vuvu_zzz je napisao/la:nema potrebe da bude anketa o prvaku na ovome podforumu, prvak se zna....glupo je o tome i pomisliti
vjerujem...
al kad svi imaju..nek i nama stave
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
vuvu_zzz je napisao/la:nema potrebe da bude anketa o prvaku na ovome podforumu, prvak se zna....glupo je o tome i pomisliti
gledo sam tu tekmu, bilo stativa, precki, nekoliko puta nijemci s linije izbijali spasavali gol, uglavnom trebalo komotno bit 3-0 za zabare, a onda Beck pogodi isto ko Pjanic protiv Ganesarajlija89 je napisao/la:nije ozil dao..nego onaj bek iz hoffenheima...Andreas Beck..plavi,ruzniItalia je napisao/la:jos bolje.. mlad je on, bio je sa Giovincom, Marchisio i Balotelijem u mladoj repki italije.. unistili su ovu generaciju Njemacke sto ej igrala na sp-u, ali slucajan gol Ozila ih je odveo do finala..htio centrirat..i jbg...viviano cini mi se branio,prodje pored njega...bas mi krivo bilo,bolji bili...i nijemci na kraju uzese 4 ili 5-0 engleze dobili u finalu kojima nije hart branio zbog kartona a u ekipi im nije bilo pravog nijemca,hrubes selektor
![]()
![]()
![]()
e bas sam i ja bolesnik fudbala![]()
![]()
FORZA ITALIA
pa svima igraci stareItalia je napisao/la:mislim da ce inter bez Mou-a jako pasti.. lagano im igraci stare.. ali tek treba da vidimo sta ce se desiti..
upravu si, samo sto vasi nemaju 24-25 godina, vec 30-31.. govorim o najvecim zvijezdama izuzev Snajdera..vuvu_zzz je napisao/la:pa svima igraci stareItalia je napisao/la:mislim da ce inter bez Mou-a jako pasti.. lagano im igraci stare.. ali tek treba da vidimo sta ce se desiti..![]()
A evo kazes svi u minusu pa mislis da bi Milan i da je bio u plusu 10 nesto konkretno uradio....to je suplja
e sine moj nije bilo minusa? mozda nije bilo bodovnih minusa, ali je zato bilo stotine minusa u milionima..vuvu_zzz je napisao/la:da bi se stvari promjenile prvo treba da se sampion raspadne tj da im ode 5-6 glavnih igraca, a ja vidim svi su ostali na okupu jos samo se dodatno pojacali... a vidim ostali slabo se skroz pojacali.,, Milan nista nidje veze pojacanja, Za Juve uglavnom bice bolji nego prethodne sezone ali nedovoljno da bi se prvak promjenio bez obzira dosao Dzeko ili ne.., Roma i oni su zadrzali kostur tj bice im dovoljno da budu u vrhu top 3 hajmo reci..., Napoli koliko god se pojacao ipak nije medju tim favoritima...i ponovo samo ostaje Inter
i da Juve kad se vratio u Seriju Akrenuo je od nule.., nije bilo minusa... a da je bio u plusu opet bi tesko sta napravio
zadovoljan komentarom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.