Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Crveni cist za cavania a penal ono nije bio . jedva cekam drugo pol odlicna utakmica.
Pa dobro tražili su drugog sudiju, i sigurno da su dobili čovjeka od povjerenja. Ali najžalosnije je što smo trebali voditi 2-0 i na kraju ova nesretna situacija kad je Bonucci promjenio smjer lopte
.
Teško će biti u drugom poluvremena jer ih je ovaj gol digao.
Ovakve penale su vam sudili nekad pa ste zbog istih izbačeni iz lige.jasko_juve je napisao/la:ti si kanto smijesanSaurman je napisao/la:Cavani je zaslužio crveni a penal nije bio, jer na ono padanje Lichta ne bi nasjeli ni sudije iz naše lige.
Nema više penala na guzove.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma digao-ne digao,,,,sad im dajemo jos dva i mirna BosnaPadovan je napisao/la:Pa dobro tražili su drugog sudiju, i sigurno da su dobili čovjeka od povjerenja. Ali najžalosnije je što smo trebali voditi 2-0 i na kraju ova nesretna situacija kad je Bonucci promjenio smjer lopte.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma to je kod prekida sve normalno, nisam vidio tu situaciju tacno cuo sam ovog komentatora kako govori pa valjda je i to za kosu bilo kad je bio prekid ali ono je bas smijesno. Da slazem se pokvario bi utakmicu definitivno ali ja bih radije da Juve pobjedi koliko god bi je on pokvario.sanjingr je napisao/la:@delpiero
I ono za kosu je bez lopte + rukom oko vrata ufatio Cavania,mozda i bolje ovako da ne kvari derbi...ionako ce nekog kaznit savez,Cavanijev potez za ubit covjeka,ali i Chiello pretjeruje.
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Ma bolji smo od njih iz aviona se vidi. Vučinić je mogao riješiti utakmicu, samo mu to zamjeram, ali kako god mi smo MORALI biti u igračkoj prednosti u drugom poluvremenu.
Saurman slazem se da penala nije bilo
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
-
jasko_juve
- Kontakt:
jeste se i nasli.. vodi ga kuci..sanjingr je napisao/la:Saurman slazem se da penala nije bilo
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Smecari jel moze malo da se povucete u svoje misje rupe i na miru pratite nastupe u Evropa ligama?
SI AMO CONte!!!
hehe,,taman tako10DelPiero je napisao/la:Ma to je kod prekida sve normalno, nisam vidio tu situaciju tacno cuo sam ovog komentatora kako govori pa valjda je i to za kosu bilo kad je bio prekid ali ono je bas smijesno. Da slazem se pokvario bi utakmicu definitivno ali ja bih radije da Juve pobjedi koliko god bi je on pokvario.sanjingr je napisao/la:@delpiero
I ono za kosu je bez lopte + rukom oko vrata ufatio Cavania,mozda i bolje ovako da ne kvari derbi...ionako ce nekog kaznit savez,Cavanijev potez za ubit covjeka,ali i Chiello pretjeruje.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Penal nad Lichtom ni ja ne bih svirao... kakav ba penal...
crveni bi Cavaniju dao i Saša Matić ali ona zdapi od sudije nije smio... ukenjao se zbog instrukcija koje je dobio garant...
i ono je Vučina mogao i morao zabiti, biće teško do kraja s njima osim ako ne sijevne kakva kontra
crveni bi Cavaniju dao i Saša Matić ali ona zdapi od sudije nije smio... ukenjao se zbog instrukcija koje je dobio garant...
i ono je Vučina mogao i morao zabiti, biće teško do kraja s njima osim ako ne sijevne kakva kontra
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
kanto hajd setaj, potrazi komunalca da te isprazni, dosta je tvojih gluposti.Saurman je napisao/la:Ovakve penale su vam sudili nekad pa ste zbog istih izbačeni iz lige.jasko_juve je napisao/la:ti si kanto smijesanSaurman je napisao/la:Cavani je zaslužio crveni a penal nije bio, jer na ono padanje Lichta ne bi nasjeli ni sudije iz naše lige.
Joooj nije me bilo ima
Sad se sa puta vratio nista par dana nisam mogao pratit' vidim belaj veceras, al eto baja ga zabi glavom 
Mozemo li meda? Jesul' mesari ostali mesari?
Mozemo li meda? Jesul' mesari ostali mesari?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Contentissimo
- Kontakt:
Ako je Chiellini za ono dobio zuti onda je smrad trebao dobiti crveni na n-tu ccccccccccccccccccccc
zelim pobjedu, razbili smo ih u 1. poluvremenu, ponavljam moramo ovdje uzeti pobjedu iako smo i bez nje prvaci....
zelim pobjedu, razbili smo ih u 1. poluvremenu, ponavljam moramo ovdje uzeti pobjedu iako smo i bez nje prvaci....
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- pendjercity
- Kontakt:
Pročitaj nešto u životu...Saurman je napisao/la:Ovakve penale su vam sudili nekad pa ste zbog istih izbačeni iz lige.jasko_juve je napisao/la:ti si kanto smijesanSaurman je napisao/la:Cavani je zaslužio crveni a penal nije bio, jer na ono padanje Lichta ne bi nasjeli ni sudije iz naše lige.
Za početak, statističke podatke za sve klubove u sezonama u kojima je Juve kažnjen pa će ti, možda, neke stvari biti jasnije.
Ovo vecerasnje sudjenje je na strani smecara, bez obzira za koga ili protiv koga neko navija
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
- pendjercity
- Kontakt:
Mislio sam da će sudija na poluvremenu uzeti crvene kartone iz svlačionice, a oni mu izgleda kući ostali 
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
- Contentissimo
- Kontakt:
molim vas dajte mi dobar link, primarni je crkaooooooooooooooooo
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
http://www.firstrow1.eu/watch/172003/8/ ... entus.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Nešto sad kontam i zamišljam Del Piera umjesto Vučinića... 
- pendjercity
- Kontakt:
Zna li Conte da ima pravo još dvije zamjene
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.