Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

sarajlija89
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la sarajlija89 » 21 jul 2010, 16:04

vuvu_zzz je napisao/la:nema potrebe da bude anketa o prvaku na ovome podforumu, prvak se zna.... :mrgreen: glupo je o tome i pomisliti 8-)

vjerujem... :D

al kad svi imaju..nek i nama stave 8-) sto li su zaobisli serie A..stavili ankete i za PL i BL...a ova tema posjecenija od obje :mrgreen: :|
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 21 jul 2010, 16:07

sarajlija89 je napisao/la:
Italia je napisao/la:jos bolje.. mlad je on, bio je sa Giovincom, Marchisio i Balotelijem u mladoj repki italije.. unistili su ovu generaciju Njemacke sto ej igrala na sp-u, ali slucajan gol Ozila ih je odveo do finala..
nije ozil dao..nego onaj bek iz hoffenheima...Andreas Beck..plavi,ruzni :D htio centrirat..i jbg...viviano cini mi se branio,prodje pored njega...bas mi krivo bilo,bolji bili...i nijemci na kraju uzese 4 ili 5-0 engleze dobili u finalu kojima nije hart branio zbog kartona a u ekipi im nije bilo pravog nijemca,hrubes selektor :roll: :roll: :mrgreen:

e bas sam i ja bolesnik fudbala :lol: :lol:

FORZA ITALIA
gledo sam tu tekmu, bilo stativa, precki, nekoliko puta nijemci s linije izbijali spasavali gol, uglavnom trebalo komotno bit 3-0 za zabare, a onda Beck pogodi isto ko Pjanic protiv Gane :D
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 21 jul 2010, 16:11

vidim mnogi moderatori ino fudbala navijaju za bayern pa vjerovatno paze o bundesci, dok ovamo ko te y..., ma postavice i ovdje inace fudbalska diskriminacija :!: hajd pozovite onog geronima vidim da je najaktivniji bayernovac da to pravi 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 21 jul 2010, 16:42

Hocemo anketu ! :D a sjecam se i ja te utakmice sa svabama,ja gledo s jaranom (navija za Njemacku) a on jos nije bio prebolio ono polufinale i gol di Grosso,kolko me samo zezo kad je Italija izgubila...

[youtube][/youtube]
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 21 jul 2010, 17:41

a jest.. upravu si Beck ga dade.. kako se nisam mogao toga sjetiti.. a na golu je bio Consiglie :mrgreen:

ali na tom prvenstvu se vidjelo da Gio - Balotelli redom jedu protivnike :mrgreen: ali fkt. me iznenadilo kako je Balotelli pristao da igra za u21.. poznavajuci ga cudi me kako nije trazio da bude Capitano A selekcije :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 21 jul 2010, 17:44

a sto se tice ankete jbga, sta ces kad englezi imaju svog hammersa, a svabe imaju geronima i riberya i lagano im ankete pucaju.. ehh, diskriminacija prema najboljoj, najljepsoj, najvecoj ligi na svijetu :evil:

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 21 jul 2010, 18:05

Anketu, osim administratora, moze postaviti i pokretac teme obannon, pa vidite s njim. ;)
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 jul 2010, 23:49

Evo ankete, šta ste odmah digli uzbunu? :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jul 2010, 23:50

Nastavlja se dominacija INtera,jbg nema niko jaci od njih trenutno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 22 jul 2010, 00:52

mislim da ce inter bez Mou-a jako pasti.. lagano im igraci stare.. ali tek treba da vidimo sta ce se desiti.. toliko sam bio optimistican u onaj Juve od prosle sezone i ispostavilo se najgori Juve u historiji.. ali cini mi se da bi ovaj mogao bolje zavrsiti.. puno bolje.. prvenstveno radi trenera koji je Sampu doveo do slave.. ;) i da, Napoli ce biti prejak!

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 22 jul 2010, 00:58

Italia je napisao/la:mislim da ce inter bez Mou-a jako pasti.. lagano im igraci stare.. ali tek treba da vidimo sta ce se desiti..
pa svima igraci stare :lol: :lol:

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 22 jul 2010, 00:59

evo i ja pljuno svoj glas, a on ide naravno za dominantne crno-plave 8-)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 22 jul 2010, 01:00

vuvu_zzz je napisao/la:
Italia je napisao/la:mislim da ce inter bez Mou-a jako pasti.. lagano im igraci stare.. ali tek treba da vidimo sta ce se desiti..
pa svima igraci stare :lol: :lol:
upravu si, samo sto vasi nemaju 24-25 godina, vec 30-31.. govorim o najvecim zvijezdama izuzev Snajdera..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 jul 2010, 09:24

Inter će ovo lagano uzeti. @Italia, Mourinho nije izmislio ni stvorio Inter. Inter je bio dominantniji u talijanskoj ligi kada ga je vodio Mancini, dok je sa Mourinhom pucao više na evropsku titulu pa su stoga prošle sezone bili na "staklenim" nogama kada je u pitanu Scudetto.

Od Rome očekujem da se bori sa Interom, a od Milana, Juventusa i Fiorentine borbu od 3-5 mjesta. Tek onda vidim Napoli i te neke levatske ekipe.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 22 jul 2010, 10:01

:lol:

inter u vrijeme Mancinija nije imao dostojnog protivnika.. svi u minusu, inter u plusu i osvoje, a Juve nakon prve sezone nije mogao parirati.. ili mislis na to da su dominirali prije Calciopolija, nisam razumio pitanje..?

levatske ekipe? bas puno pratis Serie A.. Napoli ima 2 puta kvalitetniji sastav od Viola.. Viole ostale bez najvece snage, Cezarea.. a Napoli svake godine pojacava tim ;)

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 22 jul 2010, 11:20

:lol:

gledajuci anketu ovdje i na ostalim podforumima liga moglo bi se zakljuciti da samo Inter nema dostojnog protivnika sezone 2010/11....svi znamo da je bilo tako i prethodnih sezona, cast Romi koja je nesto pokusavala, a vjerovatno ce i ove sezone biti najkonkurentnija,....prethodnih sezona Inter nije imao nikakvu prednost prije pocetka sezone jer Roma nije kaznjena s obzirom da su bili jedini kandidati....A evo kazes svi u minusu pa mislis da bi Milan i da je bio u plusu 10 nesto konkretno uradio....to je suplja :mrgreen:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 22 jul 2010, 11:49

ma boli me qita za Romu, ja gledam kako ce Juve zavrsiti.. ugl. promjenili najgore stvari tj. upravu. na celu je ponovo porodica AGNELLI, dovedeni su ljudi koji znaju sta treba raditi.. jos kad dodje jedan od dvojice Dzeko/Krasic kraja nam nece biti.. ako nas povrede pokusaju zaobici.. ako sudjenje bude imalo posteno onda cemo pricati ;)

A evo kazes svi u minusu pa mislis da bi Milan i da je bio u plusu 10 nesto konkretno uradio....to je suplja

jel u toj sezoni bilo Juventusa?

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 22 jul 2010, 12:06

da bi se stvari promjenile prvo treba da se sampion raspadne tj da im ode 5-6 glavnih igraca, a ja vidim svi su ostali na okupu jos samo se dodatno pojacali... a vidim ostali slabo se skroz pojacali.,, Milan nista nidje veze pojacanja, Za Juve uglavnom bice bolji nego prethodne sezone ali nedovoljno da bi se prvak promjenio bez obzira dosao Dzeko ili ne.., Roma i oni su zadrzali kostur tj bice im dovoljno da budu u vrhu top 3 hajmo reci..., Napoli koliko god se pojacao ipak nije medju tim favoritima...i ponovo samo ostaje Inter

i da Juve kad se vratio u Seriju A :D krenuo je od nule.., nije bilo minusa... a da je bio u plusu opet bi tesko sta napravio

zadovoljan komentarom :mrgreen:

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 22 jul 2010, 12:17

Ja nesto mislim da bi ove godine Roma mogla iskoristiti zasićenost Intera (u prilog im ide i nesposobni trener kojeg je Inter doveo) i da bi se na kraju stvari mogle okrenuti na Romin mlin.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 22 jul 2010, 12:30

vuvu_zzz je napisao/la:da bi se stvari promjenile prvo treba da se sampion raspadne tj da im ode 5-6 glavnih igraca, a ja vidim svi su ostali na okupu jos samo se dodatno pojacali... a vidim ostali slabo se skroz pojacali.,, Milan nista nidje veze pojacanja, Za Juve uglavnom bice bolji nego prethodne sezone ali nedovoljno da bi se prvak promjenio bez obzira dosao Dzeko ili ne.., Roma i oni su zadrzali kostur tj bice im dovoljno da budu u vrhu top 3 hajmo reci..., Napoli koliko god se pojacao ipak nije medju tim favoritima...i ponovo samo ostaje Inter

i da Juve kad se vratio u Seriju A :D krenuo je od nule.., nije bilo minusa... a da je bio u plusu opet bi tesko sta napravio

zadovoljan komentarom :mrgreen:
e sine moj nije bilo minusa? mozda nije bilo bodovnih minusa, ali je zato bilo stotine minusa u milionima.. ;)

uglavnom vidjet cemo kako ce stvari stajati.. ja u ova pojacanja nisam uopste optimistican, mislim da se niko nece pokazati osim Bonuccija.. ali, prosle godine smo doveli strasna pojacanja i opet najgora sezona u historiji.. razlog je bio uprava.. ta pojacanja su ostala, dosli neki novi momci, nova DOBRA uprava i sigurno ce biti puno bolja sezona.. mi ne igramo ligu prvaka, vi ulazite kao branioci lp.. jos kad vam se doda da imate trenera svih trenera ne bih bio bas toliko siguran da ce inter osvojiti.. naravno da su glavni favoriti ;)

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.