FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

nidjo_barca
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la nidjo_barca » 12 mar 2013, 23:16

Jako zanimljivo,do veceras je Milan bio neka sila,a sad ispadose amateri kad ih je Barca zgazila :mrgreen: Jaaa misevaaa

A oni kao prizeljkuju Barcu u 1/4 finalu,sta vam je,sta ste se nalozili nakon par pobjeda :mrgreen: Karanje je nauka
Zadnja izmjena: nidjo_barca, dana/u 12 mar 2013, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 12 mar 2013, 23:17

Monolog je napisao/la: Nego, je l' samo Raul ispred Messija na all time listi strijelaca LP-a? :?
slika

Sada bi bilo dobro izbjeci Bayern 8-)
Visca el Barça ! Mes que un club !

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 12 mar 2013, 23:19

Nastimano.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 mar 2013, 23:19

DesimaL je napisao/la:
Monolog je napisao/la: Nego, je l' samo Raul ispred Messija na all time listi strijelaca LP-a? :?
slika

Sada bi bilo dobro izbjeci Bayern 8-)
Zar messi nema 58

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 12 mar 2013, 23:20

terabajt je napisao/la: Zar messi nema 58
Sa 2 vecerasnja gola ima 59 :mrgreen:

Al Leo Gdjessi vise :lol:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 mar 2013, 23:21

DesimaL je napisao/la:
terabajt je napisao/la: Zar messi nema 58
Sa 2 vecerasnja gola ima 59 :mrgreen:
Na wikipediji pise 58 na to sam se pozivao.

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 12 mar 2013, 23:24

JohnLennon je napisao/la:Nastimano.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 12 mar 2013, 23:26

Miseviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vratite se u rupe :)))

Allahuuuuuuuuuuuu dragi presretan sam :) Znaciiiii cestitke Milanovim navijacima bili su objektivni i nakon pobjede i skromni i nisu tusili ( cast pojedincima ).

A za navijace Barcelone uzivajte, veselite se i ignorisite miseve ove koji se jos nisu vratili u rupe :)
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 12 mar 2013, 23:27

Uživajte. 8-) :mrgreen:
JohnLennon je napisao/la:Sretno veceras, satarite cigane!
JohnLennon je napisao/la:Zasto Midzet nije igrao? :lol:
JohnLennon je napisao/la:Ekipa koja ima jedan opasan udarac na okvir gola protivnika ne zasluzuje proci osminu finala.

Midzet standardno, velika utakmica. Choke mode - ON. Nije da nismo navikli. Al' dobro, zabice on pet komada Osasuni :lol:
JohnLennon je napisao/la:
milanist je napisao/la:losa trava na san siru?
Visoka lave. Toliko je bila visoka da se Messi nije vidio :lol:
JohnLennon je napisao/la:Midzet na parkingu ceka Allegrijevog pomocnika i Mexesa :lol: :lol: :lol:
JohnLennon je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:Sta serete bezze imala je Barca posjed lopte. :lol:
Brat bratu, igrali su svoju igru. Kruzili oko Milanovog gola ko kisa oko Kragujevca dakako.
Monolog je napisao/la:Joj, ne pamtim kad je Portillo bio ovako raspoložen. :mrgreen:
Nemoj me samo do kraja ovog tjedna banovat tako ti svega. Onda radi sta hoces. :lol:

Leo Gdjessi? :lol:

Midzet choker, dakako da to svi znamo. Osasuna i Granada spremni cekaju za njegovo trpanje.
JohnLennon je napisao/la:Najbolji europski igrac. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Balon de Oro :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JohnLennon je napisao/la:Leo Gdjessi. Pravi carobnjak, udje na teren i nestane :lol: :lol: :lol:
JohnLennon je napisao/la:Zasto Midzet nije igrao? :?
JohnLennon je napisao/la:Milan ulozio zalbu na crveni karton koji ce dobit u uzvratu.
JohnLennon je napisao/la:Ka'e bilo vaganje nakon utakmice, Mexes stane na vagu, Allegri iskolaci oci na brojeve koje pokazuje vaga i ka'e mu: "Prosla je utakmica Filipe, izvadi tog midzeta iz dzepa" :lol:
JohnLennon je napisao/la:Ka'e svi su igraci Barce nakon utakmice otisli u hotel da prespavaju sem Piquea. On je odmah otisao kuci da promijeni ime sinu :lol:

Eh da @RealMoudrid. Xavi se dodaje kao u ragbiju.
:lol: :lol: :lol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 12 mar 2013, 23:28

Ovo je bila pobjeda za sebe. Da sami sebi kažu da mogu, kad ih je vec citav svijet otpisao i prekrižio kao ekipu.
Ni ja nisam vjerovao u prolaz, iskreno receno. Ali ovo je pobjeda TIMA BEZ TRENERA :!: sa klaunom na klupi koji se pita u timu koliko i mi forumaši sa SS.ba....kao da su igraci sami sebi rekli da mogu i da hoce - i uspjeli su u tome :!: ....neke igrace je sigurno i pogodilo ono ismijavanje talijanskih medija, prozivke Balotelija, naslađivanje porazom, neki su grizli, neki opet nevidljivi na terenu...ali bez trenera 4-0 nalupati Milan u LP (koji je donio rezultata 2-0 iz prve tekme), u situaciji kad je ekipa u jako teškoj krizi je poduhvat, sigurni budite. To su odlike najvecih timova.
Karakter je veceras pokazan, ako ništa drugo....vidjecemo koliko ce ova pobjeda podici Barcu na moralnom planu i samopouzdanju...ipak ostaje velika rupa bez Vilanove :!: nemojte to zaboraviti.

Villa - njegov gol je bio orgazmatican :P :mrgreen: zaslužio je taj covjek više nego iko (više nego i sam Messi) Rijetko kad sam se obradovao necijem golu ukljucujuci i sve golove iz finala LP - možda samo onaj Iniestin gol Čelziju mi je više radosti donio....citav stadion je ispratio Villu aplauzom kad je izlazio iz igre. Kakva ce to šteta i nepravda biti ako taj majstor ode :?
Messi no comment - dva gola majstorska, oba vec 16-erca, otresao žabare od sebe kad je imao loptu, pokenjao se u stau svim hejterima i kriticarima....one price tipa : nije za velikih utakmica, zabija samo Getafeu i Celti, ovo ono :lol: :lol: Leo Gdjessi :lol:
Xavi je igrao pod inekcijama veceras (na sopstveno insistiranje i rizik) i upisao perfektnu asistenciju za Villu.
Iniesta je ludak koji kad hoce da igra i kad ima motiv može unerediti bilo kojeg protivnika, veceras su ga pazili i pratili više nego Messija...upisao asistenciju za Lea kod drugog gola.
Alba :o :shock: kakva kontra i istrcavanje preko 50 metara kod cetvrtog gola...podsjetio me je na onaj svoj gol Španije protiv Italije u finalu Eura...momak je za 10.
Pedro jbg - nevidljiv....a njegova zamjensa Alexis koji je igrao 20-tak minuta je smijurija od igraca (dokazano i veceras)...podhitno prodati Juventusu ili kome vec tu ublehu.

Ova pobjeda je za njih same, da sami sebi dokažu neke stvari, da mogu pobjeđivati i bez trenera kojeg nema dva mjeseca i kojeg nece biti do aprila i kad se nalaze u teškoj krizi.
Zadnja izmjena: Bonus, dana/u 12 mar 2013, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 12 mar 2013, 23:28

Idemo po tituluuuuuuuuu najbolji tim u historiji ove igre.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 12 mar 2013, 23:28

Opet Alexis kriv,a covjek asistiro za 4 pogodak :lol:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 12 mar 2013, 23:34

cestitke na igri i na prolazu dalje... sto se tice druge tekme rasuli ste nas i zasluzili da prodjete. ali isto tako nije moglo bez ovog:

http://sportsport.ba/ino_fudbal/da-li-j ... cen/100332" onclick="window.open(this.href);return false; penal cist..

Sharaawy u offside-u ni govora a svira se... toliko od mene i o sudjenju u ovoj tekmi.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 12 mar 2013, 23:35

milanist je napisao/la:cestitke na igri i na prolazu dalje... sto se tice druge tekme rasuli ste nas i zasluzili da prodjete. ali isto tako nije moglo bez ovog:

http://sportsport.ba/ino_fudbal/da-li-j ... cen/100332" onclick="window.open(this.href);return false; penal cist..

Sharaawy u offside-u ni govora a svira se... toliko od mene i o sudjenju u ovoj tekmi.
Pa pa ubili hljeb u vama..
slika
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 12 mar 2013, 23:35

Too mesilla,niDJe prce lennona sad :mrgreen: Mis. A sto bih volio naci komentare svih likova koji su granatirali temu nakon poraza,tacno i hocu ako mi ne bude mrsko :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 12 mar 2013, 23:36

slika

svaka cast ekipi za vecerasnju partiju ,pokazali su svima onima koji su poslije 3 poraza barce proglasili barcu procitanom i proglasavali kraj tika take i tako neke gluposti,proradio je inat u igracima i pokazali su da je samo ono bila mala kriza koja mora potrefit svaki tim u nekom dijelu sezone ,barcu je dosla u nezgodnom trenutku ali su odlucili da tome stanu u kraj :)

onaj presing i onakvu trku nisam vidio kod barce od onih vremena guardiolinog zlatnog doba,nemam rijeci,nisam mogo vjerovat da onakva promjena se desila kod igraca.
onakvu barcu koja je na 100% svojih mogucnosti slabo ko moze zaustaviti samo pitanje je dal ce uspjet ovako maestralno odigrat i ostale utakmice na putu do wembleya,sve zavisi od zrijeba ,srece .. . veceras se opet pokazalo koliko messiju znaci kad neko jos sa njim ima u vrhu napada .to je kod pepa cesto bio slucaj da krilo jedno(vecinom desno) je u sredini sa messije a alves da pokriva tu desno krilo.ovaj recept treba cesce koristiti s tim da alves se malo vise vraca nazad .

barca veceras da je i ispala igracima se ne bi moglo nista prigovoriti ,ovakvu barcu smo navikli gledat i nadam se da cemo i u narednom periodu uzivati u ovakvim njihovim partijama

visca barca !!! :D :D
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 12 mar 2013, 23:42, ukupno mijenjano 2 puta.

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 mar 2013, 23:37

Eno i oštećeni su sad. :lol:

Šta smeta? Trava bila pokošena? :lol: :lol:

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 12 mar 2013, 23:37

Cestitam na prolazu, bolja je Barca trenutno nema sta.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 12 mar 2013, 23:37

Ado1921 je napisao/la:
milanist je napisao/la:cestitke na igri i na prolazu dalje... sto se tice druge tekme rasuli ste nas i zasluzili da prodjete. ali isto tako nije moglo bez ovog:

Pa pa ubili hljeb u vama..
slika
nisam ni ocekivao da drugi argument imas.. da je nedo bog bila situacija ovakva na drugoj strani ovdje bi se vec pravile neke urote.. i procitaj malo bolje moj post.. rekao sam da ste zasluzeno slavili i prosli dalje. za razliku od neki vasi forumasa koji nikada nece da priznaju poraz.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 12 mar 2013, 23:39

nidjo_barca je napisao/la:Too mesilla,niDJe prce lennona sad :mrgreen: Mis. A sto bih volio naci komentare svih likova koji su granatirali temu nakon poraza,tacno i hocu ako mi ne bude mrsko :mrgreen:
Sutra dolazi red na ostale, polahko. :lol: :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.