I vrate se ona **** od strebera,i mi najebemo..vratilo se 5 djevojcica dabogda propali ove godine kad im je toliko stalo do ocjene!
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Joj..tak mi prosle godine bjezimo s hemije(pita profesorica,a mi nismo dotakli knjige-jbg-a liga prvaka bila
)
I vrate se ona **** od strebera,i mi najebemo..vratilo se 5 djevojcica dabogda propali ove godine kad im je toliko stalo do ocjene!

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Dylane, ja sam samo zakasnio na čas, nisam ja kriv ništa
Mada sam u prvom razredu imao pohvalu na kraju škole jer nisam imao nijednog izostanka
Razredica mene gotivila, uvijek bio iskren, a i simpatičan sam
ja joj kažem da sam pobjegao, ona meni opravda, zakasnim malo na čas, to treba biti neopravdano ona meni opravda...
Žene me vole!
Mada sam u prvom razredu imao pohvalu na kraju škole jer nisam imao nijednog izostanka
Razredica mene gotivila, uvijek bio iskren, a i simpatičan sam
Žene me vole!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bianconeri1988 je napisao/la:Dylane, ja sam samo zakasnio na čas, nisam ja kriv ništa![]()
Mada sam u prvom razredu imao pohvalu na kraju škole jer nisam imao nijednog izostanka![]()
![]()
Razredica mene gotivila, uvijek bio iskren, a i simpatičan samja joj kažem da sam pobjegao, ona meni opravda, zakasnim malo na čas, to treba biti neopravdano ona meni opravda...
![]()
Žene me vole!

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Eto razvodi vam se Kim Kardhasian, navalite! 
Ž '21!
Preferira crnopute,trebamo joj Nyemu sreditiBianconeri1988 je napisao/la:Eto razvodi vam se Kim Kardhasian, navalite!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma da preferira takve ne bi se udala za ovoga, njoj treba neka bandera, imamo mi jednu takvu u Goraždu čini mi se

Ž '21!
- Boateng_27
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Imate li vi kakvu stranicu za gledanje filmova??
Trazim film Eurotrip , ali ga nema nigdje...
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Tako sam ja jednom nagovarao raju da bježimo s likovnog, bio kontrolniI pogotovo petak 7 čas. I nas 28 se dogovorimo da bježimo samo 2 trebe neće mamu im. Ostali su pobjegli, otišli samo ja i ova jedna kolegica ostali da nagovorimo ove dvije ku rve da idu i taman ih mi nagovorimo kad eto profe. Uđe on i pita šta je ovo, gdje su svi i ova jedna što je htjela ostat mu kaže kako su pobjegli i da sam ih ja nagovorio, odnosno i njih dvije nagovarao. I on meni da spisak da napišem sve one koji su pobegli i ja nisam htio i pošalje me direktoru. A direktor uvjek šega lik bio. Kaže on meni šta je bilo, i ja mu tako, kaže on meni, nek nisi biži hebo njega, nego piješ li kafu, hoš jednu
i tako da ja ostanem ne kažnjen a ovi što su pobjegli dobiju neopravdane i idući čas svi kečeve dobiju iz likovnog profa ih pito neke tamo da Bog sačuva stvari
ma uvjek se nadju par njih koje nece da bjeze, i to uvjek žeMske.
sikirica je napisao/la:Imate li vi kakvu stranicu za gledanje filmova??
filmovizija?
Tu sam nasao film ali mi ne moze.Samo se okrece ono u sredini,nikad se pokrenit.QUARESMA 18<<< je napisao/la:GunnerS je napisao/la:Tako sam ja jednom nagovarao raju da bježimo s likovnog, bio kontrolniI pogotovo petak 7 čas. I nas 28 se dogovorimo da bježimo samo 2 trebe neće mamu im. Ostali su pobjegli, otišli samo ja i ova jedna kolegica ostali da nagovorimo ove dvije ku rve da idu i taman ih mi nagovorimo kad eto profe. Uđe on i pita šta je ovo, gdje su svi i ova jedna što je htjela ostat mu kaže kako su pobjegli i da sam ih ja nagovorio, odnosno i njih dvije nagovarao. I on meni da spisak da napišem sve one koji su pobegli i ja nisam htio i pošalje me direktoru. A direktor uvjek šega lik bio. Kaže on meni šta je bilo, i ja mu tako, kaže on meni, nek nisi biži hebo njega, nego piješ li kafu, hoš jednu
i tako da ja ostanem ne kažnjen a ovi što su pobjegli dobiju neopravdane i idući čas svi kečeve dobiju iz likovnog profa ih pito neke tamo da Bog sačuva stvari
ma uvjek se nadju par njih koje nece da bjeze, i to uvjek žeMske.
sikirica je napisao/la:Imate li vi kakvu stranicu za gledanje filmova??
filmovizija?
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
najbolja...extracafe.rs !!sikirica je napisao/la:Imate li vi kakvu stranicu za gledanje filmova??
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Imal ko kakav dobar Uninstall program
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Add or remove programsEmir ZENICA je napisao/la:Imal ko kakav dobar Uninstall program
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Mene strah pitat kolko izostanaka imam 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
''Dame imaju prednost'' - Kulturan naziv za "Hodaj ispred mene da ti vidim stražnjicu!"
+
Kakve su ono prikaze po gradu majko draga, a najjače su mi one koje su i bez namjere izgledale
kao da idu na noć vještica.
+
Kakve su ono prikaze po gradu majko draga, a najjače su mi one koje su i bez namjere izgledale
kao da idu na noć vještica.
Ebo ti Chuck Norissa kad Mevlid igra kantera usred Sarajeva
Uletio Mevlid na sajt,ali mu nedadose da planta..
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Hoće li ti Mevlid pucati na svadbi?Sheyi je napisao/la:Uletio Mevlid na sajt,ali mu nedadose da planta..
@OTNYS_YNWA
Ako bude slobodan
Ako bude slobodan
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 16 gostiju.