Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Andrea Caracciolo koji brat,mislim da je on stupio na scenu u Bresciji kad je Toni otisao,kasnije je bio Palermu sa Di Michele-om u tandemu igrao cak i 10 ku nosio 
A i viste toliko grohnuli da ti pravo kazem da jedva znam nabrojati 5 igraca Liverpoola na prvu....gaston je napisao/la:Postoji samo jedan član Milana koji bi mogao ući u prvih 11 Liverpoola a to je ovaj maloljetnik na golu.nextterrain je napisao/la:gaston je napisao/la:Pa zar je stvarno moguće da Juve ne može da dobije ovu ekipu mediokrita i invalida ?
Štaviše, ubio ih Milan.
Nek mi Liverpool ima wc igrace
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ne mos' bit fan serie a a ne znat za Caracciola, blasfemija 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Uistinu, kad se samo sjetim da nam je na početku 2006/07 sezone najveću prijetnju predstavljao Palermo i njegov tandem Caracciolo - Di Michele.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
A fakat gdje nećeš znati za Caracciola
Neki dan mi je odjednom na pamet pao Bernardo Corradi
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dario Hubner, Roberto Muci, Kenet Anderson... prolaze godine ko lude. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Tovalieri,Maniero,Masinga Philemon,Gefufna je napisao/la:Dario Hubner, Roberto Muci, Kenet Anderson... prolaze godine ko lude.
Wierchowod, Bergomi, Rossi, Weah, Signori, Marchegiani, Casiraghi, Balbo...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Oliseh, Music, Zidane, Guglienpietro, Paramati, Coco, Chevanton... bilo je svega i svacega u najboljoj ligi svijeta 
Sta je sad ovo, citanje memoara [emoji1]
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Re: RE: Re: Serie A
Koradi taj i grijesiRaonffa je napisao/la:A fakat gdje nećeš znati za Caracciola![]()
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Koradi taj i Gresko
Cestit Bozic raji koja slavi s malim zakasnjenjem. Nisam stigao prije cestitat. Halalite
Cestit Bozic raji koja slavi s malim zakasnjenjem. Nisam stigao prije cestitat. Halalite
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Darmian je kvalitet za Man Utd i Premiership :kafa:
precijenjeno talijansko smece
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Tomas Rincon i Leonardo Pavoletti napustili su Genou, momčad koju vodi hrvatski strateg Ivan Jurić, a koliko će to utjecati na izvedbe ove talijanske momčadi, saznat ćemo ubrzo...
Iz Juventusa je danas objavljeno da su potpisali dosadašnjeg igrača Genoe, Tomasa Rincona, na tri i pol godine uz odštetu od osam milijuna eura. Rincon je u Genou došao nakon prelaska iz Hamburga 2014. godine i za njih odigrao 78 utakmica u Seriji A.
"Ponosan sam i čast mi je biti u ovom klubu. Ostvario mi se san. Želim se prvo dobro upoznati s momčadi, trenerima i svima u klubu, a zatim osvojiti prvenstvo, kup i Ligu prvaka." , rekao je Rincon, koji ima i 81 nastup za reprezentaciju Venezuele.
Još je jedan igrač napustio momčad Genoe, radi se o napadaču Leonardu Pavolettiju, koji je preselio u redove Napolija. 28-godišnjeg nogometaša očekuje potpis četverogodišnjeg ugovora u vrijednosti od 13 milijuna eura.
Iz Juventusa je danas objavljeno da su potpisali dosadašnjeg igrača Genoe, Tomasa Rincona, na tri i pol godine uz odštetu od osam milijuna eura. Rincon je u Genou došao nakon prelaska iz Hamburga 2014. godine i za njih odigrao 78 utakmica u Seriji A.
"Ponosan sam i čast mi je biti u ovom klubu. Ostvario mi se san. Želim se prvo dobro upoznati s momčadi, trenerima i svima u klubu, a zatim osvojiti prvenstvo, kup i Ligu prvaka." , rekao je Rincon, koji ima i 81 nastup za reprezentaciju Venezuele.
Još je jedan igrač napustio momčad Genoe, radi se o napadaču Leonardu Pavolettiju, koji je preselio u redove Napolija. 28-godišnjeg nogometaša očekuje potpis četverogodišnjeg ugovora u vrijednosti od 13 milijuna eura.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
- zamorano1plus8
- Kontakt:
@Chinaglia
Milinkovic-Savic da li je CM/AMF ili CF kako napisase ovi sa sportsport, ja sam nekako bio siguran da je on igrac sredine terena a ne napadac
Milinkovic-Savic da li je CM/AMF ili CF kako napisase ovi sa sportsport, ja sam nekako bio siguran da je on igrac sredine terena a ne napadac
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Re: RE: Re: Serie A
Fulili oni, vezni je on kakav crni napadačzamorano1plus8 je napisao/la:@Chinaglia
Spavaš li mirno 1946Sarajevo?
Talijani uspijevaju samo u ItalijiChinaglia je napisao/la:Darmian je kvalitet za Man Utd i Premiership
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Sampdoria odlično stoji na terenu u Napulju. Napoli bez šanse cijelo poluvrijeme
LeBron James
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Okrenut će ovo Napoli u drugom..