tice njegove zelje za nastupom, ona je neminovna....
A sto se tice njegove zelje za nastupom, ona je neminovna....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Svaka im cast!! 
Necu pozaliti svaki minut koji ostanem budan
..
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 6 gostiju.