Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Interista di cuore
- Kontakt:
Re: Serie A
Krhin u Bologni,pola ugovora placeno 3 miliona eura...bice on veliko pojacanje za Bolognu i nadam se da ce sazrit da se vrati u Inter za par sezone...mladi Benedetti iz Torina(92 godiste) u Inter,igra u odbrani,stopera...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
pa i Inter nakon drugog kola nije skoro nikad bio prvi, pa opet na kraju osvoji ScudettoItalia je napisao/la:pa lik je upravu.. Rossi tek 6.. a i kad je bio zdrav nakon 2 utrke nije bio prvi..
10 najboljih igraca Serie A u proteklih 10 godina
http://www.football-italia.net/topten/p ... ecade.html
najveci talenti Serie A koji su upropastili karijere
http://www.football-italia.net/topten/w ... lents.html
10 najvecih izdajnika
http://www.football-italia.net/topten/traitors.html
inace na ovoj stranici ima mnogo ovih clanaka "top 10", pa sam ja odabrao samo neke
http://www.football-italia.net/topten/p ... ecade.html
najveci talenti Serie A koji su upropastili karijere
http://www.football-italia.net/topten/w ... lents.html
10 najvecih izdajnika
http://www.football-italia.net/topten/traitors.html
inace na ovoj stranici ima mnogo ovih clanaka "top 10", pa sam ja odabrao samo neke
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
7. Aldo Serena
Torino, Juventus, Milan, Inter
Aldo Serena played for Torino, Juventus, Milan and Inter – and it must be said it can’t get any worse than this. He did win lots of Scudetti but still he cannot be regarded as an example to follow. For most supporters he was just a mercenary and crossing two divided cities gave them all the reasons in the world to think that.
najjaci je
.. inace mislim da je Trezeguet trebao biti u onoj listi.. 100% je dao vise nego Thuram.. uz jos par pogodaka bit ce drugi najbolji strijelac Juventusa svih vremena, a odavno je najbolji strani strijelac.. sta reci, Gigi.. zasluzeno..
Torino, Juventus, Milan, Inter
Aldo Serena played for Torino, Juventus, Milan and Inter – and it must be said it can’t get any worse than this. He did win lots of Scudetti but still he cannot be regarded as an example to follow. For most supporters he was just a mercenary and crossing two divided cities gave them all the reasons in the world to think that.
najjaci je
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Kaka Bog i batina. Al dobro Buffon je talijan.
Bojim se da Milan ako ne dovede 2-3 igraca nece ni Evrope izborit.
Bojim se da Milan ako ne dovede 2-3 igraca nece ni Evrope izborit.
- Interista di cuore
- Kontakt:
Miguel Veloso jako blizu prelasku u Genou,ponuda je 8,5 miliona eura + Zapater...u narednim danima se ocekuje da se finalizira ovaj transfer...Isto tako Zuculini iz Hoffenheima dolazi na posudbu u Genou...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Znači, Veloso bi se, za sezonu - dvije, mogao naći u Milanu igrajući za Inter.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
EMIR DIJAMANT HEHE
- Kontakt:
CAOS , dali bilo ko zna gdje ce se seria a prenositi na kojim tv stanicama i dali ce ih uopste biti .
- sarajlija89
- Kontakt:
osim satelita, od Tv stanica iz regiona prenositi će Arena Sport....pa jbg ako imas dobro i jeste....EMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:CAOS , dali bilo ko zna gdje ce se seria a prenositi na kojim tv stanicama i dali ce ih uopste biti .
Inace poslo sam im mail sa sljdeceim pitanjem i dobio sam sljedeci odgovor
Kakvo je stanje sa kablovskim operaterima u BiH, koji od njih imaju Arenasport kanale? Konkretno me interesuje kablovski operater HS, da li postoji mogućnost da se vaši kanali emitiju na njihovom operateru i da li je već bilo pregovora?
Hvala
Kablovski operateri koji u Bosni i Hercegovini emituju Arena Sport kanale su:
- Aneks
- Elta kabel
- Elta
- Telegrad Bjeljina - počinju sa emitovanjem naših kanala od 01.08.2010.
- Monet
- Art - od 01.09.2010. emitovaće sva četiri kanala
- Logosoft
Vaš kablovski oprater HS za sada nema u ponudi naše kanale, ali se nadamo da će ih vrlo brzo uvrstiti.
hajde HS reagujete..ionako nemate 2 kanala da valjaju
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Mozes ti nezavisno od svog operatera prikljuciti AS ja mislim,oko 5 eura je preplata.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- sarajlija89
- Kontakt:
eki toDevil je napisao/la:Mozes ti nezavisno od svog operatera prikljuciti AS ja mislim,oko 5 eura je preplata.
haj vidjecu kako to ide...valjalo bi to...vidis dobro si nas uputio
nema sta prejaki su..sve prenose
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
haj vidi pa meni javi kako i sta..sarajlija89 je napisao/la:eki toDevil je napisao/la:Mozes ti nezavisno od svog operatera prikljuciti AS ja mislim,oko 5 eura je preplata.![]()
haj vidjecu kako to ide...valjalo bi to...vidis dobro si nas uputio![]()
nema sta prejaki su..sve prenose
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
EMIR DIJAMANT HEHE
- Kontakt:
to bi bilo super da mozemo prikljuciti as nezavisno od kablovske ,ako bude ko imao informacije vezano za to javite nam , a kad smo vec do toga ja sam prosle godine kupio stream prijenose na omnisportu i bilo je dobro samo ponekada prekida iako mi je internet bas bas brz ali platio sam oko 110 dolara za cijelu sezonu 5 utakmica svake sedmice.
Prdsjednik Genoe, Preziosi, izjavio da je njihov mercato zavrsen
evo njihovog trgovanja dosad:
dosli: Diego Angelo (m, Nacional); Esposito (d, Livorno), Eduardo (gk, Sporting Braga) Ranocchia (d, Bari), Rudolf (a, Debrecen), Toni (a, Bayern Munich), Strasser (m, Milan), Zigoni (a, Milan), Oduamadi (a, Milan), Zuculini (Hoffenheim), Veloso (Sporting)
otisli: Aleksic (a, Crotone), Amelia (gk, Milan), Bolzoni (m, Siena), A Esposito (d, Bologna), Ledesma (m, Crotone), Meggiorini (a, Bologna), Papastathopoulos (d, Milan), Zapater (Sporting)
evo njihovog trgovanja dosad:
dosli: Diego Angelo (m, Nacional); Esposito (d, Livorno), Eduardo (gk, Sporting Braga) Ranocchia (d, Bari), Rudolf (a, Debrecen), Toni (a, Bayern Munich), Strasser (m, Milan), Zigoni (a, Milan), Oduamadi (a, Milan), Zuculini (Hoffenheim), Veloso (Sporting)
otisli: Aleksic (a, Crotone), Amelia (gk, Milan), Bolzoni (m, Siena), A Esposito (d, Bologna), Ledesma (m, Crotone), Meggiorini (a, Bologna), Papastathopoulos (d, Milan), Zapater (Sporting)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
-
analiticar_
- Kontakt:
Volio sam ovaj AC Milan, no zgadio mi se od kada su doveli ono zubato brazilsko cudoviste te onog derpea iz Engleske....Nikad oni nece biti sto su bili sa ovakvom politikom..
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
-
EMIR DIJAMANT HEHE
- Kontakt:
postavio sam pitanje i dobio sam odgovor koji glasi da arenasport jako brzo pocinje sa emitovanjem u sarajevu.
Poštovani,
Odgovor na pitanje koje ste postavili na sajtu TV Arena sport
Obzirom da nijedan kablovski ili satelitski operater u Sarajevu u svojoj punudi nema vase kanale, zanima me da li je moguce postati vas pretplatnik na neki drugi nacin (npr. instaliranje posebne opreme na nacin na koji to nudite u Srbiji?)
glasi
Veoma brzo ce Arenasport krenuti sa emitovanjem na teritoriji Sarajeva, pa vas molimo za jos samo malo strpljenja. Cim budu kanali pusteni obavesticemo vas putem maila
Poštovani,
Odgovor na pitanje koje ste postavili na sajtu TV Arena sport
Obzirom da nijedan kablovski ili satelitski operater u Sarajevu u svojoj punudi nema vase kanale, zanima me da li je moguce postati vas pretplatnik na neki drugi nacin (npr. instaliranje posebne opreme na nacin na koji to nudite u Srbiji?)
glasi
Veoma brzo ce Arenasport krenuti sa emitovanjem na teritoriji Sarajeva, pa vas molimo za jos samo malo strpljenja. Cim budu kanali pusteni obavesticemo vas putem maila
ta arena sport nema sanse da dodje na neke kablovske operatere u bih tipa cabel net, elob ili hs,..mozda tek za jedno 20 godina...a sto se tice toga normalno da ti mozes zasebno dobiti paket od 4 kanala ali placa se ne znam koliko
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
Placa se 5 eura za 2,3,4 jer su oni digitalni kanali.vuvu_zzz je napisao/la:ta arena sport nema sanse da dodje na neke kablovske operatere u bih tipa cabel net, elob ili hs,..mozda tek za jedno 20 godina...a sto se tice toga normalno da ti mozes zasebno dobiti paket od 4 kanala ali placa se ne znam koliko
A i u BIH je stigla na neke proizvodjace,npr kod mog rodjaka u Ist.Sarajevu vec ima.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
1.AC Milan
2.Juventus
3.Inter
4.Fiorentina
5.Sampdoria
6.Napoli
7.Roma
8.Genoa
9.Parma
10.Palermo
2.Juventus
3.Inter
4.Fiorentina
5.Sampdoria
6.Napoli
7.Roma
8.Genoa
9.Parma
10.Palermo
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.