FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

gavran
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la gavran » 07 jun 2010, 16:46

voltron30 je napisao/la:Ne morate ba citirati svaki post s onim slikama, odose dvije stranice na citate. :D Salu na stranu, drago mi je sto se u Tuzli pocelo graditi, jedan takav grad zasluzuje stadion na kome bi i reprezentacija mogla igrati.
svi ce na kraju imati stadion osim njanjajeva :oops:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 07 jun 2010, 16:50

gavran je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Ne morate ba citirati svaki post s onim slikama, odose dvije stranice na citate. :D Salu na stranu, drago mi je sto se u Tuzli pocelo graditi, jedan takav grad zasluzuje stadion na kome bi i reprezentacija mogla igrati.
imace i oni, mladi su :)

just JOKING
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 jun 2010, 19:07

Ovi iz Buducnosti pravo zagrizli za nase igrace,Slomica i Senada Mujica,valjda ne uspiju u tome,da ih dovedu u svoje redove.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 jun 2010, 19:27

Said Husejnovic u Herthi na posudbi,momak se toliko digao da je neka zvjezdica,umjesto da nakon Slobode usavrsi se u Austrijskoj ili nekoj drugoj ligi,on odmah u Werder,i ocekivao nastupe kraj Pizzara,Almeide itd.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 jun 2010, 21:21

gavran je napisao/la:
Imacemo i krov nad glavom. :mrgreen: Njanje ce i dalje nositi kisobrane! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 jun 2010, 10:50

Samo da javim da sam bio u inspekciji na Tusnju. Radovi napreduju ali ako ovim tempom bude isla izgradnja nema sanse za dvije godine. Da bi se uradio za dvije godine moralo bi biti instalirano najmanje sest kranova! :shock:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 08 jun 2010, 10:51

harry_90 je napisao/la:Ovi iz Buducnosti pravo zagrizli za nase igrace,Slomica i Senada Mujica,valjda ne uspiju u tome,da ih dovedu u svoje redove.
Prije smo mi iz njihovih redova grizli sada oni pustoše naše.. neka neka. :D
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 08 jun 2010, 10:52

AulleTa je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ovi iz Buducnosti pravo zagrizli za nase igrace,Slomica i Senada Mujica,valjda ne uspiju u tome,da ih dovedu u svoje redove.
Mujića nek vode a nadam se da će Slomić ostat´.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 08 jun 2010, 11:26

Probisvjet je napisao/la:Samo da javim da sam bio u inspekciji na Tusnju. Radovi napreduju ali ako ovim tempom bude isla izgradnja nema sanse za dvije godine. Da bi se uradio za dvije godine moralo bi biti instalirano najmanje sest kranova! :shock:
Tempo će se ubrzati kad Jasmin potpiše konačan Ugovor sa kreditorima. Ne mogu se radovi intenzivirati kad još lova nije počela pristizati, no biće i to brzo (kaže da mu je za papirologiju potreban mjesec ili dva) Hajde da mu vjerujemo. Treba mu dati malo vremena, kad možemo Papetu davati ovoliko vremena što ne bismo Jasminu mogli dati par mjeseci.
A đe da znam?!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 08 jun 2010, 11:33

Raz_ba je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Samo da javim da sam bio u inspekciji na Tusnju. Radovi napreduju ali ako ovim tempom bude isla izgradnja nema sanse za dvije godine. Da bi se uradio za dvije godine moralo bi biti instalirano najmanje sest kranova! :shock:
Tempo će se ubrzati kad Jasmin potpiše konačan Ugovor sa kreditorima. Ne mogu se radovi intenzivirati kad još lova nije počela pristizati, no biće i to brzo (kaže da mu je za papirologiju potreban mjesec ili dva) Hajde da mu vjerujemo. Treba mu dati malo vremena, kad možemo Papetu davati ovoliko vremena što ne bismo Jasminu mogli dati par mjeseci.
Taman dok novu knjigu završi :mrgreen: :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jun 2010, 11:43

To ce Jasmin pred izbore potpisat ;) da malo stranki digne rejting,tu ce krenut poznate price itd. al valjda radovi krenu brze,da dobijemo taj stadion vise.Znal ko imal kakvih info iz kluba,o pojacanjima i odlascima igraca ??

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 jun 2010, 12:03

Evo jos jedna sa Tušnja! :shock:
slika

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 08 jun 2010, 12:53

Probisvjet je napisao/la:Evo jos jedna sa Tušnja! :shock:
slika
Kad se počela raditi ova tribina? Nadam se da će se završiti bar do oktobra

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jun 2010, 13:58

AulleTa je napisao/la:
Sve se vraca, sve se placa. :D
Moglo bi se malo okrenuti prema Banovicima, sigurno imaju jos talenata i dobrih igraca, pa bi u tom slucaju mogla nastupiti razmjena.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 jun 2010, 15:12

Omar500 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Evo jos jedna sa Tušnja! :shock:
slika
Kad se počela raditi ova tribina? Nadam se da će se završiti bar do oktobra
Prije 20 dana. :mrgreen: Jasta da ce se zavrsiti da vidis radnike, rade u kopackama i to sve u sprintu. :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jun 2010, 16:25

Sloboda zadržala Glavaša: A sad pravac Europa!

„Neću ostati na Tušnju ukoliko se budemo borili za ostanak. Želim napad na naslov prvaka i izlazak u Europu“, zasipao je šef Slobodine struke Vlatko Glavaš medije, neposredno nakon završetka prvenstva u kojem je tuzlansku momčad preuzeo u „derutnom“ stanju, a na kraju je bila bodovno najuspješnija u proljeće, poslije prvaka Željezničara.

Iako se u medijima spominjalo da je Glavaš kantidat za prelazak u Čelik, koji za razliku od Slobode nije spominjao borbu za naslov, poklopili su se njegovi i planovi uprave tuzlanskog kluba i Glavaš je ostao na Tušnju!

- Pristao sam na ono što su mi u ovom trenutku mogli ponuditi. Zadovoljan sam, jer ostajem raditi u gradu i klubu, gdje su me odlično prihvatili. Od danas već počinjemo razmišljati o sezoni u kojoj ćemo tražiti svoje mjesto u vrhu – izjavio je Glavaš nakon razgovora s predsjednikom Slobode, Salihom Šabovićem.

Iskazao je želju da se čim prije obavi razgovor sa svim igračima kojima su istekli ili će uskoro isteči ugovori, a takvih je petnaestak. Dodao je da bi mu za realiziranje visokih ciljeva trebala još tri iskusna igrača.

- Moramo osigurati još po jednog kvalitetnog igrača u obrani, veznom redu i napadu – dometnuo je Glavaš, najavivši da će pripreme početi 25. lipnja.

Nakon liječničkih pregleda i početnog rada na Tušnju, momčad bi se trebala preseliti na planinu, a Glavaš bi volio ići na Kupres ili u Teslić, gdje postoje dobri uvjeti za stjecanje snage.

Kako doznajemo, Glavaš je tijekom razgovora sa Šabovićem prihvatio nešto skromnije uvjete od onih koje je imao kada se Sloboda borila za ostanak. Ti su uvjeti bili preveliki zalogaj za tuzlanski klub zbog kronične besparice, te mu je ponuđeno manje, ali još uvijek više nego što je imao ijedan trener prije njega.

Tko će od nogometaša ostati na Tušnju, još se ne zna. Pojedini igrači su nezadovoljni što im nije isplaćeno što su ugovorili i zaradili tijekom prvenstva. Prema navodima pojedinih portala, navodno je Igor Mostarlić odlučio napustiti Slobodu, jer je morao od jednog ugostitelja posuditi novac da bi platio hotelski račun i dobio putovnicu. Uzgred, zaboravio je stotinjak eura vratiti neimenovanom zajmodavcu, koji je o svemu izvjestio klupske čelnike.

Na sličan način otišao je i Džemal Sadiković koji se pozajmio novac za opravku automobila, nakon manje prometne nezgode, ali je on vratio pozajmljeni novac. No, Sloboda mu je ostala dužna nekoliko tisuća eura. U tome nije usamljen, jer su nezadovoljni i pojedini igrači koji su iznijeli teret borbe za ostanak na svojim plećima.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 jun 2010, 19:16

Znaci, borba za goli opstanak samo par mjeseci ranije, neisplacena dugovanja igracima, neisplacene place, pozajmljivanje novca igraca samo da bi napustili klub, ne zna se uopce tko ostaje, ali pravac je Europa? :) E golemo.
Nemojte to shvatiti kao provokaciju, cisto mi smijesno zvuci, i krajnje neozbiljno. Al to je BH realnost.
...Život za Široki...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jun 2010, 19:21

Al neznam uvijek kad se ovako zalilo preko medija,uvijek im budu isplacene plate nakon objavljivanja clanka u novinama ili portalima .Valjda uspiju zadrzat neke igrace,izgleda Sadikovic napustio nas,al ko ga hebe,Mostarlic 50-50,vidjecemo sta ce biti do pocetka nove sezone,cim je Glavas ostao,znaci uprava ima velike ambicije u narednoj sezoni,da nemaju Glavas bi otisao.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 08 jun 2010, 20:20

citajuci vam ove textove po ovom sto vidim vama ce biti glavno da sacuvate i ove igrace a za evropu to je cisto prodavanje magle vase uprave jer izgleda samo glavas konta da ce imati uslove da se bori za evropu,ovo cisto neko vidjenje iz mog ugla 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 08 jun 2010, 20:24

Ja ne znam sta vi imate protiv Slobode???

Grad Tuzla zasluzuje da ima tim koji se bori za sami vrh. Nadam se da cete u sto skorijem roku zavrsiti rekonstrukciju stadiona. Na kraju krajeva zaboravljate da je Sloboda prosle godine bila 3. na tabeli i da joj je lopovlukom FS/ NS B i H oduzeta pravo na ucesce za igranje u evropskim kupovima, a i ove godine su zavrsili na 8.mjestu, mada su na kraju jesenjeg dijela bili 15.

Slobodi zelim sve najbolje!

Pozz iz Zenice! ;)

Jedno pitanje: Prva utakmica doigravanja izmedju Slobode i Sarajeva je zavrsena koliko je meni poznato sa 1:0 za Slobodu. Gdje je odigrana ta utakmica?
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 08 jun 2010, 20:29, ukupno mijenjano 2 puta.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.