Izet Hajrovic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Izet Hajrovic
Cim sam vidio na rezultatima da Eibar ima crveni tacno sam znao da je on.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Goalgetter
- Kontakt:
+1pinoglavi je napisao/la:Cim sam vidio na rezultatima da Eibar ima crveni tacno sam znao da je on.
Znao sam...

Boga mi ga Izo zakiti i ušareni, i to dobro.Ibizevic je napisao/la:Uh kakva dijagonala Izeta, moglo je puno opasnije biti da je ovaj spretniji bio. To Izi kitice
- Nerminovic
- Kontakt:
+1 nazalostpinoglavi je napisao/la:Cim sam vidio na rezultatima da Eibar ima crveni tacno sam znao da je on.
Sad nece nikad vise poceti utakmicu za ovaj klub, sam je sebi kriv. Koja budala.
Hahhahaha koji **** debil.
Bas mislis svanulo liku kad ono q..
Neke i ne zasluzuje vise
Bas mislis svanulo liku kad ono q..
Neke i ne zasluzuje vise
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- JohnCleese
- Kontakt:
Jednostavno Izet je procijenio da je bruka igrati tek 2:2 na domacem terenu sa znatno slabijim Las Palmasom. To bi za njega predstavljalo korak nazad i nije zelio ucestvovati u tome.Bolanos je napisao/la:Sta bi sunce vam poljubim?![]()

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Steta za crveni 

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Trener je kriv
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ovi naši nisu dobri s glavom, pa samo crvene dobijaju

Sjajna zavrsnica kod postignutog gola!
Crveni zaista glup, ali me ne cudi s obzirom na situaciju u klubu u kojoj se nalazi.
Crveni zaista glup, ali me ne cudi s obzirom na situaciju u klubu u kojoj se nalazi.
Sta je tacno ucinio kod kartona mozel mi neko objasniti?
Vrlo lijep go, a i ja sam tacno znao kad sam vidio 2 crvena za Eibar da je moro Bosnjo fasovat jedan. To je vise zicer postalo.
Vrlo lijep go, a i ja sam tacno znao kad sam vidio 2 crvena za Eibar da je moro Bosnjo fasovat jedan. To je vise zicer postalo.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
http://playreplay.me/video/44503.4c61f3 ... 7ac970bd61Effenberg je napisao/la:Sta je tacno ucinio kod kartona mozel mi neko objasniti?
Tesko da je ovo bilo za crveni karton. Zuti sigurno ali nikakav crvenidino-92 je napisao/la:http://playreplay.me/video/44503.4c61f3 ... 7ac970bd61Effenberg je napisao/la:Sta je tacno ucinio kod kartona mozel mi neko objasniti?
O cemu vi pricate ovo je cist crveni
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- JohnCleese
- Kontakt:
Sad ga ne vole ni sudije, bas nema sreceDado je napisao/la:Tesko da je ovo bilo za crveni karton. Zuti sigurno ali nikakav crvenidino-92 je napisao/la:http://playreplay.me/video/44503.4c61f3 ... 7ac970bd61Effenberg je napisao/la:Sta je tacno ucinio kod kartona mozel mi neko objasniti?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.